Beoordelingen van Atelier Maple. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Atelier Maple
Karel de Preterlei 210, 2140 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Atelier Maple, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Atelier Maple
Maandag
Gesloten
Dinsdag
19:00–21:00
Woensdag
19:00–21:00
Donderdag
19:00–21:00
Vrijdag
12:00–14:00, 19:00–21:00
Zaterdag
19:00–21:00
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Atelier Maple
M. D. M.
Atelier Maple heeft een duidelijke missie, het behalen van zijn eerste Michelin ster!
De amuses waren een perfect begin van een mooie avond. Alles was zeer smaakvol en dit allemaal met oog voor detail.
De bediening was top, vriendelijk en enorm aangenaam.
Het ideaal adres om zeer gezellig te tafelen en een bezoek meer dan waard.
J. V.
Warme en persoonlijke ontvangst.
We kozen voor het 5 gangen menu. De verschillende gangen werden vlot aan tafel gebracht en voorgesteld door de dienster.
Een volledig palet gan smaken passeerde met soms gedurfde combinaties. Pompelmoes met prei verraste me en was heel lekker.
De forfaitaire prijs voor water was ook een meevaller en deze werd vaak geschonken door de gastvrouw en haar medewerkster.
Het was een mooie avond.
M. M.
Super gegeten met unieke combinaties die je op je bord krijgt!
L.
Heerlijke bediening, het ideale tussen relaxed en discreet. En een menuutje van een constant topniveau. Verrassend, perfect in balans en no nonsense. Aanrader van formaat ! Twee uur file gehad vanuit Gent, maar dat waren we al snel totaal vergeten.
A. V. D. E.
Heel leuk kader. Zeer lekker verfijnt eten. Wel een menu. Top bediening. De toiletten zijn boven, geen lift.
2. C.
Het was een fantastische ervaring om Atelier Maple te kunnen bezoeken op zaterdag 30 oktober.
We kregen er een 6-gangenmenu "Menu Maple" voorgeschoteld die zeer fijn uitgebalanceerd bleek te zijn. We begonnen met een heerlijk aperitief. Een frisse, maar pittige cocktail die naadloos aansloot bij de ravioli van rode biet. De ravioli zelf wil ik omschrijven als een vleugje genialiteit.
De Japanse hamachi met pompoen die bij de tweede gang werd geserveerd, was een schot in de roos. De keuze voor de kaviaar als supplement maakte het geheel he-le-maal af. Opnieuw werd er gekozen om met een cocktail te werken. De keuze om met appel te werken, was verrassend, innovatief en overweldigend lekker.
Vervolgens kregen we zwezerik geserveerd met hazelnoot. Die hazelnoottouch was subliem, de zwezerik sloeg het hele gerecht als een home run het spreekwoordelijke stadion uit. De prikkelend frisse sauvignon die hierbij werd geserveerd was de kers op de taart.
De gekonfijte noordzeevis met peterseliewortel was de volgende halte. De fruitige Valenciaanse wijn sloot naadloos aan bij dit heerlijke palet aan smaken. Chef Timothy wist me te vertellen nooit dezelfde vissoort te willen gebruiken omdat men met verse producten wenst te werken die ook garantie bieden voor kwaliteit op het bord. En zo hoort het ook te zijn!
Het hoofdmenu was een klassieker. Fazant met grondwitloof en Fine Champagne. Tot in de puntjes ademde dit gerecht de perfectie. De bijhorende Ermita de San Lorenzo bleek de ideale partner te zijn om met zijn stevige kruidentoets het geheel af te werken.
Het menu werd afgesloten met de nyangbo die een regelrechte smaakbom die ook nog vergezeld werd met een, alweer, heerlijke cocktail.
Bottomline: Atelier Maple levert uitmuntend vakwerk in een schitterend art decostijl. Chef Timothy hengelt met zijn gehele team naar een eerste michelinster en dat lijkt volgens mij enkel een kwestie van tijd te zijn. Gastvrouw Lynn doet er eveneens alles aan om in de zaal de gehele service vlekkeloos te laten verlopen. Het doet me ontzettend veel plezier en het schenkt me enorm veel voldoening om zien dat Lynn, een oud-leerling, deel is van het succes dat Atelier Maple is.
R. D.
Top restaurant. Franse keuken met Aziatische smaken/tinten, fusion food. Top menu, aangepaste wijnen, aperitief maison altijd verrassend, heel lekker dessert buffet. Uitmuntende product kwaliteit. Bediening is zeer attentvol. Hogere prijsklasse, voor de fijnproever, gezellige sfeer, mooi kader.
Aanrader.
i. B.
Fantastische ervaring. Fantastisch lekker gegeten, vriendelijke bediening van de maitre en de chef, zeer mooie locatie (tuin buiten is een enorme meerwaarde) en vooral: heel persoonlijk en niet te "stijf".
B. D. C.
Zeer lekker eten en top bediening!
Jammer dat de uitlaat van de dampkap op het terras met momenten zeer merkbaar was aan de tafel waar we zaten op het terras.
D. S.
Een zeer professionele afhaalservice. We kregen ook een handleiding bij voor onze Valentijnsbox. Voor herhaling vatbaar.
Doe zo verder !
d. v.
Steeds tot in de puntjes verzorgd op een zeer hoog niveau. Internationale zakenrelaties zijn steeds opnieuw onder de indruk van de verrassende composities en smaak combinaties. Een topper in een schitterend art deco pand tegenover het te boelaerpark.
M. L.
Fantastisch lekker gegeten op de binnenkoer.Heel goede en vriendelijke bediening. Mooi kader. Ik kom zeker nog terug.
A. W.
Na een tip op ontdekking in Antwerpen. Het restaurant is gevestigd in een prachtig pand aan het Boelaerpark, in stijl gebouwd tijdens de art nouveau periode. Binnen zijn de ornamenten bewaard gebleven met als hoogtepunt de lichtkoepel van glas in lood bij de open keuken, wow.
Ik werd begeleid naar een kleine ronde tafel aan de marmeren schouw. Als aperitief de Esprit Nature van Henri Giraud die uitstekend beviel. De tafel werd gevuld met de amuse parade. Een indrukwekkende start met de crème van gekonfijte aardappel aangemaakt met Thaise curry waarbij sappige mosselen met koriander cresse, heerlijk.
Gevolgd door een geconcentreerde champignonbouillon gevuld met blokjes gebakken champignon, tofoe en knoflook croutons, diepe smaak.
Twee plakken huisgemaakte wagyu pastrami, wow.
Om te knabbelen Libanese platbrood met humus dip gekruid met za'atar, prima.
De eerste begeleider werd keurig gepresenteerd, Chardonnay vom Kalk 2020 van Markus Altenburger, gemaakt in een a typische stijl, licht troebel met een aroma dat aan witbier deed denken, in de mond mooie zuren met aangename mineraliteit. In een donkere schaal als basis een chawanmushi van aardpeer, erop een crème van 24 maanden gerijpte comté, eromheen stukjes aardpeer tussen krokantjes en een krokante cannelloni gevuld met ijs van gekarameliseerde ui. Het geheel was afgewerkt met poeder van koffie wat voor een aangenaam aroma zorgde. Goede smaken die prima combineerden met voldoende afwisseling. De wijn vulde het gerecht aan met zijn zuren. (8,5)
Door met de Saint-Bris 2019 van Domaine des Malandes, ofwel Sauvignon uit de bourgogne gemaakt in een frisse mineralige stijl. In een donkere schaal een mooie presentatie. Zacht gegaarde zwezerik gelakt met mosterd Ancienne en afgewerkt met praliné (het staat er echt) ernaast een platte cilinder van in zoutkorst gegaarde knolselderie waarop champignons en trompet de la mort afgedekt met krokant van knolselderie, verder nog toefjes crème van knolselderij waarin geroosterde hazelnoot. Een creatieve smakencombinatie, met name vanwege de praliné maar ook een verrassende wijn keuze die het gerecht ondersteunde. (8,5)
Uit Spanje een Cullerot 2020 van Celler del Roure, een complexe blend met citrus tonen en subtiele kruidigheid. Uit de keuken voor mij het hoogtepuntje van de middag. Een sappige roodbaarsfilet waarop garnalenkroepkoek met crème en poeder van lavas, ernaast een quenelle brandade, schijf peterseliewortel waarop handgepelde Noordzeegarnalen, crème van peterseliewortel met gedroogde garnalenkoppen en paaltjes van peterseliewortel, aan tafel afgewerkt met een beurreblanc aangemaakt met garnalen bisque. Een gerecht met veel smaakbeleving, heerlijke saus, ziltige garnalen en prima texturen. De wijn sloot naadloos aan. (9.25)
De op karkas gebraden fazanten werd eerst even aan tafel getoond, leuk. Waarna de sommelier de Spaanse Gran Reserva 2014 van Ermita de San Lorenzo presenteerde. Goede zuren, niet teveel hout en een zijde zachte afdronk. Een klassieke presentatie op een wit bord. Fazanten borst met pomme dauphine, compote van witloof, halve witloof stronkjes, dotjes crème van kastanje en stukken schorseneer, aan tafel afgewerkt met een romige saus verrijkt met een scheut Fine Champagne cognac. Apart uitgeserveerd pastei van de bout met schijfje bladerdeeg. Keurige bereidingen met prima smaken, vooral de saus en pastei die hoog op smaak was. De wijn was keurig in balans en vulde het gerecht aan met zijn zuren. (9)
Als afsluiter een krachtige espresso met stroopwafel die de roots van de chef verklappen en een keuze van de rijkgevulde friandise trolley die door de chef zelf werd toegelicht.
