Beoordelingen van Les caves d'Alex. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Les caves d'Alex
Restaurant
Modern-Frans restaurant
Frans restaurant
Steak- en karbonaderestaurant
Restaurant met plattelandsgerechten
Frans haute cuisine-restaurant
Restaurant voor vleesgerechten
Restaurant voor orgaanvlees
Cave à vins
Eugène Cattoirstraat 14, 1050 Elsene
Beschrijving
Informatie over Les caves d'Alex, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Les caves d'Alex
Maandag
19:00–00:00
Dinsdag
19:00–00:00
Woensdag
19:00–00:00
Donderdag
19:00–00:00
Vrijdag
12:00–15:00
19:00–00:00
19:00–00:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Les caves d'Alex
Duur voor wat je te eten krijgt. Toffe sfeer in de kelder, de inrichting is wel tof
Gewoon een fantastisch moment. De beste snoekquenelles uit deze periode van mijn leven. De wijnkaart is gewoonweg uitzonderlijk. Tegen ongelooflijk lage prijzen.
Tweede (en laatste) bezoek aan de Caves d'Alex, en de waarneming blijft ongewijzigd: uitstekend maar buitensporig duur. Zowel de voorgerechten als het vlees zijn heerlijk, maar de prijs is ongerechtvaardigd en niet te rechtvaardigen. Reken op €120 tot €150 voor een ribbetje van één kilo. Zelfs bij Carcasse (1*) durven ze dat niet. De wijnkaart is fantastisch, maar tenzij je minimaal € 80 per fles uitgeeft. je zult niets vinden. Hoe goed de service de eerste keer ook was, tijdens ons tweede bezoek was deze uiteindelijk onvoldoende. Twee mensen in de eetkamer voor twee tafels (tijdens de lunch), maar we moesten er toch voor zorgen dat we tijdens de maaltijd wijn en water serveerden, terwijl de obers hun tijd doorbrachten op hun mobiele telefoon of in de keuken... Onaanvaardbaar voor dit prijsniveau.
Ingrediënten van zeer goede kwaliteit, perfecte keuken. Het enige minpunt is dat er geen voorgerecht bij het aperitief zit voor een compleet menu
Ben hier geweest voor een zakendiner en had een geweldige tijd! Personeel was erg aardig, de sfeer is ontspannen en stijlvol en het eten was heerlijk! De wijnkeuze is het beste deel van deze grotervaring, het personeel kent hun wijn en zal altijd proberen de beste bij uw smaak te vinden. Volle punten voor Les Caves d'Alex.
(Vertaald) Ik ken vooral het etablissement voor hun vlees dat tot in de perfectie is bereid, evenals de perfect aangepaste wijnkaart, nog nooit teleurgesteld geweest?
Lekker maar erg pittig. Een aanrader voor liefhebbers van gerijpte ribben met bot (dierendonck). Perfect blue cooking: heel blauw maar heet en met een mooie korst. We waren er een aantal jaren geleden geweest toen het nog vlakbij het station van Luxemburg lag. Er is een zeer duidelijke beweging naar boven. We zullen alleen spijt krijgen van het verdwijnen van het driegangenmenu, dat gevarieerder en geïnspireerder was.
Sappig en perfect gekookt, vriendelijk welkom.
Als je houdt van goed gerijpte ribben met bot, goede zelfgemaakte foie gras, allemaal vergezeld van goede wijnen.
(De wijnkaart is uitgebreid.)
Ga je gang, ga ervoor, je zult blij zijn.
Uitstekend ! Leuke en unieke setting in de kelder (en tuin in de zomer). Kwaliteitsservice. Prachtige menukaart met lunchformule, gourmetmenu, voortreffelijke suggesties en hun grote klassiekers. Wijnkaart van hoge kwaliteit (met prijzen op hetzelfde niveau...). Kortom, we hebben op alle vlakken een onvergetelijke tijd gehad. Ik raad 100% aan voor vleesliefhebbers en anderen.
De service is snel en kwaliteit! Uiteraard vermijden wij het uitnodigen van onze veganistische vrienden, want het zou zonde zijn om niet te genieten van een goed stuk vlees! We kozen voor Rubia's toneelstuk met mijn vrienden. De bearnaisesaus die bij mijn frietjes zat was ook erg lekker. Grote selectie wijnen. Jammer dat het weer niet zo mooi was, we konden niet genieten van de tuin. Een goed excuus om terug te komen :)
De kelders van Alex zijn net heropend.
