Beoordelingen van Het Gebaar. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Het Gebaar
Leopoldstraat 24, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Het Gebaar, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Het Gebaar
Maandag
11:00–18:00
Dinsdag
11:00–18:00
Woensdag
11:00–18:00
Donderdag
11:00–18:00
Vrijdag
11:00–18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Maandag
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Dinsdag
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Woensdag
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Donderdag
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Vrijdag
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Beoordelingen van Het Gebaar
S. D.
Naar jaarlijkse gewoonte vandaag langsgeweest en terug een fantastische ervaring. Blijft een van mijn lievelingsrestaurants om te gaan eten.
Naast een volledig nieuw interieur is er nu ook een lunchmenu. Hebben deze keer hiervoor gekozen. 3 amuzes, voorgerecht (die eigenlijk ook 3 gerechtjes was), hoofdgerecht en overheerlijk dessert. Allemaal lekkere smaken maar desserts daar blijven mijn favoriet.
Ook nog even dikke pluim geven aan de bediening. Was ook terug top.
M. M.
Voor meer foto’s en info meliciousfoodandmore
Afgelopen donderdag zijn we bij @rogervandamme gaan eten, als diehard fans van goede desserts konden we deze plek niet overslaan en stond hij al heel lang op nummer 3 van ons verlanglijstje. We besloten ook naast de desserts, waar je dus los voor kan komen zonder lunch te bestellen, toch een lunch vooraf te doen. Als je er dan toch bent dan maar alles proberen toch? We begonnen met een amuse van mosselen/curry, daarna de boterzachte brioche met wagyu vlees. Het hoofdgerecht bestond hoofdzakelijk uit steak tartare/kaviaar/ganzenlever/friet met wat kleinere componenten erbij zoals basilicum en venkel ijs. Alle smaken waren in balans en het was echt lekker, was het de beste steak tartare die we ooit hebben geproefd? Nee, dat is nog steeds die van @t_lansink, al is het lastig ze te vergelijken. Je proeft dat het gerecht van @rogervandamme helemaal geperfectioneerd is en goed uitgedacht is en het is een plaatje. Die van @t_lansink is qua smaakbeleving als je een hap neemt dat je elkaar aankijkt en even niet weet wat je tegen elkaar moet zeggen. Maar dan, de desserts, het belangrijkste zullen we maar zeggen. Eerst een discussie met man lief die wilde perse “de appeltaart” (is bijna oneerbiedig het zo te noemen want het is zoveel meer), maar deze appeltaart moet je per twee personen bestellen. Ik wilde liever de drie signature dishes proberen, enfin ik eindigende dus met 4 desserts in totaal. Hoe waren de smaken? Ik zou hier een hele essay over willen schrijven over hoe ik het beleefd heb, maar daar zit niemand op te wachten. Het was echt heel lekker, het zag er spectaculair uit. Maar, ja weer een maar, het was niet dat je elkaar bij een hap aankeek en tot tranen geroerd was. Ik had natuurlijk ergens verwacht een mond orgasme te beleven om nooit te vergeten, die bleef uit. Alsnog 100% de moeite waard om er te eten, het was echt heel erg lekker. We hebben alleen al heel veel goede desserts op, zo kun je mij elke dag wakker maken voor het chocolade/karamel dessert van @restaurantamsterdammertje of het dessert van @t_lansink, laatst genoemde hebben trouwens ook de een-na-beste friandises! De beste so far waren van @restaurantdeleuf. Afrondend, ga er zeker een keer heen, maar demp je verwachtingen enigszins.
S. D. W.
Ik vind het super dat je enkel kan reserveren voor een dessert.
We bestelden de mille feuille en de cacao boon. De presentatie van beide desserts was prachtig en de cacao boon had ook een leuk interactief element.
De smaken van de desserts ontdekken was al een hele beleving op zichzelf. De desserts waren allebei heel lekker, niet te vergelijken met andere desserst die ik al heb gegeten.
Bij de koffies die we hadden besteld, werden tevens zalige gebakjes geserveerd.
Ook op de inrichting en het personeel/bediening valt niks aan te merken. Heel gezellige setting.
Een absolute aanrader voor als je eens wat chiquer wilt gaan eten. 10/10
J. J.
In één woord, perfect. Zeer lekkere gerechten, met natuurlijk een sublieme "Roger's dessertbox". Ook het zaalpersoneel zorgt voor een prettige "old fashion" service. Geeft altijd een goed gevoel dat mensen met de nodige jobkennis hun werk doen.
K. B.
Hier zouden 7 sterren voor moeten bestaan! Ligging, personeel: alles top! Maar het eten, zaaaaaaalig. Voorgerechten: carpaccio en bun deluxe, hoofdgerechten: tarbot en kalf en desserts: het signatuurgerecht en ook nog tiramissu en pannenkoeken (de lekkerste ooit!)
L. B.
Heel erg lekker gegeten, mooie plek, wij zaten bij het raam en daar keek je zo de tuin in. Goede service met veel wijnkennis en uitleg van het eten. Dessert was niet normaal lekker!
S. C.
Enorm vriendelijk en het lekkerste eten ooit.
Ga ook voor een dessert want dat is niet alleen een streling voor het oog maar ook voor de mond.
b. S.
Super ervaring! Ieder gerecht was een smaakbom en een streling voor het oog. Het is duidelijk dat hier een man met passie voor het vak aan het werk is. Sympathieke, gepassioneerde vakman. Sterk bezig Roger! Tot de volgende :)
E. D. L.
Weer genoten van een super fijne lunch! Wat is de interieursrenovatie goed gelukt. Het eten? Fenomenaal lekker, fijn ook dat de kaart nieuwe gerechten bevat. De beignet met kaviaar als voorgerecht en de zeebaars in zoutkorst (suggestie) als hoofdgerecht waren overheerlijk! En de desserts zijn altijd top :-) Dit is een plek waar je je welkom voelt, het zaalpersoneel en Cindy, de gastvrouw, leggen je van begin tot einde in de watten, proffesioneel, aanwezig en altijd met een glimlach! Complimenten aan het keukenteam ook, wij komen snel terug!
N. S.
Na eerst een uur gewacht te hebben omdat men de tafel blijkbaar twee keer verkoopt per lunch vond ik het al met al tegenvallen. Veel complexe technieken zondermeer maar dit kwam de smaak niet altijd ten goede. Er gebeurt te veel, waardoor je niet meer weet wat je proeft. Uiteraard is smaak persoonlijk maar zelf hou ik meer van pure smaken Het dessert, was nog de grootste tegenvaller. Gaf echt geen wow gevoel.
Service en sfeer was harstikke in orde, enkel ietwat gehaast. (Doordat we een uur te laat begonnen).
L.
