Beoordelingen van Vleesrestaurant Kannibaal. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Vleesrestaurant Kannibaal
Onderrichtsstraat 10, 1000 Brussel, België
Beschrijving
Informatie over Vleesrestaurant Kannibaal, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Vleesrestaurant Kannibaal
Maandag
Gesloten
Dinsdag
19:00–22:00
Woensdag
19:00–22:00
Donderdag
19:00–22:00
Vrijdag
19:00–22:00
Zaterdag
19:00–22:00
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Vleesrestaurant Kannibaal
H. K.
Super vlees, heerlijke wijnen
V. T.
Es ist ein wirklich unglaubliches Erlebnis hier Essen zu gehen. Das Ambiente ist chic und gemütlich, der Service ausgezeichnet und das Fleisch unfassbar lecker. Wir haben uns unfassbar wohl gefühlt - bei dem nächsten Trip nach Brüssel kommen wir gerne wieder!
(Vertaald)
Hier dineren is echt een geweldige ervaring. De sfeer is chique en gezellig, de service uitstekend en het vlees ongelooflijk lekker. We voelden ons ongelooflijk comfortabel - we zouden graag terugkomen op onze volgende reis naar Brussel!
l. g.
(Vertaald) Geweldige ervaring met mijn vader.
Onberispelijke service ... uitleg van de verschillende soorten vlees.
Uitzonderlijk vlees
Ik raad het ten zeerste aan en ik zal zonder twijfel terugkeren.
G. B.
(Vertaald) U selecteert uw vlees en u kookt het zelf, zoals u wilt. Uitstekende productkwaliteit, met een zeer goed geselecteerde korte wijnkaart. De service was onberispelijk. Er zijn geen voorgerechten of desserts vereist.
O. O.
Amazing place! We went looking for a good place to eat meat and this was it! Really good and flavored meat, nice and warm place and the attention was the best part: owner attended! So really clear and kind showing us every part of the dinner.
(Vertaald)
Geweldige plaats! We gingen op zoek naar een goede plek om vlees te eten en dit was het! Echt goed en gearomatiseerd vlees, mooie en warme plek en de aandacht was het beste deel: de eigenaar was aanwezig! Dus heel duidelijk en vriendelijk om ons elk onderdeel van het diner te laten zien.
D. V.
(Vertaald) Ze hadden me verteld om hier te komen eten en de waarheid is dat ik zeer verrast was en ik raad het ten zeerste aan!
Allereerst is de plaats mooi en gezellig. De verlichting en muziek geven het allemaal een coole sfeer. Veel aandacht. Ze legden me de logica van de plaats, het menu en de manier om het vlees te koken super uit. En het belangrijkste; vlees is geweldig! Een product van zeer goede kwaliteit en het concept van de plek zelf, dat zeer innovatief en creatief is. Je kiest je stukken vlees en kookt ze zelf, vergezeld van salades en aardappelen.
Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar iets anders, om in een groep te delen en goed vlees te eten in België.
D. K.
Not only was the staff very friendly and the meat AMAZINGLY smooth, but also the all around experience itself was amazing. It is a small and very cozy place. I will definitely come back!!!
(Vertaald)
Niet alleen was het personeel erg vriendelijk en het vlees GEWELDIG soepel, maar ook de algehele ervaring zelf was geweldig. Het is een kleine en erg gezellige plek. Ik kom zeker terug!!!
N. M.
Very good quality beef, and enjoyable experience to cook it to your liking on a hot stone. Certainly not cheap but paid €60 for two people with 20% discount by booking through the app The Fork with one Hereford Irish beef (cheapest cut) and one French entrecôte (medium price, more marbled meat), one side salad and one glass of wine.
(Vertaald)
Rundvlees van zeer goede kwaliteit en plezierige ervaring om het naar wens te koken op een hete steen. Zeker niet goedkoop maar €60 betaald voor twee personen met 20% korting door te boeken via de app The Fork met één Hereford Irish beef (goedkoopste snede) en één Franse entrecôte (middelmatige prijs, meer gemarmerd vlees), één salade en één glas wijn.
M. v. D.
This restaurant is very small and friendly. The service is awesome. Very personal with excellent advise. I loved the different flavours of stake. Will come back once I am in Brussels
(Vertaald)
Dit restaurant is erg klein en vriendelijk. De service is geweldig. Heel persoonlijk met uitstekend advies. Ik hield van de verschillende smaken van het spel. Zal terugkomen zodra ik in Brussel ben
F. S. P.
(Vertaald) STERK AANBEVOLEN!