Ze verhuisden van het Luxemburgplein naar de bodem van de begraafplaats van Elsene.
Het concept van een restaurant gebaseerd op het bereiden van gerijpt vlees (je kunt er nog veel meer gerechten eten) maar dan in een iets meer gastronomische stijl.
Het decor is de omweg waard, het oude restaurant "les éclairs" heeft dit uitzonderlijke kader al zeer goed uitgebuit.
We eten daar heel lekker, de beenmergbotten zijn gewoon gigantisch (jammer dat de stukjes sjalotjes op de hele 2 stuks zaten, één was genoeg geweest), de frietjes zijn gewoon uitstekend en de saus gemaakt van het sap van het vlees wordt gewaardeerd , de wijnkaart telt bijna 200 referenties.
Het gerijpte vlees is erg lekker ook al is het niet beter dan bij Bovis, Chumadia, au Colonnel, à la Braise,...
En misschien is dat waar het dieptepunt pijn doet.
Het is duur voor wat het is, ook al lijkt alles heel elegant met goede service, het is niet meer waard dan een ander restaurant dat gerijpt vlees aanbiedt en goedkoper is.
Reserveer een tafel om uw mening te vormen en vooral te genieten van het uitzicht!I
Uitstekend eten en service. Gunstig gelegen om de hoek van het Renaissance Hotel. Geluk gehad toen walk-ins de enige open tafel kregen, dus stel voor om te reserveren. Driegangenmenu met elk twee opties. Eén van onze groep kon het grootste deel van het menu en het accent van de server begrijpen, maar zelfs als je het menu niet kunt lezen, kies dan gewoon alles, want alles was geweldig.
(Vertaald) Een plek om te ontdekken, een verfijnde keuken en heerlijke wijnen. Dit alles in het decor van een oude wijnkelder.
Delicate, heerlijke, traditionele maar ook moderne keuken. De service is onberispelijk en op peil. Ongebruikelijke en gezellige inrichting. Heel erg blij, 100% aan te bevelen
4-gangenmenu voor Valentijnsdag, een traktatie voor de smaakpapillen
Ik raad aan en ik zal terugkomen
Zeer attent en vriendelijk personeel
Als u een authentieke Franse restaurantervaring wilt, is dit de plek voor u.
Ze respecteren details en traditionele etiquette.
Zeer attent personeel dat langskomt als je iets te veel naar ze kijkt om te informeren of je een verzoek hebt.
Het eten is gewoon premium. Voor de prijs krijg je uitstekend eten.
Laat ik maar muggenziften en zeggen dat het niet voor de hand ligt om het te vinden als je niet vraagt/oplet. Maar ik zeg dat alleen maar om niet als een gesponsorde advertentie te klinken.
Een van de beste ribben met botten die ik heb gegeten. Ik beveel het heerlijke Spaanse vlees aan en de sfeer was erg leuk. Het enige negatieve punt is dat het duur is, dus het zal voor speciale gelegenheden blijven.
Atypische setting overal. Zeer mooie plek. Zeer mooi en goed gerijpt vlees uit Frankrijk of Spanje.
Magische plek, het stuk gerijpt vlees was een genot. Het charmante personeel.
Vriendelijke bediening in een origineel kader.
Ik proefde de zwezerik. Een beetje gaar.
De volgende keer neem ik in plaats daarvan de gerijpte rib met bot.
Deskundig advies voor wijnen.
Het restaurant biedt uitstekend vlees. Fans opgelet, er is iets om van te genieten, maar je zult wel je hand in je portemonnee moeten steken. De wijnkaart is uitstekend en de prijzen zijn redelijk.
Geen valse noten, onberispelijke service, goede wijnkaart, de Côte à l’Os doet zijn reputatie en de ongelooflijke omgeving eer aan
2u40 voor voor- en hoofdgerecht voor een tafel van 5 personen. Heel lang, ook al waren er 20 zitplaatsen in de zaal.
Jammer voor een primeur, maar wat er op het bord lag was erg goed en prima.
