Beoordelingen van Keurslager Koen. (Slagerij) in Waver (Waals-Brabant).
Beschrijving
Informatie over Keurslager Koen, een Slagerij in Waver (Waals-Brabant)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Keurslager Koen
Maandag
08:00–12:30, 13:30–18:00
Dinsdag
08:00–12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00–12:30, 13:30–18:00
Vrijdag
08:00–12:30, 13:30–18:00
Zaterdag
08:00–12:30, 13:30–18:00
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Maandag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Dinsdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 |
Donderdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Vrijdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Zaterdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Beoordelingen van Keurslager Koen
M. B.
Deze morgen deed ik mijn aankopen bij slagerij Koen. Bij thuiskomst zette ik mijn zak in de frigo...‘‘twas pas voor het avondeten. Tegen 19 u opende ik de zak, en mijn pizza s, bedoeld als avondeten, waren er niet bij!
Verdorie, ik bel de winkel op: ja mevrouw, wij hebben gemerkt dat we bij iemand de pizza s waren vergeten bij te voegen, geef mij uw adres, wij brengen het u nog!
Het was na sluitingstijd, het was donker en het regende.
En ja, 20 min later zijn mijn boodschappen gearriveerd.
Mijn man, die helemaal niet voor pizza is, vond ze de lekkerste ooit.
Dank u wel!
I. B. S.
KEURSLAGERS
ROLSTOEL TOEGANKELIJK - FAUTEUIL ACCESSIBLE
Je hebt slagers en je hebt Keurslagers.
En onze passie
Je hebt slagers en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil.
Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen én doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.
Bij ons is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent bij ons ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we jou de beste service en gaan we voedselverspilling tegen. En ja, ook de winkelervaring is bij ons belangrijk.
Vers...
Bij de levering controleert je Keurslager de temperatuur van het verse vlees. Die mag niet hoger zijn dan 4 °C. Hij kijkt na of het transport volgens de strikte hygiënenormen is verlopen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. Ook daarna controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. Je kan dus gerust zijn!
...en veilig
Onze Keurslagers krijgen de nodige ondersteuning om topkwaliteit te garanderen, van de levering tot jouw bord. Wat een Keurslager uniek maakt, is dat onze vereniging de kwaliteit van onze producten zelf controleert. Regelmatig sturen wij onafhankelijke inspecteurs bij onze Keurslagers langs. Zij zijn trots als ze een goed controlerapport of A-licentie (de hoogste onderscheiding voor een Keurslager) krijgen. De kroon op hun werk!
Ook bij het klaarmaken van (vlees)bereidingen hanteren onze Keurslagers de hoogste hygiënische normen. Ze respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is. Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden en … ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!
P. D. C.
Zeer mooie zaak en mega keuze, ondanks drukte vrij vlo
C. L.
Daarvoor gaan we speciaal no sysele verse en echt lekkere produkten lieve mensen en netjes echt een aanrader
A. B.
Zeer lekker vlees een slager hoe het hoort
R. L.
Altijd super lekker
c. v.
Altijd vers en kekker.
f. c.
Beste slager!
g. v.
Goed en vers
l. c.