Beoordelingen van De Hoef 1627. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
De Hoef 1627
Edith Cavellstraat 218, 1180 Ukkel
Beschrijving
Informatie over De Hoef 1627, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van De Hoef 1627
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00–14:00
Donderdag
12:00–14:00
Vrijdag
12:00–14:00
Zaterdag
18:30–22:30
Zondag
12:00–14:30
Populaire tijden
Beoordelingen van De Hoef 1627
T. S.
Een aangenaam restaurant met een zeer vriendelijke bediening. De setting is gezellig, sfeervol en authentiek. We namen het menu en werden absoluut niet teleurgesteld. Het hoofdgerecht, steak met pepersaus, was bijzonder lekker. Je kan trouwens kiezen uit een hele reeks aan sauzen. De gecarameliseerde crèpe was een dessert dat we nog niet eerder zagen maar die wel zeer goed beviel.
B. B.
Gaan dineren op een zwoele avond en je een beetje in Zuid-Frankrijk wanen? Zak dan af naar <B>De Hoef 1627<B>. Een oude <I>relais de poste<I> in het Ukkelse gehucht Koevoet waar momenteel onder de deskundige leiding van maître d' Jean-Claude Conreur de vierde generatie zich warmloopt.
Een honderdjarige lindeboom voorziet de binnenkoer van schaduw. Je hebt het gevoel in Buis-les-Baronnies, wereldhoofdstad van de lindebloesems, te zitten. Op weg naar die binnenkoer komen we door de eetzaal, waar het bloedheet is want in de open haard gloeit een houtvuur om de <I>signature dish<I> te grillen: côte à l’os. Van zodra we plaatsnemen aan de plastieken tuintafel met roodgeblokt tafellaken en dito servetten valt ons de relaxte sfeer op. Geroezemoes van het cliënteel met op de achtergrond het geluid van het kloppen van een bearnaisesaus. Fijn dat er geen muziek te horen is. Enkel het geluid van de afzuiginstallatie stoort een beetje.
Madame krijgt heimwee naar de jaren ’70 als ze bij de suggesties ‘Coeur de palmier à la vinaigrette’ (€9,50) ziet staan. De palmharten liggen op een paar blaadjes salade en zijn met reepjes gekookte hesp bestrooid. Er komt ook een potje cocktailsaus bij. Als voorgerecht eet ik ‘Frisée aux lardons’ (€7,20). Drie ingrediënten: het wat bittere gele hart van een krulandijvie, uitgebakken balkvormige stukjes gezouten spek en een zure vinaigrette. Simpel en lekker. Hierbij komt er geen vloeibare stikstof, lasbril, pacojet, roner of thermomix aan te pas. Bij deze voorgerechten drinken we een halfje Georges Duboeuf Macon-villages 2006 (€11,50) met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Als hoofdgerecht kunnen we niet omheen de <I>incontournable<I> ‘Côte à l’os au feu de bois garnie’ (€37 voor twee personen). Niets gaat boven een ribstuk dat op een houtvuur perfect saignant is gegrild. De buitenkant heeft hierdoor een ietwat gerookte smaak. De hofmeesterboter smelt zalig weg op het superieure kwaliteitsvlees. Spijtig van de gekartelde steakmessen maar sinds kort neem ik mijn Laguiole zakmes mee op verplaatsing, dat snijdt door het vlees als was het boter. Ook de mega aardappel uit de oven is <I>comme il faut<I>. De buitenste laag is een halve cm verkorst. Wat lookboter en zout erop en de combinatie met het ribstuk is perfect. Hier kunnen zelfs de frieten van Maison Antoine niet tegenop. Het halfje château Peybonhomme Les Tours 2005 (€14,50), een biologische Cru Bourgeois 1ère côte de Blaye is een revelatie. We hadden beter onmiddellijk een 75 cl fles (€25,50) besteld.
De verrassing van de avond komt echter nog. We zijn geïntrigeerd door het duurste dessert: de ‘Crêpe Cathy’ (12,20). Het is een gekaramelliseerde crêpe Normand die de ober aan tafel met calvados flambeert. In het midden ligt een bolletje vanille-ijs. Dit dessert smaakt goed af na een dergelijke copieuze maaltijd (slechts €104 voor twee personen). Geniaal gevonden, het effect van een pomme d’amour in een pannenkoek. Moeten we nooit meer wachten tot Brussel kermis.
W. T.
Super restaurant lekkere vleesgerechten en een topbediening ga zeker snel terug.
E. S.
Super eten en vriendelijk team
c. s.
Zeer vriendelijk welkom! Tradities!
Topservice!
Sappig eten! Vlees gekookt tot in de perfectie!
Luisterend personeel!
Jong en dynamisch team!
Terras in de schaduw van een wijnstok!
We voelen ons alsof we in België zijn!
Om te ontdekken en terug te komen!
B. M.
Dit was een interessante ervaring en absoluut niet wat ik had verwacht. Geweldig wild, hertenvlees en herten.
De champignonsaus op het hert was verbazingwekkend.
Deze plek is schilderachtig, oud en mooi.
Er ontbreken alleen menu's in het Engels... Maar er is mij verteld dat dit gebruikelijk is in België.
D. G.
Dit restaurant is al jaren bekend en erg populair en is gespecialiseerd in vlees dat boven een houtvuur wordt gegrild. De setting is oud gezien de leeftijd van het gebouw en een groot overdekt terras biedt plaats aan de achterkant. De gerechten zijn niet verrassend maar goed. Dat het terras niet erg geventileerd is en dat je er kunt roken is geen pluspunt. Zeer vriendelijke bediening.
L. L.
Zeer goed eten, perfect vlees en saus, de drie paprika's van mijn kant, erg romig, wat een verandering is van restaurants die u vloeibare sauzen serveren waarin uw bijgerechten baden.
De omgeving is warm.
Ingewikkeld parkeren en een beetje luidruchtige sfeer.
Vriendelijk en dynamisch personeel.
A. S.
Uitstekende service in dit altijd bekende restaurant. De tafels zijn echter veel te opeengepakt, waardoor je deelneemt aan het gesprek van de mensen naast de deur, of je dat nu wilt of niet; en elke tafel is zelf veel te klein om borden en schalen voor vier personen comfortabel te kunnen vervoeren. En hoe heerlijk de open haard ook is, het is veel te warm, zelfs op een dag dat de buitentemperatuur onder nul is. Het eten is goed, maar niet uitzonderlijk. Het was echter een leuk evenement om naar De Hoef te gaan, en ik zou opnieuw gaan, maar realistischer, zonder de hype en de hoogste verwachtingen.
I. A.
Uitstekend restaurant voor liefhebbers van vlees van goede kwaliteit. Zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Reserveer wel vooraf want het zit altijd vol en dat betekent veel...
T. K.
Zeer warme omgeving! Goede prijs-kwaliteitverhouding. De gerechten zijn heerlijk en overvloedig. Vermelding voor vlees gegrild boven een houtvuur, van uitzonderlijke kwaliteit.
Mooi terras aan de achterkant en zeer attent personeel. Ik raad het aan!
g. c.
(Vertaald) Geweldige kleine zondag met vrienden, het hele team was perfect…. Een traditionele keuken met alle gerechten waar we van houden en die ons doet denken aan onze familiezondagen….. deze plek verdient het om meer te zijn dan een instelling voor iedereen…. Bravo voor jullie allemaal ……. Bedankt voor de sabayon aan het einde van de maaltijd en service ??
X. B.
Een magische plek van onvergelijkbare warmte!
Onberispelijke service en een onberispelijke keuken.
Bedankt voor deze uitstekende tijd doorgebracht in uw etablissement.
Wij komen zeker terug!
N. D.
Een ontdekking! Wat een genot om echte scampi's te eten, hele goede witlof gegratineerd met lekkere huisgemaakte puree, en dat alles in zo'n warme sfeer. Wij komen terug!
F. L.
Unieke locatie, onberispelijke service, zelfgemaakt menu met een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding. Als u het geluk heeft om in de eerste kamer te zijn, zult u een unieke ervaring beleven. Een van mijn favoriete restaurants in Brussel!
E. C.
Prachtige oude herberg met verschillende kamers, open haarden en tuin. Onberispelijke service. Uitstekende scampi met 2 sauzen. Aan de andere kant is de in hout gekookte biefstuk smaakloos en droog. Zogenaamde zelfgemaakte frietjes, ook niet geweldig. Redelijke prijs.
C. T.
Top familierestaurant in Ukkel, een van mijn favoriete restaurants!
Ik ben er erg aan gehecht omdat ik er al vele, vele jaren kom.
De eigenaars en het personeel zijn schattig.
J. S.
De tempel van bearnaise steak gekookt boven een houtvuur. Het menu met een gemengd kroketvoorgerecht en geflambeerde crêpe is een aanrader! Een kwaliteitsinstituut dat nooit verveelt!
L. E.
Zeer goed ontvangen, evenals het aangeboden menu, ik nam een voorgerecht "trio terrines" en ten tweede "lamskroon met gepofte aardappelen en sperziebonen" vergezeld van een rode wijn "Beaujolais Nouveau" voor het dessert "zabaglione" Alles was top .
J.
Geweldig vlees en milieu. Het eten smaakt heerlijk, maar daar betaal je wel voor. Wijnkaart is ook iets te duur en de service kan verbeteren.
D. K. V.
Eén van mijn favoriete plekken om een echte carnivoor te zijn. Geweldig eten en service, goed voor groepen.
G. d. M.
Zeker een van de beste plekken in Brussel om vlees te eten dat gegrild is boven een houtvuur op een pittoreske en charmante plek. Het personeel is altijd vriendelijk en zeer gastvrij. Kortom een adres om aan te bevelen!