We hadden een leuk en heerlijk diner met enkele vrienden. De plaats is gezellig en de aandacht is erg goed. Heel fijn wie je bijwoont.
Het eten was heerlijk. Ik raad aan om verschillende soorten vlees te proberen!
S. P.
(Vertaald) Zeer leuke avond gisteravond doorgebracht in het gezelschap van 4 andere vrienden. Het principe is eenvoudig en werkt goed. Goed vlees dat met liefde is geselecteerd om op steen te worden gekookt, zelfgemaakte sauzen, een heerlijke zelfgemaakte aardappel en goede wijnen. Het restaurant is intiem ingericht en voelt goed aan. De ontvangst is perfect. Ik kom heel snel terug!
l. k.
High recommend for meat lovers. Great wines perfect service.
(Vertaald)
Een aanrader voor vleesliefhebbers. Geweldige wijnen perfecte service.
Z. Z.
(Vertaald) Dus als je op zoek bent naar een gezellig restaurantje, met goede wijn en uitzonderlijk vlees... dan ben je hier aan het goede adres!
De baas kent zijn werk heel goed en is erg zorgzaam met de klanten, als je een vleesliefhebber bent, raad ik je ten zeerste aan om een kort bezoek te brengen! Keuze om te koken naar jouw smaak… Ik vond het geweldig! Tot de volgende keer.
Raphael
B. N.
(Vertaald) Schitterende ontdekking van deze vleesreep. We waren betoverd.
Klein oppervlak, maximaal 20 zitplaatsen zou ik zeggen, vergeet niet om uw tafel te reserveren (en annuleer deze als u niet van plan bent te komen, het zou de eigenaar van dienst zijn, naast een kwestie van beleefdheid).
Simplistische inrichting, ingetogen, erg leuk.
Geen poespas, wij komen rundvlees eten gekookt op een hete steen. Naar keuze van de dag waren er 6 verschillende cuts/races. Uit mijn geheugen was er ribbiefstuk van Simmenthal, lendenstuk uit Argentinië, lendenstuk van El Macho, lendenstuk van Hereford gerijpt of niet, en pure filet van ik weet niet welk ras.
Porties van 250g, prijzen variërend van 22€ tot 41€ (voor pure filet).
Om te muggenziften, ik had liever meer ribsteak gehad omdat ik van vet hou, maar het is echt om iets te vinden om over te klagen. . .
Uitstekend koken op graniet, iedereen kookt naar eigen wens, de stukken in grote plakken gesneden, alles vergezeld van een heerlijke gepofte aardappel met maître d'hôtel boter.
Aan de wijnkant, een zeer beperkte selectie maar minder bekende en kwaliteitswijngaarden, hebben we twee Portugese wijnen genomen, waaronder een magnifiek reservaat.
Redelijke rekening, onberispelijke en gepassioneerde service, we hadden een geweldige tijd en maaltijd, ik zal zeker terugkomen!
c. d.
(Vertaald) We hebben een heerlijke avond gehad tijdens ons bezoek aan jullie restaurant! De setting is super mooi, het vlees is gewoon uitzonderlijk en de service is meer dan perfect! Echt niets te zeggen, alles is aanwezig! Tot ziens!
Camille en Raphael
G. S.
(Vertaald) Warm welkom, onberispelijke service, meer dan eerlijke prijs-kwaliteitverhouding... We ontdekten dit restaurant en waren aangenaam verrast door de kwaliteit van de service en de gepresenteerde producten. We bevelen dit restaurant van harte aan aan iedereen die van vlees houdt en klaar is om een aangename ervaring te beleven, met z'n tweeën of met vrienden. De Brusselaars 😉
V. A.
(Vertaald) Heerlijke vleeswaren met zorg geselecteerd. Koken op een steen.
Wijnen gekozen met smaak. De bediening is vriendelijk en attent. Ik raad deze vleesbar aan.
j. h.
(Vertaald) Intieme en gezellige plek, meer dan uitstekend vlees, zeldzaam zijn de restaurants met zoveel kwaliteiten. Onberispelijke service. Als een paar of meerdere raad ik het ten zeerste aan.
J. R.
This place was cool. The decor was trendy with an Art Deco feel. It was cozy. The service was friendly and helped explain the menu. It was neat that we got to cook the steaks in front of us which led to the perfect temperature that I like. I would recommend this place as a date night.
