Beoordelingen van Adagio e Gusto. (Restaurant) in Charleroi (Henegouwen).
Adagio e Gusto
Av. Paul Pastur 378, 6032 Charleroi
Beschrijving
Informatie over Adagio e Gusto, een Restaurant in Charleroi (Henegouwen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Adagio e Gusto
Maandag
19:00–20:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
19:00–20:30
Vrijdag
19:00–20:30
Zaterdag
19:00–20:30
Zondag
12:00–13:30
Beoordelingen van Adagio e Gusto
Heel chique, doch zo gemoedelijk... hartelijke, stijlvolle bediening, menu verrassend, overheerlijk
Geweldig! Grote klasse! Prima bediening, zeer vriendelijk. Gezellig interieur met mooie Grote ramen met uitzicht op een mooie tuin. Een aanrader! ❤
Super gegeten, was klasse
Een fantastische ontdekking, een heel rustig restaurant met gedempt licht. De bediening was gastvrij en discreet.
De proeverijen waren uitstekend.
Een absolute aanrader voor een avondje uit.
Mijn partner nodigde mij uit voor Adagio e Gusto voor mijn verjaardag. Ik wist niet dat er in de wijk Chapelle zo'n mooi/goed restaurant was.
De setting en de bediening:
- Prachtig ingericht, modern interieur, zeer nette buitenkant.
- Attent en vriendelijke bediening
De gerechten:
- Leesbaar en goed uitgevoerd, geen smaakverrassingen. Zeer mooie associaties.
- De wijnen waren goed
Als ik het niveau van het restaurant moest vergelijken, zou ik het op hetzelfde niveau plaatsen als de Espièglerie in Namen. We zitten hier niet echt in een sterrenrestaurant maar in een gastro +++.
Een vrij hoge rekening (grenst aan een restaurant met 1 ster) als we het nogmaals moeten vergelijken met restaurants die ik gastronomisch gezien van hetzelfde niveau vind.
Ik raad Adagio e Gusto aan!
Wij danken de chef-kok voor deze zeer plezierige culinaire reis. We ontdekten prachtige smaakcombinaties die na elke hap een heerlijke geur achterlaten. Bedankt voor deze zeer aangename en vriendelijke omgeving. De service is onberispelijk en aangenaam. De chef-kok komt u met plezier tegemoet. Plaats en keuken om te ontdekken.
Het was een geweldige ervaring voor mijn partner en mij. De setting is verfijnd, maar warm. De gerechten waren uitgebalanceerd, de service was merkbaar. Kortom, de combo was er om plezier te hebben. Ondanks alles zoeken we altijd naar innovatie als we naar gastronomische restaurants gaan, maar dit is niet noodzakelijk het adres dat aan deze specifieke behoefte voldoet. Niettemin blijft het een zeer goed restaurant en verdient het zijn ster (vooral tegen een redelijk betaalbare prijs).
Een van mijn favoriete restaurants. De gerechten worden subliem bereid door een gepassioneerde chef-kok. Altijd origineel en verrassend. Zeer prettige bediening met finesse. Ik raad het ten zeerste aan
Een heerlijke ontdekking. 6-gangen Groupon-menu. Heel lekker... heel mooi.
Menu, geen keuze mogelijk. Goed hoofdgerecht en uitstekend, zeer origineel dessert.
Voorgerecht en eerste voorgerecht niet naar mijn smaak. Tweede voorgerecht veel te pittig.
Wachttijd wat lang. 3 uur ter plaatse voor een viergangenmenu.
Een sublieme culinaire ervaring in een prachtige, comfortabele en gezellige sfeer.
De service is onberispelijk. De gerechten zijn heerlijk en de wijnarrangementen zijn fantastisch.
Ze gaan verhuizen...dus aarzel niet om hun nieuwe restaurant te proberen!
Teleurgesteld bij ons tweede bezoek. De eerste keer waren we helemaal verkocht. Gisteren liep ons bezoek echter uit op een teleurstelling...
De wachttijd duurde veel te lang (meer dan een uur voor het eerste voorgerecht, daarna nog een uur voor het tweede). Afgaande op de gezichten van de andere gasten waren we waarschijnlijk niet de enigen die dat vonden.
Wat het eten betreft, vonden we aardappelpuree in twee voorgerechten en vervolgens weer in het hoofdgerecht. Erg lekker, maar misschien was er een manier om iets anders te vinden in een restaurant van deze categorie. De gerechten waren goed, maar we vonden ze minder verfijnd dan tijdens ons eerste bezoek.
De rekening was hoog, ondanks een gratis menu. Reken op € 23 voor een alcoholvrij aperitief en een Pineau de Charentes. Geen enkele fles wijn kost minder dan € 48... De rekening loopt snel op.
Het is echter wel vermeldenswaard dat de eigenaar supervriendelijk is.
Uitstekende service, ondanks onze lastminuteboeking.