Echt fantastische presentatie en over de hele lijn erg lekker. Wijn en bediening was ook super! We hadden de menu’s genomen en we vonden enkele gerechten een beetje te veel beladen met van alles en nog wat. (Beter is soms: less is more)
r. c.
Zoals altijd was het zeer lekker
E. v. L.
In een woord fantastisch. De gerechten zijn kunststukjes en smaken geweldig. De staf is ook gastvrij en voorkomend.
T. V. W.
Een fantastische ervaring bij het gebaar. Deze stond al jaren op de bucket list en eindelijk was het zover. We hebben van begin tot einde genoten! Een tongstrelend hapje en lekkere broodjes, als hoofdgerecht namen we de vol au vent met zwezeriken, en het dessert was een perfecte afsluiter. Allemaal dan nog eens een kunstwerk op je bord. Ooit komen we nog wel eens terug!
K. V.
Wat een bijzondere, unieke ervaring!
Ik kreeg een etentje als verrassing en was volledig uit mijn lood geslagen.
Personeel:
Super vriendelijke en zeer professionele bediening maar verre van houterig of cool, eerder meelevend wat je ook een bijzonder gevoel geeft zonder dat er "geprofiteerd" wordt van de situatie, geen stimulans tot duurder wijn of zo, nee tout court gewoon professioneel.
Eten/drinken:
Wauw, wauw, super, het was een unieke ervaring alhoewel ik al veel lekkere zaken heb mogen bezoeken, deze deed me watertanden bij elke maaltijd. Kleine puntjes van kritiek maar écht niet om over uit te wijden hier. Top wijnkaart met niet alleen de toppers maar bijvoorbeeld ook Duitse wijnen en Argentijnse (die ik nam, aan te raden). Dessert zoals verwacht komend van een andere planeet (en verder dan Mars)!
Atmosfeer/beleving:
Wat een PRACHTIG etablissement, leuke aparte kamers die in elkaar overlopen, niet teveel rondlopend personeel en goede akoestiek (daar ben ik gevoelig aan). Toilet is een beetje om de hoek en wat raar vond ik ook doordat personeel daar ook zaken doet voor het restaurant.
Prijs:
Met verstomming, zo een kwaliteit aangeboden voor deze prijzen, MEER dan zijn geld waard, al maak je het zelf zo duur als je wil maar een Wagyu kunnen eten voor die prijs, ik kom terug!!!
N. M.
Heel lekker gegeten in een ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening en vlotte service. Wij hadden de tonijn vooraf, erg lekker en daarna de paling en tournedos. Was super lekker en zoals je op de foto's kan zien, zeker genoeg! Ook de dessertjes waren super lekker, al vonden wij de voor- en hoofdgerechten qua smaak en kwaliteit wel beter. In ieder geval heerlijk genoten en wij komen zeker nog een derde keer!
K. v. D.
De porties waren heel groot, normaal gesproken zit ik niet vol tijdens zo luxe lunch, dit keer krijg ik bij lange na niet alles op.
Het eten was echt heerlijk, de opmaak was prachtig. Persoonlijk vond ik de kwaliteit en prijs wel iets uit balans.
M. V. H.
Super lekker desserts gegeten top bediening👌🏼
Zeker voor herhaling vatbaar 🔝
T. D. C.
Dit is de 2de keer dat wij gaan bij hen. En ik vind van de sterrenrestaurants dit de beste in Antwerpen qwa smaken. Daarbovenop een vriendelijke en vlotte bediening en hemelse plaatjes op je bord. Pure verwennerij. Echt top.
B. M.
Gewoon top! Beste lunch met dessert ooit! Superkwaliteit en alles on point: van de gerechten, tot het interieur van de zaak en de bediening door heel bekwaam personeel! Beef wellington en het cacaoboon-dessert zijn absolute aanraders. Terechte prijzen voor deze prachtige creaties!
S. D.
whaaw, wat een lunch bij Roger Van Damme... gerookte zalm als voorgerecht, daarna een vol au vent zoals ik die nog nooit heb gegeten, zo lekker... en daarna een werelds dessert zowel qua smaak als afwerking top!!!! hier kom ik zeker terug, en een dikke proficiat aan het volledige team voor de service !
C. B.
Wauw, super lekker eten. Heel jammer, maar ik kreeg geen volledig dessert meer op. Ik kom zeker opnieuw terug hiervoor :)
M. S.
Ik ben er alleen voor de patisserie geweest en dat was top, kga ni liegen 60 euro voor een appeltaart was effe schrikken maar je krijgt wel meer dan alleen een appeltaart en het is natuurlijk ook een sterrenzaak
J. P.
Te mooi om op te eten , woorden schieten te kort , kunst zoals een Panamarenko , of een schilderij van Rubens maar dan op een bord om op te eten , je blijft er met bewondering naar kijken zo prachtig mooi , en eens je er dan van proeft zeg je inderdaad , “Roger van Damme “ hier spreekt veel decennia later nog over , enkel zoals hij het kon , een meester in zijn vak heeft nooit nog iemand dit niveau behaald .
Daarom doe het nu nog kan , wand eens chef Roger is gestopt is het te laat , pfff emotioneel 👍
F. V.
Wat een plezier om in het Gebaar te eten.
Perfect klaargemaakt door de Chef en gepresenteerd door het personeel, gefeliciteerd!
B. D. C.
Hoewel eigenlijk geen fan van de zeemzoete tv-personality RVD, kan je niet anders dan zeggen dat dit écht suuuper goed is: fantastische borden met heerlijke gerechten en uiteraard de waanzinnige desserts van Van Damme. Top!
D. V. S.
Alles was tot in puntjes verzorgd.
Ook vond ik het zeker een meerwaarde dat zowel de Grote Roger Van Damme als zijn vrouw mee in hun zaak fysiek aanwezig zijn.
S.
FENOMENAAL! Echt geweldig gegeten. De chef is beroemd van zijn toetjes, maar ook de gerechten zijn van ongekende kwaliteit. Zorg dat je op tijd reserveert en je hebt een topdag!
L. V. d. B.
Gezellig, lekker met mooie verzorgde borden. En toch iets om te vermelden... voor de dames een mooi toilet ervaring ;-)
A. M.
Vriendelijke bediening, toffe lokatie, prachtig dessert, alles dik in orde.👍 …
G. J.
On-ge-loof-lijk lekker! En niet alleen de desserts, heel het menu is gewoon absolute top!
I. C.
Perfecte service, uitstekende lunch. Een aanrader voor wie niet alleen met de ogen geniet maar die tevens de smaakpapillen in vervoering wil brengen
a.
Lekker eten en ook heel belangrijk: enorm vriendelijke bediening! Dame blanche en trio van desserts besteld en na half uurtje werden we bediend met deze lekkere desserts. Gezellige sfeer binnen. Aanrader!