(Vertaald)
Deze plek was cool. Het decor was trendy met een Art Deco-gevoel. Het was gezellig. De service was vriendelijk en hielp het menu uit te leggen. Het was netjes dat we de steaks voor ons mochten koken, wat leidde tot de perfecte temperatuur die ik lekker vind. Ik zou deze plek aanbevelen als een date night.
Z. G.
Excellent meat and very nice experience. Lovely service, not cheap
(Vertaald)
Uitstekend vlees en zeer leuke ervaring. Mooie service, niet goedkoop?
A. S. M.
(Vertaald) Uitstekende variëteit aan vlees erg mals en smakelijk. wijn van hoge kwaliteit
Om terug te keren en aan te bevelen. Uitstekende persoonlijke service
S. L. G.
(Vertaald) Super kwaliteit vlees. We hebben een onvergetelijke avond gehad. Een must voor vleesliefhebbers.
S. S.
(Vertaald) Als je met gemak van rundvlees en kwaliteitswijnen houdt. Dit is de perfecte plek voor jou.
Een zorgzame baas die zijn producten kent en u perfect in uw keuze volgens uw wensen en uw smaak. Een intieme en warme setting. Kortom, ik beveel Cannibale ten zeerste aan...
P. L.
(Vertaald) Gastheer 👌👍 zeer zorgzaam, van receptie tot dessert. Vlees en wijn aanbevolen door de gastheer .... gewoon uitstekend 👌
Origineel om zelf je vlees te garen op een hete steen.
De zelfgemaakte desserts zijn een traktatie?
kort sterk aanbevolen restaurant.
s. b.
(Vertaald) Geweldige plek, zeer vriendelijke service en vlees met veel smaak om 100% aan te bevelen
M. J.
(Vertaald) Ik hield van deze plek !!!!... super aandacht en de kwaliteit van het vlees is van een andere wereld. duizend aanbevolen
A. R.
Wow! Really wow! A hidden gem in Brussels. The quality of the beef is amazing. The experience of cooking your meat in the stone is stupendous. And best of all, the service from the owners is spectacular, very attentive and caring, from recommending the meat to the perfect wine to go with the meat
(Vertaald)
Wauw! Echt wauw! Een verborgen juweeltje in Brussel. De kwaliteit van het rundvlees is geweldig. De ervaring van het koken van je vlees in de steen is verbazingwekkend. En het beste van alles is dat de service van de eigenaren spectaculair, zeer attent en zorgzaam is, van het aanbevelen van het vlees tot de perfecte wijn bij het vlees
A. O.
(Vertaald) Een gezellig familierestaurant op een steenworp afstand van het Cirque Royal. Keuze en kwaliteit vlees en kwaliteitsservice. Zelf koken op steen, een zeer gebruiksvriendelijk concept. We raden het ten zeerste aan, we zullen met veel plezier terugkeren. ++++
c. l.
(Vertaald) Leuke ontdekking!
We hebben een geweldige tijd gehad bij Cannibale. We vonden dit restaurant met de aanvraag de vork waardoor we konden profiteren van een mooie korting. Maar de volle prijs wordt in ieder geval gerechtvaardigd door de kwaliteit van het vlees en de service die onberispelijk is.
Ik adviseer met gesloten ogen!
Tot binnenkort !
f. d.
(Vertaald) UITSTEKEND, fantastische avond, zo'n welwillend welkom van de baas, in de perfecte uitleg van zijn producten, erg glimlachend, we raden dit restaurant ten zeerste aan (intiem)
M. R.
(Vertaald) Intiem en prachtig adres.
Alles is huisgemaakt en het vlees is allemaal met smaak geselecteerd.
Hoe zit het met de server die ons verwelkomt en met de grootste zorg voor ons zorgt. Bedankt voor alles !
Tot slot, adres om dringend aan te bevelen 🙂
N. S.
(Vertaald) Intiem en gezellig.
Een professioneel en warm welkom.
De wens om kennis van het product te delen en de consument een optimale culinaire ervaring te laten beleven. Dat vat "Kannibaal" samen.
5 sterren zonder aarzeling, om zonder mate te consumeren!