Een zeer verfijnd en samenhangend 8-gangenmenu met een spectaculaire uitvoering en een weloverwogen risicobereidheid. We hebben een uitzonderlijke tijd gehad in een prachtige omgeving; we raden de ervaring van harte aan; het was een genot voor ons.
Bedankt aan het team.
(Vertaald) Restaurant met ster. Er zijn echter enkele teleurstellingen. Allereerst zal ik wijzen op de positieve punten. Een tiengangenmenu dat ons vulde ondanks de kleine porties (gebruikelijk in sterrenrestaurants). De gerechten waren voor sommigen een echte ontdekking.
De minpunten: een niet erg gastvrije service. Fundamentele beleefde formules die niet echt interessant zijn, want als we uitleggen waarom een gerecht niet beviel, hopen we dat de informatie wordt doorgegeven aan de chef. Maar de chef liep die avond langs alle tafels, maar niet die van ons.
Bepaalde huwelijken zoals de foie grasroom met de berijpte citroen of een te gaar kalkoen, of een dessert dat helemaal niet smakelijk was, verrasten ons maar zonder succes voor onze smaakpapillen.
Het laatste belangrijke punt is de hoeveelheid wijn die wordt geserveerd. Met de keuze uit 4 glazen à 32 euro om de gerechten te begeleiden, afhankelijk van het geserveerde eten, verwachtten we zeker kwaliteit maar ook kwantiteit. Die laatste was niet op de afspraak. Minder dan een half glas per persoon wordt echt niet gerechtvaardigd door de prijs.
Eindelijk kwamen we gemengd uit maar waren er nog steeds van overtuigd dat we niet zullen terugkeren.
Jammer want de omgeving is prettig, we hebben zicht op de keuken en als de sfeer wat hartelijker was geweest was het prettiger geweest.
Laatste opmerking over het dessert: komkommer bedekt met een soort crèmemousse is zeker zeldzaam, maar we hoopten dat een gastronomisch dessert van tafel zou komen!
Onberispelijke service, onberispelijke gerechten, ontdekkingen van heerlijke smaken. Zoals altijd niet teleurgesteld.
Nieuwe recensie augustus 2022:
De naam is veranderd, net als de keuken: dus ik moest mijn recensie bijwerken...
Genieten van de tijd om heerlijke momenten te beleven, dat is de belofte die Adagio & Gusto u doet.
En om dat te garanderen, komt chef-kok Philippo zeker een paar momenten met u delen.
Het regelmatig bijgewerkte menu, geserveerd in deze nieuwe, gezellige en warme omgeving, maakt de belofte van smaken waar met volledig herinterpreteerde Italiaanse accenten, alsof een nieuwe componist de muziek voor een nieuw Adagio heeft geschreven...
Laat u verrassen, net als wij, gelegen buiten de gebaande paden.
Dit is wat ik er twee jaar geleden over zei toen het etablissement nog Pouic-Pouic heette:
Wat kan ik zeggen over zoveel talent? Een uitzonderlijke serveerster, een chef die je aan tafel verwelkomt, een rustige en warme omgeving, een open keuken die je eetlust opwekt, en de gerechten zijn een waar genot. Hoewel mijn partner en ik gebruik maakten van een "Groupon"-actie, was er geen verschil in behandeling of kwantiteit. De voltooid tegenwoordige tijd is niet alleen een vorm van vervoeging; het is ook de mening die in je opkomt.
Restaurant met een zeer gezellige sfeer en verfijnde vrouwelijke bediening. Smaken en aroma's worden gesublimeerd in vormen die zo origineel zijn als een selderijcappuccino of meer traditioneel maar niet minder lekker zoals een perfect beheerste risotto of een kaas van Nonna Luisa. De ontdekking van geselecteerde wijnen tegen een zeer eerlijke prijs geeft Italië een prominente plaats en begeleidt oordeelkundig alle gerechten.
Een fantastische ontdekking! We komen graag terug! Alles was perfect van begin tot eind!
Uitstekende maaltijd, een paar prachtige ontdekkingen. Een verrassend maar heerlijk dessert met Parmezaanse kaas en balsamicoazijn. Moderne presentatie. De wijnprijs was wat hoog. De serveerster was vriendelijk en professioneel.
Zeer mooi, chique en verfijnd restaurant met uiterst delicate gerechten, een streling voor het oog en de smaakpapillen.
Zeer gezellig restaurant, goed ingericht, chic zonder poespas. Liefhebbers van lekker eten zullen niet teleurgesteld worden als ze daarheen gaan!
Slechts één klein minpuntje: het hoofdgerecht doet qua kwantiteit meer denken aan voorgerechten. Maar bij elke hap een explosie van smaak! Nogmaals bedankt aan de chef-kok!
(Vertaald) Geweldig restaurant. Goede verfijnde gerechten gecombineerd met uitstekende wijnen. Om zonder aarzeling te doen. We komen hier al 6 jaar
We waren in april al gaan eten en het was heerlijk, we gingen gisteravond terug en ontdekten een nieuw menu dat sappig was... We vonden het geweldig... De smaak, de presentatie, de service, de setting... alles is aanwezig... niets te zeggen... Gewoon perfect!
