Beoordelingen van Le Steak '17. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Le Steak '17
Nassaustraat 19, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Le Steak '17, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Le Steak '17
Maandag
Gesloten
Dinsdag
18:00–22:00
Woensdag
18:00–22:00
Donderdag
18:00–22:00
Vrijdag
18:00–22:30
Zaterdag
18:00–22:30
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Dinsdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Woensdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Donderdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zaterdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Beoordelingen van Le Steak '17
L. d. R.
Geweldig steak restaurant, attente bediening. Levert hoge kwaliteit bereiding van Cote à l’Os en Tomahawk steak. En vergeet de mergpijpjes van de Big Green Egg niet. Echt een aanrader voor de carnivoor. Afsluiten met een Moscow Mule of andere cocktail. Fantastisch.
P. D. C.
Reeds voor de 2e maal op korte tijd zeer lekker gegeten..
Warm onthaal & het vlees wordt vakkundig aan tafel toegelicht.
De smaken zijn overweldigend en de side-dishes sluiten hierbij perfect aan. Zowel de Côte a Los, Picanha en Filet Pur waren heerlijk !
Aanrader voor iedereen die van een goed stuk vlees houdt.
Prijs kwaliteit zeker waardig. Tot snel weer !
G. R. (.
Top restaurant, kwalitatief hoogwaardig vlees. Top service, aangename sfeer, prijs/kwaliteit uitstekend! Wij komen terug!
S. V.
Uitstekend gegeten en uitmuntend geholpen door de vrouwelijk chef Renee. Zeker een aanrader om te gaan eten als je in Antwerpen bent en op zoek bent naar een goed vlees restaurant!
M. S. d. B.
Heerlijk gegeten ! Perfect vlees! Goede bediening , aardig duidelijk en hadden leuke tips om verder te borrelen
B. B.
Heel tevreden! Vlees is de voornaamste reden om voor dit restaurant maar naast het perfect bereidde vlees was alles opmerkelijk goed. Peperroomsaus, slaatje, asperges, gestoofde paprika's alles was op en top! Zeker een aanrader!
p. p.
We zijn super verwend geweest en heerlijke steak gegeten . Een vlotte gezellige service . Absoluut aan te raden
M. H.
Heerlijk gegeten! Na de prachtige menukaart viel onze keuze op de ribeye en de côte à l'os. Geen spijt van gehad! We komen nog terug voor de rest! Bediening met een glimlach! :)
M. T.
Als u wilt genieten in oase van gezelligheid en lekker eten, bent u hier aan het juiste adres.
Voor mij persoonlijk ‘het vleesrestaurant’ bij uitstek van Antwerpen. Door het sympathieke personeel voelden we ons meteen thuis.
Verder wordt de kaart zeer eerlijk gepresenteerd en zitten alle side dishes mee in de prijs.
Deze dame weet met wat ze bezig is! Wij komen zeker terug.
K. S.
Enorm lekker gegeten!
Voldoende voor twee personen. Super vriendelijk personeel dat uiterst hun best doen om je te informeren over de stukken vlees.
(Enigste minpuntje: redelijk kleine zaak met tafels dicht op elkaar geschoven. Als het er druk is, is het heel rumoerig).
F.
Aanrader voor vleesliefhebbers. Bij aankomst krijg je eerst een beperkte kaart met keuze uit drie voorgerechten (om te delen). Daarna worden alle stukken vlees voor je uitgestald en kort info over elk stuk gegeven. Iedere keuze (wij kozen beide voor de filet pur - €38,5/persoon) wordt geserveerd met frietjes, salade en saus. Lekker gegeten en we gaan zeker nog eens terug. Vriendelijk personeel.
B. V. d. P.
Fijn restaurantje opt eilandje in Antwerpen met heerlijke stukken vlees. Toffe bediening, huiselijke sfeer. Mergpijpjes echt heerlijk!
O. S. O.
Zeer simpel concept. Vlees met friet en wat groenten. Het vlees is echter van uitmuntende kwaliteit en perfect bereid (op een Green Egg). Thomahawk steak is een aanrader! Sauzen zijn top. Huisgemaakte ice tea is eveneens een aanrader. Salade verdient meer aandacht.
J. V. B.
Gewoonweg heerlijk! Super mals vlees en top bediening
W. G.
Zeer leuke zaak, vlotte en vriendelijke bediening en TOP kwaliteit van vlees. Ik at Picania (300gr) en één van de beste stukjes vlees dat ik ooit at! Lekkere cappuccino en heerlijk lekker moelleux en rijstpap. Afzuiging kan wel beter. Wij zaten naast de keuken en toen we thuis kwamen moesten al onze kleren de was in. Geen drankenkaart en dus geen idee van de drankprijzen. Fles cava 45€ wat toch wel wat aan de dure kant is.
A. v. d. W.
Beste stuk vlees dat ik ooit heb gegeten! Zou iets warmer aangekleed kunnen worden maar is kleine bij zaak.
Echt een aanrader!!
T. M.
Na een eerder bezoek enkele jaren geleden (voor corona) was ik heel enthousiast om hier nog eens terug te keren. Het grote verschil was dat het veel drukker was dan de vorige keer en dat merkten we helaas. Hoewel de bediening super vriendelijk was, duurde het erg lang voor we bediend werden en het eerste eten stond pas op tafel ruim een uur nadat we binnengekomen waren, toch wel een serieus minpuntje. Ook was er nauwelijks nog keuze qua vlees omdat er veel al op was. Door de drukte was het ook heel erg lawaaierig, wat het lastig maakte om te praten.
Ondanks deze minpunten, hebben we wel een hele fijne avond beleefd en vooral ook ongelooflijk lekker gegeten. De bediening was altijd heel vriendelijk en correct en het eten was perfect klaargemaakt met uiteraard het vlees als absoluut hoogtepunt. Ook de wijnkaart in de vorm van een kistje met alle beschikbare flessen wijn was een leuk extraatje. De leuke babbel met de gastvrouw bij het afrekenen konden we ook zeker appreciëren, dus we komen absoluut nog eens terug. Als dan de voorgaande minpuntjes beter zijn, verdient deze zaak absoluut 5 sterren.
