Beoordelingen van Keurslager Rosier. (Slagerij) in Antwerpen (Antwerpen).
Keurslager Rosier
Paardenmarkt 9, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Keurslager Rosier, een Slagerij in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Keurslager Rosier
Maandag
08:30–18:00
Dinsdag
08:30–18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30–18:00
Vrijdag
08:30–18:00
Zaterdag
08:30–16:00
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Maandag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Dinsdag
9 | |
---|---|
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Donderdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Vrijdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Zaterdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 |
Beoordelingen van Keurslager Rosier
I. S.
Alles mooi verzorgd. Lekker .
Grote keuze vlees , charcuterie , bereidingen
Top winkel
K. V. C.
Ik kom hier wekelijks. Alles is altijd supervers en lekker!
Prijs/kwaliteit dik ok!
Aanraders: italiaans varkenshaasje, burgers, kipfilet, vleeskoek en de bereide slaatjes!
M. D. V.
Ik kom hier al jaren. Altijd met veel plezier. Tamara en Patrick zijn altijd goedgezind en behulpzaam. De winkel is prachtig ingericht en de producten zijn top. Van mij krijgen ze alle sterren.
M. Y.
Goede service en kwaliteits producten.
K. K.
Top slager.. Altijd verzorgd en netjes. Heel vriendelijk personeel. Beveel het varkenshaasje van de chef aan, echt heel lekker.
L. D.
Zeer verzorgde zaak ,grote keuze en de lekkerste Gordon bleu topzaak👍👍👍 …
M. H.
Zeer tevreden over de kwaliteit en de bediening!!! Goed bezig 😉 …
B. B.
Vriendelijke bediening, lekker vlees!
K. P.
j. o.
N. G.
m. b.
A. C.
M. D. B.
G. D.
S. G.
M. C.
R. S.