Beoordelingen van Colson / Fabian. (Slagerij) in Luik (Luik).
Beschrijving
Informatie over Colson / Fabian, een Slagerij in Luik (Luik)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Colson / Fabian
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30–18:00
Woensdag
08:30–18:00
Donderdag
08:30–18:00
Vrijdag
08:30–18:00
Zaterdag
08:30–18:00
Zondag
08:30–14:30
Populaire tijden
Dinsdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Woensdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Donderdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Vrijdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Zaterdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Zondag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 |
Beoordelingen van Colson / Fabian
D. D.
(Vertaald) Uitmuntendheid in de wereld van de slagerij....
De Koe om te ontdekken! Puur smaakgeluk.
een allerlaatste kwaliteitsslagerij in Luik...
J. G.
(Vertaald) Echt een uitstekende slager.
De prijzen zijn redelijk correct voor het vlees, maar ik nam wortels
Of er was geen prijs weergegeven, de geadverteerde prijs bij een gewicht van € 12 per kilo, maar het is beschamend om wortelen voor deze prijs te verkopen... € omdat ze geschild en gekruid zijn...
Ik zal blijven komen omdat alles goed is en de meeste prijzen correct zijn, maar 12 € per kg voor wortelen is echt "om dood te gaan van het lachen"
Een gelukkig nieuwjaar 2021 voor jou
j. 3.
(Vertaald) Een echte oude slagerij in Luikse stijl. Topproducten en dat zie je terug in de prijzen. Aardig, leuk;
H. K.
Eine kleine, sehr feine Metzgerei! Wir haben das Rindsteak sowie Würste gekauft und kommen gerne wieder.
(Vertaald)
Een kleine, zeer fijne slagerij! We kochten de biefstuk en worstjes en zouden graag terugkomen.
s. v. d.
If in Liege and you're a meat fan, then definitely buy from here.
Their sausages are amazing and so is all the other cuts of meat.
(Vertaald)
Als je in Luik bent en je bent een vleesliefhebber, koop dan zeker hier.
Hun worsten zijn geweldig en dat geldt ook voor alle andere stukken vlees.
B. I.
(Vertaald) Ik heb gemiddeld 3 sterren gegeven.
5 sterren voor de kwaliteit van de producten.
1 ster omdat de persoon die mij bediende geen masker droeg.
S. V.
(Vertaald) De ribben op het bot zijn top voor de BBC en het lamsvlees voor Pasen is uitstekend.
Jammer van het gebrek aan diversiteit aan ribben met been (Charolais of Iers)
S.
(Vertaald) Zeer vriendelijk personeel en kwaliteitsvlees waar je zin in hebt. De ham op het bot is oprecht succulent. Al met al een goede slager!
C. L.
(Vertaald) Vlees bovenaan.
Zeer mooie en kwalitatieve kleine slager.
Opgelet ⚠️: geen betaling met kaart. Denk er dus aan contant geld mee te nemen. 💴
E. L.
(Vertaald) Bij Colson is alles goed.
Nou ja, duizend keer ja.
Het is altijd een plezier om uw producten te ontdekken.
i. n.
(Vertaald) Ik kende de vader van Fabian Colson en het vlees en de charcuterie zijn van topkwaliteit, slager aan de top kan ik je ten zeerste aanbevelen.
C. Q.
(Vertaald) Huisgemaakte en zeer verse producten. Waarschijnlijk de beste bloedworst die ik heb gegeten.
L. S. T.
(Vertaald) Slager-cateraar zoals wij dat niet meer doen, onberispelijk maar de prijzen zijn voor een vermogend cliënteel 😢
J. P.
(Vertaald) Uitstekende slagerij, topkwaliteit !!!
V. R.
(Vertaald) Bij Colson is het net als in het varken, daar is alles goed
M. S.
Pastete vom Feinsten. Kleine feine Metzgerei.
(Vertaald)
Taart op zijn best. Kleine fijne slagerij.
M. W.
(Vertaald) Uitstekende slagerij, onberispelijke kwaliteit!
G. B.
(Vertaald) Heerlijke producten, Alles is goed!!!
F. A. F. C.
(Vertaald) Zeer goede kwaliteit
M. G.
(Vertaald) Geweldig vlees
P. S.
(Vertaald) Kwaliteit en service 😊
T.
Ouloulou
C. M.
G. C.
P. H.
a. e.
M. W. A.
S. B.
S. V.