T. M.
Wat een fantastische plaats voor de liefhebbers van het betere vlees! Een uitgebreide keuze die door de chef wordt voorgesteld waarna het met een aangenaam voorgerechtje afwachten is.. en vervolgens genieten! Perfecte bereidingswijze met de Big Green Egg, zacht, warm tot in de kern en subtiele, overheerlijke rooksmaak.
Bestel zeker wijn per fles om je volledig te laten verrassen door de selectie.
Hier zien ze mij nog terug!
A. e. S. P.
Vriendelijke bediening en top vlees, leuk concept! Wij komen hier regelmatig !
W. S.
Zeer lekker gegeten, fijne bediening, super ervaring. Bedankt aan heel het team.
K. F.
Vriendelijk personeel, super lekker vlees. Kok legt heel goed het verschillende mogelijke vlees uit (oorsprong, hoe klaargemaakt etc). Prijzig, maar zeker de prijs waard!
M. C.
Lekker, druk, kleine plaatsen..maar zeker ok.
J. I.
Het eten was echt ontzettend lekker! Heerlijke Filet Pur gegeten, heerlijke salade en frietjes, echt perfect! Helaas waren we wat onvriendelijk bediend en liet het eten lang op zich wachten.. dat was wel echt een min punt
J. L.
Goed gegeten en gelukkig maar want de prijzen liggen erg hoog, zowel voor het eten als het drinken. Prima bediening
L. B.
Super vriendelijk personeel, goede uitleg over het vlees, lekkere bijpassende wijn en echt heerlijk gegeten. Kortom, wij komen absoluut terug.
D. G.
Zeer aangename ervaring. Enthousiast en vriendelijk personeel. Vlees is echt top! Lekkere wijn erbij. Helemaal af. Complimenten aan de eigenaresse en het team👍 …
G. V. d. A.
Zeer lekker gegeten. Zeker een aanrader voor de vleeseters. Wij komen zeker terug.
B. t. H.
Passie voor een goed stuk vlees. Perfect gegaard en net zo perfect op smaak. Frietjes, salade en sauzen ook perfect in orde!
G. B.
Le Steak die elke keer perfect gebakken is!
In combinatie met de beste frietjes van Antwerpen!
G. d.
Wij hebben hier heeeeeeeeeel lekker gegeten,ontzettend vriendelijke bediening lekker vlees,vooraf genoten van een lekker aperitiefje ,zeker voor herhaling vatbaar top bediening en top ontvangst
W. B.
Fantastisch lekker vlees met super bediening op een toplocatie!
Een echte aanrader!
J. R.
Beste steakrestaurant van Antwerpen. Super vriendelijk personeel, goede wijnen en Renée is een geweldige gastvrouw. Zelfs de frietjes zijn heerlijk. :)
B. W.
De lekkerste steak van Antwerpen. Absoluut een aanrader.
A. S.
Zeer gezellige zaak met een uitstekende bediening. Het vlees is van topkwaliteit! Zeker een bezoekje waard! Ik ben alvast een trouwe klant!
Tot snel!
S. T.
We hebben heerlijk gegeten de dames zijn super attent top service! De manier waarop ze het vlees presenteren en de uitleg zodat je kan kiezen wat je neemt is heel apart. En het vlees is echt heerlijk!
Y. D.
Fantastisch!!! Bediening was top en het eten heel lekker!
Zeker een aanrader
S. S.
Voor vleesliefhebbers een ultieme ervaring. De kennis en ervaring spatte van de chef af, de vediening vriendelijk en zelfs in coronatijden binnenin elegant afgeschermd. Op het terras buuten zitten was ook mogelijk met de nodige afstand.
Ben je vies van een vetje of een bothe is dit restaurant misschien niets voor u, maar voor de ultieme carnivoor zéker wel.
Kortom een aanrader.
D. R.
Ontzettend leuk en goed restaurant! Heerlijk gegeten van een perfecte Cote de l’os. Eigenaresse Renee en het andere personeel maakt het je echt naar de zin en laat zien dat ze passie heeft voor wat ze doet. Bedankt voor het heerlijke eten, ik kom zeker een keer terug!
S.
Super restaurant met top bediening. Vlees is echt geweldig zeker een aanrader voor vlees liefhebbers.
Zeer genoten!
Bedankt :)
C. M.
Goede keuken. Aangename ontvangst. Inrichting is straight forward. Geen tierlantijntjes, eten is de decoratie. Aangename Nederlandse jongedame die tips en correct informeert over de prijzen.
P. E.
Geweldig vleesrestaurant, keuze tussen verschillende premium cuts, zalig bereid in 'the green egg'.
Stevige noeste ambachtelijke frieten, wel iets te zout naar mijn smaak, heerlijke perperroomsaus en bearnaisesaus en 'n oké slaatje.
De verse muntthee viel wat tegen, half gevuld glas met lauw water, beperkte wijnkeuze, het moelleux desert kan een bolletje roomijs gebruiken.
Maar je komt hier natuurlijk voor het vlees, en dat is gewoon topnotch, ik kom zeker terug.
n. k.
Hier geweest voor een zakenlunch, maar plan hier zeker ook nog terug te komen met lief/vrienden/familie. Wat een ontzettend vriendelijke bediening. Absolute topper was wel het vlees (zowel het aanbod, hoe het werd gepresenteerd als de ongelofelijk goede bereiding). Wat. Een. Smaakbom.
Geen frulletjes hier, maar eerlijk, recht-toe-recht-aan, en in al zijn eenvoud bijzonder.
S. S.
Het was zeker de moeite om een keertje te gaan eten bij dit dynamisch duo.
Eten was top, lekkere wijn en wat heel belangrijk was, Julien en Renée maken eveneens tijd om een gesprekje te maken met de klanten.
Je voelt je onmiddellijk thuis in Les Steak 17.
Doe zo verder!
S. B.
Fantastisch vleesrestaurantje !
Superleuk concept, zonder poespas ! Eerlijke prijzen voor kwaliteitsvlees.
C. J.
Heel lekker ,zeer vriendelijk een echt gezellig restaurantje en zeker voor herhaling vatbaar
J. B.
Super lekker gegeten, votte en aangename bediening in een gezellige omgeving aan het mas... Aanrader, Wij komen hier graag opnieuw!
F. K.
Top restaurant, vooral als je van vlees houdt
A. D.
T was een super gezellige avond met mijn zoon....