F. v. M.
Iedereen moet hier minstens 1 maal in zijn leven desserts hebbeb vegeten
E. M.
Mijn verjaardag gevierd hier. Overheerlijk mooi gedresseerde borden met verrassende smaakcombinaties. Een echte aanrader.
W. K.
Hier zijn geen woorden voor , super , fantastisch , subliem…….. wat een ervaring. Top team ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
J. V.
Het kost wel wat maar het is voortreffelijk.juweeltjes van gerechten,zowel wat de looks als de smaak betreft.zeer vakkundig en vriendelijk personeel.
S. O.
Mooi kader en fantastisch lekker gegeten!
B. v. D.
Ik ben een grote fan van Roger van Damme en ik heb een passie voor desserts. De desserts die wij geserveerd kregen waren net schilderijen, fantastisch! Een smaak sensatie! Graag zou ik weer een keer terug willen.
m. v.
Zoals steeds was het subliem. Eigenlijk te mooi om op te eten maar toch zo lekker!
e. v.
Prachtige zaak na zeer geslaagde verbouwing. Zoals voorheen prachtige en zeer smaakvolle gerechten. Een culinaire aanrader voor echte foodies.
G. V. R.
Onze steak was niet gebakken zoals het moest, het bloed liep op het bord.
S. C.
Heel erg lekker en verzorgt plus een kleine attentie voor mijn verjaardag!
N. D. P.
Culinair genieten bereidingen van de topchef,,,himself,,, Roger Vandamme
Zeker de moeite waard in zijn zaak,,,het belang,,,in Antwerpen 😊 …
I. L.
Zo genoten.. je proeft de passie en jaren hard werk en ervaring...super bediening !!
C. B.
Unieke locatie IN dé plantentuin van Dodoens dé botanicus!
E. K.
Perfecte beleving. Zeer aangenaam, in alle aspecten. Top gerechten, opbouwend naar het sublieme dessert ... gewoon genieten, ook al is er dan van honger al lang geen sprake meer. Passende wijnen is een understatement. Zelfs bij het dessert ... oremus-vega-sicilia, om te onthouden. Ook Boechoutse ontdekking, 100% Auxerrois, met deskundige en gepassioneerde uitleg (bedankt Anthony). Made in Belgium, hopelijk volgen er nog dit voorbeeld.
L. V.
Top top top!
Hier kom je voor de next level gastronomische patisserie.
C. S.
Echt een culinair feestje om naar toe te gaan.perfecte bediening en het eten is subliem. Dit restaurant moet op je buckitlijst staan.
H. -.
Vandaag gaan lunchen in Het Gebaar! Heerlijk gegeten. Zeer ontspannen kader, gerechten die de top overstijgen, gebracht op een originele manier. We waren van onze sokken geblazen. Graag tot weerziens !
m. m.
Tot in de puntjes.
Charme van zaal team met perfecte keuken.
Enige nadeel...
Beperkte plek in buik om heel de dessert kaart op een namiddag op te eten.
i. g.
Heel vriendelijke bediening, verfijnde keuken. We hebben genoten van de gerechtjes. De gerechten zijn met oog voor detail samengesteld, echte kunstwerkjes. Top, we komen graag terug.
p. s.
1e maal gegeten in gebaar en onze verwachtingen werden mooi ingelost. supervriendelijke bedoening en zeker geen stijf gedoe.... telkens mooie gerechten gekregen en bij vragen konden we steeds bij het personeel terecht. ik had bij de reservering als opmerking verjaardag vriendin geschreven en bij het opdienen van het dessert keer ze een apart bordje met desserts opgediend. ik had dit niet verwacht en geeft aan dat ze mee willen helpen aan een leuke culinaire ervaring...
de prijs betaal je ervoor en dat weet je op voorhand. wij hebben er alvast zeker geen spijt van en na zien ze nog terug, zeker weten....
L. V.
Zeer lekker gegeten, top kwaliteit en mooie service
R. l.
lekker eten, personeel staat altijd klaar met een vriendelijk gebaar
D. P. N.
Verwelkomt door de grote Chef Roger Van Damme himself his desserts are piece by piece a work of art 👍 …
A. V.
Waw super lekker.Dikke aanrader!!!
b.
Alles wat je ervan gehoord hebt, is waar. Het is af! Elk bord is een plaatje. Heerlijk van smaak.
Het dessert is pure kunst. Qua smaak, qua kleurenspel en qua architectuur.
C. C.
Pure luxe en verwennerij. Smaakpapillen worden in de watten gelegd met een top bediening in een heerlijk kader. Voor herhaling vatbaar
R. L.
Een verjaardag super lekker op terras gevierd !
C. W.
Puur genieten!! Van de eerste tot de laatste hap!! Desserten zijn dan ook het ultieme culinair genot!! Mr Van Damme bedankt hiervoor!!
C. D.
Hier mogen eten is altijd een feest.
Jammer dat het voor ons zo ver is.
Gisteravond waren we van de partij voor een etentje met de gerechtjes van Sven Ornelis die gepimpt werden door Roger Van Damme. Het diner was voor een goed doel. Super lekker gegeten en heel mooie avond gehad, iedereen was super vriendelijk....een echte aanrader om daar te gaan eten, sluit zeker af met een dessert van de de beste pattisier van de wereld, Roger Van Damme!!!
P. E.
Topeten, topservice, prijzig maar ongeëvenaarde smaken!
I. M.
Heerlijk genieten voor al wie fan is van een dessertje op hoog niveau! Reserveren viel goed mee, kan gewoon via de site en op vrij korter termijn. Vriendelijke bediening. Elk dessertje is een kunstwerkje op zich, met verrassende smaken. Alle zintuigen geprikkeld! En de menukaart wijzigt regelmatig, dus wij gaan nog eens terug!
E. H.
Op het eten heb ik niets aan te merken, echt een schilderijtje op je bord!
De klantenservice echter was minder. Omdat ik en mijn vriendin jonger zijn (studenten) en wij er misschien minder chic of rijk uitzien, werden we minder goed bediend dan de andere mensen.
Zo moesten wij bijvoorbeeld wachten tot dat ze een tafel voor ons hadden klaargemaakt -we hadden gereserveerd en waren op tijd-. Het koppel dat na ons binnenkwam, kreeg meteen een tafel.
Daarna werden we vriendelijk begeleid naar onze tafel -niet het gezelligste tafeltje naar mijn mening, aan de etenslift, niet bij een raam zoals de andere, redelijk krap-.
Dit kan nog allemaal door de vingers worden gezien, vind ik.
Maar dan gebeurde het volgende: nadat we hadden besteld, heeft de serveerster ons eten gewoon gebracht. Bij andere klanten heb ik gezien en gehoord hoe de serveersters uitgebreid beschrijven wat er op hun bord ligt, waaruit het gerecht bestaat, hoe het bereid is, waar de producten vandaan komen, enzovoort.