Een Michelinster waardig. Uitstekende service. Harmonieuze smaken in elk innovatief gerecht. Het dessert viel wat tegen, maar over het algemeen een onvergetelijke ervaring. Ook een goed moment om verschillende wijnen te proeven.
Van voorgerecht tot dessert, een ongelooflijke smaakreis. Heerlijke smaken en texturen. We komen terug.
De setting en de bediening waren fantastisch.
We zijn hier twee keer in een paar maanden geweest. De eerste keer hadden we het volledige menu met wijnarrangement, wat uitstekend was, de tweede keer was het voor de restodays en hadden we de extra optie naast het menu, inclusief het wijnarrangement, maar deze keer waren we niet onder de indruk. Jammer.
Een uitzonderlijke culinaire ervaring. Onberispelijk van begin tot eind. Kwaliteit van het eten, de service en de locatie. Een plek om eindeloos te ontdekken en herontdekken.
(Vertaald) Mooie omgeving, service een beetje lang. Zeer origineel dessert. Gezellige familie avond
Prachtige, zeer ruime kamer met ruim opgezette tafels. Onberispelijke service. Wat de gerechten betreft, de smaken zijn prima, daar valt weinig over te zeggen. Het visuele aspect is echter niet zo bijzonder, vooral omdat de meeste gerechten in kommen worden gepresenteerd. En ook grote eters zullen niet tevreden zijn. Wat betreft de wijnkaart, twee opmerkingen: de kwaliteit en kwantiteit staan niet in verhouding tot de gevraagde prijs en de combinatie met het eten is niet goed. En tenslotte vind ik het jammer dat er geen kaasplankje op de kaart staat. Ik vertrok enigszins teleurgesteld, ondanks mijn verwachtingen, wetende dat dit restaurant nog steeds een Michelinster heeft.
Zeer goede ontdekking. Een traktatie voor de smaakpapillen.
De ontvangst, de bediening, de wijnen en de keuken waren top! Alleen het dessert (al gezien)
[30-03-19]
Een magnifieke smaak- en visuele ervaring...
Een feest voor alle zintuigen...
Bedankt aan de chef! 👍👌🏻👍👌🏻👍
Mijn partner en ik zijn hier in 2022 twee keer geweest en waren zeer tevreden.
Redelijk geprijsd voor een onberispelijke service en een ontdekking van smaken bij elke hap.
We raden het van harte aan!
Zeer goed restaurant
Uitstekend, verfijningen zowel in de decoratie, de presentatie als in de gerechten om zonder aarzeling te proberen
Uitzonderlijk 5🌟 restaurant
Gourmetkeuken met verfijnde smaken, een ontspannen sfeer en prettige, professionele service 👍
Bedankt aan het hele team, we komen zeker terug voor deze geweldige ervaring 😉
Chef Philippo Santangelo en zijn tweede Ago Redian staan al elf jaar in de keuken in dit grote 19e-eeuwse patriciërshuis. Het decor is volledig gerenoveerd en maakt onmiddellijk indruk met zijn zoektocht naar elegantie. De kamer is gezellig en verfijnd met ruimte tussen de tafels en een uitstekende akoestiek, en natuurlijk dit zicht op de hypermoderne kachels, niets te verbergen hier! Klanten kunnen het werk van de chef-kok observeren.
We hebben besloten om het pleziermenu, dat net deze week is vernieuwd, te testen voor € 64
Een paar hapjes om te beginnen.
Om onze voorgerechten te volgen en te begeleiden, koos Frédéric voor een witte wijn Côte de Gascogne – Domaine de Baqué 2014, gemaakt van Colombard en Gros Manseng. Een fruitige, evenwichtige wijn, harmonieus tussen zuurgraad en rondheid. Een perfecte keuze.
Ons eerste voorgerecht: kalfsvlees Canelloni, John Dory
Gevolgd door een tweede artikel: Cardine, Paddenstoelen, chlorofylen.
Dan het hoofdgerecht: Paella, Kreeft, kokkels, inktvis, gevogelte.
Bij dit gerecht een unieke wijn: Arintos Dos Açores van Antonio Maçanita 2014
Een uniek terroir ter wereld, midden in de Atlantische Oceaan, aan de voet van de Pico Mountain-vulkaan, de wijngaarden zijn geplant in rotsspleten. Een gespannen wijn met zeer aanwezige mineraliteit en zuurgraad. De productie is laag en elke fles is genummerd.
En dit is waar “Cuisine Haute Gastronomie” zijn volle betekenis krijgt, omdat het voor mij onmogelijk was om de inktvis te herkennen, we zijn gewend geraakt aan deze kleine rubberachtige kant. Nou, dat was er allemaal niet, iets fabelachtig mals, zo erg zelfs dat ik de chef moest vragen “maar wat is dit stuk?”. Het geheim, zegt Philippo, is dat de inktvis op twee manieren moet worden gekookt: snel gedurende een paar seconden op zeer hoog vuur, of heel langzaam.
Na deze eerste bereiding in deze vernieuwde paella, die niet op het menu staat, laat Philippo ons deze keer proeven van slow cooking met dit gerecht doordrenkt met het restaurant Pouic Pouic: Nero bianco van inktvis en ratte du Touquet
Philippo serveert dit gerecht met een paar twists Petrossian Caviar Flower. Een gedroogde kaviaar, met geconcentreerde smaken en knapperige accenten die onze vis perfect tot zijn recht laten komen.
Een eerste dessert volgt: Wortelen, zoethout, Quinoa
Dan een tweede: Aardbeien, kokosnoot, munt
In dit laatste dessert een mysterieus ingrediënt: Genmaicha thee, een mengsel van Japanse Sencha groene thee en gepofte wilde rijst. Een totaal unieke warme en moutige smaak en een geroosterde smaak die doet denken aan koffie.
Kortom, we genoten van een uitgebreid menu, dat ons van begin tot eind heeft verleid, zowel vanwege de originaliteit als de toegankelijkheid. We kunnen stellen dat het perfect aansluit bij de claim van Pouic Pouic: een eigentijdse en lichte keuken, waarbij de nadruk ligt op pure smaken en seizoensgebonden ingrediënten.
Aan de kant van de rekening is het een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Een sublieme setting, ingetogen en ongedwongen. De keuken is voortreffelijk, zowel qua smaak als uiterlijk. De eetkamer is ruim genoeg en de tafels staan ruim opgesteld voor een aangename avond in volledige privacy en rust.
Met een sommelier erbij was de vijfde ster zeker behaald.
Want ook al zijn de ambiance en de keuken een Michelinster waard, het zal helaas niet de uitzondering zijn die de regel bevestigt van al die hele goede restaurants die er in hun suggesties niet in slagen een echte harmonie te bieden tussen de gerechten en de wijnen, wat hen uiteindelijk tekortdoet.
Jammer dat van de 4 aangeboden glazen er maar één echt bij past.
Overigens valt het talent van de chef geenszins te betwijfelen. Hij beheerst de samenstelling van het menu tot aan de uitvoering ervan tot in de puntjes.
Het product is edel, de presentatie is netjes, de portie is niet klein of duur, de bereiding is perfect, de begeleiding is origineel en de smaken worden versterkt door het werk in de keuken.
Maar er stond geen kaas op de menukaart, ... vreemd. Misschien zijn er geen goede raffinaderijen in de buurt?
De omgeving is werkelijk heel aangenaam. De kamer is groot, maar niet té groot. De inrichting is eenvoudig, modern en smaakvol.
De ruimte tussen de tafels is aanzienlijk en de keuken aan de rand van de ruimte zorgt ervoor dat je kunt raden wat er gebeurt, maar zonder dat je er te veel aan deelneemt. De onvermijdelijke geluiden tijdens de bereiding van de gerechten worden namelijk grotendeels geneutraliseerd door de indeling van de ruimte en het dikke tapijt in de ruimte.
De prijzen zijn, gezien de staat van het huis, niet overdreven.
Er is zeer eenvoudig privéparkeergelegenheid voor de deur en ondanks de imposante trap is er een oprit voor mensen met beperkte mobiliteit.
Kortom, een zeer aangenaam moment, voor herhaling vatbaar, maar dan zonder de wijnsuggestie!
2021
Een heel fijn restaurant, je voelt je er snel thuis.
De bediening is prima, maar mist een beetje aandacht, zoals het bijvullen van de wijn zonder te hoeven vragen...
De bediening mist een beetje warmte; het is niet aan de klant om het ijs te breken.
Het eten is lekker, maar de porties zijn vrij beperkt, vooral voor het hoofdgerecht; het is niet geschikt als voorgerecht. Om mijn honger te stillen, koos ik voor de kaas: geen karretje, een vast menu voor €15...
Het dessert was ook te klein; ik had geen blanke dame verwacht, maar twee lepels waren voldoende...
Het mist gulheid...
Ik wilde meer, wat jammer is, want de potentie is er.
2024
Terug na 3 jaar en nog steeds dezelfde observatie, en misschien zelfs erger dan Pouic Pouic.
Deze keer geen keuze, vast menu. De gerechten waren goed bereid, maar niet uitzonderlijk qua smaak. De pasta was te gaar, niet waardig aan de Italiaanse keuken, laat staan aan een zogenaamd gastronomisch restaurant...
De hoeveelheid was te klein; na vijf gangen had ik nog steeds honger...
Het herentoilet (urinoir) was niet schoon en niet vers...
Voor deze prijs gaat het niet echt om kwaliteit of kwantiteit. Jammer, het is een leuk etablissement, maar ik trek een grens, geen derde keer...