Ik zal teruggaan om te zien of het tempo van de dienst is versneld.
Eén van de beste plekken om te eten in Brussel. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, jong, vriendelijk en attent personeel. Uitstekende stukken vlees en wijnen. Je kunt de typische frietjes eten, rechtstreeks bereid uit rundervet, heel knapperig. Allemaal heerlijk, mijn favoriete gerecht was een rundertartaar met saus, subliem.
Geweldige lunch- en eetplaats
Gratis parkeren. Uitgestrekte bosrijke en heuvelachtige tuin waar de tafels op ruime afstand van elkaar, in een bestudeerde wanorde, staan opgesteld. Competente en intelligente servers, soms een beetje moeilijk te "krijgen". Een voortreffelijke rib op het bot, vergezeld van zeer goede friet en een kleine, enigszins trieste salade. Kortom wij willen terug, voor het vlees, de kwaliteit van de bediening en vooral de prachtige tuin!
Groter dan geweldig 👍
Om iedereen die van vlees en lekker eten houdt, te adviseren met een persoonlijke service die in België weinig equivalenten kent.
Service onberispelijk
Raadpleeg uw andere fermés
De plats de qualitys dans discussie
Als je op zoek bent naar belegen ribben met bot, dan is dit ongetwijfeld één van de beste Belgische adressen. Maar je moet weten dat je voor een rib met bot (voor twee personen) zo'n €90,- kwijt bent, en dat je moet rekenen op twee à drie sneetjes per persoon (plus het vet). Let ook op: gerijpt vlees heeft een hele sterke smaak, en dat moet je lekker vinden. Voor veeleisende liefhebbers. De eigenaar is erg aardig, kent zijn vlees en zijn wijnen goed, die allemaal uitstekend zijn.
Gerijpt vlees van hoge kwaliteit, voortdurend bijgewerkte wijnkaart met persoonlijk advies. Uitstekend eten en service. Ideale plek voor een zakelijke of romantische bijeenkomst.
Dat is op de voormalige plek van les Foudres. Daarna eet je beneden in de kelder met uitzicht op enorme vaten. Geweldige sfeer. Dan hebben ze een specialiteit van gerijpt vlees. Je kunt kiezen uit verschillende soorten. We hebben er twee geproefd en ze waren behoorlijk goed. Maar er is een echt probleem: de prijs. Je moet echt een vleesverslaafde zijn om niet het gevoel te hebben dat het te duur is. Gerijpt vlees is heel trendy en de prijzen zijn gestegen, zo heeft u zich laten vertellen. Nog steeds de moeite waard om te gaan, maar dit is helemaal niet goedkoop.
Het is een van de beste plekken om een goede steak te eten. Met perfecte bereiding. Vergeleken met bepaalde merken in dezelfde prijsklasse hoeven we echt niet te klagen over de kwaliteit die altijd op niveau is.
Ik ken de plek voor de lunch, die een zeer smakelijke, fijn bereide, steeds wisselende lunch biedt met verse ingrediënten en een goede presentatie tegen een fatsoenlijke prijs (€ 13 voor een hoofdgerecht, € 24 voor een driegangenmenu). Kleine, gezellige kamer met een goede sfeer. Het is een leuke plek voor een vriendelijkere, meer ontspannen lunch dan de meeste plaatsen in de EU-wijk. Reserveer of kom vroeg.
(Vertaald) Uitstekend restaurant met heerlijke gerijpte runderribbetjes (wij hebben de Rubia Gallega 60jet la Montbéliarde 42d getest)! Ik waardeerde de verschillende mogelijke keuzes, het koken en de bijgerechten. Als je absoluut een saus wilt, raad ik het Bordeaux-merg aan.
Wat betreft starters, het beenmerg is gewoon perfect, en de wijnkaart is behoorlijk vol, de keuze is enorm.
Onberispelijke service, ik kom graag terug, maar niet elke week, de rekening is nog steeds erg hoog als je niets weigert en jezelf heel goed verwent...
Goede keuze aan whisky's en rum ook! ;-)
Geweldige ervaring. Atypische plek, sappig vlees en gastvrij personeel
Geweldige vleesgerechten tegen een redelijke prijs, erg aardige en vriendelijke obers met een grote selectie wijn en sterke drank! Zeker een aanrader als je echt lekker vlees wilt hebben!