A. M.
Welkom en attente service.
Bottenrib gekookt boven een houtvuur tot in de perfectie!!! In één woord: epicurisch
R. P.
Tijdloos restaurant, attent personeel en altijd glimlachend. Een waar genoegen bij elk bezoek
N. S.
Warme sfeer, vriendelijk personeel. De smaakkwaliteit van het vlees (holstein en simmental geproefd) is echter echt niet aanwezig. Sterker nog, heel weinig smaak ondanks goed koken. Gustave vergelijkbaar met Belgisch blauwwit, zonde. Klein minpuntje, de server was niet in staat het klassieke ribras te intensiveren.
P. F.
Old school tavern with good food and loyal local family clientele that have been going for decades.
(Vertaald)
Old school taverne met goed eten en loyale lokale familieklanten die al tientallen jaren bestaan.
J. R.
(Vertaald) Vrij stevig, goed vlees gekookt boven een houtvuur, maar niet transcendent.
Uitstekende keuze aan wijnen.
A. P.
Franse keuken, grillgerechten......mooie plek......een beetje duur in vergelijking met de plaats.....maar niets te klagen over de kwaliteit van de producten. Zeer mooi terras, het personeel is talrijk en vriendelijk
m. b.
Geweldig restaurant! Familie en vriendelijke sfeer! Vlees bereiden tot in de perfectie!
S. S.
Great food, great atmosphere, great staff. What else can you ask for?
(Vertaald)
Heerlijk eten, geweldige sfeer, geweldig personeel. Wat kun je nog meer vragen?
T. D.
Dit restaurant is absoluut geweldig, gezinsvriendelijk, ontspannen maar met geweldige, zeer professionele service. Het is tegenwoordig een zeldzaam evenwicht. Het team is echt geweldig. Het is een waar genoegen om op deze plek vol geschiedenis te komen zitten. Het eten is buitengewoon goed, alles is van hoge kwaliteit. Vlees gegrild boven een houtvuur is een must! De twee broers die het hebben overgenomen zijn geweldig, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik raad zonder aarzeling een plek aan om zonder vertraging te ontdekken.
R. a.
Uitstekende tijd doorgebracht met vrienden, het vlees heeft een heerlijke smaak...
Dank aan de baas en zijn hele team!
L. B.
Zeer gastvrij personeel, warme sfeer en hun gerechten zijn zeer goed
J. M.
(Vertaald) Perfect, vriendelijkheid van de eigenaars en het personeel! Heerlijk ook!
P. K.
Excellent food, lost 2 stars because of the HORRENDOUS waiting time, we didn't even order the meat that takes 30 mins to cook and we had to wait 1 hour, at the least, after we had finished our appetizers. The waiters' eyes truly don't function, the table is empty of food and they have to ask us to put the food in the grill... when there's no food on the table. Very dissapointed
(Vertaald)
Uitstekend eten, 2 sterren verloren vanwege de verschrikkelijke wachttijd, we hebben niet eens het vlees besteld dat 30 minuten nodig heeft om te koken en we moesten minstens 1 uur wachten nadat we onze voorgerechten op hadden. De ogen van de obers werken echt niet, de tafel is leeg en ze moeten ons vragen om het eten op de grill te zetten... als er geen eten op tafel staat. Zeer teleurgesteld
P. G.
Een hele leuke ontdekking! Kwaliteitssfeer, vlees en chef-kok!
c. v.
We hadden een uitstekende avond in deze charmante herberg. Ik had een biefstuk gegrild boven een houtvuur: een genot voor het gehemelte, want de smaak, malsheid en bereiding waren perfect! Mijn man had de houtgestookte Pluma: een genot! en dat allemaal met de sappige en echte aardappelen gekookt in de as, wat een vreugde!
EEN GODDELIJKE maaltijd, met het uitstekende wijnadvies van Maxime! Een geslaagde avond en we komen zeker terug
V. B.
Geweldig klein houtgestookt grillrestaurant. Zeer geschikt voor vleesliefhebbers, met als pluspunt het koken op houtvuur. Trouwens, als je de volgende dag dezelfde kleding moet dragen, vergeet het maar xD
Wat betreft de service werden we redelijk goed ontvangen, alle obers heten je welkom als je aankomt.
De roomservice kan echter worden verbeterd. Zoals uitgelegd in andere opmerkingen, worden gerechten en bijgerechten soms niet tegelijkertijd geserveerd.
De gerechten zijn van hoge kwaliteit, de keuken wordt gerespecteerd wat betreft de kwaliteit van het vlees, het is zeer geschikt zelfs als andere restaurants u vlees van veel betere kwaliteit kunnen aanbieden, maar voor een heel ander budget. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
Wat de setting betreft, het is altijd een kwestie van smaak, maar de boerderijstijl is mooi en de open haarden voegen naar mijn mening een pluspunt toe. Ik raad je aan om er 's avonds naartoe te gaan om optimaal te genieten van deze warme sfeer.
