Beoordelingen van PETIT PAYS Restaurant. (Restaurant) in Namen (Namen).
PETIT PAYS Restaurant
Rue des Brasseurs 35, 5000 Namur, België
Beschrijving
Informatie over PETIT PAYS Restaurant, een Restaurant in Namen (Namen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van PETIT PAYS Restaurant
Maandag
Gesloten
Dinsdag
18:30–20:30
Woensdag
18:30–20:30
Donderdag
18:30–20:30
Vrijdag
18:30–20:30
Zaterdag
18:30–20:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van PETIT PAYS Restaurant
J. D.
(Vertaald) Aangename verrassing dat dit kleine restaurant in het voetgangersgebied van Namen ligt. De jonge chef-kok zorgt zowel voor het koken als voor de bediening (die onberispelijk is). Op het bord een keuken die ruikt naar streekproducten en seizoensproducten. Van voorgerecht tot dessert, we hebben genoten! Een advies: je kunt beter van tevoren een tafel reserveren, het restaurant is alleen 's avonds geopend en zit vaak vol.
J. A.
(Vertaald) We hebben een heerlijke avond gehad in Le Petit Pays. Kleine, goed ingerichte en intieme kamer (ongeveer 5 tafels), we voelden ons bevoorrecht. De chef-kok beheert de hele avond, receptie, koken, service, enz. Hij is zeer goed georganiseerd en vriendelijk, geen lange wachttijden tussen de gangen, wijnservice op het juiste moment, enz. Hij goochelt met tafels op een professionele en vriendelijke manier. Daarnaast is de keuken open en kunnen we de bereiding van de gerechten volgen. De keuze is eenvoudig, een menu met 2 opties voor het gerecht. We kozen voor de wandeling: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor 37€ (mogelijkheid om alleen voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert te nemen). We beginnen met 2 kleine zeer smakelijke hapjes die ons troosten voor de rest van het menu. Dan een voorgerecht rond de tomaat, heel fris met een heerlijke lavendel faccachia en Italiaanse charcuterie. Voor het hoofdgerecht koos ik voor gevogelte, wortelgroenten en gratin dauphinois. Mijn metgezel koos ook voor de parelbaars met wortelgroenten, zwarte knoflooksaus en krieltjes. We eindigden luchtig met een dessert met vijgen, zandkoekjes en ganache. Als ik een klein plat zou moeten zetten, zou het voor de gratin dauphinois een beetje droog zijn, maar toch goed. Wij vinden dat de producten vers en seizoensgebonden zijn. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor de laatste noot. Ik wens de chef veel succes, zijn restaurant is veelbelovend! We komen terug 🔥
M. P.
(Vertaald) Sympathie van de baas die naast het werken met lokale producten ALLES zelf doet, van roomservice, wijnarrangement en koken. Het menu was perfect met veel aandacht voor detail en nieuwe gerechten.
De sfeer is warm, het voelt goed!
Allemaal met een zeer democratische prijs van 35 euro voor de menukaart. Kortom, we hebben een geweldige tijd gehad bij Joseph's, we komen terug.
f. m.
(Vertaald) Heel leuke ontdekking! Van voorgerecht tot nagerecht explosie van smaken en alles gedaan met finesse en geweldige smaak. Om nog een keer te doen.... lang leve de passie!
i. c.
(Vertaald) 1e perfecte ervaring. Intieme setting, maximaal 12 plaatsen.
Tussen koken, roomservice, sommelier en duiken…. De jonge kok heeft een intelligente keuken, lokale producten en een uitzonderlijk instinct.
Ik zou terugkeren en het ten zeerste aanbevelen
C. W.
(Vertaald) Ik weet niet wat indrukwekkender is; is het het feit dat de chef-kok alleen is in het beheren van zijn hele etablissement of de nauwkeurigheid van zijn smaakmakers?
De smaken van het menu waren absoluut voortreffelijk, een indrukwekkende nauwkeurigheid bij het koken en een onbeschrijfelijke mix van smaken omdat het heerlijk was.
Deze jonge chef gaat het ver schoppen, wens ik hem toe, met zo'n creativiteit moet het niet te ingewikkeld zijn.
P. S.
(Vertaald) Uitstekend adres, coole, fijne, perfecte en gewilde smaken.
Bedankt voor deze momenten :)
b. a.
(Vertaald) Fantastische lokale en seizoensgebonden gastronomische keuken. De chef-kok zorgt alleen, op een ontspannen en professionele manier
L. D. F.
(Vertaald) De maaltijd was heerlijk! De (jonge) chef-kok hield rekening met het speciale dieet van mijn partner en bood een even lekker alternatief! Ik zal er weer verblijven en het sterk aanbevelen. Het was een uitstekende ontdekking.
A.
(Vertaald) Gewoon fantastisch. Vergeet het Château de Namur of een ander zogenaamd kwaliteitsrestaurant. Hier is alles aanwezig. Dat wil zeggen een kwalitatief hoogstaand basisproduct gesublimeerd door een uitzonderlijke keuken. Bedankt aan de chef die voor zijn klanten in de oven en in de molen staat.
S. Z.
(Vertaald) Top niveau! Absoluut te ontdekken! Bedankt voor dit prachtige moment om je talent te ontdekken, alles was perfect!
É.
(Vertaald) Prachtige avond! We voelen ons helemaal op ons gemak terwijl we genieten van een heerlijk menu dat ons erg goed beviel. Ik raad het zonder aarzeling aan! Houd er rekening mee dat reserveren verplicht is.
o. o.
(Vertaald) Fantastische gastronomische keuken op Olympisch niveau! Petje af voor de kok die alles alleen doet, zowel de keuken als de bediening.
Fantastisch, bekroonde keuken op olympisch niveau! Hoed voor de kok die alle alleen doet, zowel de keuken als de bediening.
E. E.
(Vertaald) Gewoon perfect ! Indrukwekkend werk van de chef die alles alleen doet, en met Brio!
C. L.
(Vertaald) De ervaring was fantastisch
V. R.
a.
(Vertaald) uitstekend
M. C.
C. B.
e. m.