Bereid je portemonnee maar voor, maar als je liefhebber bent van gerijpt vlees en goede wijnen is het zeker de moeite waard. De service is top evenals de locatie. Binnenplaats voor parkeren.
De service is correct. Het vlees is super, waarschijnlijk moeilijk om een beter adres in Brussel te vinden voor rundvlees van topkwaliteit.
Perfect voor het eten van goed belegen vlees in een frisse, rustieke omgeving. De service is zeer goed en wij bedienen u met plezier.
Doen, opnieuw doen en opnieuw doen.
Prachtige plek, onberispelijke service, gewoonweg prachtige combinaties van eten en wijn. Of het nu onder de zon in de tuin is of binnen naast vaten van 22.000 liter, u zult geen spijt krijgen van uw bezoek aan deze magische plek. Aan te bevelen...
Geweldige producten lekker gekookt met een zeer goede service! De plaats heeft een wijnkelder waar u uw flessen kunt bewaren om ervan te genieten met hun ongelooflijke vlees! Een aanrader!!!
Zeer goed restaurant met een mooie verscheidenheid aan vlees met keuze uit rijpingsperiode. Een aanrader zijn de visceviche en de in het worstvlees gebruinde bouchotmosselen.
Een waar genot. Het vlees is ongelooflijk, de friet, de zelfgemaakte mayonaise, het brood, de wijn, alles! En de ontvangst is ook echt onberispelijk. Het is zeker de prijs waard (en nogmaals, het is redelijk voor de kwaliteit!)
(Vertaald) Professioneel en prettig onthaal
landelijke tuin
Gevarieerde wijnkaart, ook de goedkopere zijn de moeite waard
De tonijntartaar was aan het smelten! een genot
Uitstekend! Geweldig gerecht met gerookte eend en rundvlees in Parmentier-stijl.
De setting was ook geweldig, maar laten we het als een verrassing houden;)
Gewoon perfect voor carnivoren! Perfect koken, heerlijke saus en gouden service...
Vraag Hugues om zijn goede wijnadvies!
Geweldige ervaring!
Alles is zeer goed en intieme sfeer. De baas is erg aardig en kent zijn producten goed.
Aanbevolen +++
P.S.: Zet de groenteschotel terug :D
Een vriendelijk ontvangst, gefundeerd advies, gerijpt vlees naar keuze. (kweek- en rijpingstijd) Tot in de perfectie bereid. Goede wijn. Kortom: een topavond.
Hoe belangrijk de keuken ook is in een restaurant...de roomservice is net zo belangrijk...hier is alles in orde...gastronomische schotel...het bedienend personeel is zeer professioneel...aanbevolen plek
Goede indruk voor een primeur 👌🏽
(Vertaald) Ongetwijfeld de beste ribbetjes van Brussel! Al meerdere keren getest met Rubia, Simmental of Angus: altijd een succes! Zelfgemaakte friet en goed wijnadvies.
Fantastisch vlees! Onberispelijke service! Alles is perfect en goed doordacht om u een geweldige avond te bezorgen!
Binnenkort prachtige tuin!! Ik ga terug!!
Een warme en aangename plek. De service is onberispelijk! De gerechten zijn heerlijk, ik zal zonder aarzeling teruggaan.
Zeer goed, maar de service moet worden geoptimaliseerd. Vanaf het moment dat je 100eu/persoon betaalt, kun je op zijn minst een digestief aanbieden.
Les Caves d'Alex... Ik had dit restaurant in het vizier... Ik ging en ik verwachtte iets ongelooflijks, een vleesliefhebber voor een hele lange tijd... Ik had het mis... nou ja, in werkelijkheid was ik verre van het doel... Dank aan het hele team voor dit buitengewone voorgerecht, wijnen die operatief worden aanbevolen volgens uw smaak... en het vlees... wauw...
Zeer mooie omgeving, warm onthaal, verfijnde keuken, ruime keuze aan kwaliteitswijnen, versheid van de producten. Goddelijk
Small, regularly changing menu, outstanding wine list.
(Vertaald)
Kleine, regelmatig wisselende menukaart, uitstekende wijnkaart.