Hij had voor ons gereserveerd naar aanleiding van wat hij gelezen had op tripadvisor...
En ja,we hebben heerlijk gegeten!
Een echte aanrader!
S. V. H.
Top kwaliteits vlees. Green egg keuken.
Leuke ervaring om van verschillende soorten vlees te kunnen proeven. Goede kennis door de eigenaar uitgelegd. We komen zeker terug.
W. V.
Heel lekker, geen plaats voor vegetariërs, en reken toch een budget van +/-70 pp als je er vol van wilt genieten. Ananasdigestief op het einde was een mooi eind van de maaltijd
R. V.
Zeer lekker gegeten. Het concept van te werken zonder menu kan ik altijd appreciëren, maar is misschien moeilijker voor de picky eaters. Elk minpuntje dat ik me zou kunnen bedenken zou muggenziften zijn. Top!
K. V. G.
Trendy restaurantje zeker een aanrader voor de liefhebbers van een lekker stuk vlees
N. R.
We hebben hier gisteravond fantastisch gegeten. Geweldige stukken vlees en vriendelijk personeel. Ik kan elke vleesliefhebber aanraden om hier te dineren.
K. D. R.
Het beste vlees dat ik ooit gegeten heb. En een TOP gastvrouw/bazin. We komen zeker nog terug
M. V.
Hele goeie steak. Vriendelijke bediening. Maar ook vooral speciale biertjes die echt in de smaak vallen... 😋 …
G. Z.
Super leuke bediening. Chef kwam aan tafel met 2 stukken vlees waar hij uitgebreid een uitleg bij gaf. Gastvrouw was zeer vriendelijk en de hulp aan de bar was heel aangenaam.
m. c.
Top gegeten, diverse soorten steak om een green egg bereid! Kleine zelfstandig ondernemer die hard werkt om iets moois neer te zetten..
t. a.
Zeker een aanrader! Wij zijn hier zeer goed als gast ontvangen en behandelt en het eten en service was op en top! Kwa prijs is het zeker niet duur voor wat je krijgt!
👍🏼
N. d. R.
Heerlijk gegeten en super goede bediening. Zeker een aanrader!
J. J.
Gisterenavond gegeten bij Le Steak'17. Het terras zat goed vol, de service was erg fijn en het eten smaakte erg goed. Ik heb een prima avond gehad!
J. B.
Spontaan ,origineel , correcte prijs ... doe zo voort,
Aja topgastvrouw
L. W. F.
Lekker! Ik kom sowieso terug. Enige opmerking dat ik kan geven is dat er geen drankkaart was. Maar soit we hebben heel lekker gegeten en goed gedronken dus ik kom zeker terug
P. D. D.
Het vlees is uitstekend alsook de bearnaise.
De frieten zijn minder.
Te groot, te vettig.
Geef frietjes zoals in een frituur aub.
Ik ga wel nog terug.
T. P.
Leuk concept, zeer vriendelijke bediening en de hemel voor steakfans!
R. S.
Geweldig vlees! Goede service! Echt een geweldige avond
D. C.
Heel lekker
Vriendelijke bediening
Enkel veel te kleine porties..
T. M.
Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. Goede uitleg over het vlees en de bijpassende wijnen. Superlekker vlees en meer dan genoeg bijgerechten.
S. D.
kwaliteit van het vlees ,we hebben 5 soorten vlees gegeten,allemaal goed,maar de bediening was niet zo goed.
M. D.
Goed eten, heerlijke service. Locatie is ok.
Enkel vrij prijzig
J. P.
Super lekker, maar de bediening kan beter. Met Iemand extra voor achter de toog zou ik 5⭐ gegeven hebben
G.
Super tent met heerlijk vlees en een lekker lokaal biertje!
W. C.
Heel lekker, goede bediening. Wel heel duur in verhouding.
S. d. p.
Super lekker . Super gezellig . Parking beetje zoeken maar is aanwezig in de buurt van resturant .
M. J.
Nog nooit ergens zo goed vlees gegeten!
N. V.
Fantastisch lekker eten en enorm vriendelijke bediening!
l. v. g.
Hier smaakt het vlees zo als het moet smaken.perfect dus
G.
Serieus lekker 'vleesje' gegeten hier..
Niet echt goedkoop, wachttijd nog aanvaardbaar.
P. V.
Lekkere steak voor een stevige prijs, de betere frit met biefstuk met een prijskaartje
G.
Fantastisch lekker met een goed stuk vlees!
T. V.
Fantastisch lekker en excellente bediening!!
R. N.
Super bedankt voor het lekkere eten uiterst vriendelijk personeel
C. V. B.
Nr 1 steak restaurant in Antwerpen, zonder twijfel!!!!
J. D.
Super lekker gegeten! Mooi concept!
J. D.
De beste steaks van gans Vlaanderen
W. M.
Subliem
K. D.
De plaats voor een lekker stuk vlees
B. H.
Weer eens super lekker.
H. M.
Zalig!
T. C.
Lekker vlees!
B. D. J.
Geweldig lekker
Y. F.
Lekker gegeten
G. A.
Lekkere steak
C. v. W.
The tomahawk was phenomenal. The bone marrow starter was just as great. If you’re confused by people saying they paid double for the steaks: the price is per person. The price also includes a decent portion of fries, a large salad to share, butternut and a pot of sauerkraut. Wine was also very good, price per bottle ranges from €29-95 depending on what you choose.
(Vertaald)
De tomahawk was fenomenaal. Het beenmerg-voorgerecht was net zo geweldig. Als je in de war raakt door mensen die zeggen dat ze dubbel hebben betaald voor de steaks: de prijs is per persoon. Bij de prijs zit ook een behoorlijke portie friet, een grote salade to share, butternut en een pot zuurkool inbegrepen. Wijn was ook erg goed, prijs per fles varieert van € 29 - 95, afhankelijk van wat je kiest.
M. M.
The meat, which is grilled on an official Green Egg barbecue, is superb. Great host and very clean dining area. Would go there every day if I had the chance.
(Vertaald)
Het vlees, dat op een officiële Green Egg-barbecue wordt gegrild, is voortreffelijk. Geweldige gastheer en zeer schone eetzaal. Zou er elke dag heen gaan als ik de kans had.
