Beoordelingen van Frituur René. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Frituur René
Verzetsplein 14, 1070 Anderlecht
Beschrijving
Informatie over Frituur René, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Frituur René
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00–14:00
18:00–21:30
18:00–21:30
Donderdag
12:00–14:00
18:00–21:30
18:00–21:30
Vrijdag
12:00–14:00
18:00–21:30
18:00–21:30
Zaterdag
12:00–14:00
18:00–21:30
18:00–21:30
Zondag
12:00–14:00
18:00–21:30
18:00–21:30
Beoordelingen van Frituur René
Het interieur mag op de monumentenlijst, mosselen en steak zijn goed, niet super. De frites is zo-zo. Garnaalkroketten zijn prima, maar dat er geen gefrituurde peterselie bij zit was het laatste wat ik bij een zaak van deze statuur verwachtte.
Zeer vriendelijke bediening! Zowel de garnaalkroketten als die met kaas waren zeer lekker! En niet te vergeten hun steak! Het interieur... dat maakt het nog af, heel gezellig!
Super lekker. Altijd moeilijk kiezen wat te eten want alles is top en vers bereid
Een echte Brusselse brasserie. Met lekkere steak maar ook andere suggesties. En bij de gerechten een slaatje zoals vroeger met een top vinaigrette!
Evenals zeer lekkere frietjes!
Restaurant is sinds jaar en dag gekend op het verzetsplein in Anderlecht om zijn mosselen en rood vlees. Superlekkere gerechten.op de klassieke manier bereidt met veel aandacht voor smaak. Werkt met verse producten. Vriendelijke en vlotte bediening. Zeker een bezoek waard als je in de buurt bent.
Leuke sfeer, vriendelijke bediening, lekkere steak... maar een tafel met 4 personen washeel luidruchtig en met ons hadden andere gasten er wel last van... de mensen van het restaurant lieten begaan..
Belgische frituur op z'n puurst. Echte nostalgie en echt lekker eten. Aanrader.
Het is een rustige zaterdagmiddag als we plaatsnemen aan een tafel met een ouderwets rood wit geblokte toile cirée in restaurant <B>Friture René<B> in het centrum van Anderlecht. Het voelt aan alsof we door de teletijdmachine van professor Barabas zijn teruggeflitst in de tijd. Het eerste dat opvalt is de <I>joie de vivre<I> bij het personeel dat zich duidelijk amuseert, altijd een goed teken in de horeca. Friture René is het hele weekend open, hetgeen bijna een uitzondering is in Brussel. In 1932 werd de zaak als frituur opgestart door ene René. In 1967 namen de schoonouders van huidige chef Dirk Piolon de zaak over en maakten er een restaurant van. De specialiteit van het huis was steak provençal, een populair gerecht in de tijd dat de Provence toeristisch werd ontsloten. Het gerecht staat uit respect voor het verleden nog steeds op de kaart. Sinds 1989 nemen Dirk en zijn echtgenote de honneurs waar.
Als voorgerecht nemen we een portie moules parquées (€7,20 voor een dozijn). Hierbij drinken we een glas pretentieloze rinse witte huiswijn (€2,9). Rauwe mosselen zijn de oesters van de kleine man zei Louis Paul Boon. Inderdaad, voor een derde van de prijs is het smaakpalet complexer en geconcentreerder. De mosselen zijn kraakvers, rijk aan sap en fris (niet koud). Ze worden geserveerd met een royale portie zelfgemaakte mosterdvinaigrette. Je proeft alle smaken van de zee in één hap.
Als de heimwee naar Frankrijk te groot wordt, heeft mijn <I>madame<I> nood aan een stevige entrecote. Dirk Piolon haalt zijn Belgische Witblauwe rundvlees bij een leverancier die het vlees een tweetal weken in de koelcel laat rijpen. Dat is aan de kolossale entrecote bearnaise (€22,90) van 400 g (!) te proeven. Het vlees heeft een zachte delicate smaak en is bovendien zeer mals. Het is perfect tussen saignant en à point gegrild. De bearnaise had echter wel luchtiger mogen zijn.
Voor mij komt er een uit de kluiten gewassen filet americain (€12,90) op tafel, smeuïg aangemaakt met een diepe nasmaak die niet begint te vervelen na twee happen. Het oog wil ook wat, vandaar dat er twee indrukwekkende stenen potten met augurken en uitjes op tafel worden gezet. Het originele recept van Joseph Niels uit 1925 wordt in grote lijnen gevolgd, maar hier is de filet americain in de keuken aangemaakt met eigeel, olie en azijn, terwijl dit eigenlijk bij een steak tartare behoort te gebeuren. In dit geval had het een mayonaise met fijngehakte piccalilly moeten zijn. De huisgemaakte dikke frieten zijn vanbuiten niet krokant genoeg. Ze hadden de tweede keer iets langer in het frietvet mogen liggen. Trouwens bij filet americain horen pommes allumettes te worden geserveerd. Bij deze hoofdgerechten drinken we een paar frisse pinten Bel pils (€2,10) van brouwerij Moortgat. Deze pils is beter want hoppiger dan Vedett, het dure branché nakomertje uit Breendonk. Nog een koffie (€2,3) om af te ronden en we klokken deze gezapige weekendlunch af op €66,90 en gaan een heerlijk middagdutje doen...
