Beoordelingen van Le Glacier de Namur. (Restaurant) in Namen (Namen).
Le Glacier de Namur
Rue de l'Ange 48, 5000 Namur, België
Beschrijving
Informatie over Le Glacier de Namur, een Restaurant in Namen (Namen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Le Glacier de Namur
Maandag
12:00–18:00
Dinsdag
12:00–18:00
Woensdag
12:00–18:00
Donderdag
12:00–18:00
Vrijdag
12:00–18:00
Zaterdag
12:00–18:00
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Le Glacier de Namur
A. P.
(Vertaald) Altijd lekker ijs bij dit Namurse instituut! Alles wordt natuurlijk gemaakt in het atelier in Namen met verse producten! Een must voor de lokale bevolking en toeristen!
R. D.
(Vertaald) Het beste ijs van Namen!
Na de hele zomer bezig te zijn geweest, wat een goede verrassing deze dag om Le Glacier de Namur, place de l'Ange te vinden 🍦😊
Op het menu stond een chocoladecup, een cup met een kokosbal en een banaan en voor mij was het een cup met een aardbeienbol en een cuberdon!
Speciale vermelding voor de aardbei waar ik dol op ben bij Glacier de Namur! Het is geen ijs maar een sorbet. Heerlijk, je kunt zien dat het is gemaakt met vers, zeer rijp fruit! Niets te maken met de industriële aardbeiensmaak die we gewend zijn!
Hetzelfde geldt voor de cuberdon, die verrassend genoeg niet te zoet is. We voelen een goede smaak van melk, versterkt door de originele smaak van cuberdon!
Jammer dat het werk van deze lokale vakman niet bekender is! Ter herinnering, zijn werkplaats is in Bomel en hij zat bij Marcolini in de klas, precies dat 😜 Ik voel me schuldig dat ik dat deze zomer niet allemaal heb kunnen eten aha!
E. F.
(Vertaald) Zeer goed ijs en super aardige obers?
L.
(Vertaald) Onvermijdelijk. Uitstekend zelfgemaakt ijs dat echt geadverteerd smaakt en niet de smaak van suiker zoals de grote ketens. . .
E. P.
E.