Thuis ★★★★☆
Gerechten ★★★☆☆
Dienst ★★★☆☆
Kader ★★★★☆
S. R.
Geweldige service en bord!!!
A. C.
Gewoon geweldig en goed zoals thuis, bedankt ❤️
B. R.
Zeer goed restaurant, vriendelijke en warme sfeer. Het vlees doet zijn reputatie uiteraard eer aan: sappig.
Het enige nadeel is de hoeveelheid sauzen... Heel klein (4 €!)
Maar afgezien daarvan was de rest erg goed.
M. O. (.
Uitstekende ontvangst, mooi gevarieerd menu, allemaal goed vlees, warme interieursfeer en een terras. Zeker het proberen waard!
v. v. d. e.
Heerlijk, altijd heel goed.....
Ik was mijn sjaal 15 dagen geleden vergeten en ik heb hem gevonden.
Dus heel eerlijk en supervriendelijk personeel.
Nogmaals hartelijk dank!🥰❤
m. g.
Altijd tevreden. Zowel de Scampi met room en knoflook als de Sabayon zijn killer. Het personeel is supervriendelijk en professioneel. Goed adres voor houtgestookte grills.
m. b.
Geweldig restaurant! Uitstekend vlees
M. V. C.
Heel goedenavond, het team van Hoef verwelkomt u met een goed humeur en gezelligheid. De service is onberispelijk. Ik werd verleid door de gegrilde scampi's met 2 sauzen en ik moet zeggen dat het heerlijk was. Als hoofdgerecht koos ik voor de koninklijke zuurkool met 6 vleeswaren en ik werd helemaal niet teleurgesteld. De portie is genereus, het vlees (spek, verschillende soorten worstjes en ham) was goed gekookt en smakelijk, allemaal vergezeld van een puree die ook heerlijk en perfect gekruid was. En om af te sluiten had ik als dessert een zelfgemaakte chocolademousse en het was wederom heerlijk.
Ik raad het iedereen aan
L. v. V.
Mijn laatste ervaring @dehoef1627 bevestigde dat ik terug kom!!! Het vlees was uitstekend, smaakvol en supermals, het koken boven een houtvuur was perfect, het personeel glimlachte en aanwezig zonder te overdrijven en de baas is altijd zo vriendelijk en fysiognonoom! Vorige week hoefde ik alleen maar te vragen waar mijn vader was, zodat ik naar de juiste tafel werd gebracht ;-) Tot snel!!!
D. G.
Zeer mooi oud huis met een enorme open haard waar vlees wordt gegrild. Terras omheind met bloemen en vegetatie. Kleine geruite tafelkleden. Zachte en vriendelijke sfeer.
S. *. (.
een van de beste vleesrestaurants. Eenvoudige maar zeer effectieve wijnkaarten met zeer goede wijnen! de sauzen zijn sappig. het is echt een heel goed vleesrestaurant in een oude setting in een oud Auberge-achtig gebouw met een open haard en oude stenen. aan de andere kant moet het concept van het terras worden herzien. Het is groot, verlicht maar bestaat uit goedkoop plastic tuinmeubilair....jammer.
A. T.
Een welkom dat net zo warm is als de sfeer, want de specialiteit van het huis is vlees dat boven een houtvuur wordt gegrild. De open haard is prachtig, en als er een vuur in de buurt is, wordt het nog gezelliger.
Het team is jong, dynamisch, vriendelijk en vol goede humor. Je voelt je meteen thuis, met bediening aan tafel.
Van begin tot eind worden wij met grote zorg verzorgd.
De gerechten zijn er in overvloed. De keuken komt precies overeen met wat we bestelden. Zelfgemaakte sauzen zijn magisch.
We hebben voor één keer een geweldige tijd gehad met ons gezin.
P. C.
(Vertaald) Geweldig restaurant! Warme en vriendelijke sfeer, het personeel is gastvrij en we eten heel erg goed! Huisgemaakte friet en sauzen! Een puur genot!! Om nog maar te zwijgen over het sappige vlees dat boven een open vuur is gekookt! Niet te missen!
A. R.
Zeer warm restaurant!
Uitzonderlijke kwaliteit vlees gekookt boven een houtvuur, vergezeld van zelfgemaakte friet!
Ideaal met familie of vrienden!
Een topbaas en attent personeel!
Zeer aangename omgeving zowel binnen als buiten!
Een traktatie! Ik raad het ten zeerste aan ;-)
D. G.
Geweldige plek! Ik raad het aan, het personeel is zeer vriendelijk, als je aarzelt, vraag dan om advies en laat je verleiden. Wat mij betreft liet ik mij verleiden door de gemengde kroketten als voorgerecht gevolgd door een rib op het bot gegrild boven een houtvuur om dit geweldige momentum voort te zetten traktatie! En om het allemaal te verteren een Limoncello!
Geweldige ervaring, niets te zeggen, ... behalve dat ik het aanbeveel en dat ik heel snel terug zal komen.