Vriendelijke bediening en vlotte service, heerlijke steak.
beste steak in jaaaaren...
Top! Super lekker en super vers, zoals altijd!
Een echte aanrader gekend door alle Anderlechtois 😁
Belgische keuken in een decor van rond de wereldtentoonstelling van 58. Bediening niet altijd top maar het eten is wel top.
Zeer lekker gegeten en lekkere wijntjes gedronken. Goede bediening gekregen.
Kwaliteit en bediening zijn top!
Heel lekker eten maar regelmatig lang moeten wachten.
Leuke, vriendelijke bediening en lekker eten.
Zeeer lekker eten!!! Vlotte
bediening en betaalbare gerechten.
Heel lekkere steak, vriendelijk personeel
Heel lekker en hele goede en zeer vriendelijke persoon😉😉😉
supergoed zoals altijd. een vaste waarde👍👍👍
Echt de moeite. Speciale buurt maar culinair toppertje.
Gezellig, lekker eten, vriendelijk personeel
Krappe zitruimte doet afbreuk aan de bijzondere ervaring.
Lekker eten in een zeer mooi kader.
Lekker gegeten met de collega's in een authentiek kader.
De Baskische steak! Heeeeeeeeeeeeerlijk.
Zéér goed
Sinds jaren .....een aanrader !!!
Lekkere mosselen in het seizoen.
zeer lekkere steak !
Entrecote frites.... top
zeer aangenaam en lekker
Brussel op zijn best.
OUDERWETS LEKKER EN MET LIEFDE BEREID !!!
Heel lekker
Super eten...
Overheerlijk!
Lekker eten
Had hoge verwachtingen maar dat viel erg tegen. Weinig liefde in de zaak en het eten te ondervinden…
Steak zeker ok maar de frieten allesbehalve (en dat voor een frituur). Prijs kwaliteit kan beter...
Typisch restaurant lekker eten en eerlijke prijzen
Zeer leuke ontdekking, goede service. Zeer lekkere garnalen- en mosselkroket. De premium special steak met een prachtig bewaard gebleven blauwe bakkleur. Als ik een negatief punt mag noemen, dan is het wel het lawaai van de kinderen bij het terras, die voortdurend als varkens rondlopen. En dan de prijs van €141,- voor 2 personen, voorgerecht en hoofdgerecht, zonder wijn en lichte koffie... En natuurlijk de buurt...
Een Brussels restaurant met een zeer warme sfeer. Alle producten zijn vers, de kroketten worden ter plekke bereid en zijn vers. Ik bestel ze elke keer opnieuw. De pure filet is essentieel, de sauzen zijn vol van smaak, etc. Het personeel is erg gastvrij en vriendelijk. Ik kom er al jaren, de kwaliteit is consistent en ik heb er nog nooit een opmerking over hoeven maken! Ik raad het echt aan.
Voor mij is dit een van de beste brasserie-vleesrestaurants. We hadden garnalenkroketten als voorgerecht en als hoofdgerecht de vleesspecialiteit van het restaurant. Een van de beste vleessoorten die ik ooit heb gegeten, een waar genot. Ik kan René's Friture 1000 procent aanbevelen!
Ik ga al sinds mijn babytijd naar Friture Renée en word er altijd hartelijk ontvangen. Het restaurant serveert traditionele Belgische gerechten en heeft een zeer mooie wijnkaart. Je kunt er met een grote groep, met het gezin of alleen terecht. Verse en lokale producten.
Superplek voor een klassieke Belgische maaltijd. Kaaskroketten, Steaks, mosselen, moules à l'escargot (heerlijk!!!), filet américain... Nooit teleurstellend!
(Vertaald) Laten we het maar meteen zeggen, Friture René is een heel goed restaurant. Op het menu kaaskroketten en groene peperbiefstuk. Speciale vermelding voor de kaaskroketten, ik denk niet dat ik ooit zulke goede heb gegeten. Het personeel is erg vriendelijk en hoewel het restaurant bijna vol was, was de wachttijd tussen de gangen heel normaal.
Ik was er 5 jaar niet meer geweest, toen ik er nog een vaste klant was. Nou ja, ik was een beetje teleurgesteld, de frietjes waren niet goed gaar, maar de mosselen waren nog steeds even lekker. De plek heeft zijn charme behouden, maar de prijzen zijn explosief gestegen vergeleken met andere plekken waar je dezelfde gerechten van vergelijkbare kwaliteit kunt eten.
Super goed. Hartelijk. Zeer warm welkom
Heeft niets met frituren te maken. Vrij klein restaurant. Mijn eerste bezoek daar. Maar om nog een keer te doen.
Is er nog wel iets te zeggen voor deze plek die al tientallen jaren bestaat? Een geruit tafelkleed van tafelzeil, oude tegels en houten banken dragen bij aan de charme van dit Brusselse ontbijt. De mosselen zijn uitstekend, net als de bediening. Ga ervoor!
Wat kan ik zeggen behalve: "The place to be" 🤓
Ik werd uitgenodigd in dit restaurant tijdens mijn bezoek aan Brussel en we hebben er een geweldige tijd gehad in een aangename omgeving met kwaliteitsvolle service 👌🏽
Als je in Brussel bent, moet je daar absoluut heen gaan. Ik kom zeker terug.
De gerechten zijn heerlijk (ik raad de Vlaamse carbonnade aan) 😋, de frietjes zijn vers (en vooral Belgisch 😎), en de MUST... de mayonaise is huisgemaakt en dat is echt klasse 👏🏽
Ik heb er echt van genoten en ik raad het zonder aarzeling aan!
Best place for a tasty milk. The environment is very traditional and both food and drinks are excellent. We received the best service ever, very attentive and always checking if we needed anything. Thank you!!
(Vertaald)
Beste plek voor een smakelijke melk. De omgeving is zeer traditioneel en zowel eten als drinken zijn uitstekend. We kregen de beste service ooit, zeer attent en altijd controleren of we iets nodig hadden. Bedankt!!
Uitstekende kleine plaats. Geweldige steak, geweldige frietjes.
De wijnkaart heeft een update nodig en een meer coherente prijsstelling. Ze hebben goede producenten, maar sommige dingen zijn duurder dan ze zouden moeten zijn.
De meeste spullen zijn ook uitverkocht en of niet vermeld.
Geweldige ervaring zal teruggaan
Eenvoudige keuken, maar met uitstekende producten. Hartelijk en zeer gastvrij. Bedankt, team!
Heerlijke kaaskroketten, smaakvol vlees en ultraverse kabeljauwharten.
Zeer warm welkom, professionele service, top
Erg lekker eten, bediening niet erg vriendelijk.
Vrij prijzig.
Een echte aanrader.
Heerlijke, verse gerechten, onbeperkt verse friet.
Onberispelijke service.
Niet echt een frituur (dus ook geen afhaalhoorntje), maar een uitstekende bistronomische Belgische keuken, geserveerd in een prachtig traditioneel kader. Ik heb een aantal uitstekende Vlaamse stoofschotels gegeten. Ik geef een ster minder omdat ik een beetje teleurgesteld was door de friet, en omdat de prijzen van de drankjes overdreven zijn (3,70 per pintje, 8,30 voor een liter water!).
Goed eten en service. Ik had de mosselen gekookt in boter en knoflook en ze waren uitstekend!
De plek is geweldig met geweldig personeel dat je zal helpen het beste naar jouw smaak te kiezen en heerlijk eten waar je je goed bij voelt!
Heerlijk eten, vriendelijke bediening
Zeer goede Frans-Belgische keuken in een traditionele setting.
De solettes meunière zijn uitstekend.
Het is echter jammer dat er geen mosselen verkrijgbaar waren, want de menukaart biedt een ruime keuze.
Trage service maar heerlijk eten. Aan de duurdere kant!
Dit restaurant is in 50 jaar absoluut niet veranderd.. Het is nog steeds heerlijk.. Beter reserveren.. Het brood, het vlees, alles is werkelijk van zeer hoge kwaliteit en er wordt met veel kennis van zaken gekookt +++
Lekker eten, verse producten en vriendelijke bediening. Eén kanttekening: wel wat prijzig in vergelijking met het menu.
Al meer dan 40 jaar is dit adres een begrip in de Brusselse keuken.
Dirk in de keuken en zijn gezin in de eetkamer, altijd met een glimlach en een onberispelijke service.
Als u door Brussel reist, is deze plek een omweg waard vanwege de kwaliteitsvolle Belgische keuken, vanwege de ontvangst en de schoonheid van dit restaurant: een heel mooi, prachtig gerenoveerd huis.
Er is de metro om Anderlecht te bereiken, het station ligt op vijf minuten van het restaurant!
Nathalie
Altijd erg goed. Onberispelijke service. Een eersteklas ontvangst. Kwaliteitskeuken. Verse producten, netheid, nauwkeurigheid op elk niveau... bedankt om deze typisch Brusselse traditie levend te houden.
Zeer goede brouwerij. Nooit teleurgesteld.
Zeer goede plek om les moules te eten!!! Ik kom snel terug!
Goede "Friture", erg lekkere mosselen, erg lekker vlees, maar vrij hoge prijzen.
Goede wijnen, maar wel aan de hoge prijs!
Jammer dat je niet kunt reserveren, want het wachten kan lang duren en de wachtenden vertonen tekenen van irritatie als de eters niet snel genoeg vertrekken: dat kan erg onaangenaam zijn!
