Beoordelingen van Le Chalet de la Forêt. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Le Chalet de la Forêt
Lorrainedreef 43, 1180 Ukkel
Beschrijving
Informatie over Le Chalet de la Forêt, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Le Chalet de la Forêt
Maandag
12:00–14:30
19:00–21:00
19:00–21:00
Dinsdag
12:00–14:30
19:00–21:00
19:00–21:00
Woensdag
12:00–14:30
19:00–21:00
19:00–21:00
Donderdag
12:00–14:30
19:00–21:00
19:00–21:00
Vrijdag
12:00–14:30
19:00–21:00
19:00–21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Le Chalet de la Forêt
Wij hebben genoten van deze ervaring.
Zeer vriendelijk personeel en de gerechten waren mooi opgebouwd. Zowel in vorm, textuur als de gebruikte producten door de maaltijden heen.
Hartelijke ontvangst en perfecte lunch all in. De champagne Roederer en de lokale duitse Riesling en franse wijn uit Valence origineel en perfect passend. De kleine champignons, het varkensvlees, het abrikozendessert, alles echt fijn, in een mooie groene omgeving. Genieten maar!
Super gastronomisch , mooi interieur , aangenaam
Prachtig ruim klasserestaurant in de Dreve de la Lorraine in het Zonienwoud. Mooie omgeving. Mooi gebouw, prachtige terras en mooie veranda. Gestylleerd interieur. Zeer aangenaam om aperitief te nemen in comfortabele zetels met fijne hapjes. Zeer mooie gevarieerde kaart met verse kwaliteitsprodukten. Creatieve keuken. Een boeket van smaken. Prachtige desserten. Lunchformule mogelijk tijdens de week. Mooie wijnkaart. Prima bediening. Het plaatje klopt volledig. Prijzen in verhouding. Parking naast het gebouw.
Lunch heerlijk
Bediening : correct, maar enkele personeelsleden waren 'vestimentair' niet in orde ....gescheurde 'ballerina's, colbertjasje gescheurd bandje, sommelier met gsm in versleten broekzak, schoenen niet mooi gepoetst. Het dak van de aangebouwde 'veranda' bevat gebroken 'glas' en is reeds lang niet meer schoon gemaakt Voor 2 sterren zou dit toch beter moeten zijn Dus 2 sterren voor de gerechten maar alles samen genomen 1 ster
De ligging van het restaurant is prima, tegenover een groot bos met eigen parkeerplaatsen, fijn. Achter het restaurant een grote eigen moestuin waar we enkele koks kruiden zagen plukken. Het was een zomerse dag, het terras was ingedekt, binnen niet. Ik kreeg een tafeltje in de schaduw met goed overzicht over het terras. Als aperitief een complexe Italiaanse Sauvignon, de Zitelle Barhetta van Meroi die uitstekend beviel. Ernaast een hapjes duo. Krokantje in de vorm van een takje en een lekker uiencakeje met ansjovis en olijf.
Op een leisteen krokante kussentjes gevuld met een crème van gorgonzola, erg lekker met goede textuur.
Een warm gekookt kwartelei kwam in een dek schaal, deze lag op smeulend hooi wat voor een mooie rooktoets zorgde, ernaast een dipsausje voor een frisse toets, prima.
De amuse kreeg een eigen alcoholvrije begeleider, een sapje van anijsbloemen met limoen, mooi aroma en subtiel kruidig in de mond. Op het bord plakjes tomaat waarop grijze garnalen met bolletje crème en wat gedroogde tomaat. Een prima smakencombinatie die prima aansloot bij het drankje, vooral aromatisch.
De eerste begeleider werd keurig in het Engels toegelicht, Een Portugese Alvarinho 2018 van het huis Soalheiro, floraal aroma met wat tropisch fruit in de mond aangenaam fris met goede mineraliteit. Op het bord een glazen kogel waarin een aardappelmousseline afgedekt met vers geplukte kruiden uit eigen tuin waartussen stukjes oester, dotjes limoen-gel en kaviaar aan tafel afgewerkt met een aangezuurd ziltig sausje. Dat lepelde lekker weg, de wijn werd door de ziltigheid en zuren nog wat lekkerder. (8)
Van Corsica een Hauts de Carco 2017 gemaakt van Vermentino, verfijnd, complex en mooi hoog in zijn zuren. Uit de keuken kwam een kleine gril waarop krokant gebakken zeebaarsfilet op een bedje van tijm. Deze ging weer retour waarna hij even later op het bord werd uitgeserveerd. Ernaast een quenelle kaviaar van aubergine waarop een stukje daslook en plakjes gedroogde sinaasappel, gegrilde bosui en een saus van hysop. Mooi dat de baars een toets van tijm had gekregen, in het garnituur voornamelijk mediterraanse smaakjes die goed combineerden. De wijn werkte als smaak versterker met zijn hoge zuurgraad. (7,75)
Ook een heerlijke rode klassieker, Savigny-les-Beaune Premier Cru 2012 van Anne Gros, een krachtige Pinot Noir met mooie zuren en aardse tonen. Waarnaast een relatief klein hoofdgerecht. Een schijf poeder van rode biet waarop een borstfile van duif gekruid met timut (peper), verschillende structuren van rode biet, bolletje appel mooi aangezuurd, stukje fondant aardappel en bolletje ganzenlever, aan tafel afgewerkt met wat eigen saus. De duif was iets verder dan gewend maar mooi hoog op smaak, de biet zorgde voor een optimale koppeling naar de wijn en het appelbolletje was heerlijk. (8,5)
Uit Japan een Yoigokochi yuzu-sake van Heiwa Shuzō, een smaakbom met uitbundige yuzu toets, wow. Ernaast een moderne presentatie op een rood bord. Als basis bloedsinaasappel waarop crème van chocolade en een makaron waarover crème van yuzu, afgedekt met een dunne gelei van bloedsinaasappel waarop dunne stukjes schil van sinaasappel, aan tafel overgoten met een yuzu saus. Helemaal mijn ding, prima zuren, mooie textuur (door de makaron) aangenaam bittertje van de schil en een geweldige begeleider, top! (9,75)
Als afsluiter nog twee heerlijke friandises.
Bediening was zeer goed verzorgd. Voertaal voornamelijk Engels met gebrekkig Nederlands, wel complimenten voor het proberen. Hierdoor was de informatie overdracht niet echt nauwkeurig.
Samengevat een mooie beleving met een klein katertje. De gerechten zijn in mijn beleving serieus te hoog geprijsd. Dit was omgeslagen per gerecht mijn meest kostbare beleving ooit. Dat maken de gerechten niet waar, uitgezonderd het dessert. De wijnen waren eveneens kostbaar maar die maakten het wel waar. Een fijn adres voor hen die niet naar geld hoeven kijken.
Erg aangenaam restaurant waar je uiteraard lekker eet. Wat opvalt is de ruimte tussen de tafels, waardoor je in alle discretie met je tafelgenoot kan spreken zonder dat iedereen meeluistert. Een aanrader!
Super lekker ! Vriendelijk personeel! Heel gezellig zowel binnen, als op terras. Wel jammer dat de uitleg van de gerechtjes enkel in het Frans kon...
Super Valentijn menu
Zeer lekkere keuken (uiteraard). Aangename tafel setting (veel tussenruimte, stil, ...). Misschien ietwat stijf, klassiek qua interieur?
Zijn sterren waard!
Lekker en eigentijds gegeten. Gegrilde zalm met quinoa en slaatje erbij. Vriendelijk personeel.
Dure maar chique locatie. Kwalitatief wel ok.
Lekker gegeten en zeer vriendelijk personeel 👍
What a great experience
Zeer lekker gegeten
Heel mooie locatie midden in't groen, en de parking is ook een goede troef
Heerlijke ontdekking
Zeer lekker en verrassend met vriendelijke bediening
Klasse met een prijskaartje, maar het is het waard.
Lekkere lunch gegeten
Onvergetelijke ervaring !
Dit is top
Niets te klagen over de kwaliteit van de producten en de presentatie van de borden. De chef-kok heeft de controle, zoveel is zeker. Je zou (heel) moeilijk moeten zijn om het er niet mee eens te zijn.
Wel een paar (kleine) teleurstellingen:
- Niet het ‘wauw’-effect waar je op hoopte. Tussen deze 2-sterren en andere 1-sterren is het moeilijk om zo'n verschil in prijs voor het bord en het drankje te rechtvaardigen, hoewel de setting uitzonderlijk is.
- In de Forest Menu-formule, 4 gangen met spijs- en wijnarrangement (€250,- pp), zijn de hoeveelheden iets te klein en de timing iets te snel.
- Met 4, 5, 6 personen tijdens de dienst aan een kleine tafel van 2 couverts is in onze ogen geen 'pluspunt'. Het is contraproductief voor de communicatie en de sfeer. Twee of drie zouden genoeg zijn geweest om hetzelfde werk te doen.
- Er wordt tijdens de maaltijd geen strijkservice voor brood aangeboden.
Ik heb onlangs de kans gehad om twee keer te lunchen in Chalet de la Forest en we hebben er echt van genoten. Ik beveel dit sterrenrestaurant aan. De lunchoptie is betaalbaar en voldoende voor ons. We zullen waarschijnlijk terugkomen. Heerlijke en mooie gerechten!
Lekker eten in een heel mooi restaurant op een geweldige plek. Personeel was ook vriendelijk.
Zelfs het woord heerlijk komt niet in de buurt van restaurant. Wat een geweldige ervaring! De smaak blijft nog steeds in mijn mond! Met een paar kantoorcollega's hadden we het naar onze zin. Behalve één van mijn klasgenoten die geen vlees eet, maar gelukkig was ik erbij om geen verspilling te veroorzaken!
Ik was erg teleurgesteld over het eten - het voorgerecht smaakte naar tong in regenwater, de tweede gang bestond uit een zeer malse en perfect gekookte visfilet in een prei- en mosselsaus die voor mij te visachtig smaakte. Het hoofdgerecht van ingelegde wilde eend bleek de zool van een schoen te zijn, waar zelfs een steakmes niet doorheen kon snijden. Het dessert was heerlijk, maar je had het ook in een huiselijke herberg kunnen krijgen. Nu was het een maaltijd voor 50 personen en dat kan ertoe hebben bijgedragen dat ik het gevoel had dat ik het toeristenmenu aan het eten was. De service was goed, maar getrimd voor snelheid. De eetkamer is erg groot voor een toprestaurant.
In het Zoniënwoud, luxe etablissement, prachtig terras, groot en verfijnd restaurant. Stijlvol en dynamisch jong personeel. 5-gangenmenu om te ontdekken exclusief drankjes (€175). Drankjes inbegrepen (250€). Enkele heerlijke desserts. A-la-cartewijnen tegen 2**-prijzen. Verdient zijn ranking. Gratis water. Parkeren. Creditcard geaccepteerd. Aarzel niet om plezier te hebben.
Alles was ongelooflijk.
U begint met een aperitief in de woonkamer met enkele hapjes rond een houtvuur in een prachtige en comfortabele kamer.
Ga dan, wanneer je wilt, naar de kamer en de reis begint. Alles was heerlijk, perfect gebakken.
Ik wil erop wijzen dat het personeel onberispelijk is en ik bedank de chef-kok voor alles wat hij voor ons heeft bereid. In feite bestelden we slechts één gerecht, maar we werden getrakteerd op een voorgerecht en een veelvoud aan desserts. Voor de prijs word je helemaal niet beroofd, integendeel.
Vlekkeloze service, gerechten die adembenemend zijn, met een voorbeeldige smaak en precisie, die ons een prachtige herinnering aan ons bezoek zullen nalaten. Kleine bonus bij het bezoek van de chef-kok in de eetkamer die erg vriendelijk is en luistert naar onze feedback over deze culinaire ervaring. Ik kijk ernaar uit om daar binnenkort weer te stoppen!
Heerlijk eten, geweldige sfeer, vriendelijk personeel. We waren met 9 personen en ze gaven ons een aparte eetkamer waar we onze privacy hadden en echt genoten van de nacht.
Magie. En een echte favoriet voor het wijn-spijscombinaties als dessert. Een zwart woud opnieuw bezocht met zo'n verrassende rode wijn 👏🏻👏🏻👏🏻 Bedankt!
One of the very best restaurants in Brussels. I had been there a few years ago, but I was even more impressed this time (although prices went up). Excellent service and food.
(Vertaald)
Een van de allerbeste restaurants in Brussel. Ik was er een paar jaar geleden geweest, maar deze keer was ik nog meer onder de indruk (hoewel de prijzen omhoog gingen). Uitstekende service en eten.
Le Châlet de la Forêt is bovenal een culinaire belevenis! Alles is aanwezig om een uitzonderlijk moment door te brengen. Ik wil graag chef-kok Pascal Devalkeneer feliciteren met zijn warme en persoonlijke ontvangst 🙏🏻 Zo zeldzaam tegenwoordig dat het heel belangrijk is om het te vermelden. Als u een uitzonderlijke avond wilt doorbrengen, aarzel dan niet om ons te adviseren en begin aan een prachtige ervaring waarbij de smaakzintuigen worden gewekt! Nathalie Lucchese.
Ging er dit jaar 3 keer - qua service, voedselkwaliteit, locatie, sfeer,... valt het veruit op in België. Zeker een bezoek waard, groot applaus voor het personeel!
Gewoon voortreffelijk! Onberispelijke service, prachtig decor en vooral: ongelooflijk eten.
Voor mij was naar dit restaurant gaan iets dat ik mezelf na Covid had beloofd: ten volle van het leven genieten. Dus boekte ik een lunchmenu. Het was een heerlijke culinaire ervaring, een vuurwerk van delicate smaken die zachtjes mijn smaak, geur, zicht en zelfs gehoor stimuleerden. Ik moet toegeven dat ik de verfijnde beschrijving van de vele gerechten die mij werden gepresenteerd nauwelijks kon begrijpen, maar aha, dat hoort bij het plezier. Het creëert een mysterie rond het voedsel dat je gaat eten. Tussen dit en een gewoon restaurant is er een enorm verschil in creativiteit, lichtheid en zintuiglijk genot. De bediening was erg vriendelijk. Het was zeker het geld waard. Dit is voor mij een nieuw soort reizen, dichter bij huis, milieuvriendelijker. Om herhaald te worden.
Geweldig restaurant! Geweldige service! Geweldige baas! Bedankt voor deze geweldige ervaring.
Een merveilleuse journée, onuitsprekelijk
Geweldige omgeving, goed eten, ingewikkeld menu
Een zeer solide prestatie. Ze hebben hun Michelinsterren verdiend. Met een brede grijns op mijn gezicht vertrokken.
Degustatiemenu was goed getimed en zeer aangenaam, niet alleen bijpassende wijn, maar ook bier en sake geserveerd
Heerlijk eten, mooi terras, vriendelijk personeel... Een echte aanrader!
We hebben er al meerdere keren geluncht en gedineerd en elke keer was het een waar genot! We nemen altijd de menu's en hebben nooit iets om over te klagen.
Het personeel is erg gastvrij. Altijd zorgzaam.
Het feit dat het een sterrenrestaurant is, belet niet dat het gezinsvriendelijk is. Dat is zeldzaam in dit soort restaurants.
We kopen onze honing daar als we daarheen gaan, het is uitstekend.
Ik raad aan met je ogen dicht.
Het is een sterrenrestaurant, verfijnde keuken, onberispelijke service en grote vriendelijkheid.
Ik zou dit etablissement aanbevelen voor een feest (speciale gelegenheden)
Prachtig terras...in een park
Gefeliciteerd het was heel erg goed
Uitstekende ervaring in het algemeen. Onberispelijke service die persoonlijk en toch discreet bleef. Menu niet te complex en elk ingrediënt op de juiste plaats, met geweldige wijnarrangement. De auberginerol sappig, de rauwe Amachi viel ook op. Zal terugkeren indien mogelijk
Een uitzonderlijke proefervaring, de lunchformule was een mix van gerechten en smaken die het prestige van het restaurant waardig waren. We brachten een speciale "verjaardagsdag" door om te herhalen. De service was onberispelijk. Wij danken al het personeel voor alles....
Prachtig diner in het boschalet!
Hun gunstige menu-aanbod voor mensen onder de 30 jaar is een geweldig idee om jongere mensen kennis te laten maken met dit soort restaurants, bedankt!
De service was onberispelijk, van de keizerlijke keuze uit verschillende broodjes tot het nauwgezette advies van de sommelier, we werden tijdens de maaltijd begeleid.
Tweesterrenrestaurant in de Michelingids en toch zeer toegankelijk en vriendelijk personeel.
Ik raad het ten zeerste aan en ik zal zeker terugkomen!
Mooie proeverij en niets te klagen over de kwaliteit van de gerechten. We waren echter teleurgesteld dat we alleen het voorgerecht en geen wijn te horen kregen. Dit soort momenten moeten een ervaring blijven; een beetje teleurstellend als je kiest voor een 5-gangenmenu met wijnbegeleiding.
Heerlijk zoals gewoonlijk, maar helaas niet voor alle budgetten...
Getest en opnieuw getest. Een ideale plek om een bijzonder moment te vieren. Het proeven van de zoete lekkernijen met een kopje koffie na de maaltijd is elke keer een uitnodiging om terug te keren. De enige vraag die we onszelf stellen als we een restaurant verlaten is: “wil ik daar nog eens teruggaan?”. Het antwoord is ja. Een aanrader voor iedereen die graag in goed gezelschap een tafel van hoge kwaliteit deelt.
Topservice. Mooie locatie en omgeving. Een beetje teleurstellend qua eten (bijna alles heel goed, het lam was uitstekend, maar niets verbluffends), gezien de 2 Michelin-sterren en de prijs. Idem voor de wijn: de combinatie was meestal goed gedaan, maar altijd met flessen tussen de 20 en 30 euro, en geen royale porties.
Helemaal gek op dit prachtige restaurant. Onberispelijke service. Uiterst vriendelijk en bekwaam personeel. Uitstekende selectie eten en wijn. Uiterst aangename omgeving.
Mooie, schone omgeving, professioneel personeel, ongelooflijke eetervaring! Uitstekend eten en wijnarrangement. Bedankt voor deze leuke tijd
Als je in een Michelin-restaurant dineert, verwacht je het beste, en deze plek doet zijn reputatie eer aan
We hebben een uitstekende tijd gehad, de gerechten, de service, niets te zeggen, maar betalen voor kraanwater als we een combinatie van eten en wijn hadden is overdreven
We zullen nooit zo slecht terugkomen
(Vertaald) Heerlijk, we hebben echt genoten, we hebben meteen voor ons gezorgd, verschillende sappige desserts voor de ingang, een heerlijke kreeft, het personeel staat bovenaan, het koffie- en chocoladedessert was perfect, het hoofdgerecht, de zwezerik was cahé onder een korst en een heerlijke saus, jammer voor de smaak van het kalfsvlees dat niet opviel. De heerlijke witte wijnen die ons werden geserveerd, bij elk gerecht draaiden onze hoofden helaas om, gelukkig is het bos dichtbij voor een goede spijsverteringswandeling.
Zeer mooie plek en de kwaliteit van de gerechten is uitzonderlijk. We moeten ook de sympathie en het professionalisme van het personeel benadrukken.
Wat een ervaring. Het eten was voortreffelijk en het wijnarrangement was goddelijk. Zelfs met het koude weer was het zeker de moeite waard op het terras. Ze brachten ons onder met kleine gashaarden en dekens.
Alles klopt precies. Verdient 2 Michelinsterren.
(Vertaald) Tweede bezoek en de verrassing voldoet nog steeds aan onze verwachtingen.
Beschikbaar en meertalig personeel. Een fijne, verfijnde en verrassende keuken. Een rustige en vriendelijke omgeving, zelfs op drukke avonden.
Gisteravond zijn we gaan eten in het Chalet de la Forêt, een heel goed restaurant.
De service was erg goed, het eten ook.
Voor het 5-gangenmenu inclusief wijn moet u rekenen op ongeveer € 220,- en bij 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en een dessert à la carte ongeveer € 300,-.
Meer dan 5 sterren zal ik zeggen. Ongelooflijke ervaring. We hebben een 5-gangenmenu en elk bord was heerlijk. Van het begin tot het einde was het een smaakverrassing. Personeel altijd attent, behulpzaam en zeer professioneel. Uitstekende wijnkaart.
Favoriete restaurant! Top eetervaring. Goede service en sappige hoge gastronomie. Het is fijn dat veel groenten uit de tuin komen.
Wijn werd zeer goed voorgesteld door de sommelier. Zeer mooie omgeving en leuke sfeer.
Restaurant met Michelin-ster, zeer goed! Enige nadeel dat ik had gevraagd om binnen te eten en niet buiten, dit werd geweigerd toen ik aankwam omdat de lunchservice alleen buiten was, maar aan het einde van mijn maaltijd waren de klanten binnen terwijl de tafels buiten vrij waren. Het klopt dat we behoorlijk last hadden van de bijen. Maar verder zeer goede maaltijd
We waren met 8 personen en wilden à la carte bestellen, dus we werden gevraagd om 19.00 uur aan te komen, wat we deden. De eetkamer was leeg en we hadden ieders volledige aandacht. Toen de kamer zich begon te vullen, waren we al onderweg. Het diner was geweldig. Ik had de geroosterde wilde paddestoelen gevolgd door aan het spit geroosterde kip. De setting is prachtig, hoewel de eetkamer vrij eenvoudig is. Service is uitstekend. Het tempo is 2,5 uur. Wij hebben een heerlijke avond gehad.
De gerechten zijn zeer goed gekookt en smakelijk... maar missen originaliteit... geen verrassingen op het bord; al een aantal jaren gaan we daarheen om een verjaardag te vieren... de "suggesties zijn absoluut altijd hetzelfde". De omgeving is zeer aangenaam. Bovendien is de service voor een zeer dure 2-sterren (€ 699 voor twee) niet professioneel genoeg. Sommelier oké. Maar obers zijn een beetje jong, niet altijd op hun gemak en 'vergeten' verzoeken. Hittegolf... Ik kan niet tegen de zon... jammer. Tafels worden alleen buiten gedekt. En onze tafel staat, hoewel een maand van tevoren gereserveerd, niet in de schaduw. Je moet het verdragen. Het water is niet vers genoeg. Je moet huilen om ijsblokjes te krijgen, want volgens de server... als het vers is... details... maar deze in een kwaliteitsetablissement zouden dat niet moeten zijn. Kortom, we zijn niet “gebluft”. En we ontdekken dat de prijs ons doet hopen op meer nauwkeurigheid en een betere aanwezigheid in de kamers.
Alles wat je kunt verwachten in een gastronomisch restaurant: prachtige locatie, perfecte en vriendelijke service en heerlijk eten. Een advies: we krijgen veel hapjes (geweldig!) Maar mijn vrouw is allergisch voor pinda's, en veel ervan waren gedoopt in arachideolie. Idealiter wordt in deze gevallen nog een klein aperitief aangeboden. Anders, perfecte avond!
Zeer mooi adres midden in het Zoniënwoud, de bediening is zeer attent en de keuken doet zijn sterren eer aan, er is een mooie wijnkaart aanwezig. Een zeer goede ervaring die we reserveren voor speciale gelegenheden. Parkeren is eenvoudig.
(Vertaald) Wat een geweldige eetervaring!
Van begin tot eind, een foutloze met heerlijke smaakontdekkingen.
Als je jezelf wilt trakteren op een grote tafel, kom dan gerust hierheen!
Aangename omgeving, onberispelijke service, uitstekend eten maar gebrek aan originaliteit. Waar voor je geld te hoog.
Prachtig...
Het restaurant ligt aan de rand van het bos
Het heeft een eigen parkeerplaats
De kamer is luxueus en smaakvol ingericht.
Het personeel glimlacht en is attent op klanten (er werd een kleine console naar mij toe gebracht om mijn handtas op te plaatsen)
De maaltijd was magisch: een opeenvolging van kleine gerechten, elk origineler en lekkerder dan de vorige (gewaagde herhaling van de beroemde schimmel en friet, eetbare suikerverrine als dessert)
Sterk aanbevolen adres
Het vriendelijke personeel is prachtig gelegen in het bos en besteedt aandacht aan elk klein detail om het comfort en de tevredenheid van hun gasten te garanderen. De meeste ingrediënten worden dagelijks vers uit hun tuin geoogst! Absoluut een plek om van culinaire kunsten te genieten!
Perfectie. De 64 euro die we betaalden voor het 'driegangenmenu' zeker waard, dat uiteindelijk 15 afzonderlijke borden was - drie grote borden en 12 amuse / degustatie. Buitengewone smaken en on-point service. Precies goed. Zal opnieuw gaan.
Dit adres blijft een goed restaurant met goede service. De enige valse noot: wanneer iemand verklaart niet van soesjes te houden als dessert tijdens de lunch en er wordt een vervangend dessert aangeboden, is het jammer dat de bediening het vergeet en dan uiteindelijk een vanille-ijs met warme chocolademelk brengt, wat niets anders is soesje zonder kool.
Het lijkt een beetje op mijn stamcafé zoals ze dat in Brussel zeggen. Kortom, mijn favoriete gourmetrestaurant! Allereerst heeft dit etablissement een opmerkelijke consistentie in de kwaliteit die het biedt, zowel op het gebied van keuken als service. Of het nu gaat om een lunch, à la carte of suggesties, het is bijna altijd opmerkelijk (bijna omdat je niet altijd aan de top kunt staan, maar ik ben echt zelden teleurgesteld). Felicitaties aan de chef-kok voor deze zeer goede consistentie en deze zeer goede kwaliteit. Wat de service betreft, deze past zich perfect aan. Je bent er voor zaken, de servers hanteren de nodige terughoudendheid. Je bent er om een evenement te vieren of gewoon voor de lol, en de bediening heeft een meer ontspannen houding. Kortom, ook hier opmerkelijk! Goed gedaan voor het hele team!
Topservice. Ik raad u aan om de Lunch te proberen, waarmee u toegang krijgt tot dit sterrenetablissement voor een prijs die nog steeds betaalbaar is voor dit soort etablissementen. Je start met een aperitief bij de open haard en gaat vervolgens over op een reeks van de meest verfijnde gerechten en hapjes.
Zeer mooie plek. Zeer lekkere lunch. Ik betwijfel echter of de ober die ons bediende en de wijnen voorstelde de afgelopen nacht veel heeft geslapen... hij was koninklijk in gas. De rest van de service en vooral onze ober was geweldig.
Het is een leuke plek, heel leuk.
De kaart biedt origineel en lekker eten dat je niet vaak tegenkomt, heel lekker.
Je voelt je verwend met chocolade en snoep tijdens de koffie, lekker gevoel, heel lekker.
Maar toch ben ik er niet zeker van of het zijn prijs waard is
Ik geef het restaurant slechts drie sterren omdat het voor mij een van de grootste teleurstellingen van de laatste tijd is. De plaats biedt fatsoenlijk eten, maar precies dat. Het is niet genoeg dat een tweesterrenrestaurant alleen maar fatsoenlijk eten serveert... Er was niets dat ik niet thuis had kunnen bereiden. Waar is creativiteit en innovatie? Waar is die je ne sais quoi waarvoor men naar zo'n gerenommeerd restaurant gaat en veel geld betaalt?.. Ik ben in andere tweesterrenrestaurants in België geweest waar ik heel graag terug wil. Le Chalet de la Forêt is daar helaas niet één van. We zijn er meteen naartoe gegaan nadat de lockdown was opgeheven, dus na een lange pauze EN op mijn verjaardag; dat alles droeg ook subjectief bij aan de teleurstelling. Ik ben van mening dat het restaurant beter zou kunnen laten zien dat ze de twee sterren daadwerkelijk verdienen
De vriendelijkheid van Pascal vertaalt zich in smakelijke en artistieke gerechten. We hebben een geweldige avond gehad op deze magische plek...
De lekkerste lunch. Het diner staat binnenkort gepland.
Uitstekend restaurant op een hele mooie locatie (midden in de bossen). Service is perfect (niet te snel of langzaam, discreet maar efficiënt, aardig en vriendelijk). En menu / eten zijn gewoon uitstekend
Het restaurant is geweldig.
Ik vroeg om het menu van de chef met 7 gerechten en ongeveer 4 of 5 visgerechten. Omdat het niet mijn favoriete soort eten is, vond ik het niet geweldig... maar het is gewoon een kwestie van smaak.
Gisteravond... In het boschalet in Ukkel. Een maaltijd met ongeëvenaarde precisie. Authentieke smaken, keuken beheerst door een genereuze en attente chef-kok. Ik was overtuigd bij de eerste hap (maïskolen), maar vooral deze verrassing van het proeven van een ''gefrituurde schimmel'', opnieuw bezocht met een glas Cantillon grand cru... #mapassion #cantillonloveuse.
Alle gerechten waren perfect, van de oestertartaar tot de duif en de beste Saint Pierre van mijn leven. Het koken was absoluut ongelooflijk. Als bonus, vriendelijk, professioneel, glimlachend personeel en zelfs een klein kaarsje om de verjaardag van mijn man te vieren.
Alleen maar geluk.
#chaletdelaforet #uccle #love #foodies #art #monsieurdevalkener #chef** @lechaletdelaforet 🍴🍾
Uitstekende service, heerlijk eten, zeer goed bereid. Dit restaurant geeft om alle details.
Het is een supergoede plek om met je VIP van de tijd te genieten.
Deze plek is prachtig, het eten voortreffelijk, de service zeer professioneel en de eigenaar erg vriendelijk. Dit restaurant is zijn twee sterren zeker waard. Sterk aanbevolen
De smaken, de smaken zijn een explosie van vreugde in de mond op dit buitengewone adres in Brussel.
Ik zal me altijd de gepureerde maïs herinneren die op houtskool werd gekookt en de eenvoudig sappige, gebakken foie gras.
Een van mijn favoriete restaurants vanwege de meest goddelijke keuken en elegante inrichting van binnen en van buiten! Terras is in de zomer een must. Borden die hemels smaken en eruitzien als een kleurrijk kunstschilderij.
Het is een paar jaar geleden dat we ons jubileum vierden in deze mooie en elegante locatie. Omringd door groen. Prachtige omgeving, professioneel personeel. Uitzonderlijke gastronomische ervaring...
Vriendelijke bediening en onvergetelijke visgerechten.
Een verdienste voor de sommelier, competent en gemotiveerd!
Een uitzonderlijke plek, gerechten met verfijnde en gevarieerde smaken, onberispelijk personeel en een late avond in het gezelschap van de chef-kok. De ideale avond. Bedankt voor dit moment🙏
Zeer prettige service, de Turbo met zijn gele wijnsaus was fantastisch
Aangename plek, erg lekker eten maar zeer kleine porties IMHO. Leuke smaak, maar bezoek het niet als je honger hebt.
(Vertaald) Het eten en de wijnen zijn helemaal niet vergelijkbaar met een sterrenrestaurant.
De setting is zeker heel aangenaam maar dat is niet genoeg om de rest te compenseren.
Delicious food, great wine, top service!
(Vertaald)
Heerlijk eten, goede wijn, topservice!
Amazing experience!! We even had an opportunity to talk to the chef.
(Vertaald)
Geweldige ervaring!! We hadden zelfs de gelegenheid om met de chef-kok te praten.
(Vertaald) Uitstekende service op alle niveaus, en we aten heel goed.
Werkelijk geweldige locatie, voortreffelijke keuken en geweldige service, maar niet goedkoop. Ik had de zeebaars met kaviaar en het was tot in de perfectie bereid.
Teleurstellend restaurant, veel te lange wachttijd... 1u30 voor een tweegangenvoorgerecht en een beetje snel geserveerd, presentatie, correct, gebrek aan kruiden maar de hoofdkelner was aardig en vriendelijk genoeg om te komen helpen en we betaalden de toegang en drankjes door een gratis dessert aan te bieden, uiteindelijk is het oké, alleen een kleine overloop van mensen... Dus als u dit bericht leest, beste klanten, als u een uur de tijd geeft om een tafel, ben daar vroeg of laat niet heen gegaan om problemen te voorkomen...
Gewoon perfect. We gingen voor een zakenlunch en het was een heel leuke ervaring. Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.
Subtiele mix van perfectie op het bord en plezier in de bediening. Voor mij een van de beste restaurants in Brussel. Bedankt Fessal voor uw medeleven!!
Zeer vriendelijk personeel, zeer goede service, zeer goed eten! Wat moet ik nog meer zeggen, het was van begin tot eind perfect 👍🏻zeker de moeite waard
Het beste restaurant van Brussel, ze verbouwen hun eigen kruiden en hebben een zeer gevarieerd menu. De Somali verrast altijd met nieuwe, onbekende wijnen in de topklasse. De prijs waard.
Fijne en gastronomische lunch. Uitstekende, snelle service en zeer goed advies. Een prachtig adres!
(Vertaald) Warm welkom.
Zeer goede service.
Verfijnde en sappige gerechten
Heerlijk eten en superleuke kaart! De chef-kok is een god voor de smaakpapillen!
Warme omgeving, uitzonderlijk eten, topservice...
Het is altijd een groot genoegen en we willen niet weggaan!
Heel goed natuurlijk... Maar "arm" als je weet dat het asperge "bos" eigenlijk maar twee mini-asperges zijn!!! Een restaurant om te proeven of te eten...
Heerlijk... Genoeg gezegd
Een foutloze. Goed gedaan en bedankt.
Plaats waar privacy ontbreekt
Jong en onervaren personeel
Het is moeilijk om te weten wie wat doet tijdens de dienst
Uitstekend eten, maar ontbreekt aan begeleidingen
Toevoeging te hoog van 20 tot 30% (met prijs niet aangekondigd maar 50% hoger voor de suggestie!?)
(Vertaald) Goed eten, hoewel duur, maar het is het waard, ik raad iedereen aan om deze plek te bezoeken
Het is goed, heel goed zelfs; het is mooi, het is stijlvol, het is ruim. Natuurlijk is het duur, maar kwaliteit van dit niveau heeft een prijs
great dining experience. special menu for people under 30y old is fantastic !
(Vertaald)
geweldige eetervaring. speciaal menu voor mensen onder de 30 jaar is fantastisch!
Parfait.
Zeer mooie plek om absoluut te ontdekken. Attent personeel en prachtig opgemaakte gerechten. Meer foto's? Volg mij op Instagram: @brnrddcr
Een genot voor het oog, voor het gehemelte... of hoe je de keuken, de chef-kok en het personeel aan de top kunt sublimeren!!
Hoogwaardige service, mooie producten, maar gezien de hoge prijs gereserveerd voor speciale gelegenheden
Very good! Friendly staff, great service and amazing food!
(Vertaald)
Zeer goed! Vriendelijk personeel, geweldige service en geweldig eten!
Verbazingwekkend. Ongelooflijk. Niet goedkoop. Bespaar dus wat € voordat je erheen gaat. Je zult er achteraf geen spijt van krijgen.
Onberispelijke service en maaltijd. ..goed begeleid is het bijbels. ....Zeer leuke romantische avond
Uitstekend! Gastvrij team, perfecte maaltijd, verdient zijn sterren volledig!
Ongelooflijk zoals het al jaren is... uitzonderlijke service en een perfecte setting! Je kunt niet teleurgesteld zijn
(Vertaald) Geweldige ervaring
Service van zeer hoge kwaliteit, fantastische gerechten.
Altijd mijn favoriet onder de toprestaurants in Brussel
(Vertaald) Een toprestaurant in het Zoniënwoud, gerund door een chef-kok die het Franse classicisme een persoonlijk en modern tintje weet te geven.
Uitzonderlijke smaken, topservers!
Restaurant voor onze bruiloft.
Zeer verfijnde en goede service + Parking om scherp te ontdekken
(Vertaald) Leuke plek en heerlijk eten.
Een Brusselse gastronomische must-see in een landelijke omgeving midden in het bos. Heerlijke lunch of diner op het terras
Heerlijk gegeten met vrienden, een uitstekend adres
(Vertaald) Erg warm
Uitzonderlijke keuken, zeer attente service
Uitstekende lunch, inventieve keuken,
Aan te bevelen
Prachtige plek en heerlijk eten, geweldig personeel
Perfecte plek, verdient volledig zijn 2 sterren
Over het algemeen uitstekend. Hartelijk dank Xavier voor de hele organisatie.
het eten is erg goed en de omgeving is fantastisch
Geweldige plek en lekker eten op zijn best
Geweldige locatie. Verfijnde keuken en onberispelijke service.
(Vertaald) uitstekend diner met alle goede service en details die daarbij horen ....
Prachtige plek, geweldige service, gerechten die deze plek waardig zijn
Onberispelijke service, geweldig eten... 5 sterren!
een gezellige plek om een gezellige avond tussen geliefden door te brengen
Not worth all the fuss.
(Vertaald)
Alle ophef niet waard.
(Vertaald) Wat te zeggen ... Onberispelijk restaurant vanuit elk oogpunt !!
Uitstekende tafel!
Topkeuken, maar te kieskeurig en te duur.
Goed maar onder een 2 sterren.
Onberispelijke service - Uitzonderlijke kwaliteit van de ingrediënten
Teleurgesteld. Origineel aperitief. Entree en gemeenschappelijke maaltijd
Amazing. I'd give this place ten stars if I could.
(Vertaald)
Verbazingwekkend. Ik zou deze plek tien sterren geven als ik kon.
geweldig tafelmoment.
wat een fijne kwaliteit en in overvloed😊
(Vertaald) Uitzonderlijke eetervaring
(Vertaald) We eten met de smaakpapillen en de ogen en correcte bediening
Dankjewel
Ik kan er niets negatiefs over zeggen.
Een echte ervaring! Niet teleurgesteld:)
Laat jezelf gaan. De chef-kok en sommelier doen de rest.
(Vertaald) Keuken, service en setting op en top!
Nieuwe ervaring
Een onvergetelijke ervaring!!! Zonder aarzeling aanbevolen!
Wat kan ik zeggen, een festival van het begin tot het einde van de maaltijd...
(Vertaald) Nog best gezellig.
(Vertaald) Akkoord
Alleen maar geluk
Goddelijk netjes en verfijnd
(Vertaald) Zeer goed restaurant
De prijzen zijn gestegen!!!!
Service aan huis, topkwaliteit
Uitstekend maar duur
(Vertaald) Zeer goed restaurant
(Vertaald) Gewoon geweldige gastronomie.
(Vertaald) Een van de musts van de gastronomie in België.
Erg duur en pretentieus
één van de top in België! voor echte kenners
Professioneel team en prettige omgeving
(Vertaald) Roomservice niet aan de top
Geweldig
Altijd bovenop de tijd
(Vertaald) Perfect
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Nieuwste uploads
Sfeer
Street view en 360
Taart
Van eigenaar
Video'S
Wijn