Beoordelingen van PETIT PAYS Restaurant. (Restaurant) in Namen (Namen).
PETIT PAYS Restaurant
Rue des Brasseurs 35, 5000 Namur
Beschrijving
Informatie over PETIT PAYS Restaurant, een Restaurant in Namen (Namen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van PETIT PAYS Restaurant
Maandag
Gesloten
Dinsdag
18:30–20:30
Woensdag
18:30–20:30
Donderdag
18:30–20:30
Vrijdag
18:30–20:30
Zaterdag
18:30–20:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van PETIT PAYS Restaurant
J. D.
Aangename verrassing in dit kleine restaurant gelegen in het voetgangersgebied van Namen. De jonge chef-kok zorgt voor zowel het koken als de service (die onberispelijk is). Op het bord een keuken die ruikt naar streekproducten en seizoensproducten. Van voorgerecht tot nagerecht: wij hebben genoten! Een kleine tip: het is beter om vooraf uw tafel te reserveren, het restaurant is alleen 's avonds geopend en zit vaak vol.
J. A.
We brachten een heerlijke avond door in Petit Pays. Kleine, goed ingerichte en intieme kamer (ongeveer 5 tafels), we voelden ons bevoorrecht. De chef-kok regelt de hele avond, receptie, koken, bediening, enz. Hij is zeer goed georganiseerd en vriendelijk, niet te lang wachten tussen de gangen, wijn geserveerd op het juiste moment, enz. Hij jongleert met tafels op een professionele en vriendelijke manier. Daarnaast is de keuken geopend en kunnen wij de bereiding van de gerechten volgen. De keuze is simpel, een menu met 2 opties voor het gerecht. Wij kozen voor de wandeling: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor €37 (mogelijkheid om enkel voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert te nemen). We beginnen met 2 zeer smakelijke kleine hapjes die ons troost bieden voor de rest van het menu. Vervolgens een voorgerecht op basis van tomaten, heel fris met een heerlijke lavendel faccachia en Italiaans vleeswaren. Als hoofdgerecht heb ik gekozen voor gevogelte, wortelgroenten en gegratineerde dauphinois. Mijn metgezel koos voor de parelzeebaars, ook met wortelgroenten, zwarte knoflooksaus en nieuwe aardappelen. We eindigden lichtjes met een dessert met vijgen, zandkoekjes en ganache. Als ik een klein minpuntje zou moeten noemen, zou het de gratin dauphinois zijn, een beetje droog, maar toch lekker. Wij vinden dat de producten vers en seizoensgebonden zijn. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor de eindscore. Ik wens de chef-kok veel succes, zijn restaurant is veelbelovend! Wij komen terug?
M. P.
Sympathie van de baas die naast het werken met lokale producten ALLES zelf doet, van roomservice, wijnarrangement en koken. Het menu was perfect met veel aandacht voor detail en nieuwe gerechten.
De sfeer is warm, we voelen ons daar goed!
Alles met een zeer democratische prijs van 35 euro per menu. Kortom wij hebben een geweldige tijd gehad bij Joseph, wij komen zeker nog eens terug.
f. m.
Zeer leuke ontdekking! Van het voorgerecht tot het dessert, een explosie van smaken en alles gedaan met finesse en geweldige smaak. Om nog eens te doen...lang leve de passie!
i. c.
1e perfecte ervaring. Intieme setting, maximaal 12 zitplaatsen.
Tussen koken, roomservice, sommelier en duiken…. De jonge chef-kok beschikt over een intelligente keuken, lokale producten en uitzonderlijke instincten.
Ik zou terugkomen en het ten zeerste aanbevelen
C. W.
Ik weet niet wat indrukwekkender is; Is het het feit dat de chef-kok de enige is die zijn hele etablissement beheert of de nauwkeurigheid van zijn kruiden?
De smaken van het menu waren absoluut voortreffelijk, een indrukwekkende precisie bij het koken en een onbeschrijfelijke mix van smaken omdat het zo heerlijk was.
Ik hoop dat deze jonge chef het ver zal schoppen, met zoveel creativiteit hoeft het niet al te ingewikkeld te zijn.
P. S.
Uitstekend adres, coole, fijne, perfecte en gewilde smaken.
Bedankt voor deze momenten :)
b. a.
Heerlijke lokale en seizoensgebonden gastrokeuken. De chef-kok doet alles alleen, op een ontspannen en professionele manier
L. D. F.
De maaltijd was heerlijk! De (jonge) chef-kok hield rekening met het specifieke dieet van mijn partner en bood een even smakelijk alternatief! Ik zal met plezier terugkeren en het ten zeerste aanbevelen. Het was een uitstekende ontdekking.
A.
Gewoon ongelooflijk. Vergeet het Château de Namur of een ander zogenaamd kwaliteitsrestaurant. Hier is alles aanwezig. Dat wil zeggen een kwalitatief hoogstaand basisproduct aangevuld met een uitzonderlijke keuken. Dank aan de chef-kok die in de oven en bij de molen staat voor zijn klanten.
S. Z.
Hoog niveau! Absoluut de moeite waard om te ontdekken! Bedankt voor deze geweldige tijd om je talent te ontdekken, alles was perfect!
É.
Prachtige avond! We voelen ons helemaal op ons gemak terwijl we genieten van een heerlijk menu dat ons erg goed beviel. Ik raad het zonder aarzeling aan! Let op, u dient te reserveren
o. o.
Fantastische gastronomische keuken op Olympisch niveau! Petje af voor de kok die alles alleen doet, zowel koken als serveren.
Fantastische, gastronomische keuken op Olympisch niveau! Chapeau voor de kok die alles alleen doet, zowel de keuken als de bediening.
E. E.
Gewoon perfect! Indrukwekkend werk van de chef-kok die alles alleen en met Brilliance doet!
C. L.
De ervaring was fantastisch?
V. R.
a.
uitstekend
M. C.
C. B.
e. m.
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar