Beoordelingen van OTORO. (Restaurant) in Hasselt (Limburg).
Beschrijving
Informatie over OTORO, een Restaurant in Hasselt (Limburg)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van OTORO
Maandag
12:00–22:00
Dinsdag
12:00–22:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:00–22:00
Zaterdag
19:00–22:00
Zondag
12:00–22:00
Populaire tijden
Maandag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Zaterdag
19 | |
---|---|
20 | |
21 |
Zondag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van OTORO
A. S.
We hadden er hoge verwachtingen van maar werden erg teleurgesteld; Het was er koud, bediening liet steken vallen; geen keuze in een aperitief ‘Champagne uit Frankrijk’, kapotte stoelen (misschien nieuwe nog niet geleverd, kan) . Maar het meest jammere was het eten: Erg lekker maar voor die prijs véél te weinig (lunchmenu)…. Andere keuze was er niet….Piepkuiken van een luciferdoosje groot….Ben van oordeel dat duur niet gelijk is aan weinig …..
P.
Chef Pajtim en team zorgen voor een zeer geslaagde avond vol culinaire hoogstandjes. De kwaliteit is top, de borden zijn mooi verzorgd, de sfeer in de zaak is aangenaam. Hasselt heeft er een topzaak bij ! Een aanrader.
M. K.
Super lekkere menu gehad met echt wel top producten!Heerlijke wijnen op de kaart staan en super vriendelijke bediening door de vrouw van Pajtim. Wij komen zeker terug!
J. D.
Zeer lekker gegeten, de chef komt met passie de gerechtjes aan tafel voorstellen en afwerken. Niet teveel reclame maken, anders moet je binnenkort maanden op voorhand reserveren.
A. W.
Met serieuze verwachtingen richting Hasselt voor een kennismakingslunch bij een jonge ambitieuze chef die samen met zijn vrouw onlangs zijn gestart met hun eigen restaurant. De ligging is kort langs de snelweg en parkeren kan voor de deur, prima.
Gevestigd in een wit pand waarop duidelijk het logo prijkt. Je komt binnen bij de bar waarachter de “open” keuken, links langs de muur de keurig ingedekte tafels met fijne kuipstoelen, achterin een grote ronde tafel met wijn klimaatwand.
Ik mocht een tafeltje kiezen en dat werd er een aan het raam, fijn. Als aperitief startte ik met de eerste begeleider, een heerlijke Dorsheim Riesling 2016 van Joh. Bapt. Schāfer gepresenteerd door de mannequin in prachtige malachiet groene jurk. Ernaast een amuse trio. Om te starten een gouden parel van ganzenlever waarop een dotje kersengel, citrusgel en chocolade parels, verrukkelijk.
Een krokante cannelloni van filodeeg gevuld met (witte) albacore tonijn afgewerkt met avocadocrème en groene kruidenblaadjes. Verfijnde smaken met uitstekende textuur.
In het zwarte schaaltje de sappige mosselen met zilte groentjes, mosterdzaadjes en een schepje kaviaar. Een delicatesse.
De Riesling werd bijgeschonken waarna de chef de eerste gang presenteerde. Op een geperforeerd bord een rol van dunne plakken hamachi gevuld met hamachi tartaar waarop dunne plakken rammenas, komkommer, groene appel en hijiki (bruinwieren), aan tafel aangevuld met een heerlijke zoetzure dressing. Verfijnde smaken met frisse accenten en prima texturen die naadloos aansloten bij de heerlijke Riesling. (9)
Door met een Nico Weiss van Jürgen Ellwanger, een blend van Kerner en Pinot Blanc gerijpt in grote houten vaten. Redelijk complex met tonen van geel fruit en aangename mineraliteit. Op een van mijn favoriete borden een hele strakke oogstrelende presentatie. Een hele dikke langoustine staart met quenelle kaviaar, ernaast een bulgursalade omwikkeld met dunne plakken o-torro waarop avocadocrème, sojabonen, dille takjes bestrooid met furikake, aan tafel afgewerkt met een hartige ponzu vinaigrette. Ik vond het het lekkerst om de combinaties aparte te eten. De vinaigrette was perfect bij de verrukkelijke langoustine waarbij de wijn keurig in balans was, toppie. (9,25)
