Beoordelingen van Le Passage. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Le Passage
Jean en Pierre Carsoellaan 17, 1180 Ukkel
Beschrijving
Informatie over Le Passage, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Le Passage
Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00–13:45
19:00–21:30
19:00–21:30
Woensdag
12:00–13:45
19:00–21:30
19:00–21:30
Donderdag
12:00–13:45
19:00–21:30
19:00–21:30
Vrijdag
12:00–13:45
19:00–21:30
19:00–21:30
Zaterdag
19:00–21:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Le Passage
Fantastische ervaring! Van voorgerecht tot het dessert, niks op aan te merken!!! Lekker!!! Dank jullie wel aan het vriendelijk personeel.
Heel bekwame personeelsleden. Ook de Franstalige medewerkers deden heel erg hun best om ons in het Nederlands te woord te staan. Zeer lekkere lunch. Ook het wijnadvies was deskundig en correct. Zeer positieve ervaring. Dank u
Lekker, verzorgd, aangenaam personeel
Uitstekende service, heerlijke en gastronomische gerechten. Ze verdienen de ster!
Bij mooi weer hebben ze ook een terras!
Le Passage is een instituut in Ukkel en dankzij het fantastische team is het elke keer dat u er eet een onvergetelijke ervaring. Rocky en zijn keukenbrigade bereiden voor ons de heerlijkste gerechten, allemaal verfijnd en overheerlijk! Kevin, zijn zoon, verzorgt de bediening in de eetkamer met een team van professionals, die allemaal altijd vrolijk en vriendelijk zijn. Bent u op zoek naar een plek waar u lekker kunt eten, in een aangename omgeving en waar u uw gasten in de watten kunt leggen? Ga dan naar Passage! Een echte aanrader!!
Uitstekend restaurant waar de keuken altijd prachtig is. Lunch voor 38 euro voor 2 gangen met voorgerechten en petits fours. Onberispelijke service, laag geluidsniveau, charmant personeel... we komen terug.
Zeer leuke ervaring in de chique setting van dit zeer goede huis. Ontdekkingsmenu “Resto Day”, dat heel dicht bij het klassieke menu ligt en waar niets op te benijden is.
Het onthaal, de bediening, de keuken zowel qua kwaliteit als kwantiteit, de presentatie van de borden, de wijnen voldoen ruimschoots aan de waardering van de gastronomische gidsen.
Privé parkeren is een leuke toevoeging in de buurt.
(Vertaald) Een heel leuke ervaring, onberispelijke service, voedselkwaliteit echt bovenaan! Ik raad het echt aan
Uitstekend eten in een ingetogen en goed geïsoleerde ruimte. Onberispelijke service, verfijnde en heerlijke gerechten, evenals een uitgebreide wijn- en digestiefkaart. Alles met attent personeel.
DE PASSAGE WAAR HET MOOIE VERHAAL VAN EEN NIEUWE FAMILIEVERENIGING ONS VERTELT
Opgericht in 1994 en sinds 2010 gevestigd op een steenworp afstand van Place St. Job, viert het restaurant Rocky Renaud zijn bijna 25-jarig bestaan.
Gepassioneerd door uitzonderlijke producten, is hij een opmerkelijke kooktechnicus en een echte kruidenspecialist.
Rocky Renaud onderscheidt zich als een van de meest consistente chefs in het Belgische gastronomische landschap.
Met de komst van zijn zoon Kevin komen nieuwe krachten samen tot ons grote genoegen.
Maar geen paniek, het DNA van het etablissement is nog steeds aanwezig.
Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, besloten vader en zoon een sublieme tafel naast de bar te plaatsen, zodat iedereen kon komen genieten van een drankje rond kleine degustatieschotels.
Daarnaast worden er ter plaatse tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd, in een ingetogen sfeer begeleid door muzikale ritmes. Lounge
Deze sfeer hebben we te danken aan Kevin, die op 26-jarige leeftijd meesterlijk de eetzaal runt met een warm en vriendelijk team.
Net als zijn vader heeft Kevin lange tijd bij La Villa Lorraine gewerkt, waar hij veel ervaring heeft opgedaan.
Voor degenen die de keuken van Rocky Renaud nog niet kennen: hij streeft ernaar de ingrediënten te respecteren om seizoensproducten te benadrukken en onvergetelijk te maken.
De chef-kok, die even goed thuis is in zeevruchten als in streekproducten, zorgt ervoor dat groenten een belangrijke rol spelen.
Daarnaast is er zijn passie voor vintage sardines in olie.
Voordat hij zijn privécollectie had, zijn er honderden referenties die hij op zijn menu's verwerkte.
Maar dit alles is geen geheim; het gaat om jarenlange ervaring.
Voordat hij zijn carrière begon, werkte Rocky Renaud twee jaar bij Jean-Pierre Fleuvy in wijlen Chouans, twee jaar bij Menus Plaisirs en acht jaar bij Villa Lorraine, in de voetsporen van Freddy Vandecasseriea.
Al meer dan een kwart eeuw laat Rocky zien dat het perfect mogelijk is om constant te innoveren en tegelijkertijd de ziel van het huis te behouden. Zijn gerechten zijn inventief, met presentaties die een kunstwerk waardig zijn, zonder de klassieke basis te vergeten.
Rocky en zijn zoon Kevin maken er een erezaak van om een prachtige menukaart met betaalbare prijzen aan te bieden voor uitzonderlijke gerechten.
Voor dit familiebedrijf is het een no-brainer om een menu aan te bieden waar gastronomie voor iedereen toegankelijk is...
Voor de lunch van € 35 kunt u de keuken van de chef ontdekken aan de hand van een voorgerecht en een keuze uit twee dagschotels, een vlees- of visgerecht, plus huisgemaakte petits fours.
Le Passage blijft een van de meest betaalbare gastronomische restaurants in de hoofdstad.
Wat de wijnen betreft, zij begeleiden u graag door de 150 wijnen.
Een ware oase. Een oase van rust en stilte met een luxueuze en eigentijdse inrichting. Le Passage biedt ook een terras waar de tijd lijkt stil te staan, ruime parkeergelegenheid en twee privé-eetkamers.
De eerste biedt plaats aan 8 tot 18 personen en de tweede aan maximaal 52 gasten.
Voor het genot van uw smaakpapillen is er geen excuus om Le Passage niet te bezoeken, waar de familiale sfeer meer dan ooit aanwezig is.
Pinkupyourlife
Pinkupyourworld
Wees een Pinkie
Pinkies78
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Foie gras
Menu
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar
Video'S