A. A.
(Vertaald) Ik ga zo objectief mogelijk zijn (ik ben erg gehecht aan dit idee; ik ben een liefhebber van de waarheid). Het personeel is geweldig! (we zouden de persoon moeten zeggen die ons verwelkomt, want er is er maar één en niet twee of drie ... de plaats is erg klein). Hij adviseert je, legt uit, neemt de tijd om naar je te luisteren. Voor dat, niets te zeggen. Het is zeer goed. Het vlees is van goede kwaliteit. Geen twijfel daarover. Alles wordt gekookt op een steen (niet aangesloten op een warmtebron; is dit, voor alle vleesliefhebbers, de beste manier om Mayar's reactie te krijgen? Ik betwijfel het!) dat je wordt vervangen, eenmaal afgekoeld. Er zijn echter al de flats die aankomen... Je gaat naar het restaurant, en, bijzonder, jij bent het die verantwoordelijk is voor het koken! (Ik dacht dat koken een vak op zich was, dat begint met de perfecte beheersing van het koken van voedsel... vandaar het feit dat we naar het restaurant gaan om "de pro's" het voor ons te laten doen wat we in de basis minder goed doen , of helemaal niet, onszelf ...) als je toevallig te diep praat met "Madame" (of "Monsieur") over de voordelen van "op het 'te hebben' zonder aandacht te schenken aan het vlees op de steen. .. het vlees zelf..., wacht niet, het brandt! Ook, objectief gezien, (met andere woorden, jij bent het die je vlees kookt; jij bent het die het cruciale deel van de service levert) de zeer kleine hoeveelheden, de zeer bescheiden garnering, om niet te zeggen belachelijk ... Dat is het eerlijk gezegd niet! Het is echt heel duur en voor niet veel (voor 2 personen met een fles wijn kostte het ons 130 euro!) En je moet weten, na 2 uur komt de man naar je toe en vraagt je vriendelijk om te vertrekken... deze prijs is eerlijk gezegd helemaal niet eerlijk! Nou, de ervaring blijft interessant, origineel, de persoon die je verwelkomt is eerlijk gezegd vriendelijk, maar het is veel te duur voor wat het objectief is. Kortom, er is een groot gebrek aan vrijgevigheid. Alstublieft.
m.
(Vertaald) Zeer mooie ontdekking in het centrum van Brussel. Vriendelijke sfeer, de service is onberispelijk.
Het vlees, van een zeer hoge kwaliteit, wordt ons met passie beschreven.
Geserveerd met gebakken aardappelen om voor te sterven en een bijpassende wijnkaart.
Als aperitief mag u de charcuterie/kaasplank niet missen.
Ik kan het adres alleen maar aanbevelen
A. I.
Very nice service, good food and lovely atmosphere. Recommend to visit
(Vertaald)
Zeer goede service, goed eten en heerlijke sfeer. Aanraden om te bezoeken?
C.
(Vertaald) We hadden een geweldige tijd. Oorspronkelijk afkomstig uit Nantes, wilden we graag de prachtige stad Brussel ontdekken en werden we verliefd op deze vleesbar. Het vlees was geweldig net als de wijn en het dessert. Johan heeft maar één wens: zijn klanten tevreden stellen. Je kunt er met je ogen dicht naar toe, het enige risico is dat je de volgende dag terug wilt!! 🤤
L. M.
(Vertaald) Zeer mooie plekken, zeer goede gerechten, wijnen ook, prettige service en redelijke prijs.
Een minpunt op het vlak van de samenwerking met de kortingen "the fork", geen leugens maar zeer verwarrende berichten en veel weglatingen van informatie. We zaten veel in de zaak en dit gevoelige onderwerp zorgde voor veel irritatie bij de eigenaar, ik kan me voorstellen dat het een terugkerende klacht is.
Ga je gang maar informeer naar de aangekondigde kortingen of reken er anders niet op!
L. T.
(Vertaald) Een heel mooie plek, waar de service net zo uitstekend is als het vlees. Johan zorgt goed voor ons en we hadden een geweldige tijd. Ik raad het echt aan voor liefhebbers van vlees en goede wijn?
H. L.
(Vertaald) Bij Cannibale hoef je niet om 14.00 uur te zoeken voor de lunch, het concept is eenvoudig en zal vleesliefhebbers aanspreken: goede wijn, geen voorgerechten, keuze uit vlees tussen 6 of 7 soorten (puur filet, gerijpt vlees, . . .) die we zelfs aan tafel koken op een witgloeiende steen en een grote aardappel in boter. Geen franje en dat is prima.
B. P.
(Vertaald) Een weergaloos onthaal, heerlijk vlees, huisgemaakte sauzen… een magnifiek terras. Juich!
F. P.
(Vertaald) Geweldige ervaring
Gepassioneerde medewerkers die hun gerechten perfect uitleggen en adviseren, vlees dat smelt in je mond, beroemd dessert.
Geweldig welkom, om te doen en opnieuw te doen!
Dankjewel !
M.