A. D.
Een verzameling tafels op het terras. Geen intimiteit in de dialogen. Jammer
l. d.
Geweldig familiediner! Uitzonderlijk vlees!!!
R. C.
Verrukkelijk !! Mijn favoriete restaurant.
Z. P.
Een grote klassieker in Ukkel!
Barbecue, vlees, dierlijke eiwitten gegrild boven een houtvuur. Heerlijke fritjes. Goede sauzen.
b. b.
Eén van de beste vleesrestaurants in Brussel! Een super aardig team, een gezellige en warme sfeer, een must in Ukkel😉
A. P.
Al 40 jaar bezoek ik de plek die lang geleden bestond. De kaart is weinig of niets veranderd. Goede prijs-kwaliteitverhouding, donkere en charmante plek met gigantische open haarden. Mijn favoriete gerecht: niertjes met jeneverbessen.
B. T.
Niet de grootste fan van het vlees, omdat het niet echt mals was. Het personeel is vriendelijk. Toiletten zijn oké. Houd er rekening mee dat u na uw bezoek naar houtvuur ruikt, uw jassen en dergelijke. De plaats is erg oud en historisch. Ik kan je aanraden er een keer heen te gaan. Ik zal niet terugkeren.
T. P.
Een gebouw doordrenkt van geschiedenis, de geur van houtvuur en een paar andere details brachten ons Ukkel uit. Bovendien is hun vlees goed en op verzoek bereid. Een vriendelijke plek en een zeer vriendelijk front-of-house-team. Om te proberen!
J. P.
De plaats is erg warm, de service is onberispelijk en erg vriendelijk en het vlees is gewoon heerlijk!
c. s.
Gelegen in het hart van Ukkel, in een oude herberg uit 1627, is de Hoef een zeer aangenaam restaurant, zowel vanwege de authentieke inrichting als vanwege het zeer vriendelijke, glimlachende en professionele personeel. Het is “DE” onmisbare plek voor vleesliefhebbers, maar niet alleen dat, want het klassieke menu biedt ook suggesties, een zeer mooie keuze aan voorgerechten, wat vis en de uitstekende “gegrilde scampi's met twee sauzen”. De grills in de eetkamer zijn perfect, vakkundig gedaan, en de friet en sauzen zijn huisgemaakt, wat helaas zeer zeldzaam wordt. De wijnkaart is mooi en efficiënt met geweldige ontdekkingen. Super gezellig in de winter bij het haardvuur en zeker ook heel gezellig in de zomer dankzij een prachtig licht terras (nog niet getest). We hadden geen plaats meer en dus beloofden we onszelf dat we terug zouden komen om de “chocolademousse” te proeven, die de beste van Brussel lijkt te zijn. Om zonder vertraging te bezoeken of opnieuw te bezoeken !!
C. S.
Een traditionele Italiaanse stijl, uitstekend eten en vriendelijke service.
N. V.
Mooi restaurant, attent personeel, uitstekend vlees, alleen een beetje duur
F. F.
Restaurant "De Hoef" is voor ons gewoon een begrip. Een authentiek restaurant, goed vlees gegrild boven open vuur. Een super mooie omgeving, een echte ouderwetse boerderij. In de zomer is het terras een echte Hof van Eden, een oase van rust midden in de stad. Ik raad het iedereen aan.
D. V. G. C. C.
Eten, omgeving en personeel werkelijk schitterend. Een waar genot om in de winter bij het vuur te zijn en in de zomer op het terras, bedankt voor dit wonder.
B. S. R.
Great staff and great meat
(Vertaald)
Geweldig personeel en geweldig vlees
P. C.
(Vertaald) Verrukkelijk. Dienstverlening aan de top. Enige kleine klacht, tafel te klein.
C. M.
Vlees gekookt boven een houtvuur in de open haard. Een ander en aangenaam kader met vriendelijke en typisch Brusselse bediening. Hoewel meestal alles goed gaat, hebben we een paar keer onaangename verrassingen gehad, dezelfde avond toen we thuiskwamen, of de volgende ochtend...
G. T.
Very good food, expensive but in line with the expectations!
(Vertaald)
Zeer goed eten, duur maar in lijn met de verwachtingen!
R. O.
Zeer warme plek en heel goed vlees, raad ik aan
J. P.
Goede keuken met beheerste lokale klassiekers. Onberispelijke service. Absoluut goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanbevolen voor een goed moment van gastronomie met familie of vrienden.
S. M.
De mooiste avond met mijn partner.
Aangename omgeving, onberispelijke service.
Heerlijk eten.
Zeer vriendelijk personeel
R. V. d. M.
Een klassiek restaurant in een historisch gebouw... De menukaart varieert weinig, maar dat geldt ook voor de kwaliteit: altijd van topniveau, vooral het vlees dat naar wens wordt bereid boven een houtvuur... Zeer mooi achterterras op het eiland. .
A. 1.
Ik heb 40 jaar geleden in dit etablissement gewerkt, de authenticiteit ervan is geen seconde verouderd, het wordt beheerd door de kleinkinderen van de oprichter, de kwaliteit van de gerechten wordt nog steeds gerespecteerd, de service is iets minder streng maar nog steeds net zo aangenaam.
De gekarameliseerde appelcrêpe is een instituut!
A. S.
Zeer goed vlees, attente bediening, brasserie-sfeer.
Beste
O. D. S.
Een onvergetelijk moment doorgebracht op de legendarische hoef.place gecreëerd in het midden van de 17e eeuw.
Je kunt binnen eten bij het houtvuur Binnen
Of in de zomer op het schaduwrijke terras.
U kunt genieten van heerlijk vlees gegrild boven een houtvuur, door een meesterhaan, of natuurlijk van andere uitstekende gerechten.
Onberispelijke service van Eric en zijn collega's. Een echte aanrader als koppel of met vrienden.
Ik wens je een fijne avond.
Sympathiek
Olivier De schrijver België
B. W.
Een echt oud huis (XVII eeuw) met een echt traditioneel Belgisch restaurant, met een breed scala aan klassieke gerechten, waaronder uitstekende vlees- (voor echte amateurs) en visgerechten, geweldige wijnkeuze, alles in een ontspannen sfeer en een mooie tuin bij mooi weer vergunningen. Al meer dan 50 jaar een must in Ukkel...
C. F.
Warm en gastvrij personeel. Ze zijn ook flexibel met het menu. Mogelijkheid om kaasmelts als gerecht aan te vragen (ze serveren dan een grotere hoeveelheid).
C. C.
Geweldige ontvangst, zeer warm, zeer goed vlees en goede wijnen om te begeleiden?
F. C.
Warme sfeer. Familiebedrijf overgenomen door een jonge man die houdt van zijn werk en de geschiedenis van zijn bedrijf. Heerlijke maaltijd, hoewel een beetje duur. Aan te bevelen.
C. T.
Uitstekend restaurant! De Côte à l'os die voor u op een houtvuur wordt bereid, is de omweg waard! Verse friet en huisgemaakte sauzen! Attente service, geweldige ontdekking!
S. D.
Onberispelijke service.
Consistente kwaliteit gedurende meerdere jaren
Management voortdurend in de kamer
Een veilige gok voor elk goed roofdier!
Houd er rekening mee dat sommige visgerechten ook beschikbaar en sappig zijn
C. P.
Geweldige ervaring, uitstekend vlees, super koken zoals gevraagd
P. S.
Schitterende herberg die al eeuwen oud is. Houtgestookt vlees. Meer dan vriendelijke bediening. Een aanrader voor wie er nog niet van gehoord heeft.
A. H.
Ik kwam er de hele tijd langs.. Ik ben nooit gestopt.. tot de dag dat mijn vriend Gi me vertelde dat de tuin een omweg waard was.. Nou, de tuin is prachtig, maar het was slechts een van de goede verrassingen van onze lunch. .. Spritz-aperitief (heerlijk bereid) en smakelijk vlees... het was echt een geweldige ontdekking!
S.
Waited 1 hour for food. But very good, just not worth the wait
(Vertaald)
1 uur gewacht op eten. Maar erg goed, gewoon het wachten niet waard
K. L.
Geweldige ervaring. Typische en warme plek
Het eten is uitstekend, het vlees...een genot. In dit restaurant koken wij...
Aan te bevelen
B. B.
Als goed vlees perfect gaar is, is dat de garantie voor een goede avond.
A. S.
Topplek, het houtgestookte vlees is heerlijk en het personeel zeer vriendelijk. Aanbevolen voor een goede avond
M.
Heel erg mooie omgeving, perfecte ober, zeer beleefd en behulpzaam. Uitstekend eten, ik raad aan voor een klein diner alleen of met vrienden ??
J. V.
Mooie, enigszins atypische plek. Zeer goed gegeten, bedankt!
P. H.
Landelijk en charmant restaurant, attent en vriendelijk personeel en uitstekende gerechten!
M. D.
Zeer goed vlees en oude maar mooie omgeving. Reserveren verplicht, want het is altijd vol.
A. D.
Magische plek, buitengewoon personeel, alles is heerlijk, de keuze is daarom ingewikkeld. Als dessert raad ik John's chocolademousse ten zeerste aan. Een moord.
C. D.
(Vertaald) Prachtige plek. Uitstekende keuken. Warme en zorgzame bediening.
B. G.
Welkom, service en ongelooflijke botkwaliteit! 😋
T. D.
(Vertaald) Een geweldige plek om goed vlees te eten tegen een redelijke prijs.
De service is snel en professioneel.
Een ervaring om te vernieuwen 😊
S. B.
(Vertaald) Van begin tot einde was alles uitstekend!
Goede service. Dankjewel.