Wij hebben die uitleg niet gekregen.
Na het eten -dat zeer mooi gepresenteerd was, mijn complimenten voor de koks- heb ik de rekening gevraagd. Ik had een cadeaubon bij maar het kostte wat meer dan de waarde van de cadeaubon dus ik vroeg aan de serveerster hoe ik dit moest doen. Zij zei gewoonweg: de bon van de totaalprijs aftrekken en ze was meteen weg.
Ik vond het een beetje vreemd dat zij ons niet hielp of de som voor ons niet had uitgerekend aangezien de rekening toch in zo'n chic doosje komt.
Klantenservice: slecht als je er niet 'sjiek' genoeg uitziet.
Eten: streling voor het oog!
R. v. S.
Simpelweg genieten! Het eten is verfijnd en zo heerlijk. De nagerechten zijn werkelijk waar kunstwerken voor het oog en bijna zonde om op tw eten. Maar als je dat dan toch doet, dan is het echt genieten. De ambiance is goed en het personeel zeer attent.
B. G.
Het gebaar is een atypisch restaurant. De locatie: de botanische tuin van Antwerpen aan de rand het centrum. Het uitzicht: heeft veel weg van een pannenkoekenhuisje. Opening: enkel voor lunch. En toch ontzettend populair. Niet alleen ziet elk gerecht er uit als een kunstwerkje. Ze smaken ook hemels. De vol au vent ziet er verre van traditioneel uit, maar smaakt zoals een vol au vent altijd zou moeten proeven. En de desserten zien er zo mooi uit dat het zonde lijkt om de compositie te verstoren. Een absolute aanrader.
e. h.
Alles is daar heel lekker maar ze zijn zuinig op hun wijn, die wordt afgemeten denk ik. Je moet er natuurlijk gaan voor de dessert van mr van damme, echte pareltjes. de bediening is heel vriendelijk vindt ik
E. G.
Altijd tot in de puntjes verzorgd!
K. V.
Samen met 't Zilte, bij de allerbeste inventieve keukens van't Stad. Ontegensprekelijk prijs/kwaliteit ook een topper op nationaal niveau. Op het vlak van smaken in het bord, flirt men hier regelmatig met een tweede Michelinster volgens ons. Stijl wel eerder perfectionistisch dan sexy. Prachtige, unieke ligging in de botanische tuin.
J. K.
op 10 mei waren wij er. Het eten was goed en de ambiance voortreffelijk. Het dessert is eigenlijk het beste. Mijn advies: bestel gewoon twee desserts.
Maar nu volgt Het Gebaar. Mijn vrouw had asperges besteld met een Riesling en ik zeeduivel met een Franse wijn.
Ik ruik aan mijn wijn en zeg tegen mijn vrouw: Ik heb jouw Riesling.
Ik meld het. De dame van het restaurant komt en pakt mijn glas en steekt haar gehele neus erin (echt) en snuift en zegt ja, dat is de wijn van mevrouw. Vervolgens neemt zij haar glas en herhaalt "het gebaar" met de neus erin en zegt: "En dit is uw wijn" en loopt weg.
Dat was voor mij Het Gebaar,.
W. V. B.
Aanrader. Gezellig kader. Leuk ontvangst met een vrolijke vlotte bediening. Mooie kaart net als de wijnkaart. Wij namen voor-, hoofd- en nagerecht maar een hoofdgerevht en dessert is voldoende. Een echte topper maar niet goedkoop. Elke cent waard, dat wel
A. O.
Top zaak!
Vriendelijk personeel, weten waarmee ze bezig zijn.
De dessert zijn sublim gemaakt!
R. F.
Mooie locatie, we dronken er twee koffies en een thee (16 euro). Botanische tuin, mooi restaurant (doch prijzig: algauw 40 en meer euro voor hoofdgerecht). Vriendelijke bediening, rein sanitair
S. F.
Leuke ambiance. Gewoon gezellig en hele vriendelijke bediening. Eten is tongstrelend en de desserts (had een trio besteld), buitenaards. Zeker een aanrader.
S. V. G.
Een van mijn favoriete resto’s in Antwerpen! Heel gezellige en mooie zaak, met overheerlijke gerechten. Niet enkel de desserts, maar ook voor- en hoofdgerechten zijn fantastisch. Ook de erg vriendelijke bediening maakt dit bezoek meer dan waard!
C. E.
Subliem 👌 gewoon fantastisch!!
Zeer lekkere kunstwerken, die fantastisch smaken!! …
I. H.
Werden op een zeer correcte manier ontvangen. Corona maatregelen werden heel goed opgevolgd. Personeel supper vriendelijk. Het eten was zeer lekker. Zijn prijs zeker waard
B. M.
Heel lekker, echte aanrader. Door de covid-19, is de menukaart wel kleinergemaakt.wat ook te begrijpen is.
Toch zien ze ons zeker nog eens terug
K. G.
Zeer lekker Thaise take away!
L. L.
Top resto . . .en lid van de BMW M league !!😉GreenlifePro komt binnenkort lunchen . . . …
B. V. D.
Het eten is buitengewoon lekker en de bediening is goedlachs en vriendelijk.
K. V. L.
Super lekker gegeten
H. H.
Geweldig,Puur gewoon goed.
E. B.
Geweldig!
S. D. S.
Aangenaam Decor. Altijd iets speciaal voor vegatarische mensen. Zeer vriendelijke bediening. Heel verfijnd eten. En voor 1 ster te hebben: goede prijs kwaliteit.
F. V.
Zeer vriendelijke bediening 👌
Elk bordje is een schilderij,top! …
A. D. M.
Een streling voor ogen en tong ... Een massa aan oogverblindende creaties met een rijkelijke variatie aan verrassende smaken ... Het Gebaar is een aanrader voor een ultiem dinertje met de allerliefste 😉 …
S. C.
Top top top... Een streling voor het oog, bevestigd door mijn smaakpapillen !
H.
Een echte aanrader voor elke dessert liefhebber! Hier leer je echte desserts kennen. Wel zeker en vast vooraf reserveren. Zeker voor herhaling vatbaar.
T. G.
Kwaliteit uitstekend mooie setting bediening correct zonder te stijf te zijn. En dan het eten. Hemelse wagyu carpaccio heerlijk lende vlees
M. T.
Culinaire fantasie. Fantastisch
N. C.
Lekker, porties meer dan genoeg. Vriendelijke bediening
r. b.
Waanzinnig lekker! Eerste keer in een restaurant met een ster, en we gaan het nog doen! Je merkt ook dat alles verloopt zoals het moet, topteam. 👌 …
M. P.
Keer op keer weer super, komen hier heel graag! Bediening was nu met een man te weinig zo bleek uit onze lege glazen... Wel zeer vriendelijk en correct! Omweg meer dan waard!
