Beoordelingen van San Sablon. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Beschrijving
Informatie over San Sablon, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van San Sablon
Maandag
Gesloten
Dinsdag
19:00–20:30
Woensdag
19:00–20:30
Donderdag
19:00–20:30
Vrijdag
12:00–14:00
19:00–20:30
19:00–20:30
Zaterdag
12:00–14:00
19:00–20:30
19:00–20:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van San Sablon
Eten heel lekker, vernieuwende smaken. Bediening vriendelijk maar laat nog wat steekjes vallen helaas.
Wonderlijke gerechten voor een correcte prijs. Attente bediening
Gastronomisch eten op een nieuwe manier. Alles in kommetjes en te eten met een lepel. Vriendelijk (Franstalig) personeel. Leuke locatie aan de Zavel, parking is iets moeilijker te vinden. We hebben hier al 2 maal erg lekker gegeten, telkens een zeer positieve ontdekking.
Zeer lekker en verrassend concept
Het was OK. Gangen kwamen snel achter elkaar, veel gefermenteerde groenten, wel lekker. Geen vraag voor koffie /thee achteraf.
Het eten was superlekker, maar de service was minder (als ze weten dat je voor het jong keukengeweld menu komt).
Erg lekker, de stijl van L' Air du Temps is heel erg merkbaar. Maar kwaliteit heeft wel zijn prijs.
Het eten hier is fenomenaal. Inventieve smaakcombinaties, prachtige presentatie, ruime porties voor een proeverijmenu. Ik heb slechts 4 sterren gegeven omdat we niet zo'n fan waren van de wijnarrangementen.
Ik geniet van elke hap in dit restaurant! Zeker meer dan een Michelinster waard in Brussel. Goede sfeer ook!
Dit is een van de beste restaurants waar ik ooit ben geweest en misschien wel één van mijn top 3 ter wereld! Mijn partner en ik namen het vaste 7-gangenmenu, dat elke maand wisselt. Het was een geweldige deal gezien de prijs, want we zaten aan het einde van de maaltijd zo vol. Het was pure perfectie. Elk gerecht was heerlijk en decadent met een perfecte combinatie van smaken. Sommige gerechten waren de beste die ik ooit heb gehad! De vis en de desserts waren mijn favorieten. Bovendien is de eigenaar zo vriendelijk en fantastisch, hij zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Dit restaurant is een pareltje en ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik deze plek aanbeveel aan iedereen die in Brussel woont of Brussel bezoekt! We waren er maar twee dagen en we hebben er echt alles aan gedaan om deze plek te proberen! Ik ga hier elke keer dat ik Brussel bezoek naartoe. Ik wou dat ik thuis zoiets als dit restaurant had.
Goede combinatie van vis en vlees, de porties zijn goed. Een bijzondere combinatie van vis, vlees en groenten, typisch voor de Aziatische keuken. De bediening was oké en snel.
This place has a great vibe.
Jambon Brasvar was pretty tasty!
The extra langoustine dish (€ 22) was very nice, but we did expect to have an extra glass of wine with that. However, the wine was not great.
Pollack dish was a bit too creamy, a pity, because it had very delicate flavours.
Overall, pretty good. Especially the amuse bouche, jambon brasvar and the langoustine dish.
Service was great.
We'll be back.
(Vertaald)
Deze plaats heeft een geweldige sfeer.
Jambon Brasvar was best lekker!
Het extra langoustine gerecht (€ 22) was erg lekker, maar we hadden er wel een extra glas wijn bij verwacht. De wijn was echter niet geweldig.
Pollack gerecht was een beetje te romig, jammer, want het had zeer delicate smaken.
Over het algemeen best goed. Vooral de amuse, jambon brasvar en het langoustine gerecht.
Service was geweldig.
We komen terug.
Een heerlijke lunchervaring. Ik had een vegetarisch menu. Vol smaken en combinaties. Elke hap was een genot.
Zeer prettige bediening. Redelijke prijzen.
Ik kan het zonder aarzeling aanbevelen.
Geweldige ervaring! De lunch van €45 is de prijs meer dan waard, vooral vanwege de variatie aan gerechten. We komen zeker terug voor het avondmenu.
We zijn er op een middag met mijn zus gaan lunchen. De bediening was supervriendelijk en het menu was heerlijk! Originele smaken, allemaal in kommetjes, alleen met een lepel te eten. De wijn is ook erg lekker en de prijs is meer dan redelijk voor de kwaliteit van het restaurant (€ 8 per glas).
Geweldig eten. Zeer verfijnd. Vriendelijk personeel. Stedelijke sfeer. Fijne ervaring. Ik kom terug!
Geweldige ervaring voor een heerlijk diner 🍽️ Maak je lepels 🥄 maar klaar
Delicate, subtiele, verrassende smaken, goede harmonie tussen de wijnen
Het eten is absoluut uitstekend; op het niveau van een restaurant met een Michelinster. Het enige minpuntje is de service, die nog veel verbetering behoeft, zelfs voor de manager van de eetzaal die niet veel rekening hield met de gasten. Met een betere service hadden we dit restaurant volgens ons een Michelinster verdiend.
De gerechten zijn heerlijk, maar zouden wel wat hulp kunnen gebruiken met betere combinaties of in ieder geval meer brood om je tevreden naar huis te laten gaan.
De wijnkaart is een beetje belachelijk, met de goedkoopste optie vanaf 37 euro. Als je sommelier geen flessen onder de 30 kan vinden, zit je in een lastig parket.
De keuken lijkt getalenteerd, maar heeft waarschijnlijk geen voeling met de eetervaring die ze denken te willen bieden.
We moesten 30 minuten wachten tussen de gerechten. Als je van plan bent mijn avond te kapen, moet je het maar goedmaken. Helaas was dit niet het geval.
Wel een paar geweldige ideeën.
Echt, echt uitstekend eten. Het eten is van hoge kwaliteit, smaakvol gekozen en gecombineerd met creatieve en bijzondere, maar heerlijke en unieke bijgerechten. Het is niet voor alle mensen gemaakt, maar als je op zoek bent naar een modern restaurant met vakkundig bereide maaltijden die iets buiten de comfortzone liggen en een lichte neiging hebben om Aziatisch te zijn, dan is dit de perfecte plek. Het is duur, maar elke euro waard.
Heerlijk eten. We namen het menu van 80 euro, wat erg lekker was met veel variatie. De huisgin was ook erg lekker.
San Sablon is het nieuwe restaurant van de beroemde Belgische chef-kok Sang-Hoon Degeimbre, geboren in Zuid-Korea, in de trendy wijk Sablon in Brussel.
Een mix van Koreaanse en Belgische/Europese gerechten, geserveerd in bowls. De presentatie en smaak van elk gerecht was voortreffelijk.
We bestelden onder andere heek met perzik en vanille, eend met rood fruit en kastanjecrème met sinaasappel en citrusvruchten.
Heerlijk!
Heerlijk menu geserveerd in kleine kommetjes, elke hap explodeert in je mond, bravo 👏
De Zavel is een van de weinige plekken in Brussel waar je innovatieve, perfect bereide gerechten kunt vinden.
Ik was er voor het diner met een vast menu op het gebied van gaming.
Elke gang was een verrassing met een interessante balans tussen alle ingrediënten.
De bediening was vriendelijk en professioneel tegelijk.
Ik kom zeker terug.
Waarschijnlijk was het diner beter.
De smaakbalans is deze keer behoorlijk uit balans.
Ik neem aan dat de koks met ingemaakte groenten speelden, maar het was nogal zuur.
Desalniettemin waren de desserts erg lekker.
Een magische plek: ongelooflijke smaken, een ontspannen sfeer, vriendelijk personeel en een goed gevulde, maar niet overdreven wijnkaart. We hebben er echt van genoten.
Bezocht op 12 november. Ze serveren fusion-gerechten, geïnspireerd op de Japanse keuken. 👍
Goede service en goede keuken, hoewel het creatiever moet zijn en moet voorkomen dat alle gerechten hun saus hebben
Wondering ambiance, great customer service and amazing food. Thank you
(Vertaald)
Vraagt u zich af ambiance, geweldige klantenservice en geweldig eten. Dank je
Ik hou van dit restaurant!
Tijdens ons laatste diner waren alle gerechten perfect - de bediening is vriendelijk en professioneel - we voelen ons goed in dit restaurant en we eten heel goed - ik raad het aan
Zeer warm welkom, persoonlijke service en heerlijke gerechten...
Zonder aarzeling aanbevolen!
De smaak was prima, de bediening was goed, de kamer ook. Jammer dat we iets meer van de bowls hadden verwacht, zeker voor die prijs!
Creatieve en verrassende keuken, gezellig kader, onberispelijke service.
Een lust voor het oog, een traktatie voor de smaakpapillen. Hoogwaardige, originele en hoogwaardige keuken. Finesse van de bereide gerechten, zoveel smaken in de mond, eenvoudige en kwalitatieve producten. Kom na kom worden we gecharmeerd van de schitterende presentatie. Restaurant met weinig tafels, attente bediening, charmant welkom. Ik raad het zonder aarzeling aan. Zeer goede plek om iets bijzonders te vieren.
Ideale setting, een echte aanrader... het staat in mijn top 3 restaurants in Brussel
(Vertaald) Ik hield echt van de verschillende wijnen in elke fase van de maaltijd, ze waren zeer goed gekozen en zeer smaakvol. Zeer teleurgesteld over het vegetarische menu. Mijn vriend nam hetzelfde menu maar met vis en ikzelf de vegetarische versie... Voor veel gerechten hadden we net de vis eruit gehaald en (bijna) niets vervangen. Allemaal tegen dezelfde prijs.
En meer in het algemeen verwachtte ik meer smaken en een meer harmonieus huwelijk tussen de twee keukens.
Ik had een perfect menu (diner) met 7 gerechten (het zouden er 5 moeten zijn, maar een goed menu heeft altijd wel verrassingen). Er was ook een sakeproeverij bij het menu, wat zeker interessant was, maar ik heb de alcohol overgeslagen. De sake was over het algemeen goed, gebaseerd op wat mijn collega zei. Ik zal zeker een aanbeveling doen, maar zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt (ongeveer 3 uur) als je een dinermenu kiest.
Leuk concept. Vers eten geserveerd in een bol.
Mooie plek met een lichte, aangename inrichting. We kwamen hier voor het avondeten. Het menu is opgebouwd rond een set van 5 gangen, met een paar optionele gangen als je meer trek hebt. Alles voelde fris en met leuke innovatieve accenten. Een van de eigenzinnige kenmerken van het restaurant is dat alle gerechten bedoeld zijn om met lepels te worden genuttigd.
Het menu wisselt maandelijks en alle gerechten zijn fantastisch, zowel qua uiterlijk als smaak. ʚ❤ɞ
Het 5-gangenmenu is een aanrader! Je kunt ook een lunchmenu bestellen, dus het is een geweldige plek voor mensen die 's avonds niet uit kunnen!
De delicate en heerlijke Franse keuken, bereid door een verfijnde Japanse chef-kok, is perfect voor de Japanse smaak en heeft een rustgevende smaak. Het is licht, dus je zult je niet zwaar voelen, zelfs niet als je veel eet, en je kunt er een heerlijke tijd doorbrengen met een heerlijke glaasje alcohol! Een echte aanrader!
Verfijnde gerechten in een moderne setting. Hoewel smakelijk, zijn de gerechten vrij klein en hadden we na een vijfgangenmenu nog steeds honger. De ober was vanavond wat afgeleid en vergat een van de gerechten die we besteld hadden. We betaalden 200 euro voor de avond zonder alcoholische dranken.
Een prachtige ontdekking
Een explosie van smaken, om te ontdekken 🙏
Een heerlijke ontdekking en culinaire ervaring. Verfijnde en verse keuken. Een subtiele mix van smaken. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een geweldige chef! Het interieur is aangenaam en de bediening onberispelijk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Een sublieme ervaring.