Het is altijd een plezier om daarheen te gaan.
Lekker eten, kwaliteitsproducten en goede service...
Werkelijk overheerlijke ham- en kaaskroketten, en niet te vergeten het Baskische rundvlees...om voor te sterven!
Niet goedkoop, maar je weet waar je voor betaalt.
Een vintage setting, typische gastronomie met kwaliteit, kwantiteit en welkom - speciale vermelding voor de tartaar
Deze instelling voldeed, volgens alle recensies, aan onze verwachtingen.
Belgische specialiteiten zijn de orde van de dag: garnaalkroketten, mosselen met friet, steak met friet, Americano... Je vindt er wat je zoekt.
De prijzen lopen snel op.
Het terras, omgeven door struiken, geeft een vleugje karakter aan de sfeer van het restaurant, wat zeer gewaardeerd wordt.
De service is uitstekend.
De mosselen waren echt lekker, wel prijzig, maar ik vond ze de prijs waard.
Een groot minpunt was echter de eetzaal: het was er verstikkend warm, dus mijn partner en ik zijn snel vertrokken. De bediening was ook matig, met gehaaste en gestresste obers; we voelden ons bijna opdringerig.
Update: ze serveren hier geen mosselen meer.
De steaks en friet zijn echter wel goed! Er is maar één chef, dus het eten duurt even, maar het is het wachten waard. De hele menukaart is in het Frans en het personeel spreekt nauwelijks Engels, dus het is een beetje lastig om te bestellen. We kozen gewoon voor steak met champignonsaus. De paardensteak, hun specialiteit, dus die moesten we bestellen. Paard smaakt veel naar rundvlees, iets meer naar wild, maar net zo lekker.
Overgewaardeerd vergeleken met de reputatie en het menu!
Ook al zijn de producten van onberispelijke kwaliteit, we hebben het hier wel degelijk over een frietkraam (ik zou zeggen 'brasserie') in de letterlijke zin van het woord...zonder enige verfijning of creativiteit in de gerechten.
En helaas... ook al zijn de kroketten en het vlees uitstekend, de 'frituur' biedt lang niet de beste frietjes van Brussel...
Pretentie van de plaats of valse bescheidenheid... u zult zelf oordelen
Gewoon mooi en onberispelijke service.
Goed gedaan,
Heerlijke maaltijd, goede wijnkaart, warm en gastvrij personeel...
Een fijne plek, en we zaten niet waar Johnny elke dag kwam 😉
Warm welkom, heerlijke Cantillon-mosselschotel, geweldig personeel
Een zekere waarde van de Brusselse gastronomie! De gerechten zijn heerlijk en typisch voor goede brasseries: friet met ossenborst, mosselen, enz.
De gerechten zijn soms wat duur en het is onmogelijk om te reserveren (houd rekening met tijd tijdens drukke periodes), maar het restaurant is duidelijk de moeite waard!
Goed gegeten; veel en erg lekker. De inrichting is erg kitscherig (oude slagerij?), betegelde muren, tafelkleedjes met kleine rode plastic vierkantjes, ... past goed bij het beeld van de lekkere kleine gerechtjes die onze oma's op zondag voor ons kookten. Erg leuk! En het personeel is ook aardig! Maar het is beter om vroeg te komen. Ten eerste om zeker te zijn van een tafel, maar ook vanwege het lawaai, want zodra de zaal vol zit en de keuken op volle toeren draait, hoor je jezelf niet meer aan tafel. Iets te duur en misschien ook een beetje wachten met muggenziften... Maar het is de moeite waard ☆☆☆☆☆
Door het verleidelijke raam betrad ik dit friethol met de vaste bedoeling om het uit te vechten met een goed stuk vlees. Eerste positieve punten: warm welkom, mooie omgeving. Maar snel gecompenseerd door aarzelende bediening en een ultra-dure drankenkaart. Mijn steak was erg goed, maar teleurstellend aan de frietkant. Béarnaise bleek en na mijn opmerking kreeg ik meer wiet. Au! Het dessert was erg goed. Kortom: de kans is klein dat ik nog eens terugga
Geweldige plek, typisch Belgisch, de keuken is kwaliteit. Voldoende selectie van vlees en wijnen. De service en het welkom van het personeel, altijd glimlachend en zorgzaam.
Zeker een van de beste adressen in Brussel.
Uitstekende keuken, volledig authentieke plek, relaxed en gezellig en toch chic. Hoogwaardige wijnen en topklasse vlees. Ook fantastische service. Een echte aanrader.
Op 3 km van het centrum van Brussel vind je deze verrassende plek in Anderlecht. Het is een klassieker. De bijgevoegde foto zegt het al, de maaltijd was geweldig en de saus (met wijn) heerlijk. Uiteraard zijn de frites van het huis. Als u de tijd heeft om deze klassieker te bezoeken, zult u er geen spijt van krijgen.
We gaan erheen voor de inrichting. Het is een ouderwetse brasserie met een heel hoog plafond.
De zaak is gerenoveerd met oog voor de geschiedenis.
Maar bovenal is het personeel ongelooflijk gastvrij.
We worden echter niet erg snel geholpen. Het is een beetje een mix tussen een restaurant en een frietkraam.
Als je zin hebt in entrecote/steak, is dit een goede plek. De mosselen met wittewijnsaus waren gewoon oké en ik was er na een tijdje op uitgekeken - misschien is een andere saus de volgende keer beter. De friet is gewoon oké en leek niet zo vers en smaakvol als bij andere restaurants.
We verwachtten een eenvoudig restaurant met een paar gerechten en friet. In werkelijkheid is het menu gevarieerd, de gerechten zijn uitgebreid en voor het vlees dat we hadden, zeer goed, evenals de saus. De prijs is uiteraard hoger dan de kebabs rond (44 euro voor 2 gerechten en 2 biertjes). De hoeveelheden zijn voldoende. Het terras is omgeven door een groene haag, waardoor u zich een beetje kunt isoleren van de drukte van de buurt. De service is goed en de obers/serveersters gastvrij. Dit is een adres dat ik aanbeveel aan wie op zoek is naar een restaurant met een goede kwaliteit/kwantiteit/prijs verhouding en die de voorkeur geeft aan 'huisgemaakt' boven fastfood.
Ik ben er al een paar keer geweest met familie, vrienden en zakenlui. Een uitstekend restaurant als je zin hebt in de Belgische keuken (cuisine de Brasserie). De kwaliteit van het vlees is gewoonweg fantastisch (voor rundvleesliefhebbers) en de mosselen hebben een internationale reputatie opgebouwd. Ik word er altijd vriendelijk en vriendelijk bediend en de prijzen zijn absoluut redelijk. De toiletten zijn schoon, wat verwacht je anders van een internationaal gerenommeerd restaurant? Oh ja, bijna vergeten... de zoon des huizes is thee-expert, dus je zult misschien verrast zijn door de variatie en kwaliteit van de theekaart!
Heerlijke mosselen en een uitstekende biefstuk. Het personeel was erg behulpzaam met onze grote groep met peuter en baby. De frieten (tussendoor!) waren ook erg lekker.
De verdienste van dit restaurant is om te blijven bestaan in een wijk die veel is veranderd. De prijzen zijn overdreven voor een keuken die het niet waard is - vooral de frietjes die nu een snack waardig waren, aangezien er zoveel zijn in de Rue Wayez. Kortom, u moet niet vertrouwen op een reputatie, vooral niet tegen deze prijzen, met het risico dat deze op een dag ook verdwijnt.
Een ontroerende ontmoeting, een combinatie van een buitengewoon culinair avontuur en een vleugje nostalgie. René, de eigenaar, liet me België ontdekken in zijn meest natuurlijke vorm; meer dan een restaurant, het is een avontuur.
We hielden van de plek...de sympathie en professionaliteit van de eigenaars en het personeel...het sappige bord...het uitstekende vlees en de perfecte keuken!!!! Ook zeer goede wijnen...we zullen zonder aarzeling terugkeren ??
> Een populaire eetgelegenheid voor inwoners van Anderlecht en de omliggende wijken van de Wayezstraat en het Verzetsplein...
> Een culinaire trekpleister in deze buurt, perfect om te flaneren en te ontspannen op dit plein, dat getuigt van talloze historische verwijzingen.
> Een verscheidenheid aan lokale gerechten en de suggesties van de chef zullen elke smaakpapillen bevredigen!
> Schaal- en schelpdieren (inclusief oesters) vullen een ruime keuze aan gerechten op een royale menukaart aan...
> Voor groepen vanaf 5 personen is reserveren aanbevolen en u kunt ook genieten van de lokale sfeer op het gemeubileerde terras van deze RENÉ-frituur!
(Vertaald) Authentieke en heerlijke keuken
Frituur René doet buiten de categorie mee. Het is moeilijk te omschrijven wat dit restaurant wil zijn. In twee zinnen is Frituur René:
Een overblijfsel uit de restaurantwereld die klassieke Belgische/Franse gerechten serveert.
Een heropleving van de eetervaring die opwindt in een relaxte sfeer, maar toch een zeer hoog serviceniveau behoudt.
We vierden hier de verjaardag van een goede vriend met een grote groep, en zowel de service als het eten waren verbluffend. Mosselen, gehaktballen, biefstuk, ... alles werd op tafel gebracht, op een herkenbare en nostalgische manier.
Een echte aanrader.
Het enige waar je op moet letten als je hier komt, is je Frans, maar zelfs als je geen woord Frans spreekt, spreekt de eigenaar (die tevens chef-kok is) een beetje Engels en je komt er op de een of andere manier wel uit. Een uitstekende plek met die huiselijke sfeer van een familierestaurant die je zo makkelijk in Italië of Frankrijk vindt, maar elders in Europa, vooral in de grote steden, zo ongewoon is. Als er iets is dat zegt hoe je hier behandeld wordt, dan is het wel dat het restaurant bruist van de lokale stamgasten, die bij de deur met hun naam worden verwelkomd. Het eten was precies zoals ik het had verwacht. We namen een portie oesters (ze waren zo vriendelijk om de laatste portie apart te houden toen we de tafel reserveerden), een schaaltje heerlijk gefrituurde vis met frieten en een heerlijke schaal gefrituurde mosselen met kaas en Provençaalse saus (ik weet de naam van het gerecht niet meer). Ze hebben een prima wijnkaart, de inrichting van het restaurant is erg gezellig en ik verzeker je dat je hier goed behandeld zult worden. Ik kan niet wachten om terug te keren. Voor een eenvoudige lunch voor 2 personen en een fles wijn betaal je ongeveer € 100,-.
Een frietkraam zoals je die in Brussel niet meer ziet. Traditioneel, geen 36-sausjes, alleen mayonaise en ketchup. Let op: het is een frituurrestaurant, de prijzen zijn vrij hoog, maar gezien de kwaliteit van de sfeer en de zeer ongewone inrichting, en niet te vergeten de magnifieke bar, moet je niet aarzelen.
Leuke verrassing: zeer gezellig terras, heerlijke steaks, net als de frietjes, de perfecte ontvangst ondanks de drukte. Plaats om aan te bevelen!
Een Anderlecht-legende die nog steeds standhoudt! Dit kleine restaurant is een instituut als het gaat om mosselen en friet, maar ook het vlees is van uitstekende kwaliteit.
een van de beste mosselen en frieten die ik in Brussel heb gegeten. Verwacht niet dat er veel anders op het menu staat dan een biefstuk. Zorg ervoor dat je honger hebt, want de porties zijn vrij groot. Och, het kan even duren voordat je een ober vindt die wil betalen, want het is lastig om zijn of haar aandacht te trekken als je eenmaal hebt gegeten.
Zeer hartelijke ontvangst, vriendelijk kader, typisch Brusselse brasseriekeuken, ik kom terug!
Uitstekende maaltijd met kwaliteitsproducten. De omgeving is erg mooi. De prijzen zijn helaas te hoog en dat is jammer
Een van mijn favoriete restaurants in de stad. Een typisch Brusselse sfeer en een ouderwetse ambiance. Het vlees is niet goedkoop, maar de prijzen staan in verhouding tot de kwaliteit.
Zeer mooie plek, goede brasserie en zeer vriendelijke bediening
Gezellig typisch Belgisch restaurant. Heerlijke steaks!
Mijn absolute favoriete restaurant in Anderlecht/Brussel. Traditionele Belgische keuken en de beste frieten van de stad. Ik raad de steak archiduc aan.
Zeer goed restaurant, gerechten van uitstekende kwaliteit, alles in een typische, familiale sfeer.
Ik kan het van harte aanbevelen.
Typische brouwerij
Uitstekend vlees
Maar gezien de prijs is een saussupplement van €3 klein.
Frieten extra om hetzelfde te betalen
Een beetje duur voor een "frietkraam"
Ik heb een hele leuke avond gehad bij Rene. Ik had honger en wilde een lekker wijntje drinken. Tot mijn verbazing vond ik een paar flessen PUR-jus. Ik dronk de vini vinci en ik had een simpele entrecote met friet. De wijn werd op de juiste temperatuur geserveerd en op die temperatuur gehouden door een zeer bekwame ober die een expert is in Chinese thee. Ik had een kleine steakcrisis en de eigenaar van het restaurant had er geen probleem mee om nog een steak voor me te maken zonder dat ik me er vreselijk over voelde. Dus ja. Duimen omhoog voor Frituur Rene! En mijn excuses dat ik een lastige klant ben :)
Good good. A bit expensive.
(Vertaald)
Goed Goed. Een beetje duur.
Een echt traditioneel Belgisch restaurant. Heerlijke frituur. Gezellige sfeer en vriendelijke bediening.
Eerlijk gezegd is de Belgische brasseriekeuken top, het vlees is van topkwaliteit, de frietjes zijn de beste frietjes waardig, de sauzen zijn huisgemaakt, de mosselen zijn erg lekker, een echte aanrader!!!!!!
Heel goed restaurant, typisch Brussels, alleen vind ik het jammer dat je een simpel pilsje (glas bier) in een glas rode wijn serveert, voor mij smaakt het niet, bovendien vind ik de aperitieven voor een frietkraam nogal duur, jammer!!!!!!!
Gezellige plek, vriendelijk personeel, overheerlijk vlees en ambachtelijke frietjes. Wat kun je nog meer wensen?
Echt een geweldige plek, met eerlijk eten en vriendelijke mensen op een plek waar de hele tijd stil stond. Vriendelijk personeel!
Absoluut de beste Moules & Frites van Brussel, misschien wel van heel België, met een onveranderde kwaliteit en ambiance. Mijn favoriete plek al meer dan 40 jaar.
Sfeer en catering van topklasse. Authentieke setting uit de jaren 50. Royale porties. Smaken en versheid wachten op u. Prijzen inbegrepen. Een goed plan.
Een must-see plek in Brussel
Wat is het toch heerlijk om te genieten van een eenvoudig gerecht, bereid met kwaliteitsingrediënten. Ik kan deze plek van harte aanbevelen!
Warme, ouderwetse plek. De friet is goed, maar het vlees uit Baskenland is uitstekend! Het proberen waard, maar niet op wedstrijddagen van Anderlecht HAHAHA
Kwaliteitskeuken, helaas zijn de prijzen niet meer in lijn met een brasserie.
Geweldig!!! Wat een typische plek. Ongelooflijk charmant. Hoogwaardige, verse keuken. Een must-see in Brussel.
Erg lekker gefrituurd eten, vooral bekend om de mosselen, maar de rest van de kaart is ook erg goed.
Een prachtige Brusselse brasserie die u zeker moet bezoeken.
Vriendelijk, tijdloos en dat is heel fijn!
Verander niets.
Familiekeuken, eenvoudige setting, kort maar onberispelijk menu, gematigde prijzen. Een aanrader. Een aanrader.
Still #1
(Vertaald)
Nog steeds #1
Uitstekend en traditioneel
Lekker eten, zeer aangename omgeving. De menukaart is wat doorsnee.
Deze brasserie, een ware Brusselse instelling, mag zich gerust een van de beste van de regio noemen. Een absolute aanrader!
De koning van het rundvlees koken en zeer goede tartaar
De steaks waren goed en het brood ook, afgezien van een beetje extra salade voor het gezelschap.
Uitstekend omdat alles huisgemaakt is met kwaliteitsproducten, maar de prijs is, ondanks alles, overdreven!
Typisch Belgisch restaurant, zeer gastvrij. Traditionele keuken van goede kwaliteit.
(Vertaald) Alleen goede producten om goed te koken, de omweg waard, zeer goede prijsverhouding 👍
Uitstekend maar niet goedkoop. Goed welkom
Vriendelijk personeel, heel goed restaurant, zeker een aanrader.
De beste steak, friet en mosselen van de hoofdstad in een authentieke, vintage setting!
In de tijd dat Brussel nog Brussel was... Een beetje Proust-madeleine... Topkeuken met goede producten... Kortom, alles komt samen om een geweldige tijd te hebben
Zonder twijfel de beste mossel van Brussel.
Toprestaurant vlakbij het voetbalstadion van Anderlecht. Kwaliteit 10/10. Eerlijke prijs.
Geweldige plekken om met het hele gezin te eten. Heerlijke friet en mosselen ook.
Atypisch kader, vriendelijke sfeer, adequate bediening, kortom een aanrader bij René Fry.
De lekkerste kroketten met scampi. De eerste keer dat ik mulle probeerde, was hij geweldig!
Mooie locatie. Goed eten. Trendy op zijn ouderwetse manier
Heel erg goed. Het is jammer dat de omgeving niet mooier en gastvrijer is.
Wat een mooie herinnering, hele lekkere en kwalitatieve friet. We komen zeker terug.
Heel eenvoudig, geschikt voor het hele gezin, heel lekker; friet, mayonaise, biefstuk, mmm, mmm...
Een typische Brusselse frietkraam. Het kader, de sfeer, de bediening en de gerechten ademen de ziel van Brussel.
Prachtig typisch etablissement en erg lekker vlees.
Zeer behulpzaam personeel, gezellige sfeer, ingrediënten van goede kwaliteit
Het eten en de bediening waren geweldig, al was het wel iets duurder dan verwacht.
Alles is perfect, eenvoudig en het personeel is superaardig en supervriendelijk. Een plek om nooit te vergeten.
Duur, maar zo lekker en zo goed bediend. Mooie omgeving. Brusselse vibes ten top!
Heerlijk, en het Rock-bier met friet is geweldig
Acceptabel, maar vermijd dit als je niet tot in je sok naar friet wilt ruiken.
Fantastisch eten! Snelle service, geweldige bierselectie
De Filet Americain is om te smullen! De setting is erg prettig. Het personeel is zeer professioneel en erg vriendelijk.
(Vertaald) Zeer goed eten en geweldige service
Perfect !
Snelle, prettige service!!!
Correcte prijs
Ik raad de zelfgemaakte tartaar aan!
Hartelijke ontvangst, lekker eten, vriendelijke bediening.
(Vertaald) Voor de service en de kwaliteit van de gerechten
Leuk restaurant, maar te duur en niet geweldig Amerikaans
Familiebedrijf, de kwaliteit is er, ik raad 100% aan
Topsetting en service, heerlijk vlees, perfecte huisgemaakte friet en mayonaise...
Gezellig restaurant in het centrum van Anderlecht, hier serveert men heerlijk eten en geweldige bediening.
De keuze aan vlees is zeer gevarieerd en uitstekend!
Erg lekker. Heerlijke mosselen.
Vriendelijke en professionele bediening.
(Vertaald) De garnalenkroketten zijn uitstekend
Ik vond het geweldig, het was echt heel goed.
Heerlijk eten, mooie inrichting, vriendelijk personeel.
Okay. A bit expensive for what you get but good.
(Vertaald)
Oké. Een beetje duur voor wat je krijgt, maar goed.
Zeer mooie plek met sfeer en smaak. . .
Goede friet maar slechte saus
(Vertaald) Ouderwets tentje waar je steak frites of mosselen kunt eten
Over het algemeen erg goed, kaart niet erg uitgebreid maar goede kwaliteit
(Vertaald) Zoals gebruikelijk en ondanks de Covid-crisis blijft en blijft dit etablissement aan de Top
Een onmisbaar merk voor wie van lekker vlees houdt....
Uitstekend ! Maar een beetje duur!
(Vertaald) een goede steak, mosselen of gebakken grond, een adres in Anderlecht!
(Vertaald) Leuk restaurant. Goed eten en goede frietjes
Quality food but a bit overpriced
(Vertaald)
Kwaliteit eten maar een beetje te duur
Een van de beste plekken in Brussel om vlees te eten
The way mussels I ever had. Can't wait to go again.
(Vertaald)
De manier waarop mosselen die ik ooit heb gehad. Ik kan niet wachten om weer te gaan.
Yes, yes three times yes!
(Vertaald)
Ja, ja drie keer ja!
(Vertaald) Alles is geweldig
Jammer van de prijs
(Vertaald) Elk jaar zo goed de mosselen + friet
brilliant restaurant, the neighborhood could be improved
(Vertaald)
briljant restaurant, de buurt kan worden verbeterd
Zeer goed gegeten en goede service.
Zeer goed! prijs een beetje duur...
(Vertaald) Brusselse gerechten, een beetje duur, vooral omdat het is uitgebreid?
Niet de goedkoopste, maar uitstekende en vriendelijke service
Het is goed eten en vriendelijk personeel.
(Vertaald) Verrukkelijk
(Vertaald) Typische en verse keuken 👌
(Vertaald) Uitstekend voor iedereen en erg gemoedelijk
Hidden jewel in Anderlecht.
(Vertaald)
Verborgen parel in Anderlecht.
(Vertaald) Belgische keuken, uitstekend vlees
(Vertaald) Beperkt in keuze - ouderwetse stijl - kwaliteit en huisgemaakte producten
(Vertaald) Geweldige biefstuk warm welkom?
(Vertaald) De beste mal-friet in Brussel
(Vertaald) Goed maar erg duur
(Vertaald) Kwaliteit, service, welkom ... een geweldig adres
(Vertaald) We eten heel goed.
(Vertaald) Erg goed!
(Vertaald) Goede producten en goede sfeer
(Vertaald) Hoge prijzen voor een patat en patat als korst.
(Vertaald) Erg goed
(Vertaald) Heerlijke super en nette bediening
(Vertaald) De uitstekende mosselen en friet en het welkom?
(Vertaald) Goede kwaliteit voor een hoge prijs!
(Vertaald) Zeer goed maar duur
(Vertaald) Goed persoonlijk diner bovenaan
Best steak in brussels
(Vertaald)
Beste steak in Brussel
(Vertaald) Onberispelijke tartaar en Amerikaanse friet !!!
(Vertaald) Heerlijk eten, Brusselse setting,
Best steak in Brussel
(Vertaald)
Beste steak in Brussel
(Vertaald) Zeer goed ! Erg duur !!
(Vertaald) Goed vlees!!! ;)
(Vertaald) Uitstekend
(Vertaald) Niet te missen
(Vertaald) Vriendelijk. Niet te duur
Delicious
(Vertaald)
Verrukkelijk
(Vertaald) Uitstekend
(Vertaald) Zeer goede vestiging
(Vertaald) echt geweldig
(Vertaald) onregelmatige opening de laatste tijd ...
J'adore.
Classic Brussels restaurant.
(Vertaald)
Klassiek Brussels restaurant.
(Vertaald) Perfect !
(Vertaald) Het vlees is om voor te sterven
(Vertaald) Sappig menu
(Vertaald) Fantastisch !
Good steaks
(Vertaald)
Goede steaks
😋❤❤❤ …
(Vertaald) Duur maar oké
(Vertaald) aardig, leuk
(Vertaald) Typische Brusselse frituur
(Vertaald) Niets gezegd. bovenkant
(Vertaald) Een instelling in Anderlecht
Top
(Vertaald)
Bovenkant
(Vertaald) Duur
(Vertaald) Fantastisch
(Vertaald) Bij de Belg eens'!!
(Vertaald) goed eten
B1
(Vertaald) Uitstekend !
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Kroket
Menu
Mossel
Moules frites
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar
Video'S