In een rustige en elegante sfeer volgen de uitstekende gerechten elkaar op zonder valse noten. De chef durft vernieuwende combinaties te maken (erwten- en hazelnootijs), en ook de meer klassieke gerechten worden tot in de puntjes geperfectioneerd (met truffel gebakken en met hooi gerookte foie gras). We hebben er voordelig gegeten dankzij de Groupon-voucher, ideaal voor een kleiner budget! Het was niet de eerste keer dat ik er was en het zal zeker niet de laatste keer zijn!
Ik heb goddelijk lekker gegeten!
Verfijnde keuken!
Geweldige beleving, warme sfeer en gerechten die uw smaakpapillen prikkelen.
Een genot
Een prachtige ontdekking
Verfijnd gerecht, uitstekende bediening, zeer aangename en vriendelijke eigenaar!
Een aanrader.
In alle opzichten een van mijn favoriete tafels
Schitterend kader en voortreffelijke keuken met een origineel Italiaans tintje🇮🇹
Absoluut het proberen waard, je zult er geen spijt van krijgen 🔝
Erg lekker eten, erg goede bediening. Luistert naar feedback en biedt alternatieven als het eten of de wijn niet goed is.
Onberispelijke service, topkwaliteit. De naams- en identiteitsverandering heeft de chef en zijn team echt nieuw leven ingeblazen. Gisteravond was mijn vierde keer, maar ik kom met veel plezier terug.
Dit was ons derde bezoek aan dit etablissement en eerlijk gezegd is deze plek echt een omweg waard. We merkten echt dat men bereid was om ons te behagen, we voelden ons er goed en we hebben er een plezierige tijd gehad!
Helaas vond ik het aangeboden menu niet lekker, ook al leek het op papier erg goed!
Ik ben echter niet moeilijk... Maar het was ingewikkeld...
Zeer, zeer goed restaurant, vriendelijk personeel.
Uitstekend, seizoensgebonden eten. Alles was perfect.
Heel erg bedankt.
Ik heb het genoegen gehad om in dit restaurant te eten en ik was zeer verrast, zowel qua personeel, qua culinaire smaken als qua presentatie. Ik kan dit etablissement ten zeerste aanbevelen.
Top! Als er één restaurant is dat je in de regio Charleroi moet proberen, dan is dit het wel.
Een restaurant zoals je ze maar zelden tegenkomt.
4* bediening, zeer bekwame, charmante en vooral zeer vriendelijke serveerster. De gerechten zijn een streling voor de tong, een explosie van smaken en aroma's. De borden zijn ware kunstwerken. Een onvergetelijk moment.
(Vertaald) Gastronomisch restaurant, creatieve keuken bereid met kwaliteitsgerechten; mooie combinaties van smaken, alles in een gezellige setting met professionele en attente bediening
Uitstekend 10-gangenmenu, met veel smaken en variatie. Perfecte service. Ik kijk ernaar uit jullie weer te zien.
Uitstekende keuken, zeer vriendelijk personeel en de jonge dame is erg vrolijk en verstaat haar vak uitstekend. Een beetje teleurgesteld over de wijnkaart, niet over de kwaliteit, maar over de kwantiteit.
Heerlijk eten, sfeer en ontvangst. Buitengewoon... Om te doen. Let wel op de prijs...
Zeer goed restaurant. Ontvangst, ambiance, kwaliteit van de gerechten. Niets op aan te merken.
Ik ben meerdere keren in dit restaurant geweest en ben nog nooit teleurgesteld geweest, ik heb altijd van de balans genoten, een geweldige ontdekking, de menu's hebben een relatief goede prijs-kwaliteitsverhouding, ik zal er zonder enige twijfel terugkeren.
Een hartelijke ontvangst, maar vooral een originele en smakelijke keuken...samengesteld uit verrassende composities. Bijvoorbeeld de Nero Bianco...emulsie van aardappelen en inktvis...bravo!
Zeer mooi gastronomisch etablissement, toppersoneel, zeer goed bereide gerechten
Maar 5 uur aan tafel is wel lang...
Een farandole van kleine gastronomische gerechten (10 in totaal 😏) vergezeld door een perfecte selectie wijnen. Alles is in het werk gesteld om dit moment onvergetelijk te maken!
Altijd perfect perfect...
Een warm en vriendelijk welkom,
Verrukkelijke keuken,
Onberispelijke service,
Een prachtig ontworpen omgeving.
Bedankt en tot snel!
Aangenaam restaurant. Zeer attente bediening. We gingen met een Groupon - 10 gangen. Alles was erg goed, maar nogal wisselvallig. Sommige gerechten zijn betoverend: verfijnd, smakelijk, mooi gepresenteerd... andere maken ons wat sceptischer. Sterker nog, het mist wat consistentie, maar de algehele indruk blijft zeer positief.
Aangename omgeving, erg lekker eten. Ik heb een geweldige verjaardag gehad. Jong, discreet en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.
Prachtige omgeving, magisch! Zeer gastvrij.
Aan de andere kant vallen de wijnen bij de gerechten nogal tegen en passen ze niet echt goed bij de aangeboden gerechten. Een maaltijd zonder goede wijnen vind ik dus lastiger!