Een waar culinair ontdekkingsmoment, precies zoals we verwacht hadden... 😁
Een hartelijke ontvangst door Sachin, een heerlijke ontdekking van de cappuccino-achtige martini en een gerecht dat perfect bij de rekening paste.
Kortom, een sublieme ervaring.
Leuke pure ingrediënten kwaliteitskeuken in brussel voor een eerlijke prijs
Het eten was geweldig, maar het wijnarrangement liet te wensen over. Geweldige wijnen, ze pasten gewoon niet bij het eten.
Amazing experience. There are five courses, each of which made me think "wow! So interesting!". Each course is not huge, so you wont gain weight. Its a very pleasant way to spend a few hours with friends. Everyone eats the same set of courses, but they can make exceptions if someone is say vegetarian. We all thought "wow!".
(Vertaald)
Geweldige ervaring. Er zijn vijf gangen, die me allemaal deden denken "wow! Zo interessant!". Elke cursus is niet enorm, dus je zult niet aankomen. Het is een zeer aangename manier om een paar uurtjes met vrienden door te brengen. Iedereen eet dezelfde reeks gangen, maar ze kunnen uitzonderingen maken als iemand bijvoorbeeld vegetariër is. We dachten allemaal "wauw!".
Ik ben hier twee keer geweest voor lunch en diner. genoten van beide, maar de lunch was een beetje licht voor mijn eetlust. onverwachte combinatie van ingrediënten geeft je de meest aangename verrassing. Ik vind het leuk dat ze ook veel gefermenteerd voedsel gebruiken. een beetje prijzig, maar de moeite waard.
Fantastisch!
Sterrenniveau.
Vriendelijke service.
Jammer... dat de service zo hoogdravend is en dat er onder het "concept" details zijn die niet werken. De setting, pittig als een snoepschotel. Mooi, helder. De schalen zijn prachtig, de producten zijn met grote delicatesse en verfijning bewerkt. Alles wordt zeer goed gecontroleerd. Op culinair vlak valt er niets te zeggen. Het is van een zeer hoog niveau, dat valt niet te ontkennen. Aan de andere kant is de bediening vreselijk koud en benauwd. Ze fluisteren je aan tafel toe wat je gaat proeven, alsof ze zich verontschuldigen. De gekozen wijn, L'Esprit Libre, een 100% Chenin uit de Loire-vallei, is magnifiek, maar wordt net als het servies ijskoud geserveerd, waardoor alle aroma's verloren gaan. Geen glas met steel voor wijn, je wordt geserveerd in "waterglazen", het is conceptueel, maar persoonlijk drink ik graag een goede wijn in een mooi glas. De wijnkaart is ook vreemd geëtiketteerd, we vinden de appellatie of de druivensoort of het landgoed maar in ieder geval niet de volledige informatie Regio, Appellatie, Cuvée, Domaine, Vintage, Druivensoorten. Ook geen bestek, het zijn "kommen", dus je moet alles met een soeplepel eten, zeker mooi, van hout, maar absoluut niet praktisch om vlees te eten, zelfs voorgesneden. En als klap op de vuurpijl ligt het tempo erg hoog, om 23.00 uur is iedereen klaar met eten en is het tijd om te vertrekken. De bowls volgen elkaar op zonder dat er ooit gevraagd wordt of je een pauze wilt nemen. Zonder dat er ooit gevraagd wordt of je het naar je zin hebt, of alles bij je past. Ik denk dat ze ervan uitgaan dat er geen kritiek op perfectie kan zijn. Dus eerlijk gezegd, voor het budget zijn er andere mooie restaurants waar duidelijk de alchemie van decor/bord/service/sfeer, die een succesvolle restaurantervaring maakt, veel beter werkt.
Zeer leuke en smakelijke ervaring. Ik ging vandaag naar An Sablon op aanbeveling van een vriend. De ervaring was erg leuk, het eten was echt goed en de behandeling was warm. De prijs is in overeenstemming met de gastronomische beleving (in België). Na wat onderzoek had de chef-kok (sang hoon degeimbre) een restaurant met twee Michelinsterren en dit is de meer betaalbare versie. (Nu wil ik ook de andere plek proberen :-)
Geweldige ontdekking van een zeer uitgebreide keuken met prachtige smaken en producten. Het vaste menu wisselt elke maand, leuk en innovatief eten van de 6 bowls die 's avonds worden aangeboden met een grote lepel.
Zeer goed en zeer mooi. Zeer goed 5-gangenmenu. Consistente prijs. Een klein minpuntje is de niet al te warme sfeer, die ongetwijfeld te maken heeft met de klanten die avond (ons dus!). Ik raad het aan.
Een interessant concept en goede starterscursussen. Op het menu stond boeuf limousin als hoofdgerecht. We verwachtten een sappig, maar klein stukje vlees, dus stel je onze verrassing voor dat we nogal smakeloze hamburgers aangeboden kregen, compleet met ketchup. Nadat we een hapje hadden genomen, brachten we ze terug naar de keuken, in afwachting dat we een vervanger aangeboden kregen. Er was geen reactie en geen verontschuldiging, dus betaalden we de rekening en vertrokken. Teleurstellend.
Een pluim voor alles: van het minimalistische ontwerp van de ruimte tot de antieke houten tafelopstelling (waarbij alleen de lepel als bestek werd gebruikt) en de bijbehorende toppings, een symfonie van smaken met onverwachte en originele combinaties en flirterige accenten van Aziatische traditie. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, mag het personeel niet ontbreken: jong, enthousiast en vriendelijk. Een perfecte avond!
Allereerst is de open keuken extreem schoon, de gerechten zijn zeer verfijnd, een mix van nieuwe en traditionele gerechten, de gerechten zijn erg lekker en mooi in een eenvoudig en warm decor. De Zavel, een emblematische plek in Brussel, ligt op een steenworp afstand, net als de gerenommeerde antiquairs, en niet te vergeten de beroemde Belgische chocolade en de heerlijke pralines van Wittamer, de grote Belgische patissier, op de Zavel... geniet van uw proeverij.
Zeer aangename ervaring, de kommen zijn verfijnd en vol van smaken, een genot! Aangename sfeer ook maar zonder al te veel poespas. De prijzen komen uiteraard overeen met de kwaliteit van het aangebodene.
Een ongelooflijke smaakervaring. Fenomenale smaken, texturen en smaak.
(Vertaald) Een andere San, een andere plek, een prachtig decor, we zijn geïntrigeerd door de metalen boom aan het plafond, die indrukwekkend is en toch discreet.
Heerlijke lunch, met de hoofdkom, de "soep", de gemacereerde groenten en de garnering, alles voor een belachelijk lage prijs.
's Avonds een uitgebreider menu, net zo lekker.
Geweldige plek~! Een vast menu met een scherpe smaak op een zeer charmante locatie~!
Mooie toonbank, vriendelijke koks die soms zelf het eten aan tafel brengen en een attente serveerster die voor ons zorgt~!
Ik kom terug
Uitstekende ervaring op een avond in oktober. Van begin tot eind was alles perfect: het 5-gangenmenu is origineel, overvloedig en met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Doe het opnieuw! Zeer professionele en prettige bediening.
Really good and super innovative bowls. A pleasure.
(Vertaald)
Echt goede en super innovatieve kommen. Een genoegen.
Een uitzonderlijke culinaire reis. Complimenten aan de chef en zijn team, maar ook aan het personeel.
Zeer luxe. Verfijnde keuken. Het draait niet om jou; je neemt wat je voorgeschoteld krijgt, en het is allemaal uitzonderlijk. Natuurlijk is de prijs ook luxe, maar dat wordt gerechtvaardigd door het onderzoek dat in de gerechten zit.
Het degustatiemenu kost 55 euro zonder wijn, maar is het zeker waard. Een mooie smaakcombinatie: vis, peulvruchten en kalfsvlees. Het dessert was ook licht en smaakvol.
Deze plek meerdere malen bezocht en elke keer hadden we een geweldige lunch. Niet al te groot restaurant met een uniek concept. je eet alles met een lepel.
Geweldige ervaring. Heerlijk eten en een onberispelijke service.
Een reis naar een culinair paradijs, meerdere keren geweest en steeds weer verbaasd over hun creativiteit en innovatie. Na elk gerecht hoef je alleen maar "wauw" te zeggen. Dit alles in de vorm van een 5-gangenmenu met redelijke prijzen voor een zeer hoge kwaliteit. Mijn nummer 1 in Brussel.
Het was een waanzinnige ervaring...explosief! En tegelijkertijd supercoole service.
Geweldig restaurant met een zeer uniek concept. Alles moet in of op kommen met een lepel worden gegeten. Het eten is geweldig en het personeel erg behulpzaam!
De beste maaltijd die ik ooit in Brussel heb gehad. Zonder twijfel. En de service is onberispelijk. Als je hier nog niet gegeten hebt, mis je veel.
Hoge kwaliteit en betere service!! Ze verdienen een Michelinster!!
Veelbelovende nieuwe chef! Uitstekend, zeer warm welkom en zeer leuke ontdekkingen 😋
Alleen al de naam roept herinneringen op aan zijn met een Michelin-ster bekroonde restaurant, L'Air du Temps. Hier vind je kommen, 5 of 7, met bijpassende wijnen. Een feest van smaken! Een sublieme ervaring...
Uitstekend eten, zeer mooie presentatie. Jammer dat ze geen wijnkaart bij de menu's aanbieden.
Fantastisch eten, fantastische service.
Prachtige ontdekking, atypische service die u uit uw klassieke restaurantgewoonten haalt. Goede producten, geweldige voorbereidingen. Om te ontdekken.
Uitstekend, we hebben heerlijk gegeten, de gerechten waren verfijnd en zeer goed bereid. Vriendelijke bediening. Zou het zeker nog eens doen.
Leuk concept, 5-gangenmenu geserveerd in kommen om met een lepel te eten...
Toen ik er was, varieerden de gerechten van subliem (AIR DU TEMPS 1997, een langzaam gegaard stukje zalm met cardemonmayonaise, LIERNU seizoensgroenten met een jus van melkzuurbacteriën) tot oké (NEW YORK, een culinaire versie van de 'bicky' burger)...
Voor mij lag het tempo tussen de gangen iets te hoog... verder vriendelijk, jong bedieningsteam...
Fantastische ervaring, een Michelin-sterrenrestaurant waardig. De bediening was onberispelijk en gastvrij. We komen terug!
Sommige houdingen zouden kunnen veranderen
Zeer mooie plek, gastronomische maar toegankelijke keuken, altijd leuke ontdekkingen in de buurt.
Uitstekend lunchmenu, een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in dit deel van Brussel, porties aan de kleine kant.
Smaakvol en goed bereid eten. Ik kan deze plek zeker aanbevelen.
Goed doen kan geen kwaad! En je eet heel goed!
Bovenkant!
San Hong degenereert een kunstenaar die smaak heeft op het bord (en de kom) en in het decor een Koreaans-Franse fusion-smaakgenot
Het idee om alles in kommen te serveren is erg leuk. Heerlijk eten
Vriendelijke service en heel erg goed eten. Zal terugkomen
Heerlijk eten in een fantastisch decor. Bovenkant!
Ongebruikelijk concept, alleen eten met een lepel uit kleine kommen, interessante combinaties
Vriendelijk personeel, perfect Engels sprekend
Een heerlijke en comfortabele maaltijd
Het was een aangename ervaring.
We aten beter dan in zijn tweesterrenrestaurant
Nieuwe ervaring, nieuwe smaak en zeer vriendelijk personeel
Uitstekend... San is een echte ondernemende kunstenaar.
Om te proberen.... Echt heel gezellig en geweldige service!
Beste prijs-kwaliteitverhouding, dé plek om te zijn in Brussel!!!
Uitstekende, verfijnde, magnifieke ontdekking...IK HOU ERVAN,🤗
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar
Video'S