Beoordelingen van Le Passage. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Le Passage
Jean en Pierre Carsoellaan 17, 1180 Ukkel, België
Beschrijving
Informatie over Le Passage, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Le Passage
Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00–13:45, 19:00–21:30
Woensdag
12:00–13:45, 19:00–21:30
Donderdag
12:00–13:45, 19:00–21:30
Vrijdag
12:00–13:45, 19:00–21:30
Zaterdag
19:00–21:30
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Zaterdag
19 | |
---|---|
20 | |
21 |
Beoordelingen van Le Passage
L. B.
Fantastische ervaring! Van voorgerecht tot het dessert, niks op aan te merken!!! Lekker!!! Dank jullie wel aan het vriendelijk personeel.
H. G.
Heel bekwame personeelsleden. Ook de Franstalige medewerkers deden heel erg hun best om ons in het Nederlands te woord te staan. Zeer lekkere lunch. Ook het wijnadvies was deskundig en correct. Zeer positieve ervaring. Dank u
n. d. h.
Lekker, verzorgd, aangenaam personeel
A. A.
(Vertaald) Uitstekende service, heerlijke en gastronomische gerechten. Ze verdienen de ster!
Bij mooi weer hebben ze ook een terras!
B. N.
(Vertaald) Le Passage is een begrip in Ukkel en dankzij het uitstekende team is het elke keer dat je er eet een onvergetelijke ervaring. Rocky en zijn keukenteam bereiden voor ons de lekkerste gerechten, stuk voor stuk verfijnd en lekker! Kevin, zijn zoon, biedt roomservice met een professioneel team, altijd glimlachend en vriendelijk. Zoek je een plek om lekker te eten, in een gezellig kader en waar klanten in de watten worden gelegd, ga dan naar Passage! We raden het ten zeerste aan !!
N. H.
(Vertaald) Schitterend restaurant waar de keuken elke keer open is. Lunch aan 38 euro voor 2 gangen met hapjes en zoetigheden. Onberispelijke service, lage decibel, charmant personeel...we gaan terug...
T. L.
(Vertaald) Hele leuke ervaring in de chique setting van dit zeer goede huis. Ontdekkingsmenu "Resto Day" ligt heel dicht bij het klassieke menu en heeft niets te benijden.
Het onthaal, de service, de keuken zowel qua kwaliteit als kwantiteit, de presentatie van de gerechten, de wijnen staan goed op het niveau van de waardering van de gastronomische gidsen.
Eigen parkeergelegenheid is een pluspunt in de omgeving.
G. J.
(Vertaald) Een heel leuke ervaring, onberispelijke service, voedselkwaliteit echt bovenaan! Ik raad het echt aan
O. L.
(Vertaald) Uitstekende dekking, in een ingetogen en goed geïsoleerde ruimte. Een onberispelijke service, fijne en heerlijke gerechten, evenals een uitgebreide wijn- en digestieve lijst. Allemaal met zorgzaam personeel.
P. B. L. H.
(Vertaald) DE PASSAGE WAAR HET PRACHTIGE VERHAAL VAN EEN NIEUWE FAMILIEVERENIGING
Opgericht in 1994 en sinds 2010 op een steenworp afstand van Place St Job, nadert het restaurant van Rocky Renaud bijna 25 jaar bestaan
Gepassioneerd door uitzonderlijke producten, is hij een opmerkelijke kooktechnicus en een echte specialist in specerijen.
Rocky Renaud ontpopt zich als een van de meest consistente chefs in het Belgische gastronomische landschap
Met de komst van zijn zoon Kevin komen nieuwe energieën samen tot ons grootste plezier.
Maar geen paniek het DNA van het huis is nog steeds erg aanwezig
Bezorgd om zoveel mogelijk mensen te bereiken, hebben vader en zoon besloten om heel dicht bij de bar een sublieme tafel te plaatsen zodat iedereen rond kleine proefplankjes kan komen drinken.
Tel daarbij op dat er tijdelijke tentoonstellingen worden georganiseerd in de plaatsen
in een ingetogen sfeer op muzikale ritmes in loungestijl
Deze sfeer hebben we te danken aan Kevin die, op het hoogtepunt van zijn 26 jaar, de zaal met meesterhand in handen heeft met een warm en lachend team.
Net als zijn vader heeft Kevin lange tijd doorgebracht in La Villa Lorraine waar hij veel ervaring heeft opgedaan
Voor degenen die de keuken van Rocky Renaud niet kennen, weet dat zijn keuken de ingrediënten respecteert om de seizoensproducten te sublimeren en onvergetelijk te maken.
De chef-kok, die net zo comfortabel is met zeevruchten als met land, zorgt ervoor dat groenten een belangrijke plaats innemen.
Daarbij voegen we zijn passie voor vintage sardines in olie toe.
Weet dat zijn privécollectie honderden referenties heeft die hij in zijn menu's opvoert
Maar om dit te doen verbergt geen geheim achter dit alles jarenlange ervaring
Voordat Rocky begon, werkte Renaud twee jaar bij Jean-Pierre Fleuvy bij wijlen Chouans, twee jaar bij Menus Plaisirs en acht jaar bij Villa Lorraine in de nasleep van Freddy Vandecasseriea
Al meer dan een kwart eeuw laat Rocky ons zien dat het perfect mogelijk is om jezelf constant te vernieuwen en tegelijkertijd de geest van het huis te behouden, zijn gerechten zijn inventief met dressings die kunstwerken waardig zijn zonder de klassieke basics te vergeten
Rocky en zijn zoon Kevin maken er een erezaak van om een mooie menukaart met betaalbare prijzen aan te bieden voor uitzonderlijke gerechten
Voor deze familiale vereniging is het vanzelfsprekend om een menu aan te bieden waar Gastronomie binnen ieders bereik ligt....
De lunch aan 35€ stelt u in staat om de keuken van de chef te ontdekken door middel van een aperitief of een voorgerecht en om te kiezen tussen twee dagschotels: een vlees- of visgerecht en zelfgemaakte zoetigheden
Le Passage blijft een van de meest betaalbare gastronomische tafels in de hoofdstad
Wat de wijnen betreft, zij zullen u graag door de 150 referenties leiden
Een ware oase van rust met een luxueuze en eigentijdse inrichting, de Passage biedt ook een terras waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, evenals een grote parkeerplaats naast de twee geprivatiseerde kamers.
De eerste is geschikt voor 8 tot 18 personen en de tweede biedt plaats aan maximaal 52 gasten
Voor het plezier van uw smaakpapillen is er geen excuus om niet naar Passage te gaan waar de familiale sfeer meer dan ooit aanwezig is.
pinkupyourlife
pinkupyourworld
Wees een Pinkie
Pinkies78