A. J.
I visited Le Steak 17 on, December 2022 and was happy in some way but disappointed in others with my experience.
As a chef with 28 years of experience and having owned several successful restaurants around the world, I have a passion for dry aged meat.
We tried to book on googlemaps but it was not working so we got there and the waiter declined us like if we were beggars but since we know our way around we went to say hi to the Kitchen and Chef which is also the owner was nice and took 1 minute to talk with us and offered us an emergency table. right there we were in love.
The presentation of different types of meat on a wooden board is good for those who are not experts in meat but does not really HACCP friendly.
The waitress provided good explanations about the origins of the plates and the cooking but in a rushed way.
Overall, it felt like the staff is somewhat new to this industry and more enthusiastic than professional or experienced. Slow down or hire more personnel or more experienced ones.
However, there are a few negative points to mention. Firstly, for the price, we could at least have had a paper tablecloth.
It was also impossible to choose the size of our meat and the cooking method, which was strange.
In addition, there was a limited choice of meat and the restaurant is only open in the evening, . The grill cooking was done on a Big Green Egg barbecue, which has limited space and therefore limits the quantity of meat that can be cooked at the same time. I have seen bigger grills in the average Belgian garden. I would suggest using professional equipment instead.
As a starter, I had bone marrow which was served with tiny slices of bread without garlic or flavor. The meat (Picanha/top sirloin cap) was served already cut and was well seared, but I spent a lot of time chewing and the light was not so great so difficult to see where was the meat and were fas the fat.
I was not impressed by the meat and the plates were not warmed up, which made the meat cold after only a couple of minutes. The meat had no wooden flavor and there was no fresh bread on the table.
The pepper sauce that arrived (I assume there was no other choice or I was not asked) had no pepper flavor. I received a small portion of corn with some fried onions on top that looked like those we buy at Chinese grocery stores around the corner. There was also a huge bowl with a small amount of salad that may have been an allegory of modern times. I also received some green peppers that were overcooked and still had their skin.
It's not difficult to prepare peppers properly (oil some green peppers with olive oil and sprinkle salt, put them in the oven, when they start to become darker, take them out of the oven and skin them, add garlic and basil, you're welcome). Unfortunately, we were not asked if we wanted red wine with it and the restaurant does not offer wine by the glass other than the house one. Sad. Also no asking if we want a dessert, a liquor, an espresso, you can feel a sense of urgency that is somewhat opposite of a place where you feel welcome.
Also waitress keep asking if everything was alright, but didnt took well our modest suggestions.If you think you are perfect, think again darling only gods are perfect
Finally, there is no wifi in the room and no waitress knows the password.
But i still congratulate Renée, the owner and the one who cooks in the kitche, moving from the world of fashion to catering its not easy. Restaurants are difficult, low margin, very stressfull business, you dont get compliments only because you are beautiful. But it's a world where you only improve if you receive specific feedback.
I would like to see:
-A better wine list
-A greater selection of matured meats
-A more professional and proactive room staff
The owner should hire some one in to cook the meat and make sure every customer is king/queen leaving the ownership to some random waitress is harakiri.
Good luck girls!
(Vertaald)
Ik bezocht Le Steak 17 op december 2022 en was op de een of andere manier gelukkig, maar teleurgesteld in anderen met mijn ervaring.
Als chef-kok met 28 jaar ervaring en meerdere succesvolle restaurants over de hele wereld gehad, heb ik een passie voor droog gerijpt vlees.
We probeerden te boeken op googlemaps, maar het werkte niet, dus we kwamen daar aan en de ober wees ons af alsof we bedelaars waren, maar omdat we onze weg kennen, gingen we hallo zeggen tegen de keuken en de chef-kok, die ook de eigenaar is, was aardig en nam 1 minuut de tijd om met ons te praten en bood ons een noodtafel aan. daar waren we verliefd.
De presentatie van verschillende soorten vlees op een houten plank is goed voor wie geen expert is in vlees maar niet echt HACCP vriendelijk.
De serveerster gaf goede uitleg over de oorsprong van de borden en het koken, maar op een gehaaste manier.
Over het algemeen voelde het alsof het personeel enigszins nieuw is in deze branche en meer enthousiast dan professioneel of ervaren. Vertraag of huur meer of meer ervaren personeel in.
Er zijn echter een paar negatieve punten te noemen. Ten eerste hadden we voor de prijs op zijn minst een papieren tafelkleed kunnen hebben.
Het was ook onmogelijk om de grootte van ons vlees en de kookmethode te kiezen, wat vreemd was.
Daarnaast was er een beperkte keuze aan vlees en is het restaurant alleen 's avonds open. Het grillen gebeurde op een Big Green Egg-barbecue, die beperkte ruimte heeft en daardoor de hoeveelheid vlees beperkt die tegelijkertijd kan worden gekookt. Ik heb grotere grills gezien in de gemiddelde Belgische tuin. Ik zou willen voorstellen om in plaats daarvan professionele apparatuur te gebruiken.
Als voorgerecht had ik beenmerg dat werd geserveerd met kleine sneetjes brood zonder knoflook of smaak. Het vlees (Picanha/bovenste entrecote) werd al gesneden geserveerd en was goed geschroeid, maar ik besteedde veel tijd aan kauwen en het licht was niet zo geweldig, dus moeilijk te zien waar het vlees was en waar het vet zat.
Ik was niet onder de indruk van het vlees en de borden waren niet opgewarmd, waardoor het vlees al na een paar minuten koud was. Het vlees had geen houtsmaak en er stond geen vers brood op tafel.
De pepersaus die arriveerde (ik neem aan dat er geen andere keuze was of ik werd niet gevraagd) had geen pepersmaak. Ik kreeg een kleine portie maïs met wat gebakken uien erop die eruit zagen als die we kopen bij Chinese supermarkten om de hoek. Er was ook een enorme kom met een kleine hoeveelheid salade die misschien een allegorie van de moderne tijd was. Ik kreeg ook wat groene paprika's die te gaar waren en nog steeds hun schil hadden.
