Beoordelingen van De Kapblok. (Slagerij) in Leuven (Vlaams-Brabant).
Beschrijving
Informatie over De Kapblok, een Slagerij in Leuven (Vlaams-Brabant)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van De Kapblok
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00–18:00
Woensdag
08:00–18:00
Donderdag
08:00–18:00
Vrijdag
08:00–18:00
Zaterdag
08:00–18:00
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Dinsdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Woensdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Donderdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Vrijdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Zaterdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Beoordelingen van De Kapblok
R. V. B.
BBQ concept voor 50 personen gedaan waarbij alles via de Kapblok werd voorzien. Zeer lekker vlees en de salades/groenten waren ook goed! Echt wel een aanrader!
E. B.
Beste,
al een paar keer een belegd broodje gekocht in Kapblok Foodgarage maar telkens is het broodje zelf niet vers maar volgens mij van de dag ervoor.
Grt
L. O.
Broodje was niet vers, eerder opgewarmd van de dag ervoor. Wel martino betaald, maar enkel americain gekregen.. deze is wel lekker, toch jammer!
I. V.
Lekkere broodjes en kwaliteitsvlees, met vriendelijk personeel, maar in heverlee/haasrode hebben ze zo een goed systeem met nummertjes, alleen werkt het nooit, met als gevolg dat op de middag iedereen er staat, maar niemand weet wie voor of achter hem/haar is. Ook gemerkt dat de prijzen gestegen zijn, wat op zich normaal is met index en hoge energieprijzen, maar 4.25€ voor een broodje kipcurry zonder groenten is toch echt veel hoor, wat toch mijn aantal bezoekjes heeft beperkt.
P. S.
Bbq afgehaald. Vlees van goede kwaliteit. Slaatjes zijn minder. Alles op één schotel met heel veel mayonaise. Alles loopt door elkaar. Ook van de schotel. Een tegenvaller. Niet voor herhaling vatbaar.
S. L.
Gisteren Mexicaans buffet afgehaald. Wat een ontgoocheling : enorm kleine porties en van weinig kwaliteit. 78€ betaald voor 2 volwassenen en 2 kinderporties. Ik had er echt veel meer van verwacht. Tortillachips waren niet vers, stukjes diepvrieswortel in de rijst. Gemiste kans want daar zou je echt iets lekkers voor kunnen bieden aan je klanten. We waren beter gaan eten bij de Mexicaan voor datzelfde geld.
B. &. L. h. v.
Zaterdag 6/8 een lekker koud buffet genoten van 34€/pers. Proficiat aan het team van De kapblok.
C. D.
Voor de zoveelste keer fantastisch bbq gehad met dank aan het vlees van topkwaliteit die je steeds opnieuw krijgt bij de Kapblok!!
b. c.
Voor oudejaar ons vlees besteld bij De Kapblok.
Ondanks oudejaarsdrukte was afhaling perfect geregeld. Wachtrij was zelfs te kort om van het aangeboden drankje te genieten ;-)
Het vlees (everzwijnenstofvlees en kerstpensen) was excellent. Niets dan lovende commentaar van onze gasten!
Wij komen nog terug!
w. s.
Al dat lekkers en zoveeeel meeeeer ❤
G. V.
Lekker steakske gegeten, alsook de charcuterie ☺
B. B.
Waar gaan we eten? Tiens, wat een vreemde naam voor een restaurant: De Kapblok. Na wat speurwerk blijkt Peter Leemans jaren in de Comme chez Soi te hebben gewerkt en bij zijn afscheid kreeg hij de oude kapblok van Pierre Wynants cadeau. Peter beloofde aan de grootmeester dat hij ooit zijn eigen restaurant De Kapblok zou noemen. In 1998 is het zover, samen met zijn echtgenote Katia Van Schepdael openen ze hun restaurant aan de drukke Ninoofsesteenweg in Dilbeek vlakbij de Brusselse ring. Het blauw en bruin interieur dateert nog van toen.
Alomtegenwoordig zijn de foto’s van de vier kinderen. Het is een weekavond en in de eetzaal zitten nog twee andere koppels.
De zeer spontane en onderhoudende gastvrouw brengt ons direct een amuse bouche, een kraakvers bruin pistoletje en smeerbare demi-sel boter.
Als voorgerecht kiezen we voor de ‘zoet-zout van gebakken ganzenlever en spek met appeltjes en meloen’ (€ 21). We drinken hierbij een glas zeer correcte Australische Brown Brothers Late Harvest Muscat 2005 (€ 4). De cuisson van de ganzenlever is perfect en wijst op grote vakkennis. Onder de ganzenlever ligt een in de oven krokant gebakken plak gedroogde ham (zout) en daaronder een beetgare schijf appel (zoet). Dit gerecht is perfect uitgebalanceerd. Had onze generatie in de jaren ’70 dit maar wekelijks voorgeschoteld gekregen in plaats van de uitgedroogde gebakken kalfslever met boterhammen!
We moeten 45 minuten wachten op de hoofdgerechten omdat de chef er in de keuken helemaal alleen voorstaat. Het vervelende hieraan is dat de nieuwe glazenwasmachine achter de bar veel lawaai maakt en dat de muziek op de achtergrond van het ongenietbare, storende type is.
Ik eet uiteindelijk de ‘Gebraden Anjou duif, met een sauté van groenten en gebonden jus van Jostabessen’ (€ 30). De delicate smaak van de licht rosé gebraden duif komt ten volle tot haar recht door de gebonden jus van Jostabessen (een kruising tussen zwarte bessen en kruisbessen).
Mijn ega krijgt de ‘gebraden pata negra met een stoofpotje van chii-take geparfumeerd met witte truffelolie’ (€ 25) voorgeschoteld. Het aroma van het vet is helemaal in het vlees gesijpeld tijdens het braden en smelt werkelijk in de mond.
We drinken hierbij Chateau La ferme d’Angludet 2000 (€ 42), een Margaux die de tweede wijn van Chateau Angludet is. Lange tranen in het glas en veel tannine in de mond wijzen erop dat deze wijn nog heel wat jaren meekan. Het is een elegante, subtiele wijn waarbij de aankoopprijs slechts vermenigvuldigd wordt met twee.
Ik had op de kaart gezien dat de kazen geleverd worden door kaasmeester Michel Van Tricht uit Berchem. Dit mag ik niet missen. Ik krijg een bord met comté, livarot, Bourgondische chèvre en brie de Meaux. Dit is beter dan een dessert.
Om af te ronden wordt er bij de koffie nog een hele schotel zalige zoetigheden aangevoerd.
Kortom, in De Kapblok wordt er op hoog niveau gekookt. Alleen hopen dat na 10 jaar hectisch leven er geen burn-out optreedt.
J. D. W.
BBQ assortiment gehad voor een lentefeest. Super verzorgd & wat een kwaliteit! Niets dan lof gehad. tot in de puntjes in orde
W. R.
Zeer goede kwaliteit en service gekregen.
Deze zaak heeft mij uit de nood geholpen!!
Maandag de bestelling pas kunnen doen, en op woensdag in de dag was de receptie.
Voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt, het was top 👍👍
Y. L.
Ik ga er graag heen voor hun Leuvense Paté, hun witloofpaté met bier van de Vlier en hun topper: kapblokham. Een geweldige étalage ook, zeker een stop waard ;0))
B. V.
Altijd zalig om de lekkere producten en gerechten te kiezen. Smaakvol en kwaliteit. Aanrader.
K. H.
Vriendelijke bediening, maar vooral zeer lekker vlees. Kwaliteit, vers.. Wat wil je nog meer!
I. V. C.
Reeds 2de maal buffet voor lentefeest van de kapblok. Super in orde. Niets dan complimenten van ALLE gasten. Toppie!
E. S.
Top ervaring , heel lekkere vleeswaren ik kom zeker snel terug .
b. h.
Hier wordt nog bijna alles zelf gemaakt en dat proef je! Super kwaliteit. Een echte ambachtsman !
S. B.
De place to be voor lekker (zeker BBQ) vlees!
S. P.
Goede vlees kwaliteit en beter service
J. V. d. V.
Top kwaliteit! Een echte ambachtelijke slager
a. v.
Zeer verzorgde kwaliteitsbeenhouwer top op alle gebied
H. H.
Super lekkere ribbekes, bedankt Kapblok!
s. s.
Fantastisch lekkere hamburgers!
K. J.
vriendelijk, proper en vooral lekker
top!
F. D.
Ruime selectie van vleeswaren.
E. K.
High quality meat and that's meat in the taste. 100% home made. I'd like a bit more butcher (choice in cuts) and less pre-made dishes, but that's personal. Very flavourful charcuterie. Prices are very much in line with the product.
(Vertaald)
Hoge kwaliteit vlees en dat is vlees in de smaak. 100% huisgemaakt. Ik zou graag wat meer slager (keuze in snitten) en minder kant-en-klare gerechten willen, maar dat is persoonlijk. Zeer smaakvolle vleeswaren. Prijzen zijn zeer in lijn met het product.
v. c.
Top!
(Vertaald)
Bovenkant!
J. G.
T. r.
U. G.