Beoordelingen van Bouillon Bruxelles. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Bouillon Bruxelles
Rue des Dominicains 7/9, 1000 Bruxelles
Beschrijving
Informatie over Bouillon Bruxelles, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Bouillon Bruxelles
Maandag
18:00–22:30
Dinsdag
12:00–14:00
18:00–22:30
18:00–22:30
Woensdag
12:00–14:00
18:00–22:30
18:00–22:30
Donderdag
12:00–14:00
18:00–22:30
18:00–22:30
Vrijdag
12:00–15:00
18:00–23:00
18:00–23:00
Zaterdag
12:00–15:00
18:00–23:00
18:00–23:00
Zondag
12:00–15:00
18:00–22:00
18:00–22:00
Populaire tijden
Maandag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zaterdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zondag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van Bouillon Bruxelles
BB is de plaats waar je moet zijn voor Belgische keuken in Brussel: top locatie, gezellig, lekker, vriendelijk personeel en niet onbelangrijk Bouillon concept: betaalbaar!
Lekkere Brusselse keuken, vriendelijke service, prachtig interieur en zeer schappelijke prijzen .... waar niet alleen toeristen maar ook lokale brusselaars hartelijk welkom zijn . Top !!!
Goed eten voor een klein prijsje. Gezellig restaurant. Zeevruchten waren zeer lekker!
Het eten is lekker daarintegen vond ik het teleurstellend dat je extra moet betalen voor brood en boter. De menu in het Nederlands staat vol fouten en maakt een slordige indruk. 6 euro betalen voor kraantjeswater met koolzuurgas is er een beetje over. Net hetzelfde als De service was wat traag maar deze staat nog in kinderschoenen. De desserts waren lekker.
Super mooie omgeving, heel warm, een geslaagde Bouillon met Belgische saus!
De gerechten zijn smakelijke Belgische specialiteiten, met een vlokje en een vrij complete wijnselectie voor een bouillon!
Het personeel en de baas zijn super gastvrij, de service een beetje traag, maar het was de eerste avond, dus we begrijpen het.
Ik kom zeker terug!
Parijse concept met een Brusselse twist.
Ik zal beginnen met de situatie die uitstekend is. Rue des Dominicains, aan de uitgang van de Galerie des Princes, dat wil zeggen het historische centrum van Brussel. Wat is het toch fijn om in deze omgeving een kwaliteitsadres te hebben. Voor de afwisseling van de slagersstraat.
De setting dus, een setting die traditioneel, ingedeeld en aangenaam is. U wordt uitgenodigd om te eten in een warme en traditionele sfeer die het tegenovergestelde is van de koude, sobere en designomgevingen die de moderniteit bevordert.
De service is wat je zou verwachten van een succesvolle plek die het slachtoffer is van zijn succes. Het team is groot, maar niet groot genoeg voor de bevolking, maar het is begrijpelijk dat Covid er was. Desondanks is het team daarna efficiënt en vooral gezellig. Je wordt hartelijk ontvangen en dit blijft de hele maaltijd zo.
Over maaltijden gesproken, laten we dit lastige punt aanpakken. Het principe van "bouillon" is de traditionele keuken, tegen lage prijzen. Het was duidelijk succesvol. U vindt er een Belgisch menu, met zijn traditionele keuken, tegen lage prijzen, zodat u voor-, hoofdgerecht en dessert kunt eten, zonder dat u veel geld hoeft uit te geven. Het beste deel zijn de beschietingen ter plaatse, die verse en goed geserveerde zeevruchten bieden.
Kortom, een goede maaltijd, goed geserveerd, op een warme plek. Ik raad het ten zeerste aan.
Het nadeel voor een Parijse model is dat je voor water en brood betaalt, evenals boter voor het brood.
Als grote fans van Bouillon de Paris wilden we de Brusselse editie uitproberen voor een weekenddiner. Bij binnenkomst in het restaurant brachten de mooie inrichting, de goede sfeer en de warme glimlach van het personeel ons al in een goed humeur. Nadat we onze eetlust hadden gewekt met een glas witte vermout, begonnen we met de fijne oesters en de grijze garnalen met mayonaise als voorgerecht, daarna hadden we de kans om de beroemde Potjesviees te proeven met vier soorten vlees en de mosselen met witbier, om af te sluiten met de rijstepap met gezouten boter als dessert. Begeleid door een goede kruik Hérault-wijn, werden we niet teleurgesteld door de maaltijden die even heerlijk als prachtig versierd waren. De friet voldeed aan de legende van de beroemde Belgische friet en de snelle, professionele en vriendelijke bediening deed ons deze voortreffelijke maaltijd nog meer waarderen. Hartelijk dank aan Victoire voor haar uitleg, haar luistervaardigheid en natuurlijk haar constante glimlach. Een echte aanrader voor iedereen die Brussel bezoekt en de lokale keuken wil proeven in een zeer aangename omgeving, voor een redelijke prijs!
Zeer goede sfeer en super gastvrij.
Klein minpunt: we moesten lang wachten op de maaltijden (aankomst om 20.00 uur, oesters om 20.47 uur, 21.10 uur voor voorgerechten, hoofdgerechten om 21.40 uur). De kwaliteit was echter supergoed. We bestelden de volgende dingen als voorgerecht:
- Oesters (zeer vers, maar 3 van de 6 oesters hadden veel stukjes schelp) (7/10)
- landterrine (8/10)
- mergbeen (9/10)
Een korte opmerking: het is een beetje vreemd dat je brood apart moet bestellen. Ik zou adviseren om automatisch wat brood bij de voorgerechten te geven.
Voor de gerechten bestelden wij:
- Witlofquiche met groene salade - royale en heerlijke portie (9/10)
- Rundvleeswangstoofpot met gnochetti - 8/10. De stoofpot was heerlijk, maar de gnoechetti sloeg nergens op. Misschien is het een idee om de gnochetti te vervangen door een traditionele kant zoals friet?
contact
Foto's
Alle
Bier
Escargot
Eten en drinken
Kroket
Menu
Mossel
Nieuwste uploads
Oester
Sfeer
Street view en 360
Tartaar
Van eigenaar
Video'S
Vis en schaaldieren