Een schitterend kader, een verfijnde en genereuze keuken, een zorgzaam team. Echt een geweldig adres!
Geweldige ontdekking! Heerlijk gerijpt vlees en geweldige service! Niet te missen voor iedere vleesliefhebber
(Vertaald) Beste vlees dat ik ooit in mijn hele leven heb gegeten... Het was te gek!
Uitstekend restaurant!
Vlees van zeer hoge kwaliteit.
Topservice. Mooie omgeving.
Aan te bevelen.
Een lunch, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert... heerlijk en verfijnd, voor €30 was het perfect.
Fantastisch eten en geweldige eetzaal met perfecte akoestiek. 5 sterren als ze mijn Amex hadden geaccepteerd
Goed gerijpt vlees. Attente bediening. Een goed adres voor carnivoren
Een genot zoals altijd. We aten in de tuin onder de Magnolia.
Echt grotten! Uitstekende lunch. Niet goedkoop, maar goede waarde voor elegant eten.
Altijd onberispelijke service en kwaliteitsgerechten
Bedankt ;) en geniet in de lente-zomer van de tuin!!! Dit is de must
Westerse keuken en specialiteiten van gerijpt vlees. Ruime keuze aan wijnen.
Geweldige ontdekking! Ga zonder aarzeling door de (enigszins verborgen) deur!
Geniet van je eten!
Alex heeft het oude restaurant Les indignations overgenomen. Bekend. en het is zelfs beter dan voorheen. Bij vlees en vis. Ook de sommelier zal u goed adviseren. Te doen!
Verrukkelijk. Ik raad het vlees (gerijpt rundvlees) aan
Ze hebben een geweldig lekker en goedkoop menu, voor slechts 38 euro krijg je een 3-gangenmenu
Zeer goed voorgerecht.. extra rijp vlees, maar een beetje duur.. mooie omgeving en attent personeel
Heerlijk eten in een verborgen en bijzondere setting
Uitstekend gerijpt vlees en zeer goede wijnen. Substantiële begroting...
Wij eten daar heel goed. Uitstekende keuze aan wijn
Zeker het beste vleesrestaurant!
Een uitstekend welkom, de man kent zijn vlees, hij kent zijn wijnen... Wat nog meer?
Fantastische setting en volwassen steak om voor te sterven! Je kunt er met je ogen dicht naartoe!
Welkom, service niets op aan te merken. En het heerlijke vlees 😊
zeer vriendelijke plek, goede vleesamateur zal blij zijn
Biefstuk was echt goed!
Buitengewone tuin, goddelijk vlees, geweldige service.
Vriendelijke plek, prachtig vlees en uitstekende service.
Onberispelijke gerechten en service en altijd een aangename omgeving. Nooit teleurgesteld.
Uitstekende steaks en een goede wijnkaart.
Uitstekend en de bazen zijn super aardig. Ik zal zeker teruggaan.
(Vertaald) Top plaats. Heerlijke maaltijd. Onberispelijke service
Top en nog meer top in hun nieuwe, onverwachte setting!
Zeer goed vlees en goede service!
De sfeer en gerechten zijn echt goed.
Warm. Meer dan betaalbare 3-gangenlunch.
Niet te missen, heerlijk, goed geserveerd
Echt geweldig op alle niveaus....diensten
Kwaliteit...Ik raad 100% aan
Perfect voor liefhebbers van lekker vlees
Geweldig, zeer goed eten en service
Altijd 1 traktatie en 1 plezier
Prachtig vlees¡¡
De oude steak is de beste ooit
Zeer goed, maar een beetje luidruchtig.
Lekker eten en uitstekende service
Omgeving, service, kwaliteit... Alles is aanwezig
Zou het niet heerlijk zijn om met goede vrienden te eten?
Supergoed goed. 👍😉😘
(Vertaald) altijd perfect.. ;-)
Top rust
(Vertaald) Hoge kwaliteit! Niets om over te klagen!
Premium en heerlijk
(Vertaald) Uitstekende gîte!
Heerlijk !
Heerlijk en vriendelijk
Ok
(Vertaald)
OK
(Vertaald) Perfect
Bovenkant
Geweldig
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Nieuwste uploads
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar