Beoordelingen van Eneko Basque Brussels. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Eneko Basque Brussels
Ground Floor, Radisson Collection Hotel Grand Place, Wolvengracht 47, 1000 Brussel, België
Beschrijving
Informatie over Eneko Basque Brussels, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Eneko Basque Brussels
Maandag
Gesloten
Dinsdag
18:30–22:30
Woensdag
18:30–22:30
Donderdag
18:30–22:30
Vrijdag
18:30–22:30
Zaterdag
18:30–22:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Eneko Basque Brussels
M. A.
(Vertaald) Stijlvolle en luxe plek en uitstekende service?
Het eten is nieuw en heerlijk en de prijs is uitstekend. . We bestelden runderribben en een bloem, ze zijn allemaal heerlijk?
De zoetste crème brulee die ik in mijn leven heb geproefd!
Zeer luxe sfeer en verbazingwekkende service
We hadden ribben en bloemkool, beide waren zo heerlijk.
De crème brulee als een aanrader!
R. S.
Habe dort mein Abendessen eingenommen. Es wird empfohlen dort zu reservieren. Die Speisen sind echt sehr gut und lohnt sich echt. Hervorzuheben ist das sehr freundliche Personal ich fühlte mich sehr willkommen.
(Vertaald)
Had mijn diner daar. Het is aan te raden daar te reserveren. Het eten is echt goed en het is echt de moeite waard. Het zeer vriendelijke personeel zorgde ervoor dat ik me zeer welkom voelde.
J. L.
Wow, I did not expect that. For me the suprise of 2022. Very low price for exceptional food and wines.
Everything was original and full of flavor. Dishes were orginally presented like the coquille which was served on dry ice.
The main course, the fish was spot on. Coocked on the bone and exceptional.
They receive my personal award for "discovery of the year 2022"
(Vertaald)
Wauw, dat had ik niet verwacht. Voor mij de verrassing van 2022. Zeer lage prijs voor uitzonderlijk eten en wijnen.
Alles was origineel en vol van smaak. Gerechten werden oorspronkelijk gepresenteerd zoals de coquille die op droogijs werd geserveerd.
Het hoofdgerecht, de vis was perfect. Gekookt op het bot en uitzonderlijk.
Ze ontvangen mijn persoonlijke onderscheiding voor "ontdekking van het jaar 2022"
M. B. R.
(Vertaald) Welkom is erg goed, topservice, geweldige plek. Nourriture goed gepresenteerd, maar het wachten was een beetje lang.
J. R.
(Vertaald) Ik raad dit restaurant aan, het is erg chique en echt heerlijk.
Ik ben teleurgesteld om te horen dat deze gaat sluiten omdat het zo de moeite waard is.
Dit restaurant verdient wat mij betreft een plaats in de Michelingids en mag zelfs een ster krijgen!
Sluit dit restaurant niet!!!
N. D.
(Vertaald) Een zeer goede ervaring.
Het personeel is super attent, legt elk gerecht in detail uit en beveelt u aan naar uw smaak.
Het eten was uitstekend en de ruimte prachtig.
Het enige om op te merken is de prijs van de wijn die volgens ons iets te hoog was.
Maar zonder twijfel zullen we terugkomen en het nieuwe menu proberen.
C. B.
(Vertaald) Keuken bovenaan
Top barman en service!
Om nog maar te zwijgen over de cocktails
Met dank aan Anny voor de service
C. H. R.
Great place!
Very simple but still very good.
(Vertaald)
Geweldig plek!
Heel eenvoudig maar nog steeds erg goed.
S. T.
(Vertaald) Een uitzonderlijke avond, smaken om absoluut te ontdekken en het zorgzame personeel, echt uniek!
B. L.
(Vertaald) Een erg leuke gastronomische ontdekking en een zeer professionele en attente service. Bedankt aan het hele team en vooral aan Annie voor haar vriendelijkheid en de kwaliteit van de service. We hebben echt genoten van de tartaar (groentetartaar: een echte killer!). Wat betreft de tarbot, het was uitstekend. Zonder het toetje te vergeten: heerlijk.
P. D. V.
(Vertaald) Een uitstekende nieuwjaarsmaaltijd, een dikke pluim voor de fijne keuken en al het kamerpersoneel.
K. M.
(Vertaald) Gewoon spectaculair.
Menu met hoogwaardige producten waar chef Michael ons aangenaam verraste met zijn talent in de keuken.
De Steak Tartaar subliem en anders.
We hadden ook een heerlijke witte vis (ik herinner me de naam niet in het Frans) die erg op tarbot lijkt.