Het is niet moeilijk om paprika's goed te bereiden (olie wat groene paprika's met olijfolie en strooi zout, doe ze in de oven, als ze donkerder beginnen te worden, haal ze uit de oven en pel ze, voeg knoflook en basilicum toe, je bent welkom). Helaas werd ons niet gevraagd of we er rode wijn bij wilden en het restaurant biedt geen wijn per glas aan, behalve de huiswijn. Triest. Ook niet vragen of we een dessert, een likeur, een espresso willen, je kunt een gevoel van urgentie voelen dat enigszins het tegenovergestelde is van een plek waar je je welkom voelt.
Ook serveerster bleef vragen of alles in orde was, maar nam onze bescheiden suggesties niet goed op. Als je denkt dat je perfect bent, denk dan nog eens na schat, alleen goden zijn perfect
Ten slotte is er geen wifi in de kamer en kent geen enkele serveerster het wachtwoord.
Maar ik feliciteer Renée nog steeds, de eigenaar en degene die in de keuken kookt, de overgang van de modewereld naar de catering is niet eenvoudig. Restaurants zijn moeilijk, lage marges, zeer stressvolle zaken, je krijgt geen complimenten alleen omdat je mooi bent. Maar het is een wereld waarin je alleen beter wordt als je specifieke feedback krijgt.
Ik zou graag willen zien:
- Een betere wijnkaart
- Een grotere selectie van gerijpt vlees
-Een professioneler en proactiever kamerpersoneel
De eigenaar moet iemand inhuren om het vlees te koken en ervoor te zorgen dat elke klant koning / koningin is en het eigendom overlaten aan een willekeurige serveerster is harakiri.
Succes meiden!
R. D.
Incredible food, amazing staff and a flawless experience from beginning to end. Hands down the best steak restaurant in Antwerp and well worth the visit.
(Vertaald)
Ongelooflijk eten, geweldig personeel en een onberispelijke ervaring van begin tot eind. Zonder twijfel het beste steakrestaurant van Antwerpen en zeker een bezoek waard.
C. S.
Incredibly good to eat perfectly grilled steak with friends. You are shown the meat beforehand, after choosing it is cooked to perfection and served carved. The side dishes were included for the price.
(Vertaald)
Ongelofelijk goed om met vrienden perfect gegrilde steak te eten. Je krijgt het vlees van tevoren te zien, na het kiezen wordt het tot in de perfectie bereid en gesneden geserveerd. De bijgerechten waren inbegrepen voor de prijs.
B. H.
Very good meat but quite crowdy and noisy when fully booked. A bit smoky inside too when the massive green egg is doing its thing...Nevertheless top quality!
(Vertaald)
Zeer goed vlees, maar behoorlijk druk en lawaaierig als het volgeboekt is. Binnen ook een beetje rokerig als het enorme groene ei zijn ding doet...Toch topkwaliteit!
A. v. G.
Exellent and good quality steak 🥩 restaurant with beautiful cuts of dry aged beef grilled in the green egg, artistic and creative side dishes, appetisers/starters as well as tasty deserts. I can recommend the service, which cater to your every needs. Good atmosphere and good vibes all round!
+ quality food and retractable meat
+ cosy & trendy establishment
+ personal involvement of owner and great service
+ nice menu, especially if you’re a meat eater
+ Original concept and retraceable and fresh food. They even detail whether the cow was grass fed or grain fed and it’s origin.
+ very suitable to catch up with friends and suitable for special occasions
- the day after I force myself to intermittent fasting due to excess meat ingestion 🤤😜
Go and try it! 🍽🥩🍟
(Vertaald)
Uitstekende steak van goede kwaliteit 🥩 restaurant met prachtige stukken dry aged beef gegrild in de green egg, artistieke en creatieve bijgerechten, voorgerechten/voorgerechten en smakelijke desserts. Ik kan de service aanbevelen, die aan al uw wensen voldoet. Goede sfeer en goede vibes allround!
+ kwaliteitsvoedsel en intrekbaar vlees
+ gezellig & trendy etablissement
+ persoonlijke betrokkenheid van eigenaar en geweldige service
+ mooi menu, vooral als je een vleeseter bent
+ Origineel concept en vindbaar en vers eten. Ze geven zelfs aan of de koe met gras of graan is gevoerd en wat de oorsprong is.
+ zeer geschikt om bij te praten met vrienden en geschikt voor speciale gelegenheden
- de dag erna dwing ik mezelf tot intermittent fasting vanwege overmatige vleesinname 🤤😜
Ga en probeer het! 🍽🥩🍟
M. D.
Visited this place for a business dinner. Great atmosphere, very tasteful food, elegantly served. Recommended for meat lovers. By the way don’t skip the starters.
(Vertaald)
Deze plek bezocht voor een zakendiner. Geweldige sfeer, zeer smaakvol eten, elegant geserveerd. Aanbevolen voor vleesliefhebbers. Sla trouwens de voorgerechten niet over.
Z. V.
I was at Le Steak tonight and it was amazing. There was a great atmosphere and the food was delicious! A good restaurant has good food, a great restaurant was good food and amazing service. That is what you get at Le Steak! I would definitely recommand this place.
(Vertaald)
Ik was vanavond in Le Steak en het was geweldig. Er hing een geweldige sfeer en het eten was heerlijk! Een goed restaurant heeft goed eten, een geweldig restaurant was goed eten en geweldige service. Dat krijg je bij Le Steak! Ik zou deze plek zeker aanraden.
R. P.
Extremely recommended restaurant if you are a meat lover!! They offer a whole experience and explanation of the food and meat that they have. Very friendly staff with excellent quality service.
(Vertaald)
Zeer aan te bevelen restaurant als je een vleesliefhebber bent! Ze bieden een hele ervaring en uitleg over het eten en vlees dat ze hebben. Zeer vriendelijk personeel met service van uitstekende kwaliteit.
H. V. d. M.
Enthusiastic atmosphere brought by 2 ladies and an excellent quality of steak served with its garniture.
(Vertaald)
Enthousiaste sfeer gebracht door 2 dames en een uitstekende kwaliteit steak geserveerd met garnituur.
S. L.
We ended up here just by random. Later we learned from the waiter (who also was the owner and the chef) that due to the fact that it is Thursday evening and raining, the locals don't come around that much. As they would do on a non-rainy day. And they should keep coming. The meat was excellent, and vegetables cooked to perfection. On the pricier side, but hey... Not every day you get to set your teeth in something like what this guy is offering. Bon appetite! 🥩
(Vertaald)
We zijn hier toevallig terechtgekomen. Later hoorden we van de ober (die ook de eigenaar en de chef-kok was) dat vanwege het feit dat het donderdagavond is en het regent, de lokale bevolking niet zo veel komt. Zoals ze zouden doen op een niet-regenachtige dag. En ze moeten blijven komen. Het vlees was uitstekend en de groenten waren tot in de perfectie bereid. Aan de duurdere kant, maar hey... Niet elke dag krijg je de kans om je tanden te zetten in zoiets als wat deze man aanbiedt. Eet smakelijk!
P. J.
I can only recommend it. The way they present the food and wine was great. The food is prepared with love. Friendly staff and owner. Super nice experience
(Vertaald)
Ik kan het alleen maar aanraden. De manier waarop ze het eten en de wijn presenteerden was geweldig. Het eten wordt met liefde bereid. Vriendelijk personeel en eigenaar. Super leuke ervaring
A. B.
Everyone can make steak with French fries, right? It’s true.
But not everyone can make an excellent steak with French fries that you will be talking about the whole week. Meat is barbecued/ smoked by the chef to perfection.
The cuts of meat are super well explained, prior to choosing (anyone can understand it, trust me) :)
Wine is excellent.
It’s a simple, not pretentious fun place to go.
Located at the new Eilandje in Antwerp, it’s a must go.
It’s not cheap, but it’s worth every cent.
All sauces, mayonnaise are home made. All smoked suggestions are home made.
Enjoy it.
(Vertaald)
Iedereen kan biefstuk maken met frites, toch? Het is waar.
Maar niet iedereen kan een uitstekende biefstuk maken met frietjes waar je de hele week over zult praten. Vlees wordt door de chef tot in de perfectie gebarbecued / gerookt.
De stukken vlees worden super goed uitgelegd, voordat je kiest (iedereen begrijpt het, vertrouw me) :)
Wijn is uitstekend.
Het is een eenvoudige, niet pretentieuze leuke plek om te gaan.
Gelegen op het nieuwe Eilandje in Antwerpen, het is een must.
Het is niet goedkoop, maar het is elke cent waard.
Alle sauzen, mayonaise zijn zelfgemaakt. Alle gerookte suggesties zijn zelfgemaakte.
Geniet ervan.
A. R.
Great selection of quality meats served with a side of vegetables. In my opinion, the beer selection needs to be improved.
(Vertaald)
Grote selectie van kwaliteitsvlees geserveerd met een kant van groenten. Naar mijn mening moet de bierselectie worden verbeterd.
R. F.
If you are a meat lover... that's the place for you.
Totally recommended.
Delicious.
(Vertaald)
Als je een vleesliefhebber bent... dan is dat de plek voor jou.
Helemaal aanbevolen.
Verrukkelijk.
A. M.
Le Steak ‘17 a great example of a restaurant that keeps the menu short and simple but executes excellently. Delicious steak, perfectly paired wine and a very relaxed and chilled setting. Staff are very knowledgeable and friendly. Couldn’t recommend highly enough if you’re looking for a steakhouse in Antwerp.
(Vertaald)
Le Steak '17 is een geweldig voorbeeld van een restaurant dat de menukaart kort en eenvoudig houdt, maar uitstekend presteert. Heerlijke steak, perfect passende wijn en een zeer ontspannen en gekoelde omgeving. Personeel is zeer deskundig en vriendelijk. Kan het niet sterk genoeg aanbevelen als je op zoek bent naar een steakhouse in Antwerpen.
D. D.
A simple concept with great execution. Beautifully cooked steaks and great sides. The chef/owner is very welcoming and easy to talk to
(Vertaald)
Een eenvoudig concept met een geweldige uitvoering. Lekker gekookt steaks en geweldige kanten. De chef-kok / eigenaar is erg gastvrij en gemakkelijk om mee te praten?
Y. Y.
Fantastic experience, great service and a fine cuisine. Absolutely lovely.
(Vertaald)
Fantastische ervaring, geweldige service en een fijne keuken. Absoluut heerlijk.
S. V. C.
Fantastic food, great service. Best steak I’ve eaten in Antwerp and a very nice and considerate owner. Best address in Antwerp. The restaurant is cosy and has a lovely atmosphere. Music is great!
(Vertaald)
Fantastisch eten, geweldige service. Beste steak die ik heb gegeten in Antwerpen en een erg aardige en attente eigenaar. Beste adres in Antwerpen. Het restaurant is gezellig en heeft een heerlijke sfeer. Muziek is geweldig!
B. G.
I was vegetarian until I saw the meat there! Hahaha
Seriously best meat I EVER ate! Very kind staff. Nice wine. AMAZING FOOD!
(Vertaald)
Ik was vegetariër tot ik het vlees daar zag! Haha
Serieus het beste vlees dat ik ooit heb gegeten! Zeer vriendelijk personeel. Mooie wijn. GEWELDIG ETEN!
J. D. W.
Best steak I had in ages. Super friendly staff. For sure will come back!
(Vertaald)
Beste steak die ik in tijden heb gehad. Supervriendelijk personeel. Zal zeker terugkomen!
S. V.
Staff is very (very!) friendly & the food is delicious and plentiful! If you're in Antwerp and looking for some high quality meat prepared with lots of know-how, Le Steak '17 is a very good address!
(Vertaald)
Personeel is erg (erg!) Vriendelijk en het eten is heerlijk en overvloedig! Als je in Antwerpen bent en op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand vlees bereid met veel knowhow, dan is Le Steak '17 een heel goed adres!
U. G.
Very nice interior decor and overall vibe, the employees are really friendly and most of all the food and drinks are simply amazing!
Highly recommend this place, will come back.
(Vertaald)
Zeer mooi interieur en algehele sfeer, de medewerkers zijn erg vriendelijk en vooral het eten en drinken is gewoon geweldig!
Beveel deze plek ten zeerste aan, zal terugkomen.
K. B.
Wow, what a great service! Just so polite and caring, really showed love for the food and the restaurant. I strongly recommend this place and will surely return. The food is great too, in case you’re wondering. Especially the fries.
(Vertaald)
Wauw, wat een geweldige service! Net zo beleefd en zorgzaam, toonde echt liefde voor het eten en het restaurant. Ik raad deze plek ten zeerste aan en zal zeker terugkomen. Het eten is ook geweldig, voor het geval je het je afvraagt. Vooral de frietjes.
J. P.
Superb meat, both Quality and quantity. Much recommended, tour in the citchen shows straight forward top 'quisine'
(Vertaald)
Fantastisch vlees, zowel kwaliteit als kwantiteit. Aanrader, rondleiding in de keuken toont rechttoe rechtaan top 'quisine'
s. D.
Top service 👌🏼 👏 with home made liquor 👌🏼 great meat 🍖 little pricey but if you have an extra 20euro per person it's worth the spend!!!! To bad for the dumb reviews that they can't read when it says P.P. 🙄
(Vertaald)
Topservice 👏 met zelfgemaakte likeur 👌🏼 geweldig vlees beetje prijzig, maar als je een extra 20 euro per persoon hebt, is het de uitgave waard! ! ! ! Jammer voor de domme recensies die ze niet kunnen lezen als er P.P.
M. F.
We came here spontanious and were very pleased with the warm welcoming. You immediately see that this steak restaurant has adifferent concept, but in a good way. There was no menu but instead you get a nice introduction with real sample steaks what you can get here (very cool to look at). Also there are nice starters to share as a group. The steak range is quite impressive from tomahawk, to filet, to picanha and some more cuts. Steak beginners get also an explination from which part of the cow the cut is. As side dish you get delicious belgian fries, grilled vegetables and salad. Since we were among the first guests that evening (without reservation) we were taken very good care of and can say that the service was excellent. Also the cook was very friendly and showed up at the table to ask if we enjoy everything. The steak was grilled over charcoal. The quality of the meat was good, but i was missing the juiciness. I ordered the meat medium and you could tell that the core temperature was a little to low. This are facts the occasionally steak restaurant visitor may not notice, but anyways i want to give this feedback. The price is ok for the quality you get. When we finished our meal, there were a lot more people in the restaurant and you could see that the one waitress and the one cook were now under pressure to give the same attention to alle the quests, which is hardly possible. I think with such an creative presentation of the menu, you really need to think about how to handle the capacity of your restaurant at peek times, otherwise maybe not all of the quests will get this very nice experience we had. So great job on your restaurant! We liked it a lot.
(Vertaald)
We kwamen hier spontaan en waren erg blij met de warme ontvangst. Je ziet meteen dat dit steakrestaurant een ander concept heeft, maar op een goede manier. Er was geen menu, maar in plaats daarvan krijg je een leuke introductie met echte voorbeeldsteaks wat je hier kunt krijgen (heel gaaf om naar te kijken). Ook zijn er leuke voorgerechten om als groep te delen. Het steakassortiment is behoorlijk indrukwekkend, van tomahawk tot filet, tot picanha en nog wat meer stukken. Biefstukbeginners krijgen ook uitleg van welk deel van de koe de snede is. Als bijgerecht krijg je heerlijke belgische frietjes, gegrilde groenten en salade. Aangezien we die avond (zonder reservering) bij de eerste gasten waren, werden we heel goed verzorgd en kunnen we zeggen dat de service uitstekend was. Ook de kok was erg vriendelijk en kwam aan tafel om te vragen of we van alles genoten. De steak was op houtskool gegrild. De kwaliteit van het vlees was goed, maar ik miste de sappigheid. Ik bestelde het vleesmedium en je kon zien dat de kerntemperatuur iets te laag was. Dit zijn feiten die de bezoeker van een steakrestaurant misschien niet opmerkt, maar toch wil ik deze feedback geven. De prijs is ok voor de kwaliteit die je krijgt. Toen we klaar waren met eten, waren er veel meer mensen in het restaurant en je kon zien dat de ene serveerster en de ene kok nu onder druk stonden om dezelfde aandacht te besteden aan alle speurtochten, wat nauwelijks mogelijk is. Ik denk dat je met zo'n creatieve presentatie van het menu echt moet nadenken over hoe je met de capaciteit van je restaurant tijdens de piekuren omgaat, anders zullen misschien niet alle speurtochten deze erg leuke ervaring krijgen die we hadden. Super gedaan in je restaurant dus! We vonden het erg leuk.
K. P.
Great food, nice setting, awesome people. Had dinner with my team and was blown away again by the friendliness of the staff and the deliciousness of the food.
(Vertaald)
Heerlijk eten, mooie omgeving, geweldige mensen. Gegeten met mijn team en werd weer weggeblazen door de vriendelijkheid van het personeel en de verrukkingen van het eten.
3. O.
The food is amazingly good, we had wine to start off. The chef and the lady serving are very friendly.. I highly recommend this place if your somewhere in the city of Antwerp.
"Big Jack"
(Vertaald)
Het eten is ongelooflijk goed, we hadden wijn om te beginnen. De chef-kok en de serveerster zijn erg vriendelijk. . Ik raad deze plek ten zeerste aan als je ergens in de stad Antwerpen bent.
"Grote Jack"
L. A.
Great Experience wonderful meat and great side dishes 🤩we recommend for meat lovers 👍
(Vertaald)
Geweldige ervaring heerlijk vlees en geweldige bijgerechten 🤩 raden we aan voor vleesliefhebbers 👍
j. c.
Amazing steak at a competitive price. Fantastic quality and choice, these guys clearly know their steak.
(Vertaald)
Geweldige steak tegen een concurrerende prijs. Fantastische kwaliteit en keuze, deze jongens kennen duidelijk hun steak.
M. L.
Wonderful steak experience. Very friendly staff that spoke French with us, awesome wine and even better meat. 100% would recommend to anyone
(Vertaald)
Heerlijke steakervaring. Zeer vriendelijk personeel dat Frans met ons sprak, geweldige wijn en nog beter vlees. 100% zou het iedereen aanbevelen
G. P.
Amazing chef cut platter!!!! We had a wonderful time there! Such a tender and juicy steak!
Definitely coming back once we are back in Antwerp!
(Vertaald)
Geweldige chef-kok gesneden schotel !! We hadden een geweldige tijd daar! Zo'n zachte en sappige steak!
Kom zeker terug als we terug in Antwerpen zijn!
V. S.
(Vertaald) De beste vleeservaring van mijn leven!
