Beoordelingen van Willem Hiele. (Restaurant) in Oostende (West-Vlaanderen).
Willem Hiele
Kapittelstraat 71, 8460 Oudenburg, België
Beschrijving
Informatie over Willem Hiele, een Restaurant in Oostende (West-Vlaanderen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Willem Hiele
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
19:00–23:00
Donderdag
12:30–16:00, 19:30–23:00
Vrijdag
12:30–16:00, 19:30–23:00
Zaterdag
12:30–16:00, 19:30–23:00
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Willem Hiele
C. D. B.
Goeie sfeer, team al goed gerodeerd, niettegenstaande alles nieuw is.
En ook hier half wine pairing, om samen met het erg gevarieerde tafeldiner een hele avond te vullen ... correctie: te beleven !
P. S.
Passie voor koken en een mooie selectie ingrediënten. Vriendelijk team. We hadden er een aangename avond.
Oog voor detail kan beter
G. P.
Leuk initiatief boetiek Raphaël! Gezellig en lekkere lokale producten te koop. Ter plaatse ook van de pizza gegeten. Zonder te overdrijven één van de beste pizza's die ik al gegeten heb. Zéér smakelijke bodem en beleg vol van smaak. Proficiat! We kunnen niet wachten op de heropening om te reserveren.
H. V.
Prachtige locatie
Geweldige bediening
Super lekker eten
Kortom.... wat een belevenis
Genieten
C. C.
Fantastisch eten in een zeer mooi decor. 99 euro voor de "Grote Wandeling" is zeker niet verkeerd besteed.
W. C.
Onbeschrijflijk eigenlijk. Brasserie is onder de nomadentent met zicht op de oven. Sharen is de boodschap tot aan het hoofdgerecht. Zijn bisque met oud bruin biertje is top.
S. W.
Wat een prachtige locatie, gecombineerd met zeer verfijnde gerechten, en een heel persoonlijke aanpak. Een ervaring!
A. V.
Enorm genoten van de grote wandeling, 7 verrukkelijke gangen, perfect gecombineerd met aangepaste wijnen.
L. O.
Chef Willem Hiele en zijn team toveren met al het lekkers van de Noordzee topgerechten.
P. D. R.
Machtige setting, goeie vibe, ongelofelijke ontvangst en top food!
E. V.
een aanrader. Zoals steeds een zeer aangenaam restaurantbezoek gehad bij ons verblijf aan de kust. Lekker eten, vriendelijke bediening. We hadden het gevoel welkom te zijn.
J. V.
Heel lekker gegeten. De kok komt elk gerecht zelf presenteren. De smaken horen perfect samen. De bediening is top.
Niet goedkoop maar het was het waard.
G. V.
Super . Hier komen eten is meer dan gewoonweg zeer lekker gaan eten.
Het is een echte topbelevenis !!!!!!!
Super ontvangst : zeer vriendelijke gastvrouw en personeel !
Topchef die zelf veel aan tafel komt ,en zijn tijd neemt om met veel enthousiasme uitleg te geven . De passie voor zijn werk straalt van hem af
Elk gerecht was een streling voor het oog en een bom van smaken
Ook de amuses bij de aperitief waren origineel (oa de purple rain)
en zeer lekker.
We (4 koppels) hebben enorm genoten van 'de grote wandeling'
Proficiat voor het ganse team !!!!
Proficiat voor het ganse team!!!!
Samengevat: een topavond !!!!!!
M. D.
Losse ongedwongen sfeer. Zowel fishdogs als pizza waren lekker. Een dikke vijf minuten wandelen en je bent in de duinen. Even zoeken naar de positie van zon en wind en dan volop genieten. Past in het rijtje van andere chefs met meeneem activiteiten (Superette, Less,...).
T. V. M.
Een must voor foodies, liefhebbers van een culinaire totaal beleving en gewoon van lekker eten, gezelligheid en goed gezelschap! Een fantastisch en enthousiast team staat hier klaar om je culinair te verwennen en iedere smaakpapil te laten ontploffen.
m. a.
Wat een ervaring! Van begin tot het einde was het genieten.Zeer vriendelijk en bekwaam personeel.De gastvrouw is gewoon top! De chef komt zelf de uitleg geven bij de gerechten wat de sfeer los en gemoedelijk maakt.De gerechten zijn met eerlijke producten klaargemaakt en zijn puur van smaak.Ook de aangepaste wijnen en bier waren super bij elk gerecht.Respect voor jullie totaalpakket! Het was een zalige avond waarvoor dank.De afscheidszoen was zo gemeend mooi.Wij zijn fan en komen zeker terug!
C. R.
Top beleving.
Vlotte en sympathieke bediening.
Een hele mooie setting.
Gebruik van lokale producten.
Het ganse plaatje klopte gewoon.
P.
Zeer vriendelijke en vlotte service! Momenteel was het dankzij Corona helaas niet mogelijk om ter plaatse te eten, maar wel heerlijke pizza's, fishdogs en aperoboxen om gezellig in de duinen of thuis op te eten!
C. D. R.
Tijdens de Lock down brengen ze schitterende gerechten om mee te nemen . Je hebt een markt gevoel die heel gezellig werd aangekleed! Lekker ambachtelijk rozijnen brood!
d. ,.
Bar Rafael!! Gewoon topconcept!
j. d. b.
Culinair eetfestijn met verrassende wendingen. 14 pareltjes uit zee en tuin. Verwacht geen stijve bedoening wel warme, no-nonsense ontvangst. Even perfect als 3 sterren Goossens. Elke bereiding wordt toegelicht. Veel Japanse invloeden. Met twee 410euro betaald inclusief apero en aangepaste wijnen. Iedere cent waard. Je kan en mag de keuken van chef hiele vergelijken met deze van Redzepi ( noma) en joachim Wisselt (Vendome in Bensberg).
K. V. d. G.
Wat een ervaring. Onvoorstelbaar hoge kwaliteit van producten, met fenomenale smaak en combinaties. Top. Hiele is niet de klassieke chef maar wat een respect voor de man en team. Bovendien is dit restaurant gelegen in de buurt waar al mijn jeugdvakanties zich afspeelden, en sluit het vandaag daar perfect op aan. Vijf sterren meer dan verdient.
T. B.
Een ervaring, anders kan je het niet bewoorden.
S. M.
Heerlijk. Eerlijk. Topbeleving. Ubersympathieke mensen met een enorme passie voor eten en drinken. Een "wandeling" doorheen sublieme en originele gerechten, stuk voor stuk onstaan uit pure streek- en seizoensproducten. De persoonlijke aanpak en passie waarmee ze hun verhaal doen draagt alleen maar bij tot de unieke beleving van een diner in dit authentieke vissershuis.
S. A.
Top ervaring, pure smaken, een zeer aangename ambiance en ongelofelijk lekker gegeten. Bovendien hadden we het geluk om buiten te lunchen. Een aanrader, wij komen terug.
M. C.
Uniek in zijn soort, bijzonder gepassioneerd, liefde voor het vak! De meest bescheiden topchef ooit gezien! Gerechten zijn puur en afwerkt uit eigen tuin, wijnen zijn magnifiek en gebracht met een kennis om U tegen te zeggen! Probeer zeker ook het bier arrangement! Proficiat!!
K. M.
Hier wordt echt alle eer gegeven aan het product. Willem Hiele komt steeds zeer fier (terecht) het gerecht voorstellen. Gang na gang komen heerlijkheden op tafel, strelingen voor het oog, bommetjes in de mond. Enig punt van kritiek gaat naar Shannah, die zeer selectief vriendelijk is tegen de gasten.