Door met een klassieke Mâcon-Péronne 2021 van Domaine du Mont-Epin, floraal aroma, sappig in de mond met verfijnde zuren en subtiele romigheid. Ernaast een tweetraps gerecht. Om te starten een bruingebakken coquille in een heerlijke langoustine bisque verrijkt met de corail van de coquille. Ernaast een tartelette met blokje ganzenlever, stukjes gerookte paling, blokjes aardpeer, plakjes biet, kaviaar, eikenbladsla en takjes dille. Verfijnde pure smaken en een hele complexe mondvullende afsluiter. De Chardonnay kwam het best tot zijn recht naast de coquille. (8,75)
Over naar rood met een Côtes du Rhône reserve 2020 van het gerenommeerde huis Perrin. Transparant diep robijnrood en in de mond tonen van rode en zwarte bes, subtiel pepertje en in de afdronk soepele tannines. Op een speciaal wit bord (wat leek op een slecht gerepareerd bord) het wildgerecht. Bruingebakken hazenrugfilet met ernaast een stukje pastinaak, mini courgette, takje broccoli, plakjes rode biet, dotjes wortelcrème en stukjes hijiki, afgewerkt met de eigen jus en dille olie. De haas was keurig gegaard, niet zo heel hoog op smaak wel een hele zachte textuur, precies zoals ik hem het liefste nuttig. Ernaast keurige bereidingen met pure smaken. De dille olie verzorgde een aangenaam accent. De wijn was keurig in balans. (8,75)
Als afsluiter een fris dessert waarbij helaas geen dessertwijn werd geschonken. Verschillende structuren van komkommer, kiwi, basilicum en tropisch citrusfruit, waarbij kleine makarons en takjes dille, aan tafel overgoten met een hele frisse transparante saus. Frisse smaken met uitstekende texturen, prima. (8,25)
H. P.
Had er lang naar uitgekeken en het was SUBLIEM.
De gerechten, zeer vriendelijke bediening.
TOP TOP TOP
BEDANKT voor een heerlijke culinaire avond.
A. R.
Chef Pajtim Bajrami heeft nogmaals bevestigd hoe geweldig goed hij kan koken! En Ardita in de zaal maakt het plaatje compleet.
E. A.
Proficiat voor het ganse OTORO team. Van amuse tot de heerlijke muntthee waren zeer lekker. Een streling voor het oog en de structuren en smaaksensaties waren er helemaal op!! Chef Bajrami Pajtim is zeer innovatief (de wagiyu A5 met huisgedroogd hart van tonijn was zo subliem. Ontvangst door gastvrouw Ardita was ook zeer hartelijk en jullie gaan ons zeker terug zien. Nog veel succes toppers😋
S. M.
Otoro wat een beleving! Zeer warm onthaal van gastvrouw Ardita en geweldig eten van Chef Pajtim Bajrami. Topkwaliteit 10/10 !
K. E.
Fijne ontvangst, lekker gegeten, top wijnen, prima bediening. Zeker voor herhaling vatbaar
M. S.
Fijne ontvangst, supervriendelijk vlotte en aangename bediening. Heerlijke wijnen .Gerechten subliem .Warm en gezellig.Zeker voor herhaling vatbaar ,een aanrader.Veel succes,doe zo verder
K. T.
Super lekker gegeten in een prachtig kader met een vriendelijke geruisloze bediening!
n. d.
Massa's lekker gegeten...zeer vriendelijke bediening....alsook de gerechtjes...grtjs de mama en dochter😘
B. M.
Top! Meer dan een aanrader. Genieten tot het einde
M. V.
Super lekker en wederom een beleving ! Top gastronomie 🔥
g. l.
Fantastisch gegeten met een fijne service.
J. R.
Zeer lekker maar prijzig
M. O.
We kenden de keuken van Pajtim van een restaurant waar hij chef was en we waren daarom erg enthousiast met de opening van Otoro. Een verjaardag was de ideale aangelegenheid om bij hun nieuwe eigen restaurant langs te gaan. Opnieuw werden verwend met uitstekende gerechten van deze getalenteerde chef. Zijn echtgenote heeft ons eveneens tot in de puntjes verzorgd met zeer lekkere aangepaste wijnen. Na het diner konden we nog even napraten met het erg vriendelijke koppel. Wij gaan zeker terug om te kijken hoe dit restaurant verder groeit met hoogstwaarschijnlijk een ster in het verschiet.
S. P.
Heerlijk gegeten, elk gerecht tot in de perfectie 👌zeer vriendelijke spontane bediening. Echt een aanrader elke keer weer. Toppers in hun vak❤️ …
I. D.
K. D.
K. V. C.
L.