M. B.
Een heel fijne eetervaring in een mooi kader. Smaakexplosies, knappe afkruiding. Goede balans tussen het herkenbare en het verrassende. Niet-alcoholische aangepaste dranken waren zelfs beter dan de alcoholische tegenhangers (geen vanzelfsprekendheid). Aanrader voor een speciale gelegenheid.
G. J.
Kortom WAAUW, telkens weer opnieuw weet dit excellent team ons te verrassen met hun expertise en het culinaire niveau dat ze brengen. Het was opnieuw een geweldige smaakbeleving van jewelste.
Atelier Maple mag gerust bestempeld worden als culinaire kunst op een bord.
Beste Chef Timothy en gastvrouw Lynn, jullie en jullie team zijn top.
Nogmaals bedankt telkens een unieke beleving die we bij jullie mogen ervaren.
Vijf sterren is hier zelfs te weinig!!!
k. v.
De chef komt de gerechten zelf aan tafel brengen en geeft een toegankelijke uitleg over de bereiding en wat je mag verwachten. Elk gerecht zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Het aangepaste drankarrangement bestond niet alleen uit wijn, maar ook uit cocktails en ice tea's. Zeer geslaagd! En wanneer je denkt dat je alles hebt gehad, komt de chef aan met een zoete kar vol lekkere dingen voor bij de koffie. Echt een aanrader!
J. R.
Uitzonderlijk lekker en cool concept voor bijhorende dranken. De moeite!
T.
Leuke chef al zeg ik het zelf hahaha
I. V.
Vandaag zijn wij komen lunchen in atelier maple, wij kwamen aan om 12:15. Wij hebben direct besteld, vervolgens hebben wij over ons 4 gangen menu, ongeveer 5uur gedaan. We kwamen buiten rond 17:00.
Het eten was enorm verzorgd en fijn afgewerkt. De gerechten waren gevarieerd en waren goed samengesteld. De aangepaste wijnen paste zeer goed bij de gerechten enkel spijtig dat er van de 6 glazen er 4 vliegen in hadden vanuit de fles (deze was al geopend). Desondanks de uitzonderlijk lange wachttijden waardoor we met honger van tafel kwamen, de onhygiënische wijn, het lang wachten met een enkel glas wijn (niets werd bijgevuld ook niet wanneer we een uur per gang moesten wachten).
Was het wel een gezellige namiddag met vrienden maar voor deze prijs zijn er wel betere alternatieven beschikbaar.
F. F.
Michelin geeft maximum 3 sterren, wij geven er 5 met plezier. Zeer verzorgde keuken en aangename service zoals het hoort. Doe zo voort, jullie zijn toppers.
s. v.
Wat een heerlijke avond hebben wij gehad. Wij hebben het 6 gangen menu gekozen en iedere gang was echt top! De bediening was erg vriendelijk en alles tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader!
