Beoordelingen van Chumadia. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Chumadia
Schotlandstraat 32, 1060 Sint-Gillis, België
Beschrijving
Informatie over Chumadia, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Chumadia
Maandag
12:00–14:00, 19:30–22:00
Dinsdag
12:00–14:00, 19:30–22:00
Woensdag
12:00–14:00, 19:30–22:00
Donderdag
12:00–14:00, 19:30–22:00
Vrijdag
12:00–14:00, 19:30–22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Maandag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van Chumadia
V. H.
Ik ging er naartoe door mijn vriend die mij vertelde dat het er heel lekker is. En hij had gelijk: het was er superlekker. Zowel het vlees en de wijn smaakten voortreffelijk.
Een groot minpunt: enkel één toilet voor het hele restaurant, en nogal krap binnen.
W. V. D.
Heerlijk vleesrestaurant. Keuze uit de beste stukken vlees, die vervolgens gegrild worden. De standaard portie is wel 500 gram. Er is ook een uitstekend aanbod aan wijnen. De sfeer is gemoedelijk. Absolute aanrader!
L. V. B.
Voor een heerlijk stukje vlees in Brussel is dit wel the place to be
D.
Heerlijk vleesrestaurant. Topkwaliteit. Enig minpuntje. Vlees is 500gr per persoon, wat enerzijds teveel is ondanks het goed binnengaat, maar maakt het daardoor ook prijzig, want kwaliteit betaal je natuurlijk. Een kleinere portie van 300 gr met een iets lagere prijs zou het perfect maken, maar zeker en vast een aanrader
J. V.
Gisteren voor de eerste keer geweest. Zeer vriendelijk personeel, geweldige keuken en lekkere wijnen! Alles klaargemaakt op houtskool. Top adres in Brussel!
E. A.
Het vlees is perfect gebakken jammer genoeg geen aandacht naar de rest van het gerecht. Het wordt geserveerd met wat van die smakeloze gebakken aardappelen die je zelf nog uit de schil moet schrapen, wat sauzen die totaal niet bij het vlees passen en weinig smaak hebben en iets wat moet doorgaan voor een slaatje maar eerder thuis hoort in de compostbak. Verder wordt de circulatie van het bloed naar je benen afgesneden van zodra je op de vooroorlogse stoelen gaat zitten. Het heeft potentieel maar ze moeten meer focussen op het gerecht dan enkel op het vlees.
T.
Servisch vleesrestaurant. Ultiem vers topvlees van het rund uit alle windstreken dat je aan de ingang zelf kan beoordelen en kiezen. Aangeboden met gegrilde gekookte aardappellen en een kraakvers slaatje. Op de Çevapçiçi een overdaad aan verse uiringetjes. Alles geserveerd met een groot schaaltje overheerlijke béarnaisesaus evenals verse pikante chillisaus. Daarbij lekkere rode wijn. Ik kreeg zelfs een gratis glas servische wijn om te proeven. Vleesporties zijn enorm. Een echte aanrader. Minpunt: men kan enkel contant betalen, iets wat je anno 2021 echt niet kan maken!
I. D. W.
Super de max een aanrader voor iedereen super food super fijne bediening zowel van de patron als personeel je kan nergens beter eten als je een vlees lover bent
P. L.
Lekker voor een redelijke prijs. Spijtig dat enkele traditionele gerechten op de kaart gesneuveld zijn ten voordele van (veel) duurdere steaks.
G. N.
Een lekker stuk vlees ? Hier vind je wat je zoekt, groot stuk en super zacht dus uiterst lekker. Dit alles aan een meer dan korrekte prijs. Alex de eigenaar super sympha.