V. P.
Heerlijk eten in een huiselijke gemoedelijke sfeer. Willem maakt met locale producten (Noordzeevis, polderhaas) originele, lichte maar smaakvolle gerechtjes. En de bijpassende wijnen zijn super. Tot ook dat deze wijnen in Bobarrangement verkrijgbaar zijn. Een aanrader!
R. A.
Het is buitengewoon het beste restaurant dat er op aarde bestaat 🍴❤🍴 …
C.
Super lekker! Het is echt de moeite om hier te komen eten. We mochten ook buiten gaan kijken hoe ze de vis klaar maakte. Het is niet te begrijpen dat zij nog geen ster hebben gekregen.
A. W.
We volgden Willem Hiele al even, hij stond hoog op de wensenlijst. De terugreis van Parijs was een ideale mogelijkheid. We arriveerde iets te vroeg bij het omgebouwde vissershuisje met royale oprijlaan waarnaast je de auto kunt parkeren. Hierdoor konden we nog even door het natuurgebiedje de Doornpanne wandelen aan de overzijde, fijn.
We werden warm ontvangen door de gezellige gastvrouw en begeleid naar een tafeltje aan het raam. De inrichting is knus met een alternatieve huiskamersfeer. Houten stoelen, balken plafond, houten vloer, boekenkast en tafels ingedekt met verkreukeld fijn linnen, leuk.
Als aperitief een Grüner Veltliner, vroeg geplukt met laag alcoholgehalte, lekker fris. De chef zette zelf de eerste amuses in. We startten met licht gekruide stengels van bladerdeeg met een dip van brokkelkaas, lekker hartig.
Verder met een ceviche van scheermes met saus van gefermenteerde ui waarin wat rozemarijn, doperwt en olijfolie, heerlijk.
Een speciale presentatie, beignets op een takje duindoorn. Dit is een ode aan ‘purple rain’ van Prince. De beignets waren gevuld met sappige mosselen, het beslag was aangemaakt met St Idesbald bier. Ernaast een heerlijke dip van venkel, jammie.
Nog meer verwennerij met een ode aan de zee. Een mooie presentatie met echte delicatessen. Een pincet ernaast om ze makkelijker te hanteren. Belgische langoustines gemarineerd in citrussap en olie van langoustines afgewerkt met wat avruga. Kokkeltjes in de schelp met toefjes kervelcrème. Warme wulken in een lookboter. En warme Zeeuwse mosselen volgens de wijze van de Azoren. Hier werden we blij van.
De eerste begeleider was een Sloveense Sauvignon Blanc van het huis Verus, mooi aroma met tonen van citrusfruit in de mond complex met een toets van grapefruit, heerlijk. De eerste gang werd voor de gehele ruimte uitgeserveerd waarna de chef het gerecht op enthousiaste wijze collectief presenteerde, sfeertje! Een gravad lax bereiding van Noordzee schelvis met dunne plakjes pruim, sap van vlierbloesem, toefjes hangop van schapenyoghurt en een granité van appel met zuring. Een delicate vis met veel verschillende frisse smaakjes ernaast. Veel smaakbeleving waarnaast de Sauvignon het net kon bijhouden. (9,6)
De wijn werd bijgeschonken voor de volgende gang. Een tartaar van tomaat met erop een quenelle ijs van geschroeide paprika, Gepoft tomaatje, Grieks olijfje en een klein toastje met avocadocrème, aan tafel afgewerkt met een bouillon van tomaat gekruid met basilicum. Vegetarisch op zijn best, genieten. (9,6)
Uit de noordelijke Rhône een 'A la rêverie' 2016 van Château de Montfrin, een lekkere volle wijn met tonen van perzik. Op het bord twee stukken van de rug van gepekelde kabeljauw in een dashi van makreel waarover een schuimige venkelsaus, erop gebakken cantharellen ertussen dungesneden venkel, afgewerkt met verse kruiden. Het lijkt misschien wel wat eenvoudig maar wat een geweldige smaakbeleving. De top saus en uitbundige kruiden maakten er een feestje van. Kabeljauw op zijn lekkerst, een plaatsje in mijn toplijst. (9,9)
Als afsluiter nog een krachtige espresso met twee lekkere friandises.