J. C.
Tot in de puntjes verzorgd, presentatie, kwaliteit, bediening totaal plaatje subliem 👍👍👍 …
J. D. N.
Een aanrader, heerlijk van begin tot eind!
L. F.
Ik ben er nog altijd niet in geslaagd iets anders dan de desserts te bestellen. Zo hemels lekker!
P. V. D. V.
Gewelddig zoals steeds. Zou wel meer variatie in de kaart mogen komen. De dessert creaties zijn al jaren dezelfde. Vandaar sterretje minder.
m. p.
Super gegeten kan niet beter
C. S.
Gisteren avond voor de tweede maal komen eten bij jullie , het was weer van het begin tot het einde top ,ga zeker nog is langs komen .De bediening is subliem 👍👍👍👍👍👍👍👍 …
M. N.
Fantastisch lekker met prachtige smaken. Gezellig, rustig alsook goede service..
J.
Heerlijk gegeten, vooral de desserts zijn geweldig! Fijne bediening, niet te stijf.q
H. G.
Coronaproef heerlijk gegeten en super aardige bediening. Smaak explosies!!!!
i. l.
Voor herhaling vatbaar. Lekker eten roomservice, al wat je moet hebben voor een goede lunch met toffe vrienden
J. T.
De trio van van damme
G. D. V.
Mooie locatie naast het mooiste parkje van de stad!
Kwaliteit is zeer goed maar hoge prijzen.....
K. (.
Super lekker gegeten. Voor dit niveau echt wel grote porties. Vriendelijke bediening
P. V. d. S.
Klein maar fijn zoals het eigenlijk overal zou kunnen zijn . Top lokatie. Hebben er van genoten. Grootte klasse
c.
veel chow en duur desserts zijn lekker zijn nog plaatsen met lekkere desert en goed koper
R. B.
Geweldige lokatie, superculinaire gerechten,desserts zijn sublieme onweerstaanbare hoogstandjes
m. g.
Super genoten met neef John V N van een heerlijke lunch verzorgd tot in de puntjes. Thanx Roger Van Damme. 👍👊 …
S. B.
Superlekker, 3 gangen waren telkens top en achteraf pannenkoek maison, ook aan te raden.
J. V. C.
Vriendelijke bediening...
Dessert delicious. 🥂 …
t. S.
Zo ontzettend lekker gegeten, echt alles klopte. Prachtig restaurant, super personeel.
N. B.
Super lekker gegeten. Reserveren is wel aan te raden. Beste deserts van het land.
G. V.
Steeds heerlijk verfijnd eten : de kers op de taart zijn de overheerlijke desserts
C. H. L.
In 1 woord, T O P!!!
I. V. G.
Niks op aan te merken. Uitermate lekker. Zeer hoogstaand.
D. T.
Vriendelijke bediening en gerechten zijn plaatjes en super lekker
P. V. B.
Super Desserts...super vriendelijke bediening...Klasse zaak...Zeker voor hehaling vatbaar...
J. H.
Wat een ontdekking, op het terras met een supervriendijke en professionele bediening. Lekker gegeten, we komen zeker terug.
Y. P.
Prachtig decor, heerlijke keuken, en dat alles in een zeer ontspannen en ongedwongen sfeer!
V. d. B. P.
Zeer lekker en fijne keuken. Om terug te gaan. 👍👍👍 …
J. W.
2 jaar geleden
Prachtige locatie.
Mooie presentatie en uitmuntende desserts.
Een topper!!!
H. W.
Mijn eerste 5 sterren . Zegt genoeg. En natuurlijk dat nagerecht. Pure klasse.
C. V. M.
Geraffineerd lekker maar zonder overbodige tralala. Aangenaam vertoeven. Exquise desserts.
R.
Feestje? Bij het Gebaar is het volgens mij elke dag een feestje, je bent ook nog is van harte welkom!
J. N.
Uitstekende pasteibakker die uitstekend kan koken.
Gezellige locatie. Vriendelijk personeel.
J. D.
De desserts zijn waanzinnig 😍 …
I. D. L.
Een subliem restaurant wel iets prijziger maar meer dan de moeite waard👍👍👍👍👍 …
T. W.
Wat een super ervaring. Genoten van de eerste tot de laatste minuut . Bedankt #valentijn
P. S.
GEWOON EEN TOPPERKE!! Wij gaan zeker terug 👍 …
P. B.
Lekkere desserts
M. G.
Super dat er echt rekening werd gehouden met de allergie, er zijn geen woorden voor!
K. V.
T zijn schilderijtjes die je eten. Zalig smaken palet
s. j.
Lekker gegeten en gezellig en mooi interieur en zelfs de toiletten 👍👍 …
b. d.
Hele tijd terug gegeten hier helemaal top!
D. V.
Perfect voor dessert. Het oogt zeer mooi
M. V. B.
4 sterren omdat 5 zogezegd niet bestaat maar kan niet beter👍👍👍 …
L. M.
Geweldig. Super. Top. Alles is uitstekend.
G. e. C. K.
Fantastisch gegeten! Top!!!!
K. V. H.
Echt leuke plek met n fantastisch team. Rust in t midden van de stad!
m. d. v.
Mooi sfeervol en fantastisch eten, heel vriendelijk
H. M.
Lekkere smaken, fantastische texturen!
M. D. K.
Zalige plek in het midden van Antwerpen. Duur maar zijn geld meer dan waard.
W. D. K.
Super lekkere lunch. Doe zo verder.
C. L.
Fantastisch! Alles zo mooi gepresenteerd en superlekker. Topper.
R. V. K.
Een streling voor het oog en de tong ! Een absolute aanrader !
Een zeer aangename ervaring !
E.
Ongelofelijk lekker gegeten
E. B. V.
Heerlijk gegeten en n geweldige bediening !
B. G.
Overheerlijk en verzorgd 😍. Een onvergetelijke belevenis.. …
S. O.
Geweldig lekker eten . Echte smaak bommen
F. v. B.
Heerlijk geluncht.
J. W.
Lekker!!!
C. L.
Super lekker dessertjes
D. N.
copieus. barok. niet voor tegenstanders van ganzenlever.
E. V. E.
Lekker eten en ontzettend mooi gepresenteerd
P. J.
Heerlijk gegeten, fijne sfeer
r. v.
Gewoon fantastisch op alle gebied.
P. F.
Zeer goede service en lekker eten.
W. C.
Super lunch met buitenaards dessert
S. D. C.
Ongelooflijk lekker vak werk en kunst
T. V. d. A.
Buitenaards lekkere desserts !
C. M.
Op alle gebied, top.
s. j.
Desserts zijn meesterlijk!
A. V. A.
SUPER LEKKER GEGETEN _ VRIENDELIJK PERSONEEL
D. L.
Keer op keer een top ervaring!
T. N.
Super lekker gegeten in goed gezelschap
w. b.
Alleen al voor de desserts
P. V.
Het was weer heerlijk hmmm
E. D.
Perfect, kan allen maar aanraden,
W. O.
Culinaire verwennerij op een top niveau.
E. C.
Culinaire fantasie. Fantastisch
J. R. D. Z.
Lekker eten. Super!
e. V. d. T.
Prijs kwaliteit top.
E. B.
vriendelijk personeel, goed eten
M. D. v.
Superlekker en mooi gepresenteerd ..
I.
best oke alleen beetje zoutig
G. O.
Heerlijke desserts 👍 …
S. S.
Zo mooi. En zo lekker...
J. ‘. A.
Uniek!
K. M.
Prachtige desserts.
m. S.
Top en vol verrassingen
C. D.
Super lekker en oogstrelend
M. N.
Was wederom heerlijk!
S. V. d. B.
Dit was een culinair genot
E. T.
Elke keer TOPPiE !!!😃😃 …
O. L.
Toppertje
D. D.
👍👍👌👌 geweldig!!🤗🤗😘😘 …
T. V. O.
Super lekker
D. V. D.
Sublieme keuken
L. V. N.
Fantastisch
W. C.
Lekkere gegeten
i. s.
Fantastisch.
M. C.
lekker eten
K. S.
Top menu met een "state of the art" dessert ! ❤️
P. S.
Fantastische belevenis op culinair vlak. Geweest voor de 80 ste verjaardag van mijn mama.
Y. X.
Our 3rd time at the restaurant and it remains amazing! Food and wine are delicious and of course everything is beautiful. Staff is also also attentive and helpful. Highly recommended!
(Vertaald)
Onze 3e keer in het restaurant en het blijft geweldig! Eten en wijn zijn heerlijk en natuurlijk is alles mooi. Personeel is ook attent en behulpzaam. Sterk aanbevolen!
A. A.
Had a super memorable experience with the food here. The flavours were neither too bland nor too overpowering. Everything was balanced and the wine pairings worked well too.
(Vertaald)
Had een super gedenkwaardige ervaring met het eten hier. De smaken waren niet te flauw en niet te overheersend. Alles was in balans en de bijpassende wijnen werkten ook goed.
T. Z.
You must try the Collector dessert box because it gives you 3 of Van Dammen’s signature dishes in one. The level of details and the combination of flavor and texture is mind blowing. Hands down the best dessert I have had. They even give you a little booklet detailing the recipes for the 3 dessert components.
(Vertaald)
Je moet de Collector-dessertbox proberen, want je krijgt er 3 van Van Dammen's kenmerkende gerechten in één. Het niveau van details en de combinatie van smaak en textuur is verbluffend. Zonder twijfel het beste dessert dat ik heb gehad. Ze geven je zelfs een klein boekje met de recepten voor de 3 dessertcomponenten.
L. v. H.
Nice fine dining and beautiful interior!
(Vertaald)
Lekker fine dining en mooi interieur!
R. H.
(Vertaald) Het dessert met een Michelin-ster ziet er goed uit, maar de smaak is niet geweldig.De eetomgeving is goed.De wachttijd is lang en je moet voldoende tijd overlaten
N.
Amazing experience! Simple but beautiful restaurant in the botanical garden. The waiters are really professional and friendly. The food is excellent and the portions very big so I didn't finish the dessert.
(Vertaald)
Geweldige ervaring! Eenvoudig maar mooi restaurant in de botanische tuin. De obers zijn erg professioneel en vriendelijk. Het eten is uitstekend en de porties erg groot, dus ik heb het dessert niet afgemaakt.
A. C.
Nice lunchtime restaurant in a park in the centre of Antwerp. It may have a Michelin star but it is a very relaxed restaurant. The service is a little inattentive and slow, the restaurant is small with oversized tables making it feel a squeezed (we were wedged between two larger tables which made me feel a little uncomfortable). I'm not sure the food is considered fine dining because the starter was a panini (although nice). I had a very nice steak and the amount of work that went into the vegetables was apparent but I felt that it was more of a statement from the chef rather than an enhancement to the dish. The deserts were very impressive but at around 25 Euro each were very expensive and a little overpriced. I enjoyed the food and experience but if I came here again I would sit on the outside terrace with a light lunch and a bottle of wine rather than eating in the restaurant.
(Vertaald)
Leuk lunchrestaurant in een park in het centrum van Antwerpen. Het heeft misschien een Michelin-ster, maar het is een heel ontspannen restaurant. De service is een beetje onoplettend en traag, het restaurant is klein met extra grote tafels waardoor het een geperst gevoel kreeg (we zaten ingeklemd tussen twee grotere tafels waardoor ik me een beetje ongemakkelijk voelde). Ik weet niet zeker of het eten als lekker eten wordt beschouwd, omdat het voorgerecht een panini was (hoewel leuk). Ik had een erg lekkere steak en de hoeveelheid werk die in de groenten zat was duidelijk, maar ik voelde dat het meer een statement van de chef was dan een verbetering van het gerecht. De woestijnen waren erg indrukwekkend, maar voor ongeveer 25 euro waren ze allemaal erg duur en een beetje te duur. Ik heb genoten van het eten en de ervaring, maar als ik hier weer zou komen, zou ik op het buitenterras zitten met een lichte lunch en een fles wijn in plaats van in het restaurant te eten.
E. C.
This traditional Belgium eatery in the Botanical Garden in central Antwerp is a must visit. Open only at lunch time. Apple pie with four different cream, yogurt snaps and mini ice cream cones was amazing.
(Vertaald)
Dit traditionele Belgische eetcafé in de Botanische Tuin in het centrum van Antwerpen is een must om te bezoeken. Alleen geopend tijdens de lunch. Appeltaart met vier verschillende room, yoghurt-snaps en mini-ijshoorntjes was geweldig.
O. O.
By the entrance to a small botanical garden in the centrum of Antwerpen. Simple interior. Food worth its Michelin star. Limited selection of wine by the glass. The dessert reveals the chef is a world champion pastry chef.
(Vertaald)
Bij de ingang van een kleine botanische tuin in het centrum van Antwerpen. Eenvoudig interieur. Eten zijn Michelin-ster waard. Beperkte selectie van wijn per glas. Het dessert onthult dat de chef-kok een wereldkampioen banketbakker is.
M. M.
(Vertaald) Uitzonderlijk! Uitzonderlijk menu zonder valse noten van begin tot eind!
Amply verdient de tweede ster
L. J.
Amazing combination of the goose liver with steak which also had various combination of veg finely placed around it like an art work. However a little high on price but everything are worth it
(Vertaald)
Geweldige combinatie van de ganzenlever met biefstuk, waar ook verschillende combinaties van groenten omheen waren geplaatst als een kunstwerk. Echter een beetje hoog in prijs, maar alles is het waard?