Echt een heel goed en aardig welkom. Vriendelijk, spontaan personeel
Zeer mooi universum, fijne ontvangst en een reeks goed gekookte, soms gedurfde gerechten
Zeer restrictieve kaart in deze tijd van covid, maar wij zijn in ieder geval verrast door de inventiviteit van de chef 🙂
Zoals altijd... een heerlijke ontdekking.
Zijn nieuwe draai (de Italiaanse keuken) is fantastisch.
Ik kom terug!
Erg lekker eten, vooral qua smaak, maar iets te duur voor mijn budget.
Uitstekende producten, creatieve keuken, uitstekende service. Puur genot.
Steeds weer verrast door de steeds wisselende menu’s van de chef. Dit restaurant verdient zijn sterren absoluut, en dat voor een prijs die, gezien de kwaliteit van de maaltijd, alleszins redelijk is.
Eerste ervaring met een goede Flair (2 menu's voor de prijs van één): we werden als koningen ontvangen! Elke gang was heerlijk, de wijnen pasten perfect bij de gerechten en het personeel was vriendelijk. De chef zelf opende de deur voor ons op een uiterst hartelijke manier 🙂
Ik ging daar met mijn partner voor ons 1-jarig jubileum, alles was heerlijk, de mensen waren erg aardig, ik wilde gewoon... teruggaan!
Zeer, zeer goed, aangename omgeving, onberispelijke service 👌👌👌👌👌.
Klein minpuntje:
We kregen geen klein glaasje van het huis... zelfs geen kleine koffie😏!!
We hebben dit restaurant ontdekt via een goede groupon en zijn echt heel tevreden en met de maaltijd en de service komen we zeker terug, veel succes
Zeer mooi gastronomisch restaurant, attent personeel, de eigenaar aarzelt niet om een gerecht op het menu te veranderen dat u niet bevalt, nog een prachtige avond in Pouic Pouic
Hartelijke ontvangst, zeer schoon! Supervriendelijke baas, hij had de woorden om ons op ons gemak te stellen ☺ en bedankt voor deze charmante attentie, niet veel bazen zouden dat doen! We hebben de maaltijd aangeboden voor een goed doel: "de estafette voor het leven". Een waar genot 👍
Kwaliteit van het eten en de bediening, gezellige sfeer, redelijke prijzen, zeer tevreden over mijn eerste bezoek.
Heel goed maar eigenlijk te weinig ondersteuning. Geen maaltijd maar een proeverij. Prijs van begeleidende wijn te hoog voor de 3 glazen die we hadden. Niet teleurgesteld, maar zou de volgende keer zeker ergens anders in de regio gaan. Zeer aangename omgeving.
Een fantastische plek, eersteklas service en een keuken die zijn sterrenclassificatie eer aandoet. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Bedankt, chef, voor deze geweldige ervaring.
Gezellig... jammer dat de keuze gemaakt moet worden op basis van de menukaart en niet op de gerechten
In een prachtige en comfortabele setting serveert de chef verrassende, moderne en zeer smaakvolle gerechten.
De kwaliteit van de bediening, met attent en zorgzaam bedienend personeel, draagt in grote mate bij aan de kwaliteit van de gerechten.
De wijnarrangementen zijn perfect in balans, evenals de hoeveelheid op het bord, wat geleidelijk aan tot verzadiging leidt.
Het dessert van de dag, fris en licht, maar met een vleugje originaliteit, laat een onvergetelijke herinnering achter aan uw bezoek aan Pouic Pouic.
Het allerbeste... we komen graag terug.
Verrassend!!!!
Altijd een uitstekende en verfijnde keuken.
Uitstekend initiatief voor solidariteit na de overstromingen.
Veel geluk voor jou.
Grote keuze aan delicate en seizoensgebonden gerechten, goede wijnen en desserts, om af en toe te maken
Prachtig restaurant. Geen Engels gesproken of Engels menu, maar we zijn er goed doorheen gekomen.
Uitstekend, prachtige smaakontdekking... heel lekker!
De kwaliteit van de producten en de keuken zijn werkelijk top.
Zeer goede originele keuken en onberispelijke service
Een kleine kritiek op de serveerster, zonder excuses of zelfs maar een schijn van uitleg... voor een restaurant dat beweert op dit niveau te staan, klopt dit niet. Echt zonde om op deze noot te vertrekken.
Uitzonderlijk! Een waar smaakgenot en een zeer vriendelijk team.
Uitstekend restaurant en attent personeel
Derde bezoek aan dit restaurant en nog steeds evenveel plezier bij het proeven van de gerechten van de chef. Het enige minpuntje is de prijs van de proefglazen wijn bij de maaltijd. De prijs-kwaliteitverhouding is iets te hoog (een strikte 4 glazen zonder meerprijs voor € 32 per persoon). Ik ken andere restaurants van dezelfde categorie en kwaliteit waar deze verhouding aanzienlijk gunstiger is. Vandaar mijn slechts 4 sterren. Maar het blijft een zeer goede plek om aan te bevelen in de regio.
Top gerechten en geweldige bediening,
We zijn gewend aan restaurants met Michelinsterren. Als we er voor het eerst naartoe gaan, hopen we op een "wow". Liefde op het eerste gezicht voor een gerecht. Dat gebeurde deze keer niet, maar ik denk dat het gewoon een kwestie van smaak is en niet van de kwaliteit van het eten. Alles was erg goed. Gekookt, ongecompliceerd en verfijnd. Het viergangenmenu is qua hoeveelheid precies wat een "standaard" maag nodig heeft. De wijnkaart is wat aan de lichte kant. Andere restaurants met Michelinsterren zijn royaler en beperken zich niet tot één glas per gerecht. De setting is een Michelinsterrenrestaurant waardig. Jammer dat het uitzicht op de tuin niet uitgebreider is: een tuinman inschakelen om dit uitzicht te verbeteren zou een pluspunt zijn :-) De service was onberispelijk. En het uitzicht op de keuken voegt een onmiskenbare touch toe. De ruimte heeft een zeer aangename akoestiek en de privacy is er. We komen zeker terug en zullen zonder aarzelen een aangename tijd in dit restaurant doorbrengen.
Een paleis van smaken, een warm welkom in een karakteristieke, goed verzorgde omgeving, werkelijk een heerlijke ontdekking.
Op aanraden van een vriend besloten we de sprong te wagen en de ster te volgen.
De ervaring was veelbelovend, dus vroeg ik de kinderen om met ons mee te gaan. Hoewel er volop picknicks zijn, is dineren onder de sterren minder gebruikelijk.
Maar de droom ging niet in vervulling...
Sommige van mijn verwachtingen werden waargemaakt. Bijvoorbeeld de zorgvuldige presentatie, de onberispelijke kwaliteit van het eten en de aangename smakencombinaties.
Maar ik was niet overtuigd door de Stellar Spirit. Hoezeer die er ook was!
Allereerst was ik, als whiskyliefhebber, teleurgesteld toen ik hoorde dat de selectie beperkt was omdat die "uit de mode" was.
Vervolgens werd het menu ons zonder passie "opgedist", en de bedienden volgden elkaar op, nauwelijks beloond met een heimelijke presentatie, praktisch onhoorbaar en op respectvolle afstand, alsof de retraite was georganiseerd om mogelijke vragen te vermijden. Een simpele herhaling van het menu zonder de drang naar ontdekking op te wekken, zonder het onderzoek te demonstreren, zonder zichtbare trots op de expertise en de "Pouic-Pouic"-touch. De wijnen kregen nauwelijks de aandacht die ze verdienden, zo beknopt was de beschrijving. We hadden graag meer willen weten over hun selectie, de combinaties met de gerechten... Vooral omdat, op een enkele uitzondering na, geen van hen indruk op ons maakte!
Toen ons uiteindelijk werd gevraagd of we thee of koffie hadden gekozen, realiseerden we ons dat de menukaart zonder ons medeweten op tafel was verschenen.
Persoonlijk heb ik mijn avond gemist. De andere gasten ook... Hoewel de setting en de esthetiek [inclusief de kwaliteit en presentatie van het eten] perfect waren, moet mijn geest wel naar het einde van de melkweg zijn afgedwaald.
Ik waardeer lekker eten, lekker drinken en de sfeer die een simpele maaltijd omtovert tot een feestelijke avond.
Ik waardeer de "vakmensen" die zich wijden aan wat ze je serveren, hun passie met je delen en je inspireren met een drang naar ontdekking. Ze hebben niet altijd een hoge rang en zijn soms vluchtig, maar het licht van hun ontmoeting schijnt lang in je herinneringen. Ik vroeg niet om de maan toen ik de ster probeerde te vinden, maar misschien is de ruimte niet geschikt voor de nuchtere aardbewoner die ik ben. Ik moet me hebben vergist toen ik dacht dat een ster op een menukaart impliciet de belofte in zich droeg van een universum dat zich om de klant heen beweegt, zijn voedende zon. Ik hoop alleen maar dat het geen symbool is van een egocentrische wereld die schijnt maar niet opwarmt.
Schade!
Zeer goed eten en zeer goede service
Een echt smaakavontuur, van ontdekking tot ontdekking... Mijn smaakpapillen herinneren het zich... Uitstekende tijd doorgebracht bij PouicPouic
Uitstekende ontvangst, ambiance en eten.
Een absolute aanrader!
De eerste keer dat we naar Pouic Pouic gingen, was het buitengewoon goed, vooral de gerookte foie gras. Nogmaals bedankt, we komen terug.
Uitstekende service en zeer verfijnd eten.
Aan te bevelen
Kwaliteit en originaliteit staan voorop, topklasse, met maandelijks een wisselend menu. Gemakkelijk parkeren.
