Beoordelingen van La Paix. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Ropsy Chaudronstraat 49, 1070 Anderlecht, België
Beschrijving
Informatie over La Paix, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van La Paix
Maandag
Gesloten
Dinsdag
19:00–20:00
Woensdag
19:00–20:00
Donderdag
12:00–13:00, 19:00–20:00
Vrijdag
12:00–13:00, 19:00–20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van La Paix
F. V. W.
Top locatie gezellige ongedwongen sfeer om weg te dromen in de gerechtjes van een top chef David en gastvrouw Nathalie
A. R.
Zeer attent personeel, perfect tweetalig. Eten was lekker, vers, creatief. Zowel vlees als vis met heerlijke bijpassende wijnen. Wij hebben genoten van begin tot eind!
P. V. D.
Nog belangrijker dan de uitstekende maaltijd is voor mij de beleving. Je voelt je welkom al voor je binnenkomt (telefoontje en voiturier) en dat gevoel wordt alleen maar sterker. We hebben een uitstekende middag beleefd. Dank u!
D. P.
De keuken van La Paix speelt sinds kort een divisie hoger. Minder tafels, meer focus op vaste menu's. Het vijfgangen menu aan 95€ is niet goedkoop maar de liefde voor topproducten (coquilles, kreeft, eend werden vooraf getoond) maken het de prijs waard. Minpunten waren de lange wachttijden tussen de gerechten. En ook de wijnselectie per glas kon niet overtuigen. Met een groot gezelschap is het wellicht interessanter om zelf enkele flessen van de kaart te bestellen.
C. D. M.
Perfecte fusion Japans-Franse keuken. Vlotte bediening, leuke benadering van het concept. Ga er eten, niet voor de zuivere 2 sterren maar voor de creativiteit en de afwerkingsgraad die je van een 2** verwacht.
S. M.
Gewoon top. Zalige smaken, fantastische combinaties, en buitenaardse presentatie. Top bediening (een ervaring die al begint bij de voiturier) , vlot, grappig, met stijl en flair en heel veel kennis en liefde voor de produkten en gerechten. Perfecte dosering en kadans doorheen het menu. Topavond, en geld dubbel en dik waard.
A. W.
Het restaurant stond hoog op mijn wensenlijstje, chef David Martin is afgelopen jaar door Gault&Millau uitgeroepen tot chef van het jaar en ze hebben de tweede ster in ontvangst mogen nemen.
Het restaurant is gevestigd in een neoklassiek hoekgebouw net buiten het centrum, in een multiculturele wijk, er tegenover een groot abattoir. Parkeren kan enkele honderden meters verder (richting het kanaal) in een grote parkeergarage naast het abattoir.
De inrichting is deels van een 19e eeuwse bank, van een klantenbalie is een bar gemaakt. Centraal staat er een homarium en achterin een grote moderne open keuken. Aan het plafond veel kleine origami vogels, leuk. De vierkante tafels zijn keurig met linnen ingedekt met ernaast smalle houten tafels waarin je je spullen kwijt kunt, handig. De stoelen zijn licht blauw en van hout, het zitcomfort was wat minder. De voertaal was Nederlands, daar werden we blij van.
Voor het aperitief konden we kiezen uit drie witte wijnen, het werd de Roero Arneis van Lodali die zeer goed beviel. Er werd meteen indruk gemaakt met een amuse duo. In een witte beker, warme bisque van kingkrab uit Noorwegen waarin een koude crème met koffie, prima van smaak en mooie warm koud beleving.
Op een bord een bereiding van makreel met lavas in een groen blad gewikkeld en afgewerkt met zeste van citrus waarnaast een dip van oester en bouchot mosselen, origineel en verrassend lekker.
Verder met een eigen variatie op de cheesecake. Als basis een zandcakeje met parmezaan waarop een mousse van Belgische geitenkaas en een gelei van doperwten. Prima smaakbalans met goede textuur.
Een stukje warm knapperig stokbrood verscheen met drie verschillende botertjes. Gezouten, met rozemarijn en een met toets van eiken, daar kon ik moeilijk vanaf blijven.
De eerste begeleider was een witte Côtes du Rhône 2016 van Roche Audran met in de hoofdrol de Viognier en een toets van abrikoos. Op het bord twee originele bereidingen. Een ronde sandwich met ertussen bereidingen van Baskisch varken met bouchot mosselen ernaast een uitgeholde artisjok gevuld met tartaar van Bretonse langoustine waarop een soufflé gevuld met langoustine, aan tafel afgewerkt met een bouillon van varken gerookt met look waarbij sake. Prima, originele smakencombinaties waarin je de pure smaken iets minder goed herkend. De wijn bleef hiernaast keurig overeind. (8,5)
Het vlees van het pièce werd even aan tafel geshowd. Een flink stuk van het melklam op karkas gebraden in boter met gekonfijte knoflook, tijm, rozemarijn, peper en wat limoen, leuk.
Over naar Italiaans rood, de Etna Rosso 2017 van Ciauria, elegant fruitig met tonen van kers en aarde. De lamszadelfilets waren keurig op het bord gedresseerd met ernaast een dikke groene asperge waarover wat olijfolie en een ring van warme aardappel gevuld met shiitake en ui gekruid met zwarte peper, dit was afgedekt met een sausje van geitenkaas en verse harissa. Aan tafel nog een stukje van de buitenzijde van de rib wat nog even op de gril had gelegen en de eigen saus. Het vlees was mooi hoog op smaak, de textuur was iets minder verfijnd dan gewend dus wel even kauwen. De asperge was top en de aardappelbereiding origineel en complex. De wijn vulde het gerecht aan met aroma en mooie zuren. (8,25)
Er was gekozen voor een Chileense dessertwijn, de Lujuria late harvest van Casas Patronales gemaakt van Sauvignon en wat Riesling, niet te zoet met een hoofdrol voor de Sauvignon. Op het bord passiefruit uit Vietnam gevuld met sorbetijs van passiefruit aangemaakt met miso en zout waarop een merengue soufflé gegratineerd met praline. Hele mooie smaken met prima zuren en goede warm koud beleving. De wijn werd wat zoeter door de passievrucht, hierdoor iets minder lekker. (8)
Als afsluiter nog een drietal lekkere friandises.
Bediening was zeer goed tot uitstekend verzorgd, zeer correct met keurige gedetailleerde uitleg bij wijn en spijs en in de Nederlandse taal.
Samengevat was het een mooie beleving in een speciale ambiance met originele gerechten, goede wijnen en prima bediening. Voor herhaling vatbaar.
B. D.
Een klassezaak op alle vlak, helemaal hun 2 Michelin-sterren waard!
k. l.
Super gegeten leuke sfeer en vriendelijke bediening. Echt een aanrader.
P. V. W.
Dit is in al zijn eenvoud hemels genieten. Een bijzonder aangenaam restaurant waar ik zeker naar terug ga binnenkort
b. g.
Geweldige ervaring!! Aangenaam, speciaal, lekker!!
P. V. d. b.
Super : eten, service, ambiance
F. b.
Niet goedkoop maar goed en origineel .
W. L.
Sterrenrestaurant maar aperitiefhapjes komen pas als aperitief al lang op is!
?????????????????
S. V. d. L.
Top over heel de lijn !
M. V. d. B.
2 sterren waard!
P. H.
Ongelofelijk lekker vlees
G. M.
Geweldig
W. D. S.
Lekker en verassend
A. R.
The best Menu in a Michelin starred restaurant that I have been to. Influenced by his times in Japan he blends his cooking style perfectly. Simple presentation but incredible taste. Definitely worth a trip. Also perfect service by the waiters
(Vertaald)
Het beste menu in een restaurant met een Michelin-ster waar ik ben geweest. Beïnvloed door zijn tijd in Japan mengt hij zijn kookstijl perfect. Eenvoudige presentatie maar ongelooflijke smaak. Zeker een reis waard. Ook perfecte service door de obers
H. G.
An outstanding culinary experience, both in terms of cuisine and service. Two Michelin stars well deserved.
Celebrity chef David Martin composes a stellar menu with Asian influences. Had lunch fish tasting. An excellent fusion of different tastes.
Three tasting menus offered ranging from 125-225 euro. Decent wine selection. The service is spectacular and curate your meal.
Restaurant is situated in a historic building which has been serving food since 1892– just across from the old Brussels slaughter house. There’s a story to be told, which pays homage to the past, but looks firmly towards the future.
Not a place to be missed!
(Vertaald)
Een uitstekende culinaire ervaring, zowel qua keuken als qua service. Twee Michelinsterren dik verdiend.
Celebrity chef David Martin stelt een sterrenmenu samen met Aziatische invloeden. Lunch gehad met visproeverij. Een uitstekende samensmelting van verschillende smaken.
Drie degustatiemenu's aangeboden variërend van 125-225 euro. Fatsoenlijke wijnkaart. De service is spectaculair en stelt uw maaltijd samen.
Restaurant is gevestigd in een historisch gebouw dat al sinds 1892 eten serveert, tegenover het oude Brusselse slachthuis. Er moet een verhaal verteld worden dat een eerbetoon is aan het verleden, maar vastberaden naar de toekomst kijkt.
Geen plek om te missen!
S. /.
(Vertaald) Twee welverdiende Michelinsterren. De chef beheerst zijn keuken van begin tot eind, allemaal met een perfect opgeleid en efficiënt keukenteam. De keuken is uiteraard zeer verfijnd, gepresenteerd met elegantie en de verschillende diensten moet je een keer in je leven ontdekken. Hier mixen we België met Japan en combineren kracht en finesse midden op een historische plek en plein in Brussel. Daarnaast komt de chef kennismaken, vertelt hij over zijn vak, zijn passie en zijn manier van koken. Ik was gefascineerd.
ת. מ.
(Vertaald) Wat een spectaculaire maaltijd! !
Uitstekende grondstoffen.
Smaakcombinaties zijn subtiel en explosief tegelijk
Geweldig en bekwaam personeel?
We vertrokken weggeblazen, dronken en gelukkig! !
Uiteraard aanbevelen 10/10
Y. C.
(Vertaald) Unieke en originele ervaring! Uitstekende producten en professionele service in een historische setting! We gaan terug ️
j. l.
(Vertaald) Een uitzonderlijke ervaring. Smaken en aroma's die nog heel lang in mijn smaakgeheugen gegrift zullen blijven.
We namen het grote menu, en we hadden gelijk, je moet de citroen proeven, het legendarische gerecht van het huis.
De inrichting is hier niet het sterkste punt, je moet voor de keuken gaan.
D. R.
Culinary heaven on Earth! Have had dinner at many starred restaurants, but this was the best kitchen ever experienced. Not only the welcome, service and atmosphere is super spontaneous, authentic, typical and warm, also the food - a combination of French and Japanese cuisine , using delicious and different crabs and recongnizable ingredients - is just blowing you away with every dish. Melting on the tongue, perfect pairings, delicate flavours that really go well together and very surprizing wines (Hungarian white wine! super nice). A simply fantastic evening. We were 4 - right front of the kitchen and the chef and his team were perfectly in control. A pleasure to see. His wife is managing the service perfectly too. You can see and feel she is close to her team and gives them the trust and freedom to give their own touch to their work and how they deal with the guests. Many thanks to the La Paix team and hope to come back one day.
(Vertaald)
Culinaire hemel op aarde! Heb in veel sterrenrestaurants gegeten, maar dit was de beste keuken ooit meegemaakt. Niet alleen de ontvangst, bediening en sfeer is superspontaan, authentiek, typisch en warm, ook het eten - een combinatie van de Franse en Japanse keuken, gebruik makend van heerlijke en verschillende krabben en herkenbare ingrediënten - blaast je bij elk gerecht gewoon omver. Smeltend op de tong, perfecte combinaties, delicate smaken die echt goed bij elkaar passen en zeer verrassende wijnen (Hongaarse witte wijn! superlekker). Een gewoon fantastische avond. We waren met 4 - recht voor de keuken en de chef-kok en zijn team hadden de controle perfect. Een genot om te zien. Zijn vrouw beheert de service ook perfect. Je ziet en voelt dat ze dicht bij haar team staat en ze het vertrouwen en de vrijheid geeft om hun eigen draai te geven aan hun werk en hoe ze met de gasten omgaan. Veel dank aan het La Paix-team en ik hoop op een dag terug te komen.
J. D.
(Vertaald) Een tweesterrenrestaurant dat het ontdekken waard is!
Een restaurant dat je je in deze hectische buurt niet zou voorstellen, maar de hulp van de bediende maakt het een stuk makkelijker om niet om te draaien voor een zitje!
De ontvangst is hartelijk en tegelijkertijd heel eenvoudig! We halen onszelf niet naar beneden en we staan onszelf toe grapjes te maken!
Het 6-gangenmenu dat op vrijdagavond wordt opgelegd, laat ons natuurlijk een breed scala aan smaken uit de keuken van Mr. Martin ontdekken!
Mijn twee favorieten blijven de "taartje-kaviaar" en de mille feuille - gewoon ongelooflijk!
We hadden graag een bezoek van de chef aan onze tafel gehad, maar het is alleen tijd om uit te stellen!
Nogmaals bedankt voor dit moment dat gegraveerd zal blijven!
M. P.
(Vertaald) Een echte culinaire ervaring, want ik heb zelden de gelegenheid om te doen met een onberispelijke service. Echter, lichte bittere smaak van de espresso voor 12 euro. . .
D. N.
Amazing restaurant!!! We loved the 3-course menu, the environment was really spacious, and the service was impeccable! Highly recommended!
(Vertaald)
Geweldig restaurant!!! We hielden van het driegangenmenu, de omgeving was erg ruim en de service was onberispelijk! Sterk aanbevolen!
T. K.
(Vertaald) Schoon en mooi kader. Attente klantenservice met een glimlach. Veel onderzoek in de gerechten en mooie smaaksmaken. We hadden plezier! Jammer dat de kok niet aan tafel komt...
O. I.
(Vertaald) Een geweldige gastronomische ervaring. Perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Personeel en eigenaar zijn erg vriendelijk
P. B. L. H.
(Vertaald) Het sterrenrestaurant van David Martin, je voelt je er goed, je eet goed
Op deze plek is alles geschiedenis, of het nu gaat om het bord tot het gebouw, tot de elementen van het decor of zelfs tot wat u op uw bord aantreft.
Keuken van hoge gastronomie met tonen van Aziatische producten die weinig of niet bekend zijn bij het publiek
P. C.
(Vertaald) Eén woord is genoeg om de ervaring in deze plaats van verfijning te beschrijven: betovering...
T. P.
(Vertaald) Toprestaurant met sterren. We genieten !
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening.
Enige nadeel is de parkeerplaats.
A. E.
(Vertaald) Zeer uitgebreide maaltijd... jammer dat er niet à la carte gegeten kan worden!
M. D.
(Vertaald) Een van mijn beste eetervaringen.
Om te beginnen is de service best perfect?
De verschillende gerechten komen vrij snel aan dus dat is ook een goed punt.
En de keuken wauw wat een geluk het is echt een beleving die vervoert!
Als ik maar één minpuntje zou moeten noemen, zou het de locatie kunnen zijn voor een restaurant van deze status.
Bedankt aan het team dat dit moment echt tot een magisch moment heeft gemaakt!
G. S.
(Vertaald) Zeer goed. Deco, oké. Het is erg goed, maar ik verwacht meer van een 2 sterren.
O. H.
We had the great pleasure to go today through a fabulous journey with Chef Martin and his team. How to qualify it…? The sequence of the courses is a very thought through story. Each course is carefully designed with a high level of complexity. The beauty of it is that there is no nonsense, every layer, texture, flavour serve the purpose in a splendid harmony. It is readable and it provides great emotions! There is no secret why La Paix, Bon-bon or l’Air du temps have their two stars in common (with different styles). There is a vision, a story and a purpose. La Paix was a fantastic experience, magnifying the discrete and beautiful Belgian culture of understated cultury and family history. A big thank you to the Chef and his team for the great night!
(Vertaald)
We hadden het grote genoegen om vandaag een fantastische reis te maken met chef-kok Martin en zijn team. Hoe kwalificeer je het...? De volgorde van de cursussen is een zeer doordacht verhaal. Elke cursus is zorgvuldig ontworpen met een hoge mate van complexiteit. Het mooie ervan is dat er geen onzin is, elke laag, textuur, smaak dient het doel in een prachtige harmonie. Het is leesbaar en het zorgt voor grote emoties! Het is geen geheim waarom La Paix, Bon-bon of l'Air du temps hun twee sterren gemeen hebben (met verschillende stijlen). Er is een visie, een verhaal en een doel. La Paix was een fantastische ervaring, die de discrete en prachtige Belgische cultuur van ingetogen cultuur en familiegeschiedenis uitvergroot. Een grote dank aan de chef-kok en zijn team voor de geweldige avond!
S. C.
(Vertaald) Geweldig restaurant! En ik spreek bewust, want ik ben in veel restaurants geweest. Deze verdient zijn twee sterren, en bovendien ging ik er op een middag heen voor het lunchmenu, dus ik kan me voorstellen dat het grote menu nog spectaculairder moet zijn!
Het was heerlijk en de service was ook goed. Niets meer te zeggen, raad ik aan aan liefhebbers van lekker eten.
Y. K.
(Vertaald) 5 sterren !! Perfect van begin tot eind, of het nu gaat om de bediening of de keuken. Ik heb zelden te maken gehad met beheersing van materialen en smaken. DANKJEWEL
M. V. R.
(Vertaald) Prachtig restaurant verdient zijn twee sterren. Geweldige warme gastvrije plek. Onberispelijke kwaliteit. Een trots om een keuken en een Belgische kok van deze kwaliteit te hebben. Proficiat aan u, meneer David Martin, en aan uw team.
V. S.
Beautiful and relaxing environment. Super friendly service and some of the best food you can have in Belgium. Best let the chef showcase his skills and give him free reign. Parking just across the street gives added value to this destination
(Vertaald)
Mooie en ontspannende omgeving. Supervriendelijke service en het beste eten dat je in België kunt hebben. Het is het beste om de chef zijn vaardigheden te laten zien en hem de vrije loop te laten. Parkeren aan de overkant van de straat geeft een meerwaarde aan deze bestemming
J. C.
Food was great, as to be expected given the rating of this restaurant. Unfortunately it is located in a not so pleasant area of the city and you have to walk from the parking lot to the restaurant through an area that did not look very nice or elegant for this type of dining experience.
(Vertaald)
Eten was geweldig, zoals te verwachten gezien de waardering van dit restaurant. Helaas bevindt het zich in een niet zo prettig deel van de stad en moet je van de parkeerplaats naar het restaurant lopen door een gebied dat er niet erg mooi of elegant uitzag voor dit soort eetervaring.
P. V. L.
The food is at Michelin star level and the atmosphere is casual. We paid about € 130 a person for a glass of champagne, a glass of wine, a starter, a main course and a coffee which is not cheep but.given the quality of the food very reasonable. We'll be back to try the full menu
(Vertaald)
Het eten is op Michelin-sterrenniveau en de sfeer is ongedwongen. We betaalden ongeveer € 130 per persoon voor een glas champagne, een glas wijn, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een koffie die niet goedkoop is maar gezien de kwaliteit van het eten zeer redelijk. We komen terug om het volledige menu te proberen
M. M.
(Vertaald) Zeer goede keuken en ouderwetse maar leuke zaakjes, gelegen tegenover de ingang van de slachthuizen van Anderlecht. Het personeel is top (professioneel en vriendelijk).
Groot nadeel: sinds ze een ster hebben... zijn de prijzen onbetaalbaar geworden voor de meerderheid van de gewone mensen. Jammer !
Ik gaf de voorkeur aan La Paix uit de vroege jaren 2000: het was ronduit vriendelijk en veel toegankelijker.
We konden dan komen proeven, iets unieks in Brussel, een Westvleteren (het beste bier ter wereld).. zonder verplichting om daar te moeten eten.
Het restaurant is overdag niet vaak open (vanwege de wijk "Heyvaert"?).
A. v. d. W.
Fantastic food, helpful and friendly staff and a very relaxing ambience. When we vistited wasnt that busy, but this is one of the few places I've been where this did not matter one bit - it was still intimate and cosy. Had a lovely meal (tasting menu) here and look forward to going back.
(Vertaald)
Fantastisch eten, behulpzaam en vriendelijk personeel en een zeer ontspannen sfeer. Toen we er waren was het niet zo druk, maar dit is een van de weinige plaatsen waar ik ben geweest waar dit er niet toe deed - het was nog steeds intiem en gezellig. Had een heerlijke maaltijd (degustatiemenu) hier en kijk ernaar uit om terug te gaan.
A. W.
(Vertaald) VERBIJSTEREND. Waarschijnlijk de beste in Brussel.
Wanneer je door de deur loopt, is de setting verfijnd en ontspannen. Brusselse cafésfeer uit de jaren 30, tegelvloeren en open keuken. We komen vooral terug voor wat uit dat laatste komt: de lokale keuken met Franse en Japanse roots. Een genot!
L. C. d. N. !.
(Vertaald) David Martin, de chef-kok van het restaurant La Paix, met een 3e koksmuts en een score van 17/20 bij Gault & Millaut en een Michelinster, heeft besloten de codes te verstoren. Geconfronteerd met de heropleving van restaurants die gerijpt vlees aanbieden, moe van het zien dat zijn klanten uitzonderlijk vlees bederven met een bearnaisesaus, wordt David Martin na meerdere reizen naar Japan 平和を復元 (Restaurant La Paix in het Japans).
Beginnend met de kamer, waar in het midden duizend origami staan, volgens de legende van de duizend kraanvogels. Een legende uit Japan, waar origami op grote schaal wordt beoefend, die zegt dat als je duizend papieren kraanvogels in een jaar vouwt, bij elkaar gehouden door een schakel, je je wens voor gezondheid, een lang leven, liefde of vervuld geluk kunt zien.
Als er op het menu nog een Simmental runderribstuk van het Lesage-huis of een melkgevoerd lamsvlees uit Aveyron staat, heeft de chef besloten zijn creativiteit de vrije loop te laten met bijvoorbeeld zoals vandaag: Bretonse sardines gemarineerd in Kanisu-azijn, groentepraliné met avola-amandelen (provincie Syracuse op Sicilië), koolsap, koriander, appel en gember. Allemaal gewoonweg schitterend.
Of een rode zeebarbeel met Sake-Kasu gepocheerd in zwarte olijfolie en Sakura-poeder, bouchot-mosselpulp met Ume-Koshu (een kruiderij met ume-pruim (29,65%) met groene chili (19,87%).
Of een gillardeau-oester (Gillardeau-oesters worden vier jaar lang volgens strikte regels gekweekt) gegratineerd met boschampignons, waterkers uit Laken, Katsuoboshi (bereiding van bonito).
Elk gerecht is een lust voor het oog maar vooral voor de smaakpapillen.
Het restaurant La Paix is een van de weinige in Europa die levende Noorse koningskrab aanbiedt in hun grote aquarium dat bij de ingang van de keuken staat. Het belang van levende koningskrab is om Japanse recepten mogelijk te maken die onmogelijk zijn met diepvriesproducten.
Ons dagmenu:
- Zwarte kabeljauw (kabeljauw) Saikyo-Miso, fijn gekonfijte selderijtaart met Kyoto miso, laurier dashi.
- Three-cornered line-gevangen witte tonijn, gerookte paling Dashi met azijn en zeewier.
- Bresse gevogelte shio-koji, gekookt op houtvuur, mais/aardappelen, Kyoto uienolie jus.
Toen het dessert eindelijk arriveerde, een millefeuille van "La clocharde" appels, yubeshi-ijs, madeleines, oude cidergelei en oude saké sabayon, chocoladefinancier, kweeperencompote gekookt in hooi, hield ik mezelf voor dat ik in een uitstekend Japans restaurant was.
David Martin beheerst het koken en kruiden tot in de perfectie, zijn keuken bereikt nieuwe hoogten.
De keuken van restaurant La Paix is dan ook een werkelijk buitengewone keuken: verfijnde schotels, nauwkeurige dressing en geweldig onderzoek in de composities.
Sommige maaltijden laten een onuitwisbare herinnering achter, voor altijd in het geheugen gegrift, dit was vandaag het geval in Restaurant La Paix
G. F.
(Vertaald) Gelegen tegenover de slachthuizen van Anderlecht, biedt dit restaurant een verfijnde keuken en mengt Japanse smaken met lokale producten uit België. Als je een toerist bent en van gastronomie houdt, dan ben je hier aan het juiste adres!
M. D.
(Vertaald) Een zeer historische en overzichtelijke setting voor dit uitzonderlijke restaurant. Valetparking beschikbaar, raad ik aan. Wees voorzichtig met de prijs van 2 sterren, maar het is het waard.
R. B.
(Vertaald) Het is een unieke plek! Een onvergetelijk moment want de kwaliteit is er. De service is veel te serieus, maar het blijft gezinsgericht. Een plek om te ontdekken. RB
N. G.
(Vertaald) Zeer mooie plaats. Gastronomische keuken. Heerlijk en een service aan de auteur van zijn gastronomie.
Persoonlijk ZEER SYMPA
Ik adviseer .......
H. B.
(Vertaald) Ongelooflijke keuken, hooggekwalificeerd personeel, een kleine oase van rust ;-) in de stadsjungle van Anderlecht!
O. V. O.
(Vertaald) Geweldige keuken van een zeer hoge standaard.
F. B.
(Vertaald) Een goede tijd, zeker. Maar zeker niet onvergetelijk. Een beetje krap voor een 2-sterren. . .
S. P.
R. M.
Revelation. Sadly they're only open at noon. Perfect cuisine with ditto service.
(Vertaald)
Openbaring. Helaas zijn ze alleen 's middags open. Perfecte keuken met dito bediening.
A. D.
(Vertaald) Geweldige tijd. Perfecte keuken en bediening. Aanbevelen !
B. B.
Top
(Vertaald)
Bovenkant
O. J.
Food was very good and reasonably priced
(Vertaald)
Eten was erg goed en redelijk geprijsd
N. D.
Delicious. Nice atmosphere. Friendly staff.
(Vertaald)
Verrukkelijk. Goede atmosfeer. Vriendelijk personeel.
M. S.
Pure art. And great interior at the gates of L'abattoir.
(Vertaald)
Pure kunst. En geweldig interieur aan de poorten van L'abattoir.
L. C.
W. Y.
😚
J. L.
A. A.
B. D. V.
Great interior. Good food.
(Vertaald)
Geweldig interieur. Goed eten.
C. R.
(Vertaald) Ik zal het kort houden: in geen geval te missen. juichen!
F. F.
A very nice place to stay in Bruxelles.
(Vertaald)
Een erg leuke plek om te verblijven in Brussel.
L. P.
(Vertaald) Zeer smakelijke en verrassende lunch
d. b.
(Vertaald) Een ongelooflijke ervaring, een plek om absoluut te doen?
b. b.
(Vertaald) we vinden het bier erg koud
G. H.
(Vertaald) Uitzonderlijk moment
M. W.
(Vertaald) Erg leuk als medium
C. P.
(Vertaald) uitstekend restaurant
f. a.
(Vertaald) Uitstekend
V. M.
(Vertaald) Verrukkelijk
D. C.
R. G. W.
Great place, horrible neighborhood
(Vertaald)
Geweldige plek, vreselijke buurt
P. F.
Perfect!
H. S.
(Vertaald) Een oase van rust
L. E.
Top!
(Vertaald)
Bovenkant!
J. L.
(Vertaald) GOED
I. J. D. L.
(Vertaald) GOED
M. D.
(Vertaald) ik vond leuk
T. B. F. a. d. J.
(Vertaald) Fantastisch
H. E.
T. B.
(Vertaald) Gewoon ... wouaaahhhh
A. C. T. (. D.
Enjoyed myself
(Vertaald)
Me vermaakt
D. C.
(Vertaald) Brouwerij
D. B.
x. t.
V. C.
(Vertaald) Buitengewoon
K. M.
M. B.