P. V.
Wow, what can I say? Only superlatives can describe the delicious food that we had the honour to taste here. And... not only did it taste scrumptious, the presentation was a true feast for the eyes. Absolutely stunning and original. As always, when even 'classic' dishes are done to such perfection and with such creativity, can you see the skill of the chef and his whole team!! Bravo to all.
(Vertaald)
Wauw, wat kan ik zeggen? Alleen superlatieven kunnen het heerlijke eten beschrijven dat we hier mochten proeven. En... niet alleen smaakte het heerlijk, ook de presentatie was een lust voor het oog. Absoluut schitterend en origineel. Zoals altijd, wanneer zelfs 'klassieke' gerechten tot zo'n perfectie en met zo'n creativiteit worden bereid, kun je de vaardigheid van de chef en zijn hele team zien! Bravo allemaal.
S. D. H.
You can expect a lunchtime experience that represents perfection from A to Z, from the snacks, to the main meals and drinks. All in all it’s certainly worth the Michelin Star it’s been awarded. Fantastic desserts!
(Vertaald)
U kunt een lunchervaring verwachten die perfectie van A tot Z vertegenwoordigt, van de hapjes tot de hoofdmaaltijden en drankjes. Al met al is het de toegekende Michelinster zeker waard. Fantastische desserts!
S. V.
Top-notch:
of the highest quality; excellent.🥲✨🤌🏼
(Vertaald)
Magnifiek:
van de hoogste kwaliteit; uitstekend.🥲✨🤌🏼
S. A. r.
Lunch next level! Always on top of there game!
(Vertaald)
Lunchen op het volgende niveau! Altijd op de top van hun spel!
L. A.
Amazing place with lively atmosphere and amazing people. Romantic. 😀
(Vertaald)
Geweldige plek met een levendige sfeer en geweldige mensen. Romantisch.
A. P.
We expected something good but got something great, a delicious meal that combined great flavors with true artistry of presentation. We both had a main course and then a dessert... all four were gorgeous and great. It is an elegant small restaurant which provides excellent service. The setting in the Antwerp Botanical Garden is very nice.
(Vertaald)
We verwachtten iets goeds, maar kregen iets geweldigs, een heerlijke maaltijd die geweldige smaken combineerde met echte kunstzinnigheid van presentatie. We hadden allebei een hoofdgerecht en daarna een dessert. Het is een elegant klein restaurant dat uitstekende service biedt. De setting in de Botanische Tuin van Antwerpen is erg mooi.
L. K.
Beautiful place.. Beautiful food.. love it here!
(Vertaald)
Prachtige plek.. Mooi eten.. hou ervan hier!
S. K.
The Thai-themed takeaway food was well presented.
The seafood fried rice was well cooked too. Maybe a bit lacking in authentic Thai flavours but still a well made fried rice. As for the desserts:
Coconut panne cotta: simply divine! With many elements and textures.
Mango sticky rice: Not good! The sticky rice is supposed to be served lukewarm, even at room temperature it can taste nasty. It is weirdly paired with the western dessert elements like biscuit and mousse. They just don’t go together. And only one tiny piece of mango. 😣 please just make the traditional version!
Chocolate creation: Mainly milk chocolate, too sweet for me.
Tiramsiu: it's not the traditional version with lady fingers. Mainly made up of mousse. Too sweet for me. The one from Le Pristine is much better.
(Vertaald)
Het afhaalmaaltijden met een Thais thema was goed gepresenteerd.
De gebakken rijst met zeevruchten was ook goed gaar. Misschien ontbreekt het een beetje aan authentieke Thaise smaken, maar nog steeds een goed gemaakte gebakken rijst. Wat betreft de desserts:
Coconut panne cotta: goddelijk! Met veel elementen en texturen.
Mango plakkerige rijst: Niet goed! De kleefrijst hoort lauw geserveerd te worden, zelfs bij kamertemperatuur kan hij vies smaken. Het is vreemd gecombineerd met de westerse dessertelementen zoals koekje en mousse. Ze gaan gewoon niet samen. En slechts een klein stukje mango. 😣 maak alsjeblieft gewoon de traditionele versie!
Chocoladecreatie: Voornamelijk melkchocolade, te zoet voor mij.
Tiramsiu: het is niet de traditionele versie met lange vingers. Hoofdzakelijk gemaakt van mousse. Te zoet voor mij. Die van Le Pristine is veel beter.
V. B.
Delicious! Certainly we will come back.
(Vertaald)
Verrukkelijk! We zullen zeker terugkomen.
F.
a perfect fine dining experience. the savoury dishes are always made from seasonal fresh ingredients, the deserts are simply fantastically delicious.
good selection of wines and aperitifs, friendly and professional staff. busy, so reserve well beforehand
(Vertaald)
een perfecte gastronomische ervaring. de hartige gerechten zijn altijd gemaakt van verse seizoensingrediënten, de desserts zijn gewoonweg fantastisch lekker.
goede selectie van wijnen en aperitieven, vriendelijk en professioneel personeel. druk, dus reserveer ruim van tevoren
R. S.
This is a perfect little place for a late lunch or just grabbing a tea or coffee. Their little pastry dishes are amazing and every dish is special and tasty. Can get crowded in the summer, but the Botanical garden location is quite charming and worth it.
(Vertaald)
Dit is een perfect plekje voor een late lunch of gewoon een kopje thee of koffie. Hun kleine gebakjes zijn geweldig en elk gerecht is speciaal en smakelijk. Kan in de zomer druk worden, maar de locatie van de Botanische tuin is heel charmant en de moeite waard.
O. E. [. A. T.
They know what they doing very elgant and porfessional waters
(Vertaald)
Ze weten wat ze doen, zeer elegante en professionele wateren?
K. X.
Great presentation but pricy.
(Vertaald)
Geweldige presentatie, maar prijzig.
O. G.
(Vertaald) De maaltijd: uitstekend en origineel, ondanks een naam die grote klassiekers in de keuken suggereert. Het resultaat is positief verrassend.
De service: nauwelijks acceptabel, wat onvoldoende is voor een vestiging van deze prijs. Toen we aankwamen (10 'na het tijdstip van onze reservering), geen vrije tafel, moesten we in een hoek wachten zonder zelfs maar onze jassen uit te doen. Eenmaal geïnstalleerd, wacht nog een lange tijd voordat we de kaarten ontvangen of worden aangeboden om ons te hydrateren.
En wanneer de toevoeging arriveert, is deze onjuist (een gerecht dubbel geteld), dat wil zeggen een goede 15% van de onnodige toeslag.
De zaal is mooi en goed aangekleed (met reclame voor de decorateurs), maar de tafels staan erg (te) dicht bij elkaar.
De prijs: duur natuurlijk, maar dat wisten we. Waarschijnlijk een beetje duurder dan andere etablissementen van hetzelfde spelniveau die ik heb kunnen bezoeken, maar beetje bij beetje.
O. F.
All words fail to describe the art and delight to your taste buds that you get on your plate.
It's all you would expect from the best Belgian pastry chef and more.
(Vertaald)
Alle woorden beschrijven de kunst niet en verrukken je smaakpapillen die je op je bord krijgt.
Het is alles wat je zou verwachten van de beste Belgische patissier en meer.
A. R.
Sind durch Zufall mittags eingekehrt. Die totale Überraschung. Hervorragendes Essen. O.k. haben zu Zweit 480 Euro mit Wein ausgegeben. Vielleicht etwas viel für ein Mittagessen, war aber jeden Cent wert. Kommen gerne wieder. Herzlichen Dank.
(Vertaald)
Ik ben toevallig tussen de middag gekomen. De totale verrassing. Uitstekend eten. OK. 480 euro besteed met wijn voor twee. Misschien een beetje veel voor de lunch, maar het was elke cent waard. Zou graag terugkomen. Dank u zeer.
F. R.
It is indeed a very special place. Located at a corner of the botanical garden in Antwerpen, you could enjoy the greens and watching people walking by.
There are some tables outside but then you are only offered the small card, which I would never recommend as the speciality of this Michelin starred restaurant is their amazing desserts.
We were lucky to arrive before 12 pm and got a table inside.
I used to get the piegeon but it wasnt on the menu.
I skipped the Appetizer ( Carpaccio), as we only had breakfast 2 hours before and ordered Turbot (Fish) for 48 € which turned out very delicious and well done. My betterhalf was very happy with his Tartar. Both looked very pretty.
As a must, we got one Celebration (a creation of red fruits dessert) for 25 € and Lemon Squash or something similiar - for 27,50 € were absolute amazing. A highlight we have never experienced by fine dining and Michelin Starred Restaurants sofar.
The service is outstanding as well. All described in english.
(Vertaald)
Het is inderdaad een heel bijzondere plek. Gelegen op een hoek van de botanische tuin in Antwerpen, kon je genieten van het groen en kijken naar mensen die voorbij liepen.
Er zijn enkele tafels buiten, maar dan krijg je alleen de kleine kaart aangeboden, die ik nooit zou aanbevelen, want de specialiteit van dit restaurant met Michelin-ster zijn hun geweldige desserts.
We hadden het geluk om vóór 12.00 uur aan te komen en kregen een tafel binnen.
Ik kreeg de piegeon maar die stond niet op het menu.
Ik sloeg het voorgerecht (Carpaccio) over, omdat we pas 2 uur eerder hadden ontbeten en Tarbot (vis) bestelden voor 48 €, wat erg lekker en goed gedaan bleek te zijn. Mijn wederhelft was erg blij met zijn Tartaar. Beiden zagen er erg mooi uit.
Als een must kregen we een Celebration (een creatie van dessert met rood fruit) voor 25 € en Lemon Squash of iets dergelijks - voor 27,50 € waren absoluut geweldig. Een hoogtepunt dat we tot nu toe nog nooit hebben meegemaakt bij fine dining en Michelin-sterrenrestaurants.
De service is ook uitstekend. Alles beschreven in het Engels.
S. V.
We had lunch from 1-5PM and had a great and culinary time. Very pretty and savoury dishes. A must! Afterwards a nice walk through the amazing garden.
(Vertaald)
We lunchten van 13.00 - 17.00 uur en hadden een geweldige en culinaire tijd. Zeer mooie en hartige gerechten. Een must! Daarna een mooie wandeling door de geweldige tuin.
E. K.
The eyes eat with delight, this is a great restaurant playing and associating tastes for your pleasure. The attention to the detail makes a clear difference, you enjoy your meal from the beginning to the end. Bravo! Note the opening hours.
(Vertaald)
De ogen eten van genot, dit is een geweldig restaurant dat smaken voor je plezier speelt en associeert. De aandacht voor het detail maakt een duidelijk verschil, u geniet van uw maaltijd van het begin tot het einde. Bravo! Let op de openingstijden.
T. V. H.
Best restaurant in Antwerp and they accept bitcoin
(Vertaald)
Beste restaurant in Antwerpen en ze accepteren bitcoin
I. P.
Excellent in every single piece!
(Vertaald)
Uitstekend in elk stuk!
B. D. P.
The Thai takeaway had some standout dishes & were easy to prepare!
(Vertaald)
De Thaise afhaalmaaltijden hadden een aantal opvallende gerechten en waren gemakkelijk te bereiden!
R. C.
Lovely place in a lovely atmosphere! Food is great although I only had dessert(s) and coffee.
(Vertaald)
Mooie plek in een heerlijke sfeer! Eten is geweldig, hoewel ik alleen dessert (en) en koffie had.
j. k.
It was very nice
(Vertaald)
Het was heel leuk
S. Z.
Real great experience. Would highly recommend.
(Vertaald)
Echt geweldige ervaring. Zou het ten zeerste aanbevelen.
S. L.
Food is great but expensive. Service is great but slow. Maybe just not something we are used to. Too "atas".
(Vertaald)
Eten is geweldig maar duur. Service is geweldig maar traag. Misschien gewoon niet iets wat we gewend zijn. Te "atas".
R. P.
Nice place for a lite lunch on the patio with excellent but expensive desserts by Belgium standards.
(Vertaald)
Leuke plek voor een lichte lunch op het terras met uitstekende maar dure desserts naar Belgische maatstaven.
J. V. B.
Awesome food from the first bite. Rather pricey, but worth the money.
(Vertaald)
Geweldig eten vanaf de eerste hap. Vrij prijzig, maar het geld waard.
j. v.
Perfect
R. d. S.
Food that's almost too pretty to eat, dessert is amazing here
(Vertaald)
Voedsel dat bijna te mooi is om op te eten, het dessert is hier geweldig
N. T.
Best desserts from a brilliant pastry chef!
(Vertaald)
Beste desserts van een briljante banketbakker!
d.
(Vertaald) een fatsoenlijke plek ernaast is een tuin, dus voor de verandering wat groen want deze stad is op de een of andere manier te grijs
P. M. A. J.
(Vertaald) uitstekende keuken
J. D. g.
wonderful experience, taste, presentation and setting
(Vertaald)
geweldige ervaring, smaak, presentatie en setting
T. d.
G. S.
Friendly staff and extremely delicious food.
(Vertaald)
Vriendelijk personeel en ontzettend lekker eten.
V. V. d. B.
One if the best desserts I ever ate!
(Vertaald)
Een van de beste desserts die ik ooit heb gegeten!
P. D. M.
K. M.
N. M.