Bediening was zeer goed tot uitstekend verzorgd. Prima uitleg bij de gerechten op een hele enthousiaste wijze door de chef, keurige uitleg bij de wijnen. Dit in een uitstekende sfeer waarin je je vanaf de eerste minuut thuis voelde.
Prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend.
De hoge verwachtingen zijn helemaal waargemaakt. Willem is een talent met uitstekend gevoel voor smaak. Ondanks dat hij nog grotendeels allen in de keuken staat komen er relatief verfijnde gerechten op tafel met veel smaakbeleving. De alternatieve sfeer en de gezellige bediening maakten de beleving compleet. Aanrader!
M. D. B.
Hoe Willem en zijn team blijven verassen is een wonder. Een mengeling van alles wat lekker is in de zee en versheid uit eigen tuin. De langoustines zijn hier wonderbaarlijk lekker en in het seizoen de asperges uit de duinen een delicatesse. Niet vergeten dat elk glas wijn ook met zorg en liefde uitgezocht wordt. Wij komen met veel plezier terug.
s. v.
Beste bisque van de wereld. Ode aan de Noordzee. Verrassend en vernieuwend, maar ook met liefde en veel respect voor de finesse van grootmoeders keuken. Uniek. En een heel fijne equipe.
J. V.
Zalige plek in Oostduinkerke. Sympathieke ontvangst en bediening. Willem komt zelf mee zijn gerechtjes indekken. Verse producten uit de tuin en uit de terroir van de zee. Schitterende locatie in het vissershuis van zijn vader. Eentje om te onthouden en een adresje om te koesteren!
S. L.
Eén woord : WAUW. Een unieke ervaring op een prachtige locatie. De gastvrouw ontvangt je met al haar enthousiasme, de chef maakt sublieme bordjes klaar. Een aanrader als je Koksijde bezoekt!
E. M.
Heerlijk!
M. D.
Fantastisch lekker gegeten met een ware explosie aan smaken. De gastheer en -vrouw weten hun passie voor eten over te brengen met een enthousiasme waar je alleen maar vrolijk kan van worden.
g. v.
Voor de tweede maal (in korte tijd) : één woord: schitterend!!
Wat een dynamiek en passie bij de gastheer en de gastvrouw en het personeel
Weer een avondje ( met zeer gezellige afsluiter ) om nooit te vergeten
I. R.
We hebben kunnen genieten van alle lekkere ingrediënten.
De gerechten waren kunstwerken.
Voor mij was dit TOP .
Bedankt voor de gezellige, warme ontvangst.
K. H.
Een niet verloochende puurheid, het eten en de mensen
J. W.
Willem, Shannah en hun ganse ploeg hebben ons verwend met top producten, smaken en service.
Tot volgende keer.
K. K.
Dit is werkelijk."the place to be". Wat een assortiment! Lokale economie, gelukkige mensen, ....
Willem en zijn team vonden het gat in de markt. To be continued please.👍 …
P. G.
Super! Hier voel je je BEWELCOME, van de eerste tot laatste minuut!
Smakelijke gerechtjes in een origineel kader.
Niet de stijve poespas van de chique zaken, maar topgastronomie en verwennerij die je ontspannen.
Bedankt!
K. P.
Wat een leuk concept, die markt. Hebben er een nieuw drankje ontdekt. En de garnaalkroketten zijn ook Suuuuuuuuperrrrr!!!
S. P.
Dank aan gans het team van Willem en Shannah voor de super lekkere ervaring! Alles was tip top in orde! Eten, wijn , bediening, muziek, sfeer.. DE MAX !
K. C.
Heerlijke gerechten op een creatieve manier gebracht.