(Vertaald) 5 sterren op google maar sterren vol ogen en smaakpapillen. de ontvangst, het vlees, de eigenaar, het decor, een super doordachte ruimte, een perfecte combinatie van wijn en vlees en een nette speellijst. Een plek waar je met een open geest en gesloten ogen terecht kunt
T. L.
(Vertaald) Favoriete restaurant!!
Heel fijn onthaal ondanks onze entree via de dienstdeur 😅, lekkere vleeswaren en wijn in overleg voor een zeer schappelijke prijs...
Je kookt je vlees zelf, dus er zijn alleen maar mooie stukken, en je zult niet teleurgesteld zijn door slecht koken!
Speciale vermelding voor gerijpt vlees 😍
Op te knappen en op te knappen!!
H. F.
This restaurant is really for people that can appreciate good quality. Not really a restaurant for "let's go to eat whatever meaty". If that's your attitude, you mind find it a bit pricy. Those who can really appreciate a delicate and extraordinary piece of meat, finished at the table by yourself and served passionately by someone who knows what he's talking about, will take this place for what it is: one of the best places in Brussels to eat quality meat. Btw, trust the advice from the service!
(Vertaald)
Dit restaurant is echt voor mensen die goede kwaliteit kunnen waarderen. Niet echt een restaurant voor "laten we wat voor vlees dan ook gaan eten". Als dat jouw houding is, vind je het misschien een beetje prijzig. Wie een delicaat en buitengewoon stukje vlees, zelf aan tafel opgediend en met passie geserveerd door iemand die weet waar hij het over heeft, echt kan waarderen, neemt deze plek voor wat het is: een van de beste plekken in Brussel om kwaliteit te eten vlees. Trouwens, vertrouw op het advies van de service!
C. A.
(Vertaald) Meer dan warm welkom, uitstekend vlees, ik ben dol op het concept, aan te bevelen!
L.
(Vertaald) Schitterende renovatie, de sfeer is chill, de obers erg gastvrij en voor de keuken wacht ik nog steeds om het te proberen, maar het ziet er verschrikkelijk uit. Tot ziens bij de volgende reactie
E. P.
(Vertaald) Kwaliteitsvlees, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zeer goed advies van de eigenaar, onberispelijke service. We waren blij!
f. D.
(Vertaald) Een uitstekend rundvleesrestaurant!
Warm welkom, heel eenvoudig menu: de keuze tussen 3 of 4 vleeswaren om zelf te koken op een mini-pierrade.
Een eenvoudige en effectieve wijnkaart.
F. C.
Great experience! Great food and excellent attention from the owner. 100% recommended.
(Vertaald)
Geweldige ervaring! Heerlijk eten en uitstekende aandacht van de eigenaar. 100% aanbevolen.
c. L.
(Vertaald) Zeer aangename plek in een wijk die zijn adelbrieven herwint, zeer goed vlees, heerlijke huisgemaakte sauzen en attente baas
G. A.
(Vertaald) Prachtige ervaring. Geweldige kwaliteit en uitstekende service, echt leuk. Terugkeren is een must.
P. D.
(Vertaald) Uitstekend restaurant. Het vlees is uitstekend!!! Ik zal terug komen..
D. C.
(Vertaald) Uitstekende plek en onberispelijke aandacht!
C. L.
(Vertaald) Heerlijk mals vlees en charmante bediening
G. M.
(Vertaald) Zeer warm welkom en vlees van goede kwaliteit!
Uitstekende ontdekking!
T. Z.
Very good meat !
(Vertaald)
Heel goed vlees!
G. W.
(Vertaald) Geweldige ervaring, uitstekend vlees en zeer prettige service.
M. M.
Amazing meat and wine
(Vertaald)
Geweldig vlees en wijn?
B. N.
Great restaurant, good food and lovely service. Definitely worth the visit!
(Vertaald)
Geweldig restaurant, goed eten en mooie service. Zeker een bezoekje waard!
L. S.
Amazing experience
High quality meat
Professional personnel
(Vertaald)
Geweldige ervaring
Vlees van hoge kwaliteit
Professioneel personeel
f. g.
(Vertaald) Leuke ontdekking, prettige bediening, mooie inrichting.
D. S.
(Vertaald) Supergoed vlees! Topservice. Opnieuw te doen!!
m. o. s.
G. P.
Top top top!!
T. K.
A. G.
M. S.
(Vertaald) Eén woord: perfectie!
Het lekkerste vlees dat ik in mijn leven heb mogen eten!
We waren van harte welkom, het personeel is supervriendelijk.
Van aperitief tot nagerecht was alles bijzonder lekker.
K. v. I.