P. N.
Zeer lekker gegeten. Uitstekende bediening. Elk gerecht verrast alsook de aangepaste dranken. Kers op de taart is de koffie (jawel) die de chef persoonlijk aan tafel combineert met het à la minute bakken van poffertjes, naast een heerlijk assortiment taartjes, koekjes, ... Wij komen zeker terug.
H. N.
Wat een creativiteit wat een orginele keuze van wijnen en cocktails.
Maar vooral heel heel heel lekker gegeten.
De kok is down to earth super sympa, zijn echtgenote de perfecte gastvrouw.
Gisteren was ze echt ziek maar toch een glimlach en er voluit voor gaan. Prachtig jong koppel bruisend van energie vol orginele ideeën. Het kader ? Super mooie herenhuis maar toch joviaal en charmant .
Voor mij 11 op 10 maar ja dat bestaat niet dus dan 10 op 10
V. D. B.
Wat een prachtige avond hebben wij gehad bij Atelier Maple! Een hartelijk ontvangst, en een bediening die doorheen de avond oprecht vriendelijk was door het gehele personeel. En dan het eten, wij hadden een vegetarische optie genomen en wat een verrassing was dit elke keer opnieuw. Er wordt gewerkt met pure producten : tomaat, prei, aardappelen en nog vele andere, maar deze zijn zo gemaakt dat je de puurheid van de smaken terug proeft. Ik raad elke vegetariër aan om hier te komen proeven, smaken ontdekken en te voelen dat deze zaak echt gerund wordt door gepassioneerde, vakbekwame mensen die hun hart en ziel in hun werk steken. Onze volgende lunch is al geboekt. Dikke pluim aan het gehele team, wij zijn fan!
B. C.
Een onvergetelijke avond, een huwelijksaanzoek, top gerechten met verrassende toetsen en een bediening van sterrenniveau. Aan heel het Maple team, bedankt voor de onvergetelijke avond. We'll be back !
E. Z.
1juni met vrienden hier gedineerd.
Door het aangename weer, kon dit op het heerlijke terras .
Ieder gerecht was subliem, heel verrassend dat er niet allen wijn maar ook cocktails bij enkele gerechten werd geserveerd.
Gastvrouw en gastheer dit was een geweldige ervaring bedankt we komen zeker terug.
M. V. d. P.
Zonder twijfel een echte aanrader! Hadden op voorhand aangegeven dat we vegetariërs waren, dit was geen probleem en de chef heeft ons verrast met topgerechten! Van de zeer aangename bediening tot het aangename kader en heerlijke gerechten maken van Atelier Maple een toprestaurant! We hebben er echt van genoten.
K. V. L.
Zeer lekker gegeten en top ontvangst. Leuk concept met aangepaste drank (incl cocktails) ipv gewoon aangepaste wijn. En voor de niet-cocktail liefhebbers is er een zeer uitgebreide wijnkaart om apart uit te kiezen. Laat zeker genoeg plek over voor de koffie 😉 …
N. M.
Heel fijne ervaring. Lekker en verfijnd. De keuze voor de niet-alcoholische dranken waren verrassend en mooi in harmonie met het menu.Top!
F. V. A.
Meerdere malen genoten van de lunch hier. Zoals alle andere reviewers hier al aangaven: het eten is bijzonder lekker en vaak ook erg creatief (mijn absolute favoriet: dessert op basis van bloemkool). Ontvangst en bediening zijn top. Niet twijfelen, gewoon reserveren!
b. c.
Zeer lekker, mooi kader, fijn buitenterras en uiterst sympathieke gastvrouw! 🍁🍁🍁🍁🍁 …
C. N.
Lekkere wereldse smaken en nieuwe combinaties. Topbediening en alles zeer verzorgd!
S. H.
Geregeld ga ik restaurant, zeer geregeld, ik maak ook programma's over koken en degelijke. Me verrassen is dus niet zo gemakkelijk. Atelier Maple heeft dat wel gedaan, van voorgerecht tot dessert. Smaken, combinaties, decor en bediening: TOP. Een echte aanrader.
G. V.
1. Hartelijke ontvangst!
2. Heerlijke lunch met aangepaste wijnen
3. Super vriendelijke bediening
4. Mooi kader !!
Kortom een heerlijke ervaring !
D. V.
Indien je een verrasend uitgebreid smaken pallet per gang prefereert dan ben je bij Atelier Maple op de juiste plek.
