Beoordelingen van Marineau. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Beschrijving
Informatie over Marineau, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Marineau
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
18:00–22:00
Donderdag
18:00–22:00
Vrijdag
18:00–23:00
Zaterdag
18:00–23:00
Zondag
18:00–22:00
Populaire tijden
Woensdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Donderdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zaterdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zondag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van Marineau
T. d. R.
Een visrestaurant waar je heerlijk kunt dineren. Wij gingen voor het experience menu en hebben van elk gerecht genoten. Marineau is een heel hip belevingsrestaurant. (open keuken, dj, watermuur in de wc) waar je uren kan tafelen. Een aanrader !
C. H.
Onlangs geopend restaurant aan de Vlaamse Kaai in een prachtig oud getenoveerd industrireel havenpand. Prachtige sfeervolle inrichting, veel ruimte maar toch intiem. Fijne bediening attent. Heerlijk verse vis en scala van zeevruchten. Prachtige bereiding en smaakvol. Uitgebreide wijnkaart top. Dessert subliem. Kortom pure verwennerij!
O. V.
3de keer dat we in marineau zijn gaan eten, elke keer is het eten top, de bediening ook top, niets op aan te merken, zeker een aanrader, probeer zeker ook de crab boil
A. V. D. E.
Heel mooie inrichting. Vriendelijke, vlotte bediening. Prijzig. Er zijn een paar beginners fouten.
J. D.
De "eerste mosselen" van het seizoen hebben we terug naar de keuken moeten sturen; ze waren half rauw toegekomen. Te weinig personeel die weten hoe het echt moet. Heel mooie setting.
r. h.
Top restaurant heel lekker gegeten. Top sfeer heel vriendelijk personeel top
N. V. G.
Onze avond starte al heel goed.
Bij aankomst werden kregen we alvast een glaasje champagne van het huis, dit ivm een enquête.
We hadden zowel de oyster tasting als combo besteld, en waren verast van het lekker smaken palet. De uitgebreide wijnkaart sprak ons enorm aan en zijn de avond doorgegaan, met een wijn uit de Napa Valley uit Californië USA.
Als hoofdgerecht hadden we de Tong Meuniere een echte klassieker, de Boullabaise en de verassende Rog in een licht pikante tomatensaus. Al bij al het was alvast super lekker.
Als dessert stonden we helemaal versteld van de lekkere sabayon.
Ook leuk is dat je na het diner, boven nog een biljartje kan doen met een drankje erbij.
Personeel super vriendelijk, en kennis van wat ze verkopen.
Prachtig uniek decor, dat je echt laat denken dat je aan de kust zit.
J. V. S.
Enkele dagen na de opening is altijd een spannend moment, maar Marinau heeft onze op sublieme manier ontvangen. Het eten was uiteraard uitstekend, de combinatie met smaken perfect in orde, net zoals in Maven. De kers op de taart, echter, was de uitzonderlijke bediening. Op elk moment had je het gevoel dat enkel jouw tafel in het ruime restaurant aanwezig was. Als je het geluk hebt om Niki als ober te ontvangen, wees bereid voor een fantastische avond!
B. B.
Top restaurant voor schaal en schelpdieren. Prijzige kaart maar correct verse producten.
c. v. d. w.
Prachtige setting! Wij namen het Marineau Menu, wat écht een aanrader is. De Rog als hoofdgerecht is ook echt een topper. Bediening super vriendelijk. Professioneel zonder stijf te zijn!
Overall een hele fijne ervaring!
A. H.
Had er iets meer van verwacht. We namen het experience menu met aangepaste wijnen. Niet alle gerechtjes waren een succes.
T. P.
Vlotte, vriendelijke bediening. Heerlijk klaargemaakt eten, zowel de sharing dishes als de hoofdgerechten als de desserten. Uitgebreide wijnkaart met veel lekkere wijnen. Knap interieur.
N. T.
Elk gerecht kent zijn details en zijn perfect uitgevoerd. Heel heel hoge prijs/kwaliteit verhouding. Gezellig, warm, lekker, vriendelijk... Echte aanrader.
A. B.
Top visrestaurant. Heel fijne bediening. Coole setting en fijne sfeer. Aanrader is de tutjespap!
P. S.
Super leuk visrestaurant.
P. G.
Super verse seafood op hoog niveau. Mooi interieur met grote tafels. Vriendelijke en professionele bediening. Een aanwinst voor het Antwerpse Zuid.
F. G.
Lekker en sfeervol goede service.......perfect
J. B.
Gezien de prijs al veel beter gegeten, pasta vongole was smakeloos en veel gebroken schelpen, bouillabaise zeer karig met vis...
G. C.
Lekker gegeten maar wel erg prijzig.
R. E. &. T.
Mooi interieur. Goede bediening. Super lekker gegeten
M. W.
Alles was wel lekker, maar niks ongelooflijk of spectaculair.
L. G.
Wij hebben een topavond gehad.
K. V.
Zeer lekker!
V. K.
Wij hebben genoten van begin tot einde. Zo lekker allemaal en zo'n vriendelijke mensen. 😍
Oh en probeer de citroenmeringeu als dessert. Niet normaal lekker. Maar laat nog wat over voor mij he.😉
Y. Z.
Top qualify ingredients. Michelin standard Creative way of cooking seafood . Great customer service and live DJ too . What a great experience!
(Vertaald)
Hoogwaardige ingrediënten. Michelin-standaard Creatieve manier om zeevruchten te koken. Geweldige klantenservice en ook live DJ. Wat een geweldige ervaring!
H. V. C.
We had the exprienxe menu and its really an experience
(Vertaald)
We hadden het exprienxe-menu en het is echt een ervaring?
D. I.
Amazing setting, great crew and delish food!
(Vertaald)
Geweldige omgeving, geweldige bemanning en heerlijk eten!
R. G.
Loved it.
(Vertaald)
Ik vond het geweldig.
G. B.
(Vertaald) Geweldige maaltijd
R. A. N. C.
(Vertaald) Heel rijk 😋
L. D. D.