Beoordelingen van Nebo. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Panamarenkoplein 5, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Nebo, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Nebo
Maandag
12:00–14:00, 19:00–22:00
Dinsdag
12:00–14:00, 19:00–22:00
Woensdag
12:00–14:00, 19:00–22:00
Donderdag
12:00–14:00, 19:00–22:00
Vrijdag
12:00–14:00, 19:00–22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Maandag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van Nebo
P. L.
Een ontdekking! Last minute hebben vrienden ons uitgenodigd om hier mee te komen dineren, en daar heb ik geen minuut spijt van gehad.
Na binnenkomst kregen we de vraag welk aperitief, met een klein kaartje voor een knabbeltje tijdens de aperitief, we kozen hier voor de kaaskrokketjes en die waren perfect gelijk geserveerd met het aperitief (ze waren overheerlijk ook).
En dit is blijven duren tijdens ons dinner, vlotte bediening, super smaakvolle gerechten en pareltjes van borden.
Wijnkeuze is niet gemakkelijk door de grote kaart, maar laat je gerust bijstaan door Michelle, ze heeft ons een zeer lekkere wijn voorgesteld die ons smaakpatroon lag en toch een beetje anders was.
We moeten wel eerlijk zijn, het is niet goedkoop maar wel zijn geld waard, je komt hier natuurlijk ook niet elke week eten.
L. V. D.
Weer een geweldige ervaring en een aanrader. We waren met 6 personen en de optie om a la carte te eten ipv menu is toch een topper en iets wat je nog weinig tegenkomt op dit niveau. Bravo aan de chef. Mijn gezelschap was enthousiast op alle gebied. Uitgebreide wijnkaart.
i. v. h.
1 woord: TOP!!!
Zowel voor de bediening, het eten als de persoonlijke sfeer!
Zowel de eigenaar/chef als het ganse team waren oprecht in hun doen! 100% genoten! Danku!! Ook voor de vele extra attenties!! Een absolute aanrader! 💪👍😁 …
I. D. G.
Voor mij de ontdekking van 2022 alvast! Op het Nieuwe Zuid in Antwerpen. Heel mooie moderne zaak met fantastische mensen. Voor de start zijn er heerlijke hapjes en daarna een mooie kaart met fantastische gerechten en wijnen!
E. P.
Ontdekking van het jaar in Antwerpen Nieuw Zuid. Ster meer dan waardig. Strak en gezellig interieur, super bediening, prachtige wijnkaart en PARKING!!!
d. t.
Wat een ontdekking!
Dit modern ingericht restaurant op het panamarenkopplein was een schot recht in de roos.
Je bent niet gebonden aan een menu maar bepaald zelf a la carte hoeveel gerechten je wil degusteren.
Bij ons aperitief kozen de voor een oester vergezeld van een granite van champagne. Dit was lekker in balans en de oester ging niet verloren in de garnituren. Twee gerechten waren de sterren van onze lunch. Vooreerst de langoustine in twee bereidingen. Lekkere tartare met eentje erbij gegaard op de bbq. Lekker fris en de gerookte toets was een echte meerwaarde in het gerecht en gewoon in de perfectie gegaard! Het tweede was de tarbot met een bearnaise van vin jaune die de vis vergezelde, gewoon top. De mooie wijnkaart viel ook op met een selectie van over de gehele wereld. Onze grote complimenten aan de chef alsook aan het team! Ondanks ons laat aankomstuur bleven ze correct, vriendelijk en professioneel! Een adres om nog es te bezoeken bij een trip naar antwerpen.
l. d. v.
Laat me beginnen met het feit dat het eten overheerlijk is! Terecht een eerste ster verdiend. Alle complimenten naar de chef.
2 punten van feedback echter:
- inkleding vh restaurant: het mist warmte en gezelligheid en komt kil en afstandelijk over qua sfeer.
- mensen die id zaal werken: hebben dezelfde kilte en afstandelijkheid als het interieur. We misten persoonlijkheid, interactie, charme, humor, interesse in wie wij zijn, het gevoel om id watten gelegd te worden, en echt welkom geheten te worden. Wanneer je je om een tafel bekommert, dan gaat het om meer dan op een correcte manier de borden naar tafel te brengen (wat allemaal zeer correct gebeurde). Maar we voelden een hele grote anonimiteit. En net de kunst om aan je zaak een 'smoel' te geven is superbelangrijk. Het geeft je een gevoel mee, die je als herinnering mee naar buiten neemt. En dat gebeurt via het zaalpersoneel. De enige die iets of wat van een begin daarvan gemaakt heeft, is de sommelier.
Als chef zou ik hier heel veel aandacht aan besteden de komende maanden. Het is naast je eten, je visitekaartje. 5 sterren voor de maaltijd. Veel minder voor de rest.
P. V.
Een echte aanrader voor zij die houden van een exclusievere keuken. Alles bereid met dagverse producten.
A. D. M.
Prachtige nieuwe zaak met verrassende menu en prachtige bloemen en decoratie .