Entrecote zeer goed gekookt.
Om af te werken 3 desserts gemaakt door Andrea, de vrouw van Michael. Indrukwekkende cheesecake, Torrija en chocoladetaart erg goed.
Service en aandacht op het hoogtepunt van een restaurant van deze categorie.
We hadden het geluk om tijdens het diner met de chef-kok en zijn vrouw te praten.
Sterk aanbevolen.
S. H.
(Vertaald) Zeer leuke gastronomische ervaring! Een speciale vermelding voor het personeel dat veel zorg besteedt, wat de ervaring nog lekkerder maakt.
A. M. -. G.
(Vertaald) Een oogverblindende ervaring! Verrassende en voortreffelijke smaken en absoluut onberispelijke service, alles in vriendelijkheid. Ik raad 100% aan.
c. p.
Very good food but overpriced. Very small portions. Slow service
(Vertaald)
Zeer goed eten maar te duur. Zeer kleine porties. Trage service
l. f.
Impeccable service, cosy atmosphere (doesn't feel like a hotel restaurant at all), and most of all, fantastic food. Seasonal and fresh, geniously presented before your eyes, perfectly cooked with love. Nothing alike in Brussels to date. Definitely worth a try, everything on the menu (tried it all) is a revival of countryside tastes and childhood memories with a simple twist of sofistication.
(Vertaald)
Onberispelijke service, gezellige sfeer (voelt helemaal niet als een hotelrestaurant), en vooral fantastisch eten. Seizoensgebonden en vers, geniaal voor je ogen gepresenteerd, perfect met liefde bereid. Tot op heden niets hetzelfde in Brussel. Zeker het proberen waard, alles op het menu (allemaal geprobeerd) is een heropleving van landelijke smaken en jeugdherinneringen met een simpele twist van verfijning.
M. B. L.
It was a bit of a disappointment. The starters were nothing special at all (the size of the tartar is almost ridiculous) and the same thing goes for the deserts. The txuleton was top quality though, but it was very expensive for just a piece of meat. You need to order the potatoes and the green peppers on top.
(Vertaald)
Het was een beetje een teleurstelling. De voorgerechten waren helemaal niets bijzonders (de grootte van het tandsteen is bijna belachelijk) en hetzelfde geldt voor de woestijnen. De txuleton was echter van topkwaliteit, maar het was erg duur voor slechts een stuk vlees. Je moet de aardappelen en de groene paprika's er bovenop bestellen.
B. L.
Great hotel setting, good food but expensive for quantity. Staff friendly though slow service compared to ratio staff / guests
(Vertaald)
Geweldige hotelomgeving, goed eten maar duur voor kwantiteit. Personeel vriendelijk hoewel trage service in vergelijking met verhouding personeel / gasten
I.
Food was incredibly good and waiter was lovely.
(Vertaald)
Eten was ongelooflijk goed en ober was heerlijk.
F. A.
(Vertaald) Van het welkom tot de service, allemaal schattig en de keuken echt heel erg goed en gastronomisch, de Iberische ham echt zoals we die graag hebben, een echt onderzoek naar alle gerechten. Nogmaals bedankt aan het hele team van chef-kok Eneko
M. M.
Great restaurant: amazing food, friendly waiters and fantastic atmosphere ☺️
(Vertaald)
Geweldig restaurant: geweldig eten, vriendelijke obers en fantastische sfeer ☺️
G. M.
Fantastic experience, totally worth visiting!
(Vertaald)
Fantastische ervaring, absoluut een bezoek waard!
E. L.
(Vertaald) fantastisch diner. . . vooral de truffeltartaar en dank aan Anny voor haar advies. overdoen
J. M.
Excellent. Just expecting a level up on the service, they are a bit clumsy.
(Vertaald)
Uitstekend. Ze verwachten gewoon een niveau hoger in de service, ze zijn een beetje onhandig.
N. K.
(Vertaald) Veel dank aan Anny voor de service
L. C.
(Vertaald) Geweldige ervaring die ik aanbeveel
P. A.
(Vertaald) Heel erg bedankt voor alles, tot snel.
d. b.
(Vertaald) geweldig tot snel
B. F.
L. K.
H. W.
S. D.
O. R.
(Vertaald) Ik raad 100% aan, ik heb een heerlijke avond doorgebracht in dit restaurant. De keuken is uitstekend, met uitleg bij elk gerecht. Onze ober, helaas heb ik zijn naam niet, was uitzonderlijk, attent, met een vleugje humor. Hij gaf heel goed advies. Ik zal zeker terugkomen!
K. C.