A. C.
Een speciale maar ongelooflijke ervaring. En de Patron had groot gelijk smartphones horen niet op restaurant tafels!
P. D. L.
Alweer een super culinaire ervaring rijker. Een aanrader om te genieten van eigen creaties.
P. M.
Heel tof concept ondergebracht in authentiek vissershuis. Topgerechtjes in de stijl van Kobe Desramaults. Overgoten met de charme van de gastvrouw. Topadres!!
M. S.
Fantastische keuken! Uitmuntende smaakcombinaties in een gemoedelijk kader. Een aanrader waar we zeker terugkeren!
G. D.
Top, super eten, super bediening. Ongedwongen, schat van een gastvrouw. Dikke merci aan de chef voor deze ervaring.
E. V.
Verrassend (geen kaart), vriendelijk. Aan te raden (kwaliteit heeft zoals overal een prijs maar het is het waard).
C. B.
In één woord: af. Sfeer, smaak, bediening, beleving : super ! En de signature dish is echt adembenemend.
d. j.
Sublieme keuken met heel hartelijke bediening.
Mooi kader en een geweldige tuin
Topklasse 👍 …
M. d. m.
de max dare! jaarlijks proberen we elk seizoen te gaan smullen. nog nooit tegengevallen, integendeel! keep going strong broere :)
M. C.
Raphaël boetiek is schitterend initiatief. Ik kijk al uit naar de heropening van het restaurant
C. D.
Eens geen sterren maar de picknick formule...een echte aanrader, zeker bij goed weer...DOEN!
J. V.
TOP! Een unieke, (h) eerlijke, authentieke ervaring.
S. H.
Deze mensen zijn gepassioneerd bezig ... ze verdienen een dikke duim! 🤔 een adresje dat je stiekem geheim wil houden 😜 …
H. V.
Zalige ervaring in heel mooi kader en lekker eten/drinken
C. d. J.
Unieke beleving!
T. V.
Super lekker, unieke ervaring.
m. b.
Rustige location, idylisch ook een beetje in de brasserie...
M. V.
Fantastisch !!!! Super eten en geweldige mensen. Iedereen aan te raden.
f. S.
Fantastisch event met super eten. Overheerlijke wijnen.
F. P.
Gewoon fantastisch. Prachtige setting, fantastische gerechten. Machtig koppel. Alles klopt.
M. L.
Wauw! Het beste dat we ooit al gegeten hebben.
R. H.
De passie van gastheer en gastvrouw proef je op je bord. De beleving eronder maakt het helemaal af.
F. H.
Schitterende beleving. Een zekere thuiskomen en tegelijk top keuken. Een echte aanrader.
M. B.
Super lekker, originele en mooie gerechten.
M. D. B.
Super,lekker,een woord...Top zeker een aanrader!!!
E. S.
Brasserie Raphaël ...heerlijke ervaring !
A. C.
Gastronomisch eten in een zeer losse en aangename sfeer, aanrader!
B. C.
Super het ene na het andere smaakbommetje personeel super vriendelijk
K. V. r.
Top restaurant .lekker eten , top gastvrouw en top bediening .top team . 👍🔝 …
D. H.
Fantastisch lekker gegeten!!!
Top chef!
F. S.
Leuk marktconcept en verrassende en lekkere pizza
W. V. d. B.
Heel gezellig ondanks coronatijden
V. V. d. B.
Gewoonweg TOP !
Verwennerij van de bovenste plank !
A. S.
Zalig..
m. g.
Het beste restaurant van België !
F. V. c.
Super super lekker een ervaring
K. R.
Echt tbeste sinds lang
R. V. d. S.
Is een keer een belevenis.
C. O.
Een echte aanrader.
S. v. A.
Super ervaring!
W. O.
Unieke ervaring!
G. B.
Geel goed en vriendelijke
B. D. P.
Gewoon TOP !
B. F.
Lekker gezellig !
K. V. A.
Was echt super!
P. h.
Een aanrader 👌 …
S. C.
Weer fantastisch
T. B.
gastronomisch kunstenaar
L. H.
Fantastisch!
J. A.
Zeer lekker
K. M.
Top keuken
J. V.
Fenomenaal
R. V.
LEKKER!!!!
C. B.
(Vertaald) Erg mooie plek. We worden meteen gegrepen door de sfeer. Het eten doet de chef en zijn ster eer aan. Bovendien zijn de prijzen voor iedereen betaalbaar. Ze hebben zich goed aangepast aan de gezondheidscrisis met afhaalmaaltijden. Erg fijn
P. G.
(Vertaald) Het menu is uniek, blind en totaal flamboyant. Telkens meerdere borden of houders met kleine spulletjes gecombineerd. Een feest van kleuren en smaken. Gazpacho met herfstsmaken met vijgenblad olie stippen!! Rauwe zeebaars in gefermenteerd sap en kokkels met doperwtenijs…. Baby inktvis yakitori op de barbecue! De uitspraken doen je fantasie walsen. Het tempo wordt aangehouden.
De sommelier, Kevin, is uiterst precies in zijn keuzes. Combinaties omvatten voornamelijk biodynamische en vaak verbluffende wijnen. Maceraties, vermakelijke oorsprong (Oostenrijk, Slowakije, enz.) Zeer goede keuzes, we hebben ons geen minuut verveeld.
In de speakers, CSNY, Dope Lemon, Clapton of Rory Gallagher!! Wat een geluk.
De zeebarbeel met dwergpaprika, met zijn gepofte schubben op smaak gebracht met schaaldieren en het sap met zeebarbeellevers, was de beste zeebarbeel die ik in mijn leven heb gegeten (2e keer bij de maaltijd dat ik deze overtreffende trap gebruik). Fantastisch.
Maar mijn grootste emotie van de maaltijd was de langoustine met eekhoorntjesbrood. Ongelooflijke culinaire waarheid over dit gerecht. Saus met langoustinekoppen, groene en gele physalis van de lokale producent (riiiien heeft te maken met de gruwelen die de borden van de jaren 00 sierden) en enorme en vlezige eekhoorntjesbrood die het bord domineerden. Een fantastische smaak. Wauw. #AtTheBordersofTears
We hadden toen drie diensten rond de eend. verbruikt. Duizend vellen. Een wonder.
In dit stadium moet ik wijzen op een zeer verbazingwekkend feit. We hadden geen brood op tafel. Het is waarschijnlijk een bezorgde beslissing van de chef om dit niet toe te voegen om de eetlust van de klanten te behouden. Bijzonder. Geweldig. Niet storend.
De chef schonk ons een beetje plezier door er een prachtige wilde patrijs aan toe te voegen, de korrels in fazant(t)geloof, met geloofssaus en kruiden. Een moord die zo krachtig is dat ik denk dat niet iedereen hem had kunnen eten.
Een lekker dessert rond rood fruit, speltijs en chocolade rondt het menu af, gevolgd door heerlijke zoetigheden met een zeer gecontroleerd suikergehalte, waaronder een heerlijk mille-feuille-pruimentaartje, een bosbes met een zoete vlierbessentuile, een soort goddelijke perentaart en een knapperige tuile van gedroogd fruit. De koffie is "pot" koffie die veel beter verteerbaar is dan espresso's.
In totaal waren we getuige van de start van de Concorde, de eerste vlucht van de spaceshuttle, de lancering van een interstellaire raket. Gewoon het toekomstige beste restaurant van België.
i. d.
(Vertaald) Meer dan een maaltijd, een uitzonderlijke culinaire ervaring. Heerlijke maaltijd. Een aaneenschakeling van gerechten die de chef met zijn hart verzonnen heeft. Veel werk. Shana's glimlach, charme en professionaliteit. Goed gedaan Maestro Willem en zijn team. Charmante plek. Geluk is op Willems bord en huis.
G. C.
No words only thé best good experience.
(Vertaald)
Geen woorden alleen de beste goede ervaring.
H. J.
A real food adventure! you will not regret!
(Vertaald)
Een echt foodavontuur! je zult geen spijt krijgen!
P. S.
(Vertaald) Uitstekend. ... Om ontdekt te worden vanwege de vernieuwde lokale keuken, door de eigenaar aan elk gerecht uitgelegd, adequate wereldwijnen en een gezellige plek. Vriendelijke sfeer. We keren terug met plezier en verlangen om te proeven?
M. R. S.
(Vertaald) Waaaouwww .. allereerst de ontvangst en de vriendelijkheid van de eigenaren zijn gewoon schitterend. Alle gerechten zijn van zeldzaam onderzoek en de groenten worden verbouwd door de vader van Willem.. in de tuin... de keuken is zowel origineel als voortreffelijk.. de eigenaren spreken heel goed Frans en leggen ons alles uit. we eten ... over de wijnkeuze Shana heeft een vrij uitzonderlijke kennis ... Ik feliciteer dit jonge stel dat dag en nacht werkt om ons hun keuken te laten ontdekken ... Ik heb zelden zo'n ervaring gehad en ik beveel dit restaurant aan ... Ik ben verliefd... Ik wens je het beste... vs verdienen sterren... Marie-Rose Liège
M. G.
(Vertaald) Magische keuken, attent personeel. Grote pluspunten. Uitzonderlijk...
A. T.
(Vertaald) Top, wijnen en sommige gerechten soms wat overschat, maar het merendeel van de gerechten is killer. Geweldige tijd met vrienden!
N. S.
(Vertaald) Uitstekend, je moet een aanbetaling doen om te reserveren, maar dit wordt grotendeels gerechtvaardigd door de kwaliteit en versheid van de producten. Gepassioneerd en vriendelijk personeel. We zullen terug komen.
s. n.
Best restaurant experience we had ever! Willem and Shana are amazing persons! We'll come back for sure!
(Vertaald)
Beste restaurantervaring die we ooit hebben gehad! Willem en Shana zijn geweldige personen! We komen zeker terug!
Y. V. H.
Fantastic locale, sublime food, incredible attention to detail, beautiful honour to the chef's grandparents
(Vertaald)
Fantastische locatie, subliem eten, ongelooflijke aandacht voor detail, mooie eer aan de grootouders van de chef
V. S.
Amazing ambiance, quietly intellectual and thoughtful food that's also simply delicious. Worth the drive.
(Vertaald)
Geweldige ambiance, rustig intellectueel en doordacht eten dat ook gewoon heerlijk is. De rit waard.
j. d.
(Vertaald) Sublieme keuken Vriendelijke setting Service in harmonie Perfecte spijsvertering Prijs in verhouding
(Reserveringssysteem en NA drankenovereenkomst worden herzien)
C. E. L.
TOP
(Vertaald)
BOVENKANT
B. E.
(Vertaald) Nogmaals bedankt voor deze mooie avond!
Tot snel 😊
D. C.
(Vertaald) Uitstekend, warm, geweldig welkom en zeer creatieve keuken
R. C.
L. V. M.
Super!
f. o.
Worth the detour - a special experience.
(Vertaald)
De omweg waard - een bijzondere ervaring.
T. D. W.
Some places in the world make people smile again
(Vertaald)
Sommige plekken in de wereld laten mensen weer glimlachen
G. R.
Amazing food experience
(Vertaald)
Geweldige eetervaring?
C. D.
Super!
J. S.
Just perfect
(Vertaald)
Gewoon perfect
I. H.
(Vertaald) Megalekker
P. V.
Super!!!
M. M.
(Vertaald) Echt opmerkelijk.
S. M.
Super food !
(Vertaald)
Super eten!
E. G.