Beoordelingen van Nage. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Beschrijving
Informatie over Nage, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Nage
Maandag
12:00–13:30, 18:30–21:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:30–21:30
Vrijdag
12:00–13:30, 18:30–21:30
Zaterdag
18:30–21:30
Zondag
18:30–21:30
Populaire tijden
Maandag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Donderdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Zaterdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Zondag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van Nage
L. A.
Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening. Verhouding prijs-kwaliteit zit goed. Klein restaurant met informele sfeer met gerechten van hoog niveau. We komen zeker nog terug.
T. U.
Gewoonweg top, het menu ken je pas wanneer je aan tafel zit. Natuurwijntjes die perfect passen bij de gerechten, meer moet dat niet zijn.
l. U.
We hadden het restaurant gevonden via de Michelin app en geboekt via hun website. Op de website stond dat het een vast menu was aan betaalbare prijzen.
De inrichting van het restaurant is modern en gezellig. Het ontvangst hartelijk met zeer vriendelijk personeel.
De menu zelf zat goed in mekaar, de gerechten waren mooi gepresenteerd met verse kwaliteit producten. Het lam had een lekker sausje maar het vlees zelf overheerste niet. De risotto was top. Pasta was een beetje aan de zoute kant maar heerlijk vers. Ik was teleurgesteld in de entrecote, was niet de kwaliteit en aged smaak die ik verwacht had.
Het beste van heel de avond was de wijnparing. Deze was echt op punt en vergezeld door een goede uitleg van de enthousiaste sommelier.
De ervaring duurde 3 uur en dan ga je wel lette op comfort. Zo vonden wij dat het redelijk warm was binnen en de stoelen erg oncomfortabel waren voor lange diners.
De reden voor maar drie sterren dus de oncomfortabele stoelen en hoewel het eten lekker is vinden we de prijs te duur.
K. N.
Zeer lekker, maar te duur voor wat het was. Ook minder leuk: jassen worden niet aangenomen en moet je zelf aan een te kleine en rommelige kapstok hangen, en nadien zien terug te vinden.
T. U.
Super lekker getafeld, top dat je het menu op voorhand eigenlijk niet kent. Ook erg lekkere passende wijntjes :)
Wij komen zeker terug
A. H.
We zijn voor de verrassing gegaan, t is te zeggen: niet gekeken naar wat erop de menu stond die in de enveloppe zat. Zeker niet bedrogen uitgekomen, goed verwend geweest. Als bierliefhebber wat minder aan mijn trekken gekomen maar dat is dan ook het enige waar we iets over kunnen zeggen. Aanrader!
N. D.
Fantastisch! Gebalanceerde menu, vriendelijke bediening, mooie wijnkaart. Leuke muziek in een sfeervol kader.
J. W.
Toprestaurant . Werkelijk superlekker gegeten . Heerlijk van smaak en elk gerechtje was een streling voor het oog. Wij komen zeker terug. 👍👌
J. W.
Fantastische verassing, topmerken en een topsommelier. Je kon rustig genieten van het heerlijke eten door de aangename sfeer, aanrader!
G. D. V.
Lang geleden dat ik nog eens "waw" kon zeggen voor een tamelijk nieuw restaurant! Sfeervol, super vriendelijke bediening en topkwaliteit voor een weliswaar beperkte kaart!
Dvg
M. V. S.
Zeer aangename tafelervaring. Heel aangename en vriendelijke bediening. Pure en soms verrassende smaken. Helemaal ons ding. Het extra tussengerecht was een meerwaarde.
S. G.
Super lekker eten met een nog betere wijnselectie erbij en heel vriendelijke bediening.
M. W.
Heerlijk eten, wijnen en top bediening! Een echte aanrader!
E. V. M.
Wij zijn genieters die graag en veel op restaurant gaan. We bezoeken vaak de betere restaurants in Antwerpen en waren enorm benieuwd om dit te ontdekken. De kwaliteit van het eten was ok maar de porties zéér eenvoudig en povertjes. We hebben dit gemeld en daarop ontstond er een lange discussie. Jammer……wij keren niet meer terug.
d. p.
De chef houdt goed het midden tussen eenvoud en pure smaken en gastronomische finesse. De producten zijn met zorg samengezocht en van zeer goede kwaliteit. Met 55 euro voor een drie gangen menu valt de rekening al bij al goed mee.
S. C.
Heerlijk gegeten in een gezellige setting.
P.
Een Michelin ster restaurant met heerlijke gerechten en zonder schuimpjes en moeilijke toetsen in de gerechten. Love it
T. D. V.
Super lekker en fantastische service 👌👌👌🙏
A. V. D. E.
zeer lekker eten , en heel vriendelijke bediening. er is geen terras. wc op gelijkvloers en boven.
J. M.
Geweldig eten in een prachtige setting. Fantastische ervaring!
L. V.
Heerlijke gerechten met fantastisch gepaarde natuurlijke wijnen.
S. L.
Zéér lekker gegeten, top service! Love it, aanrader!
k. d.
Super bediening. Ongelooflijk lekker. Aanrader!!!
D. H.
we kunnen zeker terug
C. D. D.
Redelijk duur voor wat het is
K. e. C. D. M. V.
Prima gegeten!
G. D.
Top gegeten bij Koen en Niki!
U. S.
(Vertaald) Een zeer originele en verwarrende keuken (inclusief wijnen), die niet iedereen zal bevallen. Ik heb vier sterren gegeven, omdat het team duidelijk veel investeert, maar ik moet toegeven dat het resultaat te psychedelisch is naar mijn smaak
s. r.
Very nice.
We started with the Irish oysters. Possibly the best oysters I have ever tasted. Natural, with just a sprinkle of peper.
Interesting amuses. Filled and lacquered radicchio and something with oyster puree.
Rainbow trout with a very well paired natural wine. The lady presenting the wines is one of the stars of the restaurant. Her enthusiasm is contageous.
Clams, pasta, entrecote, cheese, coffee, whiskey. We had a great experience! Tasty, prepared and presented with love.
It didn't come cheap though.. almost 700 euro for 4 people. Aperitif (maybe a small improvement point now I come to think of it: my Gin & Tonic was completely dominated by the lemon peel floating in it), menu, paired wines, cheese, coffee whiskey.
(Vertaald)
Heel fijn.
We zijn begonnen met de Ierse oesters. Misschien wel de beste oesters die ik ooit heb geproefd. Naturel, met slechts een snufje peper.
Interessante amuses. Gevulde en gelakte radicchio en iets met oesterpuree.
Regenboogforel met een zeer goed gepaarde natuurwijn. De dame die de wijnen presenteert is een van de sterren van het restaurant. Haar enthousiasme is aanstekelijk.
Kokkels, pasta, entrecote, kaas, koffie, whisky. We hadden een geweldige ervaring! Lekker, bereid en met liefde gepresenteerd.
Goedkoop was het echter niet.. bijna 700 euro voor 4 personen. Aperitief (misschien een klein verbeterpuntje nu ik erover nadenk: mijn Gin & Tonic werd volledig gedomineerd door de citroenschil die erin dreef), menukaart, gepaarde wijnen, kaas, koffie whisky.
A. G.
Tiny restaurant with beautiful food and extremely friendly staff.
Everything was great not to complicated but delicious and surprising with the flavours. Lovely experience!
(Vertaald)
Klein restaurant met heerlijk eten en uiterst vriendelijk personeel.
Alles was geweldig niet te ingewikkeld maar heerlijk en verrassend met de smaken. Mooie ervaring!
D. V. d. B.
This place is madness. Banging, I repeat banging food. Stunning wines and warm service. I adored it!
(Vertaald)
Deze plek is waanzin. Bonzen, ik herhaal bonzen met eten. Prachtige wijnen en warme service. Ik was er dol op!
G. V. C.
Highly recommended when visiting Antwerp. A great combination of creativity and classics.
(Vertaald)
Een aanrader bij een bezoek aan Antwerpen. Een geweldige combinatie van creativiteit en klassiekers.
K. U.
Very nice restaurant with very nice natural wines. The chef is really amazing, every dish was been take care of with the utmost detail. The lady of the house is very friendly and helpful. The brioche served with beurre Bordier are home made and fantastic. As starters we had fest Irish oysters, Babette and roasted shrimps. A delicacy. The nou hot mussels are a treat. Overall it’s very good price quality. We had an amazing date evening. Merci Nage 🙏
(Vertaald)
Zeer mooi restaurant met zeer mooie natuurlijke wijnen. De chef-kok is echt geweldig, elk gerecht is tot in de puntjes verzorgd. De vrouw des huizes is erg vriendelijk en behulpzaam. De brioche geserveerd met beurre Bordier is huisgemaakt en fantastisch. Als voorgerechten hadden we fest Irish oesters, Babette en geroosterde garnalen. Een delicatesse. De nou warme mosselen zijn een traktatie. Over het algemeen is het een zeer goede prijskwaliteit. We hadden een geweldige date-avond. Merci Nage🙏
D. V.
Fixed menu was super good, people are extremely nice and all for a very fair price considering the high end kitchen!
(Vertaald)
Vast menu was super goed, mensen zijn buitengewoon aardig en alles voor een zeer redelijke prijs gezien de high-end keuken!
L. L.
Mmm!
M. G.
T. M.
D. S.
M. W.
A. L.
M. D.
A. P.
P. J.
E. V. L.
j. s.