Beoordelingen van L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees". (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"
Volkstraat 11/13, 2000 Antwerpen
Beschrijving
Informatie over L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees", een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:00–21:30
Vrijdag
18:00–21:30
Zaterdag
18:00–21:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"
Heerlijk geluncht. Mooie combinaties van een meer dan bekwame kok. Verrassende aangepaste wijnen ook. Het eten is het waard naar mijn mening maar let op: duurdere prijscategorie (lunch 5 pers. was bij ons €400,-). Aanrader voor wie goed eten kan appreciëren!
Bijzonder lekker gegeten bij L'épicerie du Cirque. Vriendelijke en deskundige service. Mooie en gebalanceerde combinaties met ruimte voor de Japanse en Koreaanse keuken (dashi, kimshi, nori, wasabi) en frisse smaken. Verrassende keuze van heerlijke bijpassende wijnen.
Wat een toptent! Mega gemotiveerd jong keukenteam met originele en mega smaakvolle gerechten. Ga hier eten!
Zeer geslaagde lunch heerlijke keuken prima service aperitief was een topper door de week interieur
Gezellig restaurant, verrassende gerechten, gastvrije bediening en toelichting door de chef.
Een aanrader!
Heerlijk gegeten, mooi opgemaakt, vriendelijke en professionele bediening. Veel tijd tussen de gangen, wat OK was voor ons.
Zeer leuk restaurant in kelder. Super bediening en geweldig eten. De chef kwam bij ons zijn voorgerecht voorstellen en het was een echt meesterwerk. Sterren niveau als je het mij vraagt.
Heerlijke gerechten met verse ingrediënten. Zeker een aanrader!
Lekker gegeten fantastisch smaken, wijnkaart veel te hoog gegrepen iets meer voor 2 sterren restaurant, nog iets.. check your bill 😒
Super vriendelijk onthaal !! Je voelt je direct op je gemak. Niet over the top!! Genieten van de 1e min tot de laatste!! Heeeeeel lekker gegeten !! Gezellig vertoeven. Absoluut een aanrader !!! Heel leuke avond gehad !! Bedankt !!!
+ Leuk interieur
+ Gerechten goed op smaak, kok maakt er een feestje van
- Wel vrij duur voor wat je er voor krijgt. €150 voor 4 gangen en flesje wijn, 2 personen.
We zouden het restaurant wel aanraden voor een keer.
Zaterdag in de nieuwe omgeving gaan eten en genoten van bij de start tot het einde. We werden professioneel ontvangen in Bar Palmier, kregen daar aperitief en hapjes. Nadien werden we naar onze tafel in de kelder begeleid. Je voelt je echter op geen enkel moment in een kelder. Het restaurant is super licht en ruimtelijk ingericht. Je kan zelf je menu samenstellen uit de gerechten op de kaart. Voortreffelijk gegeten. Wij hadden bij de reservatie voor de #NoSurprises menu gekozen. Een all-in formule, ook een aanrader.
MA WOW, DIT WAS ECHT FANTASTISCH. Een restaurant waar alles klopt: de sfeer, het interieur, het concept, de menu. Alles.
Toegegeven, ik vertrek met torenhoge verwachtingen op een wankele ondergrond. L'Epicerie du Cirque is jarenlang een toprestaurant geweest in Antwerpen, een stevige reputatie van kwaliteitsvolle keuken. Tot ze ervoor kiezen het roer even volledig om te slaan. L'Epicerie du Cirque wordt L'Epicerie du Cirque Under the Palm Trees. Deze beslissing getuigt toch wel van stevige ballen. Om iets stabiel en goeddraaiends los te laten. Om te kiezen voor avontuur en uitdaging. Under The Palm Trees is vandaag een uitgekiend concept met een duidelijke visie.
You had me at hello. De brioche broodjes en de huisgemaakte kruidenboter zijn topnotch. Dennis Broeckx en zijn keuken trekken ook resoluut de kaart van streek- en seizoensgebonden producten. Zo worden onze borden gevuld met heerlijke bloemkool en witloof, mijn persoonlijke favorieten uit onze Vlaamse velden. Een menu kunnen we niet krijgen, omdat het elke dag wisselt afhankelijk wat de boer levert. Na dat te horen, groeit mijn respect alleen maar meer. Elke dag toveren ze een prachtig meergangenmenu op tafel met de oogst van de dag/de week. Hoe fantastisch is dat? Kei vers en kei creatief. Je merkt echt dat ze veel aandacht en tijd steken in het zoeken van de juiste partners (Brochus bier, Luc De Laet als slager, biologische wijnen,...) waar ze terecht heel fier op zijn.
Dat de chef telkens zelf zijn creatisch aan tafel brengt, met een kleine uitleg is sympathiek. Dat het chef Dennis Broeckx met een charmant Antwerps accent is, maakt hem niet alleen sympathiek, maar ook echt huiselijk. Ik ben een beetje starstruck telkens wanneer hij aan onze tafel verschijnt. Wat een kunstenaar!
Het verhaal van 'Under the palmtrees' klopt volledig, waarbij je letterlijk dineert in de kelder van 'Bar Palmier'. Op de muur worden de wortelen van een palmboom afgebeeld. En hoewel je echt onder de grond zit, voelt de ruimte toch erg licht aan. Aangename, warme verlichting van fijn LED zorgt voor een gezellige gloed. Comfortabele stoelen in leer en stof, houten banken: alles paste perfect bij elkaar in de sfeer van 'industrial cosiness'. Leuk accent is de oude bakkersoven die bewaard gebleven is in zijn originele staat.
Topkeuken! Topbediening! Topinterieur!
Muziek: top, de service: legendarisch, eten: formidastisch. Aanrader indien je een avondje verwend wilt worden.
Top ,heel leuke enthousiaste dame8nde bediening,heel orginele combinatie van eten top gegeten
Een ontzettend goed restaurant in Antwerpen, waar alles klopt: het eten en drinken, de inrichting en de bediening.
Het is altijd fijn als koks hoog op smaak kunnen koken, maar hier is ook echt alles wat op het bord ligt perfect in balans (dat gebeurt op andere plaatsen nog wel eens anders).
We hebben het viergangen menu genomen en elke gerecht was een waar genot (ook mooie, onverwachte en spannende smaakcombinaties)!
Daarnaast waren de wijnen die per glas bij het menu geschonken werden de perfecte aanvulling op de gerechten. Heel fijn dat de bediening ons ook iets meer over de wijnen kon vertellen dan alleen de naam en waar deze vandaan kwam.
De bediening was überhaupt ontzettend vriendelijk en professioneel.
Heel erg bedankt voor een onvergetelijke avond; wij komen zeker terug!! (Ik zou persoonlijk bijna voor een restaurant als dit vanuit Nederland naar België verhuizen. Bij een restaurant als dit zou ik graag vaker eten!)
Vriendelijke bediening
Lekker eten en zeer schappelijke prijzen
Corona maatregelen werden goed nageleefd. Al zaten we, vermoed ik, niet in het normale restaurantgedeelte maar aan kleinere tafeltjes
Na zo veel jaar slagen ze er nog steeds in om te blijven verrassen en met lekkere (vegetarische) combo’s uit de hoek te komen, chapeau
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening, speciale maar lekkere combinaties. Gaan eten voor jong keukengeweld
De smaken van de gerechten waren ongelooflijk. De presentatie van de bordjes was echt van een hoogstaand niveau. De bediening was warm en professioneel. Een culinair orgasme is er niets tegen ;-)
Gezellig kader om te eten, snelle & persoonlijke bediening & het eten was simpelweg genieten van het begin tot het einde. We kwamen met hoge verwachtingen en deze werden los overtroffen!
We hebben hier zeer lekker gegeten. De aangepaste wijnen waren zeker niet alledaags en sommige echt speciaal van smaak (you love it - or you hate it). Maar het is zeker een aanrader! Na 7 jaar zijn we EINDELIJK nog eens terug gegaan naar deze fantastische plek en het is nog steeds een aanrader!
Fantastisch eten. Verrassende combinaties, maar oh zo lekker.
Passende wijnen zijn top.
Zeer vriendelijke en attente bediening.
Een absolute aanrader.
In de watten gelegd in Epicerie du Cirque - voor mij een herhaling, voor mijn vriend een eerste kennismaking - zeer aangename bediening en heel smaakvolle en stijlvolle borden, fijne voorstelling van de aangepaste wijnen, verrassend en vernieuwend - het dragon-ijs was een experiment dat zeker de moeite waard was :-) wij komen terug!
Zo blij om nog eens ongedwongen te kunnen genieten! De maître en het hele team heeft ons tot in de puntjes verwend.
De signature dish was verbluffend, een ongeziene combinatie en een enorme smaakbom!
Wij kunnen niet wachten om nog eens naar Antwerpen te komen en we zullen het zeker niet nalaten om vrienden naar deze culinaire hotspot te sturen.
Heerlijk eten, vriendelijke bediening en leuk ingericht!
Het Jong Keukengeweld menu was lekker en afwisselend. Bij het dessert overheerste de koffiesmaak iets harder dan verwacht, maar dit is subjectief.
De bediening was top: erg vriendelijk met, indien gepast, een vleugje humor. De chef kwam ook af en toe zelf een gerecht voorstellen.
De drankenformule is erg afwisselend en fijn. De cocktail was erg lekker. Het was misschien wat weinig, maar voor de prijs van een gewone cocktail op café kregen we hierbij ook een aantal lekkere aperitiefhapjes.
Daarna kwam een glaasje Oude Geuze van Boon. Voor mij iets te zuur (wederom subjectief), maar ging goed samen met het gerecht. Bij het hoofdgerecht koos ik voor het bier (Tank 7). Zeer lekker in combinatie met de kip.
Mijn man was de BOB van het gezelschap en kreeg sapjes i.p.v. de glazen wijn of bier inbegrepen in het JKG menu. Een grote meerwaarde, want dit is lang niet overal het geval! In vele restaurants val je dan terug op het water (hier geïnfuseerd met munt, dus ook een pluspunt), of betaal je bij voor eventuele frisdrank.
Al bij al dus een zeer positieve en fijne culinaire ervaring!
Hip, gezellig, verfijnd en lekker tafelen (ook als ik er niet ben) in Antwerpen. 🤣
Heerlijk, verfijnde lunch bomvol smaken!
Onwaarschijnlijk lekker eten!! Stuk voor stuk prachtige schilderijtjes. En qua originele ingrediënten ook geen tekort. Super smaakcombinaties! Wat een knaller!!!
De (natuur) wijntjes vielen bij ons niet zo in de smaak. Het alcoholvrije alternatief dan weer wel!
Aan de bediening kan wél wat gesleuteld worden. Bvb. als je een soepje geeft, breng dan ook een lepeltje zodat je de garnaaltjes niet moet opvissen met je vork.
Bij binnenkomst was er een eng gevoel dat je overviel daar in de kelder. De vetgeur van de friteuse deed daar ook geen goed aan. Slechte afzuiging? Toen we thuis kwamen hebben we onze kleding dadelijk in de machine gestopt om te wassen...
Zeer goede bediening, unieke smaken en alles perfect op elkaar afgestemd. De extra en uitgebreide uitleg over smaken en herkomst van de wijnen/bieren waren een leuke en gewaardeerde extra. Ook de hoeveelheden waren perfect. We gingen niet met honger van tafel en hadden ook geen overvol gevoel. We werden goed onthaald, voelden ons op ons gemak en iedereen was vriendelijk. Een ware culinaire ontdekking en een leuke avond uit!
We hadden verwacht à la carte te kunnen eten maar het was helaas enkel vast menu. Ook het interieur was niet zoals op de webfoto's. Klein en donker.
P.S. Op de website staat letterlijk: "Vrijdag- en zaterdagavond serveren we uitsluitend het menu". Het streepje achter vrijdag had dan best kunnen weggelaten worden.
Dat er uitsluitend in "bar Palmier" geserveerd wordt wegens COVID is ook niet duidelijk. Spijtig...
Zeer lekker gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening.
Geen 5e ster omdat het toch wel net te prijzig is (4 gangen met 3 aangepaste wijnen voor 89 euro pp).
Fantastisch gegeten, wij eten beide vegetarisch en nog niet zo lekker gegeten als hier! Gedurfde smaken en zeer gastvrij ontvangen. De 'sommelier' kon veel vertellen over de wijnen, waardoor we nieuwe smaken hebben leren kennen. Dank voor de ervaring.
Wij hebben afgehaald tijdens Corona crisis. De take-out was prijs kwaliteit top! Zeer lekker gegeten op ons terras. Succes in deze moeilijke periode en bedankt voor de topdishes. Wij komen zeker nog eens afhalen de komende weken! Groetjes Axel en Vero 👌❤️
Een super-ervaring, wij kozen voor de grotere menu "keuze van de chef" deze is iets prijziger, maar zeker de moeite waard, lekker!
Je blijft hier niet op je honger zitten, veel gangen en geen kleine gerechtjes, gezellige inrichting en goede akoestiek, proficiat aan het toch wel jonge team!
Voor de eerste geweest daar. En echt enkel een zeer positieve ervaring geweest. Bediening was super attent. N Héél oprechte zaak, leuk interieur, het eten was hoogstaand, echt n smakenpallet ! Dikke duim voor al het personeel .
Enkel 1 klein puntje dat minder was :
De jonge garçon in kwestie wist de kazen niet te benoemen. Ik hoefde geen specifieke namen te horen, maar enkel de verschillende soorten kazen was al goed geweest.
Héél verzorgde tent! 👍
Wij zijn bij Epicerie du Cirque gaan eten met de actie Jong Keukengeweld. Het menu konden we niet kiezen maar dat hoefde ook niet, elk gerecht en amuse was heerlijk en de aangepaste wijnen/bieren waren perfect. De service was ook vriendelijk, informatief en aanwezig. We hebben nooit lang moeten wachten. Al bij al een super ervaring en voor herhaling vastbaar.
Zowel de bar als het restaurant zijn door drongen van klasse & smaak! De ontvangst was heel relaxed & vriendelijk en de sfeer bleef de hele avond erg gemoedelijk & onthaastend. Het eten is gewoonweg fantastisch. De gerechten zijn origineel, ongelooflijk lekker en prikkelen alle zintuigen. Absolute aanrader voor een onvergetelijke avond!
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, enige commentaar: kleine porties… zijn met honger van tafel gegaan zelfs met toevoeging van extra tussengerecht.
Geen parking dus zoek maar een plekje op de weg of nog beter de ondergrondse parking Grote Markt op 10min wandelen van 't restaurant. Lekker eten maar over het algemeen iets te zout naar mijn smaak.
Vriendelijke bediening.
Interieur is net en heel sober. Muur decoratie is van karton... oeps. Tafels staan te dicht naast elkaar waardoor je bijna niet anders kan dan met je buren meepraten. In ons geval was dat wel gezellig en uiteindelijk de tafels bij elkaar geschoven voor het dessert.
Geweldige avond gehad. Genoten van de heerlijke gerechten en de enorme gastvrijheid. Zeker een aanrader in Antwerpen!
Ik heb in m'n leven nog nooit zo lekker gegeten als hier. Het eten was fantastisch!
Wij betaalden voor een hoofdgerecht 30euro, boven het budget van een gemiddeld etentje, maar dat was zeker de moeite.
Met de voorafgaande amuse-hapjes zal je zeker genoeg gegeten hebben.
Het was jammer dat wij als studenten-duo heel onvriendelijk, kort en bot bediend zijn.
De kok was vriendelijk dan de uitbaatster en de bediener.
Het is een klein zaakje, dat heel stijlvol, modern en gezellig is ingericht. Helemaal niet statisch of bombastisch chique, neen, heel erg ongedwongen waardoor ik me echt op m'n gemak voelde. Ik hou immers niet zo van te opgetutte zaken met 3 wijnglazen, vorken in het meervoud en origami-servetten.
Je kan hier zeer lekker eten in een ongedwongen en nonchalante sfeer. De bediening is jong, vlot en heel professioneel. Veel wijnen op de kaart zijn biologisch. Het is niet goedkoop, maar het is zijn geld meer dan waard. Culinair hoogstandje in hartje Antwerpen! Daarnaast hebben de eigenaars ook een bar, perfect om een avondje Antwerpen af te sluiten!
Under The Palmtrees blijft me steeds boeien in hun smaakcombinaties, kom hier nu al meerdere malen en kan jullie zeggen voor voor het geld.
We starten met een heerlijke Blanc De BLanc van het Hoenshof en er werden leuke hapjes bij geserveerd, soepje van grijze garnaal was een toppertje.
Voorgerecht ben ik gegaan voor cannelloni van kalf, spitskool en wasabi crumble echt lekker.
Tussengerecht natuurlijk de befaamde bieten met dashi boter zn yoghurt.
Hoofdgerecht ben ik gegaan voor de suggestie een klassiek gebrachte Rubia entrecote dry aged, pepersaus, frisse groene salade en handgesneden frieten echt top stuk vlees ( je betaald er wel een supplement van 15 euro maar zeker waard
Dessert ben ik gegaan voor klassieke dame blanche omdat ik meestal in elk restaurant deze optie kies.
Wild seizoen gaat van start en dan kom ik zeker nog eens terug tot snel en complimenten aan heel het team.
We hebben zeer lekker gegeten, wat het belangrijkst is bij een restaurantbezoek. Maar dat niet alleen: we werden ook behandeld als top of the bill-gasten; onze jas werd aangenomen en na ons bezoek ook terug aangedaan, we werden aan tafel op onze wenken bediend (werkelijk niets ontsnapt aan het oog van het zaalpersoneel!). Het was een topavond.
Hier gegeten in het kader van Jong Keukengeweld. Het ging van ongelofelijk lekker naar middelmatig (hoofdgerecht en nagerecht waren zeker OK maar niks speciaal, alles ervoor was om vingers bij af te likken). De wijn was zeer lekker, het bier wat flauw. Al bij al een topmenu voor de prijs.
Fijne amuses . Gerechten zijn vernieuwend maar niet vergezocht . Kwaliteit van ingrediënten is hoog . Bereiding zeer verzorgd . Bediening is hartelijk , loopt soms wat achter ; enthousiasme maakt het goed .
Wijnkaart bevat tot zover we konden proeven enkele originele items .
Indien mogelijk zouden we teruggaan .
Top bediening, wij kozen voor de 4 gangen menu van de chef met aangepaste wijnen en dit waren uitmuntend lekkere gerechten/wijnen. Zeker een aanrader
Gisteren enorm genoten van een avondje met collega's. De EK actie #voetbalvrouwen was super leuk. Met zes vrouwen beleefden we een culinaire verwennerij!!! Heerlijk eten, lekkere wijnen en TOP bediening! Een groot applaus voor de mensen in de zaal!! Geweldige uitleg over de wijnen, geen enkele vraag was te veel en met de glimlach kregen we antwoorden. De kar met kaas was indrukwekkend en de uitleg was zeer duidelijk. Super om op deze manier te kunnen genieten van een sterrenzaak. BEDANKT allemaal!!!!
Alweer een topavond beleefd in een gezellig kader. Chef Broeckx en zijn team hebben hun keuken en zaal volledig onder controle. De rust die de open keuken uitstraalt is indrukwekkend. Chef Broeckx die mee de gerechten opdient is leuk. Enkele gerechten staken er bovenuit, zoals "burrata met kaviaar" en "rode biet". Wij komen graag terug.
Heb een zeer fijne avond doorgebracht in deze topzaak. Een echte aanrader om met vrienden, familie of zakenrelaties te vertoeven. Super eten, supere ontvangst niks aan te merken.
Mensen die dit niet goed vinden kunnen beter thuis eten.
Wij hebben genoten van een heerlijke avond. Het eten was voortreffelijk en het wijnarrangement sloot perfect aan. Hele vriendelijke bediening. Wij hadden een topavond!
Wauw een plaats waar smaaksensaties sprankelen van het bord en de echte belevingsbom ontspruit in de mond.
De vegetarische afstemming was niets te veel gevraagd voor de chef. Fijne creaties passeerden de revue en allen met een eigenwijze toets.
Een smaakcircus voor ieder, spektakel verzekerd bij elke hap!
Wij hebben overheerlijk gegeten bij L'épicerie du Cirque! Ook toen ik vroeg naar een aangepaste glutenvrije, vegetarische menu was dit geen enkel probleem. Top zaak!
Heel lekker gegeten met Jong Keukengeweld. Fijne bediening, super lekkere bijpassende drankjes en uiteraard heel lekker eten. Wij hebben een fijne namiddag gehad. Aanrader!
Een geweldig restaurant op een geweldige plek in een geweldige stad. De enige punten van kritiek zijn dat er bij de visgerechten onaangekondigd een supplement bij kwam (dit was in ieder geval het geval bij het hoofdgerecht) en er eigenlijk geen vegetarische gerechten waren. Voor de alleseter een toprestaurant.
Via jongkeukengeweld dit leuk restaurant ontdekt. Heel vriendelijk personeel en zeer flexibel. Menu was heerlijk en aangenaam verrast van de verschillende combinaties!
Wat een topavond. Van start tot einde genoten van elk gerecht. Overheerlijke wijnen gedronken. De locatie is top, achteraf drink je gewoon een glaasje op het terras boven.
Een hemelse ervaring, dit is één van de beste restaurants in Antwerpen. Het gebruik van ingrediënten op een nieuwe manier geeft een heel andere kijk op de traditionele keuken. Prachtig.
Zeer gezellig en knus interieur. Tafels staan wel zeer dicht bij elkaar. iets minder aan te raden voor een romantische diner. Het eten is zeer goed en zeker de finger food die je bij de aperitief kan kan bestellen! Zeer lekker!
Al 3 jaar onze vaste stek.
Geweldige bediening met goed opgeleide mensen. Verfijnde smaken op kunstig versierde bordjes. Meer dan de moeite waard!
Zeer gezellige avond en lekker eten, het eten was top en zou het zo weer willen. Een gezellig en trendy kader, en goed personeel (zeer oprecht en vriendelijk). We zouden en zullen zeker nog eens terug gaan.
Een top restaurant in de leukste wijk van Antwerpen. Top gerechten met heerlijke bio wijnen. Bediening is jong, vriendelijk en bekwaam. Een ster waard.
Verrassende en originele gerechten in een fijne sfeer. Heerlijke sappen, vriendelijk personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding!
Prachtige klaargemaakte gerechten met de juiste cobinaties.Aanrader voor de gastronomie
Heel lekker restaurant, met trendy interieur en vlotte en correcte bediening. Aanrader!
Heerlijke plek voor een gezellig etentje, hoogstaande service en gerechten in een ongedwongen sfeer!
Lekker en verfijnd eten maar te duur. We werden wel gepusht om a la carte te eten en over lunch menu werd niet gerept.
Heerlijk glutenvrij gegeten!
Bangelijk eten lekker fijn afgewerkt attente bediening ongedwongen toffe sfeer lekkere wijnen Niet voor candle light dinner
Het personeel is top! De starters waren subliem en origineel. De starter "Broeckx deluxe" is een aanrader. De borden zijn goed gevuld. Je gaat niet met honger van tafel. We'll be back!
Pluspunten;
Zeer lekkere wijnen,
Lekker eten,
Vriendelijke bediening,
Goede akoestiek,
Mooi interieur.
Minpunten;
Soms wat lang moeten wachten.
Kortom; fijn restaurant.
Vriendelijke bediening, leuke atmosfeer en vernieuwende smaakcombinaties!
Gezellige locatie, lekker eten maar vooral fantastische bediening (mijn echtgenote heeft een aantal voedselallergieën, en de medewerkers deden echt alle moeite van de wereld om daar rekening mee te houden, echt top!)
Heerlijk eten, top bediening. Mooie porties, geen minieme gerechtjes. Leuk interieur. Top!
Super lekker eten, fijne bediening en voor herhaling vatbaar!
Zelfs voor vegetariërs kan je hier eindelijk eens fine dinen met boeiende smaken. Dit is echt een traktatie voor jezelf!
Zeer lekker eten prima bediening wel vrij donker interieur kon moeilijk de kaart lezen
Zeer vriendelijk en sociaal zaalpersoneel, mooi gepresenteerde gerechten met gewaagde ( en geslaagde ) smaken combinaties.
Zeer mooi interieur en servies.
Geweldige ervaring met JKG. Top bediening, top kwaliteit eten/ drinken en vooral topchef!
Zeer lekker, zeer goed en enorm vriendelijke bediening ! Er is ook een winkel 2 huizen verder waar ze producten die ze serveren ook verkopen.
Top eten en bediening, wij komen zeker terug.
Topbediening, zeer lekker en mooi interieur. Ook de bar 10 meter verder gelegen is de ideale afsluiter!
Zaterdag in de nieuwe omgeving gaan eten en genoten van bij de start tot het einde. We werden professioneel ontvangen in Bar Palmier, kregen daar aperitief en hapjes. Nadien werden we naar onze tafel in de kelder begeleid. Je voelt je echter op geen enkel moment in een kelder. Het restaurant is super licht en ruimtelijk ingericht. Je kan zelf je menu samenstellen uit de gerechten op de kaart. Voortreffelijk gegeten. Wij hadden bij de reservatie voor de #NoSurprises menu gekozen. Een all-in formule, ook een aanrader.
Fantastisch gerechten.
Duidelijke eerlijke smaken.
Voor een meer dan redelijke prijs.
Proficiat !
Met Jong Keukengeweld: zeer vriendelijke en professionele bediening, heel lekker en bijzonder gegeten! Verwennerij!
Het is lekker, maar niet op het niveau van andere restaurant met gelijkaardig waarderingen.
Super lekker eten, biologische wijnen zijn lekker maar niet helemaal mijn ding.
Vriendelijke bediening heerlijke menu en aangenaam vertoeven. Zeker een aanrader!
Zeer vriendelijk personeel en zeer lekker gegeten. De aangepaste sapjes of wijnen zijn aan te raden
Uitgelezen combinaties van smaken en texturen met superverse producten. Timing en bediening waren top!
Veel te duur voor wat je kwalitatief krijgt
Veel te lawaaierig in het restaurant in de kelder
Mooie presentaties van de schotels en vriendelijke bediening
Zeer fijne setting en bediening. De smaakcombinaties zijn verfrissend en vernieuwend. Zeer tevreden over de hele lijn! Dank!
Super lekker eten, heel vriendelijke bediening maar een beetje veel lawaai
Super lekker gegeten hier en genoten van een top bediening! Wij komen zeker terug 🙌
Zeer lekker gegeten hier, hier leer je nieuwe smaken ontdekken!
Heerlijk!
Super lekker, verfijnd maar ook een zeer gevarieerd menu gegeten.
Lekkere, gevarieerde keuken. Ruim aanbod van wijntjes. Vriendelijke bediening. Een aanrader.
Lekker, afwisselende menu en vriendelijke bediening in een mooi kader
Heerlijk gegeten in een ongedwongen maar toch zeer professionele sfeer. Voor herhaling vatbaar.
Zeer lekker eten, vriendelijk en verzorgd personeel.Aanrader!
Fantastische culinaire ervaringen volgen elkaar in sneltempo op! Wat een topadres in Antwerpen.
Voltreffer. Heel lekker gegeten. Orginele gerechten. Absoluut aanrader.
Mooie plek, heel fijn eten (ook voor kinderen!) en super bediening.
Heel lekker, maar wat aan de dure kant. Zeker voor jongvolwassenen.
Zeer verzorgde schotels en een goede bediening. Wel wat aan de duurdere kant
Lekker, gezellig, kwalitatief, tot in de kleine details... no nonsense, voor mij perfect.
Superlekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Kom hier zeker terug.
Je mag geen last hebben van ongefilterd dranken
Heerlijk gegeten met de menu van Jong Keukengeweld.
Mooie zaak. Goede drank keuzes. Wel wat duur
Lekkere ervaring. Vriendelijke bediening!
Prima zaak, jeugdige entusiaste service. Een aanrader
Uitstekende gerechten, originele en trendy locatie
Toffe bediening, en lekkere moderne keuken.
Lekkere wijn en hapjes
Het eten was er geweldig!
Geweldig lekker en super bediening
Echt heel goed voor die prijs
TOPchef, TOPbedieng, heerlijk genoten!
Lekker eten, goede service
Één van de beste restaurants van Antwerpen
Heerlijk eten en drinken
Lekker en speciaal
Lekkere gerechtjes
Leuk
Super lekker
Uitgebreide wijnkaart
Overheerlijk!
Origineel!
Erg mooi kader voor diner en zeer vriendelijk personeel. De presentatie was zeer verzorgd, maar de gecombineerde smaken waren speciaal. Het dessert was zeer lekker. Het restaurant valt in een hogere prijscategorie.
Had hun 4-gangen keuzemenu voor de lunch. Het was erg rustig, maar we hadden goed zicht op de open keuken die zich klaarmaakte voor de avond. Onze ober was erg goed en suggereerde enkele wijnen per glas tegen eerlijke prijzen. Ook stijlvolle interieuraccenten, uitstekende handzeep in de badkamer en een plezierige afspeellijst.
Ik ben hier al meerdere keren geweest en het eten stelt nooit teleur. Mooie platering, innovatieve combinaties, zowel qua ingrediënten en smaken maar ook de wijn- en biercombinaties. De inrichting van het restaurant is een geweldige combinatie van industrieel en gezellig tegelijk. Service is ook erg goed, de servers kennen hun menu's en het opruimen van de tafels enz. Is een goed punt. Jong team, maar zeer professioneel.
Het menu was leuk, maar ik was niet erg onder de indruk. Goed eten, zeer goed bier- en wijnarrangement en een ongelooflijk heerlijk dessert. Voor mij waren de winnaars van de avond veruit de wijn en het dessert.
Uitstekend restaurant, echt goed menu voor € 55 met drankjes. Zou zeker een nacht hier aanbevelen terwijl ik in Antwerpen ben. Eten is en het menu kan niet beter zijn - service minder. Maar eigenlijk helemaal geen problemen. We hebben onze tafel op het laatste moment geboekt en ze zijn erg goed om ons binnen te krijgen. Zou zeker teruggaan.
Alles was echt lekker en al het spul was erg vriendelijk, absoluut een aanrader :)
uitstekend eten, zorg ervoor dat je hun speciale lunchmenu probeert
Woorden zijn onvoldoende om de ervaring van het eten hier te beschrijven. In plaats daarvan zou je jezelf moeten afvragen: waarom heb ik hier nog niet gegeten?
Dit is echt een geweldig restaurant. Wat u ook uit het menu kiest, het zal u zeker verrassen. Ongelooflijk wat die kok met ingrediënten kan doen! Maar ik had niet anders verwacht van een restaurant dat ervoor koos zijn ster op te geven om voor de massa te koken. De Vlaamse keuken geïnspireerd op lange reizen naar het buitenland.
Als je voor een culinaire avond gaat, stel je je verwachtingen hoog, op de een of andere manier zijn ze er toch in geslaagd mijn verwachtingen te overtreffen.
Het interieur was heel gezellig, trendy en toch heel uitnodigend. We hebben een heerlijke tijd gehad in een geweldige omgeving. Het uitzicht in de open keuken tilt deze beleving echt naar een hoger niveau.
Het eten en drinken waren mooi in balans. Om eerlijk te zijn was er aan het einde van elke gang een klein rouwproces voor het besef dat het bord leeg was:)
Ging er als onderdeel van "Jong Keukengeweld". Ja, sommige gerechten zijn behoorlijk spectaculair, en ja, de bijbehorende wijnen zijn voortreffelijk. Maar de gerechten volgden elkaar zo snel op dat we binnen een uur na het zitten klaar waren. Voor sommigen prima, maar wij vonden het zonde als je alleen maar de tijd wilt nemen en van deze heerlijke gerechten wilt genieten. Dus, doe eens rustig aan, cowboy. Anders hebben we echt genoten van onze ervaring.
Geweldige keuken, omgeving en een getalenteerde chef-kok. Enige vriendelijke suggestie: aangezien u een tafel naast de open keuken heeft, zorg er dan voor dat het kookproces 100% schoon is. Hier kan een kleine verbetering in worden bereikt :)
Een begonnen restaurant met een relaxte en ontspannen sfeer. Het 5-gangenmenu met bijpassende wijn is uitstekend! Het personeel is aardig en staat altijd klaar om aan al uw wensen te voldoen.
Een van de beste plaatsen waar ik ben geweest. Naast uitzonderlijk eten hadden ze ook een snelle service, wat vrij zeldzaam is in deze corona-achtige tijden.
Probably one of the best restaurants in Belgium! The four course menu was wonderful experience, fantastic pairing of flavours & textures, and a lovely setting. Couldn’t ask for more.
(Vertaald)
Waarschijnlijk een van de beste restaurants van België! Het viergangenmenu was een geweldige ervaring, fantastische combinatie van smaken en texturen en een mooie omgeving. Kon niet om meer vragen.
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik rond de middag naar het restaurant kwam, zonder dat ik het van plan was. Ik kwam net langs en omdat ik de plek altijd al wilde proberen (het staat in mijn "check it out" -lijst), liep ik in een opwelling binnen.
Toen ik binnenkwam, vroeg ik om het lunchmenu en vertelde hen dat ik alleen zou eten. Het was de eerste keer dat ik alleen naar een restaurant ging, misschien verklaart dat een deel van de onhandigheid.
Ik koos een hoofdgerecht en terwijl ik wachtte, kreeg ik het huisamuse en bestelde ik wat hapjes erbij. Op elke tafel lagen kleine folders met kleine hapjes waarvan je kon genieten voor ongeveer 3 tot 9 euro per stuk. Dat was een hele leuke en creatieve toevoeging, aangezien je zo meer eten kunt proeven zonder dat je ook maar één gang hoeft te bestellen. Het kan een beetje duur uitvallen als je een paar van de hapjes bestelt, omdat ze echt klein zijn.
Wat heb ik gegeten?
Ik bestelde de gebakken kalfshersenen, samen met een gele saus die een beetje naar "joppiessaus" smaakte (mijn excuses). Het was allemaal erg lekker en ik zal zeker iedereen aanraden om het te proberen (het lijkt een beetje op een kipnugget). Ik bestelde ook de bacon / krab-taco, die niet gemakkelijk te eten was omdat de saus en de ingrediënten er steeds uit vielen, maar het was toch erg lekker. Het beste wat ik die dag heb gegeten, moet zonder enige twijfel de amuse zijn. Ik kan me de ingrediënten niet herinneren (schaam me), maar de kleurcompositie en decoratie waren geweldig, evenals de smaak. Hoe raar het ook mag zijn, ik koos voor een glas rode huiswijn bij het eten. Ik zou misschien iets anders bestellen als mij niet werd verteld dat ze geen menukaart voor drankjes hadden. De wijn was niet bijzonder, maar wel lekker. Ik schakelde over op een glas champagne als hoofdgerecht (oordeel mij niet!;)).
Onnodig te zeggen dat ik erg enthousiast werd over het hoofdgerecht dat ik bestelde: de koningskrab (mijn favoriete eiwit) en bas. Voordat ik bestelde, vroeg ik naar een woord op het menu dat ik niet begreep, en dat bij het enige (de vis) gerecht hoorde.
Terwijl ik mijn hoofdgerecht aan het eten was, merkte ik dat ik niet de baars/krab kreeg, maar in plaats daarvan de tong (waarschijnlijk omdat de woorden voor tong en baars in het Nederlands op elkaar lijken). Ik was het al aan het eten toen ik merkte dat er nog steeds geen krab te bekennen was. Ik vertelde het meteen aan de ober (die ik moet zeggen, was erg vriendelijk) maar ik kreeg niet het eten dat ik bestelde nadat we elkaar ongemakkelijk en in stilte aankeken. Dit was erg jammer. Ik smeekte de ober om me tenminste wat krab te geven, want dat was echt de reden waarom ik daar ging eten nadat ik het menu had gezien. Hij stemde toe en ik kreeg een krabbenpoot in een kopje boter geserveerd nadat ik mijn gerecht op had. Ik kan verder niets zeggen over de krab, want het was gewoon krab en boter (gratis). Het is een kwestie van krab lekker vinden of niet.
Het "Tonggerecht" zelf smaakte lekker, maar halverwege werd ik de smaak een beetje beu. Bij elke hap bleef er zoiets als een spekachtige nasmaak in mijn mond dringen, dus ik was niet boos dat ik niet meer kreeg. Eerlijk gezegd zou ik het niet erg hebben gevonden als ik er minder van kreeg en meer van iets anders.
Conclusie
De amuse was spectaculair, alle andere gerechten waren prima genoeg. De cuisson was perfect, de kleuren klopten, maar ik had verwacht dat ik wat meer zou worden weggeblazen door de smaak van het eten zelf. Ik zou hier weer komen als het handig was, maar zou deze plek niet alleen voor het eten kiezen.
Misschien had ik het gerecht moeten eisen dat ik had besteld, maar ik hou er niet van om een goede vis te verspillen of ruzie te maken. Ik ben sowieso geen moeilijke eter, dus de confrontatie was de moeite niet waard. Ik had echter graag gezien dat de ober op het bord zou staan en het gerecht zou aanbieden dat ik had besteld, want dat zou het juiste zijn geweest als je je klant waardeert / waardeert.
Ik verliet de plaats met een volle buik, 70 EUR armer en voelde me een vreselijke klant nadat ik moest klagen en had het gevoel dat ik potentieel geweldig eten had gemist. Ik denk echter dat de meeste mensen hier met een blij gevoel zullen vertrekken, als ze het eten krijgen dat ze bestellen en niet verwachten dat ze WOW!!!'ed zullen zijn.
Een geweldig team! Attente, ontspannen, super aardige, professionele bediening. Het eten is een echte traktatie en dat geldt ook voor de wijnaanbevelingen; Stijlvol, maar zeker geen over-the-top locatie: we komen terug! Heel graag!!! De Bar Palmier is ook een droom!!
Eenvoudig maar heerlijk eten in een mooie omgeving.
We kwamen hier met het "Jong Keukengeweld"-aanbod voor het diner. Het was rustig in het restaurant toen we aankwamen en werden hartelijk verwelkomd.
Op tafel lag een overzicht van het eten dat we gingen halen en een menukaart om nog wat extra amuses te bestellen.
De drankjes kwamen op tijd aan en de wijn werd perfect uitgelegd.
Na wat oesters en een paar heerlijke amuses te hebben gegeten kregen we ons voorgerecht; Tartaar van zeeforel en gekonfijte zeeforel met avocado, appel en sesam. Eenvoudig maar heerlijk. Al moet ik zeggen dat de tartaar wel een extra toets kan gebruiken om het interessanter te maken.
De hoofdmaaltijd was prachtig. Eend gekookt in de Green Egg met verschillende pompoenbereidingen.
Opnieuw was het wijnarrangement perfect en mooi uitgelegd.
Het dessert bestaande uit whiskykaramel met bierparfait en hennepijs was heerlijk en interessant.
Het personeel was erg vriendelijk en ongedwongen en toch professioneel.
De tijden tussen de gangen waren goed en de tafel werd altijd schoon gehouden.
Zou terugkomen en ik raad het aan.
Geweldige culinaire ervaring, zeer verfijnde en gewilde keuken. kwaliteitsprijs: lunchmenu aan 29 euro laat je hierdoor verrassen.
Fantastische wijnkaart... Met ook veel verborgen schatten. Het eten is creatief; enigszins op de kruising tussen Scandinavisch en Frans. Misschien een beetje koud in de service, maar toch een fantastische ervaring.
Back after three years; first time in new location. Careful, thoughtful cooking with clear flavours. Lobster broth outstanding . Wonderful herbal gin and tonic.
(Vertaald)
Terug na drie jaar; eerste keer op nieuwe locatie. Zorgvuldig, doordacht koken met heldere smaken. Kreeftenbouillon uitstekend. Heerlijke kruiden gin-tonic.
Te duur voor het eten dat ze serveren. Medewerkers niet goed opgeleid. Ze dienden niet eerst vrouwen en brachten niet meer water of een van die houdingen die je op een plek als deze verwacht.
Verrukkelijk. Knus. Gewoon een enigszins onaangename tocht. Anders was het super leuk en super goed.
Geweldig concept en eten. Unieke locatie die een gesprek mogelijk maakt zonder achtergrondgeluiden. Praat, lach, proef.. geniet van de ervaring.
Geweldige ervaring! Heerlijk eten, mooie omgeving en ik hield van het niet-alcoholische drankje. (Jong keukengeweld)
Place that celebrates food & wines! Very good 4 course menu and wines!
(Vertaald)
Plaats die eten en wijnen viert! Zeer goed 4-gangenmenu en wijnen!
supervriendelijk personeel, warm welkom, prachtige borden, uitstekende wijnen, chocoladedessert was de hemel op een bord!
Zeer leuke avond, heerlijk eten, heerlijke drankjes en geweldige service
Geweldige wijnen en eten! Heerlijke avond gehad
Tx
Very nice little place, intimate fine dining!
(Vertaald)
Zeer leuke kleine plaats, intiem lekker eten!
Heerlijk eten en een geweldige sfeer.
We hebben heerlijk geluncht!
Ik wacht op de heropening na eind mei :)
Heel leuk, heel goed
Zeer origineel en warm
Erg aardig en deftig.
Voor
Bovenkant!
Super!
Bovenkant
TOP
(Vertaald)
BOVENKANT
contact
Foto's
Alle
Eten en drinken
Menu
Sfeer
Street view en 360
Van eigenaar
Video'S