Altijd origineel en veel smaak onder de knie. Echte gastronomie. Om te ontdekken
De Michelinster is voelbaar in de setting: een grote, luchtige ruimte, rolstoeltoegankelijk, zicht op de keuken en jong, stijlvol personeel. Maar de ster is vooral voelbaar in de vele heerlijke en goed gepresenteerde kleine gerechtjes tussen de gerechten op de kaart. De risotto met truffelsap was heerlijk. Er waren echter een paar onaangename verrassingen: na de diefstal van tafeldecoraties verscheen de melding "glimlach, je wordt gefilmd" op de menukaart (en om binnen te komen, moet je aanbellen). Ik heb warmere ontvangsten ervaren. Je hebt de keuze tussen een 3-, 4- of 5-gangenmenu (hetzelfde als het vorige plus een gerecht). We vragen om het menu, maar dat is er niet. We leggen uit dat we dit niet begrepen hadden toen we de website bekeken, en we vernemen dat de chef-kok overbelast is en deze website al enkele maanden niet heeft kunnen bijwerken (het dateert van Valentijnsdag, meer dan 3 maanden geleden). De wijn die bij het menu wordt aangeboden is, zoals wel vaker bij dit soort menu's, goed, maar weinig bekend (uit Spanje en Portugal). We verwachtten een smaakexplosie bij het hoofdgerecht, maar helaas was de chuck steak te lauw en de bijgerechten weinig smaakvol. Nog een laatste kleine grap: neem contant geld mee en je krijgt 5% korting. Kortom, het zijn niet alleen de gerechten die hun warmte missen, en de Michelin-referentie is ook niet meer wat ze was.
Zijn ster is meer dan verdiend, het is werkelijk één van de beste restaurants van België
Het is een schande dat een restaurant met een Michelinster vijf visgerechten serveert voor elk vleesgerecht... Dus voor de wijnproeverij vijf witte wijnen voor elke rode. Echt jammer...
De setting is uitzonderlijk.
Alles was heel goed. Een beetje koude sfeer!
Een geweldige klassieker uit de centrale regio.
Ze blijven hun koers volgen.
Het is de moeite waard.
(Vertaald) Minder goed dan voorheen. Voldoet niet meer aan onze verwachtingen.
Een lust voor het oog en de tong. Verfijnde gerechten, geregisseerd door Philippo en John, twee culinaire kunstenaars.
Geweldig! Een maaltijd voor een fijnproever!
Enkel uitzonderlijke, fijne en uitgebalanceerde gerechten.
Prachtige ontdekking.
Een buitengewone kerst
Heel erg goed gegeten
We zijn al meerdere keren in Pouic Pouic geweest en elk bezoek was een heerlijke nieuwe smaakervaring. We waarderen de ruime tafels voor meer intimiteit, de aangename setting, de bediening die de locatie eer aandoet en het uitzicht op de keuken. Wat de menu's betreft, het is elke keer weer een ontdekking, wat ons betreft bijna een wonder, zoals deze heruitgevonden "mosselen met friet" gepresenteerd in een bakje. Verbazingwekkend. Een van de vele originele ideeën die we kunnen ontdekken. Het is dan ook een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Een prachtige selectie theesoorten (die niet alledaags zijn) en de mignardises die bij de koffie worden geserveerd zijn een traktatie (aarzel niet om ze te vragen als u ze niet ziet aankomen). Natuurlijk is de prijs van het menu in lijn met de kwaliteit, maar er zijn verschillende opties om het budget te beperken (met name Groupon).
Ik weet niet wanneer ik ging, maar geweldig
Aandacht voor waar voor je geld
Een heerlijke ontdekking dankzij de Resto Days. Een heerlijke culinaire reis die de smaakpapillen streelt, al hadden we wel twee kleine minpuntjes. Een klein probleempje met het brood, dat niet meer vers genoeg was en tijdens de proeverij werd vervangen. Het eerste broodje leek inderdaad wat zwaar en compact, we snapten beter waarom. En tijdens het aperitief vroeg mijn vrouw, die geen alcohol drinkt, om een sapje en kreeg ze sinaasappelsap aangeboden. Die laatste kwam echter rechtstreeks uit een pakje. Voor een etablissement van deze stijl vind ik het jammer dat ik geen vers sapje heb gehad, of in ieder geval een sapje uit een fles, maar eerder een biologisch sapje of een sapje van hogere kwaliteit dat in ieder geval de indruk wekt van een bijna vers sapje. Verder niets op aan te merken, de smaken waren er 😋
Ik mis het lepeltje zelfgemaakte karamel van de chef van weleer 😁
Een restaurant dat je moet bezoeken. Om nog eens te proberen en te testen. De originaliteit zit in het eten en de bediening. Ze zijn ook diervriendelijk.
Geweldige tijd. Bedankt voor je service.
Uitzonderlijke kwaliteit, uitstekende service
Topklasse en onberispelijke service, goed gedaan.
Dit restaurant is een culinair orgasme!
Zoals altijd uitstekend...
Erg lekker, maar een beetje overdreven.
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Nieuwste uploads
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar