Beoordelingen van Bouillon Bruxelles. (Restaurant) in Brussel (Brussel).
Bouillon Bruxelles
Rue des Dominicains 7/9, 1000 Bruxelles, België
Beschrijving
Informatie over Bouillon Bruxelles, een Restaurant in Brussel (Brussel)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Bouillon Bruxelles
Maandag
Gesloten
Dinsdag
18:30–22:30
Woensdag
12:00–14:00, 18:30–22:30
Donderdag
12:00–14:00, 18:30–22:30
Vrijdag
12:00–14:00, 18:30–22:30
Zaterdag
12:00–14:00, 18:30–22:30
Zondag
12:00–16:00
Populaire tijden
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zaterdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zondag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 |
Beoordelingen van Bouillon Bruxelles
K. M.
BB is de plaats waar je moet zijn voor Belgische keuken in Brussel: top locatie, gezellig, lekker, vriendelijk personeel en niet onbelangrijk Bouillon concept: betaalbaar!
P. B.
Lekkere Brusselse keuken, vriendelijke service, prachtig interieur en zeer schappelijke prijzen .... waar niet alleen toeristen maar ook lokale brusselaars hartelijk welkom zijn . Top !!!
J. C.
Goed eten voor een klein prijsje. Gezellig restaurant. Zeevruchten waren zeer lekker!
L. D.
Het eten is lekker daarintegen vond ik het teleurstellend dat je extra moet betalen voor brood en boter. De menu in het Nederlands staat vol fouten en maakt een slordige indruk. 6 euro betalen voor kraantjeswater met koolzuurgas is er een beetje over. Net hetzelfde als De service was wat traag maar deze staat nog in kinderschoenen. De desserts waren lekker.
E. P.
(Vertaald) Super mooi kader, heel warm, een geslaagde Bouillon met Belgische saus!
De gerechten zijn lekkere Belgische specialiteiten, met een schaal en een voor een Bouillon vrij complete wijnkaart!
Het personeel en de baas zijn super gastvrij, de service een beetje traag, maar het was de eerste avond, dus we begrijpen het.
Ik kom zeker terug!
G. V.
(Vertaald) Parijse concept met een Brussels sausje.
Ik zal beginnen met de situatie die uitstekend is. Dominicaansstraat, aan de uitgang van de Prinsengalerij, het historisch centrum van Brussel. Het is fijn om in deze buurt een kwaliteitsadres te hebben. Om te veranderen van de straat van de slagers.
Het raamwerk dan, raamwerk dat traditioneel, ingedeeld en aangenaam is. U wordt uitgenodigd om te eten in een warme en traditionele sfeer die het tegenovergestelde is van deze koude, sobere en designomgevingen die de moderniteit promoot.
De service is wat wordt verwacht van een succesvolle plaats die het slachtoffer wordt van zijn eigen succes. Het team is groot maar niet groot genoeg voor de bevolking, maar omdat covid er was, is het begrijpelijk. Achteraf is het team desondanks efficiënt en vooral gezellig. U wordt van harte welkom geheten en dat gaat de hele maaltijd door.
Over maaltijden gesproken, laten we dit delicate punt bespreken. Het principe van "bouillon" is traditionele keuken, tegen lage prijzen. Het is duidelijk gelukt. U vindt er een Belgisch menu, met zijn traditionele keuken, aan lage prijzen, zodat u voorgerecht, hoofdgerecht, dessert kunt eten zonder de spaarpot te breken. Het pluspunt is de schaal op het terrein die verse en goed geserveerde zeevruchten biedt.
Kortom, een goede maaltijd, goed geserveerd, op een warme plek. Ik raad het ten sterkste aan.
Het nadeel voor een Parijse model is het water en het betaalde brood, evenals de boter voor het brood.
A. T.
(Vertaald) Als grote fans van Bouillon de Paris wilden we de Brusselse editie proberen voor een weekenddiner. Bij het binnenkomen van het restaurant brachten de mooie aankleding, de goede sfeer en de warme glimlach van het personeel ons al in een goed humeur. Nadat we trek hadden gekregen met een glaasje witte vermout, begonnen we met de dunne komvormige oesters en grijze garnalen met mayonaise als voorgerecht, daarna mochten we proeven van de bekende vier-vlees-potjesvies en de mosselen met witbier, als afsluiter met rijstpudding met gezouten boter als toetje. Vergezeld van een goede kruik Hérault-wijn, werden we niet teleurgesteld door de maaltijden, even heerlijk als prachtig gedecoreerd. De friet deed de legende van de beroemde Belgische friet eer aan en de snelle, professionele en vriendelijke bediening deed ons deze voortreffelijke maaltijd nog meer waarderen. Een grote dank aan Victoire voor haar uitleg, haar luisteren en natuurlijk haar constante glimlach. Een aanrader voor iedereen die Brussel bezoekt en de lokale keuken wil proeven in een zeer aangenaam kader, voor een schappelijke prijs!
J. C.
(Vertaald) Zeer goede sfeer en super gastvrij.
Kleine flat: we moesten lang wachten op de maaltijden (aankomst 20.00 uur, oesters om 20.47 uur, 21.10 uur voor de voorgerechten, hoofdgerechten om 21.40 uur). De kwaliteit was echter zeer goed. We bestelden de volgende dingen als voorgerechten:
- Oesters (zeer vers maar 3 van de 6 oesters hadden veel stukjes schelp) (7/10)
- landterrine (8/10)
- beenmerg (9/10)
Een kleine opmerking - het is een beetje raar dat je apart brood moet bestellen. Ik zou adviseren om automatisch wat brood te geven bij voorgerechten.
Qua hoofdgerechten bestelden we:
- Witlofquiche met groene salade - royale en lekkere portie (9/10)
- Carbonade van runderwangetjes met gnochetti - 8/10. De stoofpot was heerlijk, maar de gnoechetti sloeg nergens op. Misschien een idee om de gnochetti te vervangen door een traditioneel bijgerecht zoals friet?