J. R.
Dit is een van mijn top adresjes van Antwerpen mooie locatie zo wel binnen en buiten op het terras en ik zie verbetering van mijn eerste bezoek zoon ander halfjaar geleden heerlijke amuse mooi lunch menu prachtige wijnen en aangepaste bier cocktail een verassende dessert en als kers op de taart een topper van een frandiese trolley
Vriendelijke personeel en super topkok ik hoop binnenkort ook een 🌠
S. G.
Ons nieuwjaarsetentje met het kantoor vond dit jaar plaats bij Atelier Maple en we waren allen aangenaam verrast. De gastvrijheid en professionele bediening waren top en elk gerecht was een kunstwerkje met een smaakfestijn. Zeker een aanrader!
G. H.
Van A tot Z een toprestaurant. Zeer aangename bediening, mooie locatie en heel lekker eten - van de drie amuses tot de versnaperingen bij de koffie. Conclusie: absolute aanrader!
T. D. R.
Wat een verwennerij, van begin tot eind, zowel bediening als de lekkere gerechten. Het 'maple' thema werd overal stijlvol in verwerkt, tot zelfs in de overheerlijke cocktail. Ik kom zeker terug!
s. c.
#itsmapletime.....synonym voor sublieme gastronomie en een bijzonder warme ontvangst!
Gastvrouw Lynn en Chef Timothy weten er alles van om een klant te verwennen! dit is culinaire wellness die ik zo nog nooit heb ervaren!
PS. bedankt voor de tip voor sous-vide temperatuur! het werkt!
O. P.
Zeer inventieve en lekkere gerechten, vergezeld van uitstekende service door gastvrouw Lynn en chef Timothy. Werkelijk niets, maar dan ook niets op aan te merken. Een fantastisch restaurant om te gaan eten!
w. l.
Fantastische restaurant met zeer gedreven personeel. Het eten is er fantastisch. Een ster waardig en zeker heel betaalbaar. Een must voor mensen die van goed eten houden.
K. D.
Echt een culinaire revelatie in Antwerpen. Een vlotte bediening in een sfeervol kader en een menu met gedurfde en sublieme smaken. Een echte aanrader!
V. S. V.
Hele fijne avond doorgebracht bij Atelier Maple.Hier word je in de watten gelegd!Een zaak met oog voor détail, prachtige bordjes, hartelijke bediening en een chef die met passie zijn zaak runt.Een aanrader!
C. V.
Het is niet de eerste keer dat we er gingen eten en dat heeft een goede reden:het is er altijd gezellig,warm en vooral een lekkere keuken met prachtig gedresseerd borden,zalig. We gaan zeeeeeker terug
D. M.
Een echte aanrader. Alles top en zeker heel ontspannen. Een natuurtalent in de keuken en eentje in de zaal! Prijs-kwaliteit een 10 op 10. Ill be back!🙂🙂🙂🙂 …
P. W.
Zoooo goed!! Alles klopt en superlekker!
E. A.
Een geweldig ervaring! Heel lekkere gerechten, perfect uitgebalanceerd, gedurfde combinaties maar super lekker.
O. T.
Vriendelijke ontvangst en bediening.Sublieme gerechten ,een palet van smaken , heerlijk.
T. C.
Toffe combinaties. Lekkere wijn. Mooi pand! Aanrader
V. V. D.
Perfect! Superlekker, anders dan anders. Vriendelijke & professionele bediening. Ik kom hier terug
T. N.
Zeer lekker van begin tot einde.
P. V.
Super gerechten geserveerd door een zeer charmant gastvrouw. Michelin ster waardig!
i. t.
Voor de fijnproever die houdt van een erg rustige ruimte met ronde ruime tafels voor een intieme gezelligheid. Mooi!
M. R.
Fantastische maaltijden & zeeeeer vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit is hier de MAX!
L. V.
Gezellige locatie, en het eten is fantastisch. Zeer vriendelijke chef en bediening.
C. O.
Super lekker gegeten!!! Vriendelijke bediening en top gerechten!! Echt een aanrader!
B. V. R.
Super locatie, vriendelijke ontvangst... Echt genoten van het sublieme menu! Aanrader!
G. S.
Inventieve keuken - met oa oosterse invloeden - prijzig - zeer goede cocktails - verzorgd kader
J. C.
Niet goedkoop wel redelijk lekker voor wie van deze keuken houdt
B. D.
Heerlijk gegeten. Top bediening en zeker een aanrader!
i.
Heerlijk! Goeie prijs kwaliteit, vlotte bediening
J. V. d. B.
Heerlijke smaken gebracht met een professionele bediening.
F. B.
Top restaurant + top bediening . Een aanrader !
M. V.
Fantastisch. Super vriendelijke mensen. Omkadering top!
E. B.
Niet goedkoop, maar fantastische en creatieve combinaties!
E. V.
Uitzonderlijk lekker. En gezellig
J. V.
Zeer lekker gegeten op nieuwe terras.
L. D. W.
Fantastisch qua gastvrijheid en eten! 😘🏆 …
T. M.
Erg lekker gegeten in een gezellig kader
J. R.
Zeer verfijnde keuken en top bediening
G. W.
Staat in mijn persoonlijke top 5
J. H.
Beste rundstartaar!
M. V. L.
Top restaurant !!!
H. D. R.
Alles alles
J. J.
Wij hebben een fijne en gezellige avond gehad bij jullie. Zeer lekker gegeten en vriendelijk ontvangen. Zeker een aanrader!
m. v. l.
From the moment we entered this architectural masterpiece of Art Deco we felt comfortable in all aspects, the service is outstanding, the food itself is in one word amazing and unique. Everything at the table , napkins, knives and forks, the linen at the table...has an artistic touch, the maples symbol gives everything a coming home feeling. The dishes are served with great respect for the ingredients, everything at our plates was incredible yummy. The crepe Suzette at the end was made by the chef at our table. The diner was an absolutely highlight.
(Vertaald)
Vanaf het moment dat we dit architecturale meesterwerk van Art Deco binnenkwamen, voelden we ons in alle opzichten op ons gemak, de service is uitstekend, het eten zelf is in één woord geweldig en uniek. Alles aan tafel, servetten, messen en vorken, het linnen aan tafel...heeft een artistieke touch, het esdoornsymbool geeft alles een thuisgevoel. De gerechten worden geserveerd met veel respect voor de ingrediënten, alles op ons bord was ongelooflijk lekker. De crêpe Suzette aan het einde werd gemaakt door de chef-kok aan onze tafel. Het diner was een absoluut hoogtepunt.
W. N.
Good food with a big variety of flavors. Friendly staff and good service. But small portions so not a restaurante for me who enjoy a big steak
(Vertaald)
Goed eten met een grote verscheidenheid aan smaken. Vriendelijk personeel en goede service. Maar kleine porties dus geen restaurant voor mij die van een grote steak houdt?
H. V.
(Vertaald) Hartverwarmend welkom. Zoeken naar smaken met zeer verse producten. Het enige nadeel is dat de porties erg klein zijn.
S. L.
Perfect place for a special evening. Food was delicious and surprising. Service was friendly.
(Vertaald)
Perfecte plek voor een speciale avond. Eten was heerlijk en verrassend. Service was vriendelijk.
J. D.
Best discovery of 2018! Lovely place, hosts and extraordinary food. Will definitely return.
(Vertaald)
Beste ontdekking van 2018! Mooie plek, gastheren en buitengewoon eten. Zal zeker terugkeren.
J. S.
Quick lunch, surprise of the chef. Top!
And a nice wine list ☺
(Vertaald)
Snelle lunch, verrassing van de chef. Bovenkant!
En een mooie wijnkaart ☺
B. B.
Very nice atmosphere, great quality of food and very nice presentation.
(Vertaald)
Zeer leuke sfeer, geweldige kwaliteit van eten en zeer mooie presentatie.
h. s.
N. A.
Best food in months, nice young team! Every course was spot on!
(Vertaald)
Beste eten in maanden, leuk jong team! Elke cursus was perfect!
W. B.
Fantastic food and service. Great experience.
(Vertaald)
Fantastisch eten en service. Geweldige ervaring.
D. N.
D.
TOP!
(Vertaald)
BOVENKANT!
C. W.
Simply amazing!
(Vertaald)
Gewoon geweldig!
K. H.
J. W.
S. C.
A. V. P.
P. D.
Perfect
C. v. N.
S. R.
P. J.
M. V.
B. T.