Fijn vlees, intieme locatie, goed opgeleid personeel.
Kies je stuk vlees en eet wat je hebt gekozen, het vlees is werkelijk van uitstekende kwaliteit
C. M.
Fantastic experience, quite laid-back, excellent meat, I love that the cook keeps the menu to what he likes to cook and prepares well, which results in absolutely awesome food. A must for meat lovers!
(Vertaald)
Fantastische ervaring, heel relaxte, uitstekend vlees, ik hou van dat de kok houdt het menu naar wat hij te koken leuk vindt en goed voorbereidt, wat resulteert in absoluut geweldig eten. Een must voor vlees liefhebbers!
J. B. T.
(Vertaald) Mijn vrienden en ik kozen ervoor om 30 minuten buiten het centrum te wandelen om bij dit kleine, gezellige restaurant te komen dat bekend staat om zijn vlees van hoge kwaliteit. Helaas zijn er geen tafels als we aankomen, maar de eigenaar weet ons er nog steeds in te persen. We krijgen een groot bord met verschillende soorten vlees en oh mijn god - HET Smaakte GEWELDIG! We hebben ca. 400 kronen per persoon, maar dat is prima gezien hoe goed het eten was! Als we ooit weer in Antwerpen zijn, komen we terug en zullen we de plek zeker aanbevelen aan anderen.
R. S.
Amazing steak cooked by a passionate young chef! If you are in Antwerp don't miss this place! The steak is barbecued to perfection in a charcoal BBQ!
(Vertaald)
Geweldige steak gekookt door een gepassioneerde jonge chef-kok! Als je in Antwerpen bent, mis deze plek dan niet! De steak wordt tot in de perfectie gebarbecued in een houtskoolbarbecue!
F. F.
(Vertaald) Uitstekende service, goed vlees. De wijnkaart moet worden uitgebreid.
H. C.
(Vertaald) Zeer aangenaam restaurant, ik had het voorrecht om er tijdens een weekend te eten. Het personeel is erg gastvrij, de serveerster die geen Frans spreekt, deed haar best om zich verstaanbaar te maken. De baas is ook erg vriendelijk, de keuken is fantastisch, we eten erg goed. Ik heb er helemaal geen spijt van dat ik in dit restaurant ben gevallen, en ik zou zonder aarzeling terugkeren tijdens een volgende reis. ik raad het ten sterkste aan
J. O.
Very knowledgeable and friendly.
(Vertaald)
Zeer deskundig en vriendelijk.
M. D.
The food was great, the staff were kind, you felt as if there was your sweet home! I recommend to have experience once there for sure!
(Vertaald)
Het eten was geweldig, het personeel was aardig, je voelde je alsof er je lieve thuis was! Ik raad aan om daar zeker een keer ervaring te hebben!
C. C.
(Vertaald) Origineel concept. Plat op het koken aangevraagd blauw en zeldzaam ontvangen. En een groot gebrek aan ventilatie. Te rokerig.
R. D.
(Vertaald) Erg goed
S. S. S.
Super super super experience. Very nice.
(Vertaald)
Super super super ervaring. Erg leuk.
O. B.
(Vertaald) Een magnifiek concept, goed vlees goed bereid en met heerlijke groenten.
W. K.
Split the Belgian blue ribeye with my soon to be wife. Steak and staff were both awesome
(Vertaald)
Splits de Belgische blauwe ribeye met mijn aanstaande vrouw. Biefstuk en personeel waren allebei geweldig
R. H.
Card machine didn't work. A slight inconvenience.
However, the food was Awsome.
(Vertaald)
Kaartautomaat werkte niet. Een klein ongemak.
Het eten was echter geweldig.
K.
(Vertaald) Kwaliteitsvlees
Goed geadviseerd
Leuke sfeer, warm etablissement
C. K.
Perfectly grilled Beef, nice Drinks and Wine.
(Vertaald)
Perfect gegrild rundvlees, lekkere drankjes en wijn.
V. S.
A little bit expensive, maybe I expected too much on the steak..z but the chef is really nice
(Vertaald)
Een beetje duur, misschien verwachtte ik te veel op de steak..z maar de chef-kok is echt leuk
G. S.
Amazing restaurant with great meat and a lovely staff!
(Vertaald)
Geweldig restaurant met geweldig vlees en vriendelijk personeel!
A. T.
Best place for steak in Antwerp. The chef knows what he is doing :)
(Vertaald)
Beste plek voor steak in Antwerpen. De chef-kok weet wat hij doet :)
E. R.
(Vertaald) Klein restaurant, maar lekker en uitstekend vlees
M. J. R. R.
(Vertaald) Het gegrilde vlees is fantastisch.
D. U. d. S.
(Vertaald) Zeer goed vlees en perfect gebakken.
P. T.
Nice place, nice staff, excellent meat!
(Vertaald)
Leuke plek, aardig personeel, uitstekend vlees!
A. P.
(Vertaald) superlekker eten
B. M.
I recommend the chefs plate.
Best "a point" ever!!
(Vertaald)
Ik beveel het bord van de chef aan.
Beste "een punt" ooit !!
H. P.
I might have visited on a bad night mid-2019 but they were extremely busy and customer service wasn’t that high
(Vertaald)
Ik heb het misschien midden 2019 op een slechte nacht bezocht, maar ze hadden het erg druk en de klantenservice was niet zo hoog
M. N.
It was OK. Expensive a bit but fine for occasional visits
(Vertaald)
Het was ok. Duur een beetje maar prima voor incidentele bezoeken
V. R.
Delicious steak cuts
(Vertaald)
Heerlijke steaks
A.
Very nice steaks!!
(Vertaald)
Zeer mooie steaks !!
h. p.
(Vertaald) Goed ontvangen en lekker gegeten....
F. G.
Best steak in Town 🤤
(Vertaald)
Beste steak in de stad? …
D. I. B. (.
G. G.
(Vertaald) Maar welk vlees!
D. C.
J. G.
J. H.
(Vertaald) Gewoon heerlijk
T. V. S.
J. M.
A.
V. d. M.
I. V.
Bestttt Steak In Town!!!!
(Vertaald)
Beste steak in de stad!!!!
y. g.
Great place!
(Vertaald)
Geweldig plek!
N. P.
A. S. F.
E. V.