I. C. (. Ч.
(Vertaald) Restaurant met geschiedenis, verscheidenheid aan gerechten, goede selectie van desserts. Een zeer populaire plek in de avond.
A. C. P.
Geweldige service, uitstekende maaltijd (het vlees zo mals mogelijk) gezellige plek! Ik raad het ten zeerste aan! Om te proberen!!!
J. O.
Een compleet menu met een assortiment kwaliteitsvlees, met service die een sterrenrestaurant waardig is. Een chocolademousse om voor te sterven.
m. f.
Het is een typisch restaurant voor mensen die goed eten, vooral vlees, met een zeer uitgebreide en landelijke stijl. Redelijke prijs
A. A. s.
Unieke sfeer en weelderige kwaliteit. Maar stil, niet te hard, je moet nu steeds eerder boeken ;-)
J. B.
Mooi, heel oud interieur met een open haard die verwarmt en kookt. Zeer goede bediening. Evan een kindermenu!
H. M.
Leuk welkom
Aangenaam terras achteraan
Gemiddeld eten of bijna niet eetbaar voor sommige gerechten en goed voor andere
G. J.
Good but a bit expensive.
Very nice surroundings
(Vertaald)
Goed maar een beetje duur.
Zeer mooie omgeving
b. S.
Een echt Brussels instituut.
Zeer warme plek en heerlijk vlees gegrild boven een houtvuur!
Aan te bevelen.
V. G.
De rib op het bot, binnen gegrild boven een houtvuur, is een traktatie. Absoluut de moeite waard om te proeven. 4e generatie aan het roer van dit restaurant.
f. w.
(Vertaald) Altijd goed, Holstein ribsteak, ok! Garnalenkroketten Ok! Sabayons een beetje te vloeibaar.
a. a.
Een van mijn favoriete restaurants, de kwaliteit van het vlees is geweldig en de sfeer is warm.
C. G.
(Vertaald) Een zeer mooie en zeer goede plek.
Ukkelse flora
M. S.
Uitstekende sfeer en service. De cote à l'os kan beter: een beetje droog naar mijn smaak!
A. S.
Beste houtgestookt vlees in Brussel.
Attent personeel, snelle service.
C. M.
(Vertaald) Zeer typisch restaurant ... Uitstekend vlees met zorg bereid boven een houtvuur ...
Y. S.
Typisch Brussels instituut. Te doen met vrienden of familie voor lekker grillen boven een houtvuur. Specialiteit van het huis of lunch op het schaduwrijke terras
B. C.
Prachtige omgeving en efficiënte service. De grillgerechten zijn uitstekend. Een goed adres!
L. D. B.
Uitstekende keuken, zeer gezellig restaurant en vriendelijk personeel, het bevalt mij uitstekend
J. B.
Alles was perfect: de locatie, het eten en vooral het personeel. Wij komen graag terug!
A. L.
Zeer goede sfeer, efficiënte en vriendelijke service. Zeer goede kwaliteit vlees.
E. M.
(Vertaald) Zeer vriendelijk en attent personeel, allemaal bekroond met een goede, goed gevulde keuken, bedankt
f. d.
eten op het terras was zeer aangenaam - attent personeel en kwaliteit eten. . .
G. E. E.
Heerlijk vlees... Zeer warm welkom... De sfeer is erg leuk....
c. l.
Bovenaan prettige service en kwaliteitsvlees gekookt boven een houtvuur.
C. H.
Vleesspecialiteiten bereid boven een houtvuur.
Een traktatie voor fans met vriendelijk personeel.
S. R.
Het vlees is heerlijk en ze koken het bij het vuur. Kwaliteit heeft in dit geval een normale prijs.
G. L.
Zeer aangenaam restaurant en zeer mooi menu. Zeer warm welkom.
C. Y.
Een warme plek, onberispelijke service en buitengewoon heerlijk eten.
J. D. K.
(Vertaald) Uitstekend en super efficiënt en vriendelijk personeel ... Om dringend te proeven !!!
A. B.
Midden in de stad eten in de tuin is erg gezellig. Goed welkom
J. V.
(Vertaald) Niet te missen plek in Ukkel. Interessante plaatsen en het vlees mals en geserveerd op de juiste manier koken?
E. P.
(Vertaald) Heerlijk eten en een super leuke plek. Ik herhaal altijd!
A. M.
(Vertaald) Leuk welkom, uitstekend vlees en goede wijnen. Wat nog meer?
A. D.
Very good, typical Belgian food. Good service
(Vertaald)
Zeer goed, typisch Belgisch eten. Goede service
A. E.
It was so great!!
(Vertaald)
Het was zo geweldig!!
J. D.
Een instelling in Brussel
Het pure net is om voor te sterven
Ik raad het ten zeerste aan
M. O.
Restaurant in een huis uit 1627, zeer goed gegrild vlees, de buurt is zeer pittoresk.
J. l.
Onmisbare spareribs met huisgemaakte friet en salade. Vriendelijke service niet meer.
J. D. V.
(Vertaald) Aardig personeel, uitstekend eten, ja goed adres
B.
(Vertaald) We voelen ons daar zo goed.
R. l.
Zeer goed restaurant, goede service, goede prijs-kwaliteitverhouding.
P. M.
Een historische plek die je zeker niet mag missen in Brussel! Uitstekend vlees en perfecte keuken!!!!
S. S.
Een tijdloos moment, in een etablissement uit 1627, met een heerlijke houtgestookte keuken en charmant personeel!
C. P.
Het geweldige eten en de goede service rechtvaardigen de prijs!
P. M.
Plaats om te zijn; perfect welkom, we eten goed, we voelen ons daar op ons gemak
C. L.
al die jaren gelijk aan zichzelf. eenvoudige maar uitstekende gerechten. als het klimaat het toelaat is het terras geweldig. warme sfeer gegarandeerd.
M. T.
(Vertaald) Lekkere traditionele gerechten. Vriendelijk personeel.
C. P.
Uitstekend restaurant. Mooie tuin in de zomer.
m. m.
(Vertaald) Altijd uitstekend super baas- en kamerpersoneel.
J. T.
Zeer goed restaurant. Zeer vriendelijk personeel.
D. F.
(Vertaald) Eenvoudige keuken genoten in een schaduwrijke binnenplaats. Erg aangenaam!
M. L.
(Vertaald) Zeer goed eten en supervriendelijk personeel
B. A.
Geweldige ontdekking, attente service, uitstekend eten, het proberen waard.
R. M.
(Vertaald) Vriendelijkheid, vriendelijkheid, uitstekend eten. Wij raden aan...
G. D. P.
(Vertaald) Verrukkelijk. Kwaliteitsvlees en perfect gebakken
P. D. G.
(Vertaald) Goed restaurant en eigenaar altijd zorgzaam!
D. M.
Nice place to have good grilled meat .
(Vertaald)
Leuke plek om goed gegrild vlees te hebben.
S. p.
(Vertaald) Familieplaats, goed eten.
P. S.
(Vertaald) Zeer goede kwaliteit. En zeer stabiel. Onberispelijk welkom.
L. L. D.
De Hoef vernieuwt zichzelf en blijft trouw aan de traditie...
D. P.
(Vertaald) Vestiging overgenomen maar nog steeds zo goed en goed!
V. B. A.
(Vertaald) Nieuwe dynamische baas. Uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs
R. C.
(Vertaald) geweldig plek
A. S.
Great historical atmosphere and food.
(Vertaald)
Geweldige historische sfeer en eten.
C. D.
(Vertaald) Super warme en zeer goede kaart
Y. R.
Uitstekende ontvangst, zeer goede maaltijd
M. C.
(Vertaald) Als je van vlees houdt, is dit de plek om naartoe te gaan.
M. L.
(Vertaald) altijd zo lekker
D. L.
(Vertaald) Nog steeds erg goed. Huis met karakter.
T. T.
(Vertaald) Zoals gewoonlijk uitstekend!
-.
(Vertaald) Prime rib is het bord om te bestellen! ! !
J. Z.
(Vertaald) Zeer goed vlees
J. K.
(Vertaald) Kwaliteitsvlees .. Service niet in orde ..
B. T.
(Vertaald) Onberispelijke service en fantastisch vlees
C. H.
(Vertaald) Warm welkom en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding?
M. D. V.
Alleen al hun vlees is de omweg waard
J. L.
(Vertaald) Heel goed. Super leuke sfeer
J. A.
(Vertaald) erg goed
F. W.
(Vertaald) De filet met 3 paprika's is uitstekend
L. G.
(Vertaald) Zeer goede en mooie lijst
M. L.
(Vertaald) Zeer goed ! Erg warm !
y. m.
Zeer goede keuze aan vlees
N. P.
(Vertaald) lekker vlees
c. p.
(Vertaald) Altijd foutloos
N. C.
(Vertaald) Warm welkom en smakelijke keuken
P. B.
(Vertaald) Rustieke omgeving. Traditionele keuken.
K. W.
Good meat
(Vertaald)
Goed vlees
R. S.
(Vertaald) Zeer goed restaurant
D. S. F. C.
(Vertaald) Dit is de beste
P. N.
(Vertaald) Stock etymologie acvueiillant.
J. D.
(Vertaald) leuk, buiten en heel belgisch
E. D.
(Vertaald) Het is erg goed
G. B.
(Vertaald) Een aanrader voor een weekje Ukkel
F. D.
(Vertaald) Voor echte Brusselaars
P. P.
Excellent. Super impeccable.
(Vertaald)
Excellent. Super onberispelijk.
L. D.
Niet slecht zonder meer
A. P.
(Vertaald) Gewoon perfect
A. G.
Uitzonderlijk. De koning onder de grills.
s. a.
Nog steeds zo perfect
M. M.
(Vertaald) ik hou van
P. S.
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Nieuwste uploads
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar