Beoordelingen van L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees". (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"
Volkstraat 11/13, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees", een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:00–21:30
Vrijdag
18:00–21:30
Zaterdag
18:00–21:30
Zondag
Gesloten
Populaire tijden
Donderdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Vrijdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Zaterdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 |
Beoordelingen van L'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"
k.
Heerlijk geluncht. Mooie combinaties van een meer dan bekwame kok. Verrassende aangepaste wijnen ook. Het eten is het waard naar mijn mening maar let op: duurdere prijscategorie (lunch 5 pers. was bij ons €400,-). Aanrader voor wie goed eten kan appreciëren!
C. A. D.
Bijzonder lekker gegeten bij L'épicerie du Cirque. Vriendelijke en deskundige service. Mooie en gebalanceerde combinaties met ruimte voor de Japanse en Koreaanse keuken (dashi, kimshi, nori, wasabi) en frisse smaken. Verrassende keuze van heerlijke bijpassende wijnen.
M. W. F. P. u. D.
Wat een toptent! Mega gemotiveerd jong keukenteam met originele en mega smaakvolle gerechten. Ga hier eten!
w. v.
Zeer geslaagde lunch heerlijke keuken prima service aperitief was een topper door de week interieur
C. G.
Gezellig restaurant, verrassende gerechten, gastvrije bediening en toelichting door de chef.
Een aanrader!
T. b. K.
Heerlijk gegeten, mooi opgemaakt, vriendelijke en professionele bediening. Veel tijd tussen de gangen, wat OK was voor ons.
G. P.
Zeer leuk restaurant in kelder. Super bediening en geweldig eten. De chef kwam bij ons zijn voorgerecht voorstellen en het was een echt meesterwerk. Sterren niveau als je het mij vraagt.
Heerlijke gerechten met verse ingrediënten. Zeker een aanrader!
v. s.
Lekker gegeten fantastisch smaken, wijnkaart veel te hoog gegrepen iets meer voor 2 sterren restaurant, nog iets.. check your bill 😒 …
N. V. E.
Super vriendelijk onthaal !! Je voelt je direct op je gemak. Niet over the top!! Genieten van de 1e min tot de laatste!! Heeeeeel lekker gegeten !! Gezellig vertoeven. Absoluut een aanrader !!! Heel leuke avond gehad !! Bedankt !!!
T. H.
+ Leuk interieur
+ Gerechten goed op smaak, kok maakt er een feestje van
- Wel vrij duur voor wat je er voor krijgt. €150 voor 4 gangen en flesje wijn, 2 personen.
We zouden het restaurant wel aanraden voor een keer.
B. B.
Zaterdag in de nieuwe omgeving gaan eten en genoten van bij de start tot het einde. We werden professioneel ontvangen in Bar Palmier, kregen daar aperitief en hapjes. Nadien werden we naar onze tafel in de kelder begeleid. Je voelt je echter op geen enkel moment in een kelder. Het restaurant is super licht en ruimtelijk ingericht. Je kan zelf je menu samenstellen uit de gerechten op de kaart. Voortreffelijk gegeten. Wij hadden bij de reservatie voor de #NoSurprises menu gekozen. Een all-in formule, ook een aanrader.
L. V. d. V.
MA WOW, DIT WAS ECHT FANTASTISCH. Een restaurant waar alles klopt: de sfeer, het interieur, het concept, de menu. Alles.
Toegegeven, ik vertrek met torenhoge verwachtingen op een wankele ondergrond. L'Epicerie du Cirque is jarenlang een toprestaurant geweest in Antwerpen, een stevige reputatie van kwaliteitsvolle keuken. Tot ze ervoor kiezen het roer even volledig om te slaan. L'Epicerie du Cirque wordt L'Epicerie du Cirque Under the Palm Trees. Deze beslissing getuigt toch wel van stevige ballen. Om iets stabiel en goeddraaiends los te laten. Om te kiezen voor avontuur en uitdaging. Under The Palm Trees is vandaag een uitgekiend concept met een duidelijke visie.
You had me at hello. De brioche broodjes en de huisgemaakte kruidenboter zijn topnotch. Dennis Broeckx en zijn keuken trekken ook resoluut de kaart van streek- en seizoensgebonden producten. Zo worden onze borden gevuld met heerlijke bloemkool en witloof, mijn persoonlijke favorieten uit onze Vlaamse velden. Een menu kunnen we niet krijgen, omdat het elke dag wisselt afhankelijk wat de boer levert. Na dat te horen, groeit mijn respect alleen maar meer. Elke dag toveren ze een prachtig meergangenmenu op tafel met de oogst van de dag/de week. Hoe fantastisch is dat? Kei vers en kei creatief. Je merkt echt dat ze veel aandacht en tijd steken in het zoeken van de juiste partners (Brochus bier, Luc De Laet als slager, biologische wijnen,...) waar ze terecht heel fier op zijn.
Dat de chef telkens zelf zijn creatisch aan tafel brengt, met een kleine uitleg is sympathiek. Dat het chef Dennis Broeckx met een charmant Antwerps accent is, maakt hem niet alleen sympathiek, maar ook echt huiselijk. Ik ben een beetje starstruck telkens wanneer hij aan onze tafel verschijnt. Wat een kunstenaar!
Het verhaal van 'Under the palmtrees' klopt volledig, waarbij je letterlijk dineert in de kelder van 'Bar Palmier'. Op de muur worden de wortelen van een palmboom afgebeeld. En hoewel je echt onder de grond zit, voelt de ruimte toch erg licht aan. Aangename, warme verlichting van fijn LED zorgt voor een gezellige gloed. Comfortabele stoelen in leer en stof, houten banken: alles paste perfect bij elkaar in de sfeer van 'industrial cosiness'. Leuk accent is de oude bakkersoven die bewaard gebleven is in zijn originele staat.
Topkeuken! Topbediening! Topinterieur!
R. L.
Muziek: top, de service: legendarisch, eten: formidastisch. Aanrader indien je een avondje verwend wilt worden.
N. M.
Top ,heel leuke enthousiaste dame8nde bediening,heel orginele combinatie van eten top gegeten
S. Z.
Een ontzettend goed restaurant in Antwerpen, waar alles klopt: het eten en drinken, de inrichting en de bediening.
Het is altijd fijn als koks hoog op smaak kunnen koken, maar hier is ook echt alles wat op het bord ligt perfect in balans (dat gebeurt op andere plaatsen nog wel eens anders).
We hebben het viergangen menu genomen en elke gerecht was een waar genot (ook mooie, onverwachte en spannende smaakcombinaties)!
Daarnaast waren de wijnen die per glas bij het menu geschonken werden de perfecte aanvulling op de gerechten. Heel fijn dat de bediening ons ook iets meer over de wijnen kon vertellen dan alleen de naam en waar deze vandaan kwam.
De bediening was überhaupt ontzettend vriendelijk en professioneel.
Heel erg bedankt voor een onvergetelijke avond; wij komen zeker terug!! (Ik zou persoonlijk bijna voor een restaurant als dit vanuit Nederland naar België verhuizen. Bij een restaurant als dit zou ik graag vaker eten!)
S. C.
Vriendelijke bediening
Lekker eten en zeer schappelijke prijzen
Corona maatregelen werden goed nageleefd. Al zaten we, vermoed ik, niet in het normale restaurantgedeelte maar aan kleinere tafeltjes
R. B.
Na zo veel jaar slagen ze er nog steeds in om te blijven verrassen en met lekkere (vegetarische) combo’s uit de hoek te komen, chapeau
L. V. N.
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening, speciale maar lekkere combinaties. Gaan eten voor jong keukengeweld
S. V. I.
De smaken van de gerechten waren ongelooflijk. De presentatie van de bordjes was echt van een hoogstaand niveau. De bediening was warm en professioneel. Een culinair orgasme is er niets tegen ;-)
S. V. L.
Gezellig kader om te eten, snelle & persoonlijke bediening & het eten was simpelweg genieten van het begin tot het einde. We kwamen met hoge verwachtingen en deze werden los overtroffen!
S. V.
We hebben hier zeer lekker gegeten. De aangepaste wijnen waren zeker niet alledaags en sommige echt speciaal van smaak (you love it - or you hate it). Maar het is zeker een aanrader! Na 7 jaar zijn we EINDELIJK nog eens terug gegaan naar deze fantastische plek en het is nog steeds een aanrader!
S. G.
Fantastisch eten. Verrassende combinaties, maar oh zo lekker.
Passende wijnen zijn top.
Zeer vriendelijke en attente bediening.
Een absolute aanrader.
S. G.
In de watten gelegd in Epicerie du Cirque - voor mij een herhaling, voor mijn vriend een eerste kennismaking - zeer aangename bediening en heel smaakvolle en stijlvolle borden, fijne voorstelling van de aangepaste wijnen, verrassend en vernieuwend - het dragon-ijs was een experiment dat zeker de moeite waard was :-) wij komen terug!
K. N.
Zo blij om nog eens ongedwongen te kunnen genieten! De maître en het hele team heeft ons tot in de puntjes verwend.
De signature dish was verbluffend, een ongeziene combinatie en een enorme smaakbom!
Wij kunnen niet wachten om nog eens naar Antwerpen te komen en we zullen het zeker niet nalaten om vrienden naar deze culinaire hotspot te sturen.
E. V.
Heerlijk eten, vriendelijke bediening en leuk ingericht!
B. J.
Het Jong Keukengeweld menu was lekker en afwisselend. Bij het dessert overheerste de koffiesmaak iets harder dan verwacht, maar dit is subjectief.
De bediening was top: erg vriendelijk met, indien gepast, een vleugje humor. De chef kwam ook af en toe zelf een gerecht voorstellen.
De drankenformule is erg afwisselend en fijn. De cocktail was erg lekker. Het was misschien wat weinig, maar voor de prijs van een gewone cocktail op café kregen we hierbij ook een aantal lekkere aperitiefhapjes.
Daarna kwam een glaasje Oude Geuze van Boon. Voor mij iets te zuur (wederom subjectief), maar ging goed samen met het gerecht. Bij het hoofdgerecht koos ik voor het bier (Tank 7). Zeer lekker in combinatie met de kip.
Mijn man was de BOB van het gezelschap en kreeg sapjes i.p.v. de glazen wijn of bier inbegrepen in het JKG menu. Een grote meerwaarde, want dit is lang niet overal het geval! In vele restaurants val je dan terug op het water (hier geïnfuseerd met munt, dus ook een pluspunt), of betaal je bij voor eventuele frisdrank.
Al bij al dus een zeer positieve en fijne culinaire ervaring!
E. C.
Hip, gezellig, verfijnd en lekker tafelen (ook als ik er niet ben) in Antwerpen. 🤣
N. V. D.
Heerlijk, verfijnde lunch bomvol smaken!
D. S.
Onwaarschijnlijk lekker eten!! Stuk voor stuk prachtige schilderijtjes. En qua originele ingrediënten ook geen tekort. Super smaakcombinaties! Wat een knaller!!!
De (natuur) wijntjes vielen bij ons niet zo in de smaak. Het alcoholvrije alternatief dan weer wel!
Aan de bediening kan wél wat gesleuteld worden. Bvb. als je een soepje geeft, breng dan ook een lepeltje zodat je de garnaaltjes niet moet opvissen met je vork.
Bij binnenkomst was er een eng gevoel dat je overviel daar in de kelder. De vetgeur van de friteuse deed daar ook geen goed aan. Slechte afzuiging? Toen we thuis kwamen hebben we onze kleding dadelijk in de machine gestopt om te wassen...
T. W.
Zeer goede bediening, unieke smaken en alles perfect op elkaar afgestemd. De extra en uitgebreide uitleg over smaken en herkomst van de wijnen/bieren waren een leuke en gewaardeerde extra. Ook de hoeveelheden waren perfect. We gingen niet met honger van tafel en hadden ook geen overvol gevoel. We werden goed onthaald, voelden ons op ons gemak en iedereen was vriendelijk. Een ware culinaire ontdekking en een leuke avond uit!
W. V. C.
We hadden verwacht à la carte te kunnen eten maar het was helaas enkel vast menu. Ook het interieur was niet zoals op de webfoto's. Klein en donker.
P.S. Op de website staat letterlijk: "Vrijdag- en zaterdagavond serveren we uitsluitend het menu". Het streepje achter vrijdag had dan best kunnen weggelaten worden.
Dat er uitsluitend in "bar Palmier" geserveerd wordt wegens COVID is ook niet duidelijk. Spijtig...
J.
Zeer lekker gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening.
Geen 5e ster omdat het toch wel net te prijzig is (4 gangen met 3 aangepaste wijnen voor 89 euro pp).
A. E. v.
Fantastisch gegeten, wij eten beide vegetarisch en nog niet zo lekker gegeten als hier! Gedurfde smaken en zeer gastvrij ontvangen. De 'sommelier' kon veel vertellen over de wijnen, waardoor we nieuwe smaken hebben leren kennen. Dank voor de ervaring.
A. J.
Wij hebben afgehaald tijdens Corona crisis. De take-out was prijs kwaliteit top! Zeer lekker gegeten op ons terras. Succes in deze moeilijke periode en bedankt voor de topdishes. Wij komen zeker nog eens afhalen de komende weken! Groetjes Axel en Vero 👌❤️ …
T. V.
Een super-ervaring, wij kozen voor de grotere menu "keuze van de chef" deze is iets prijziger, maar zeker de moeite waard, lekker!
Je blijft hier niet op je honger zitten, veel gangen en geen kleine gerechtjes, gezellige inrichting en goede akoestiek, proficiat aan het toch wel jonge team!
A. S.
Voor de eerste geweest daar. En echt enkel een zeer positieve ervaring geweest. Bediening was super attent. N Héél oprechte zaak, leuk interieur, het eten was hoogstaand, echt n smakenpallet ! Dikke duim voor al het personeel .
Enkel 1 klein puntje dat minder was :
De jonge garçon in kwestie wist de kazen niet te benoemen. Ik hoefde geen specifieke namen te horen, maar enkel de verschillende soorten kazen was al goed geweest.
Héél verzorgde tent! 👍
P. M.
Wij zijn bij Epicerie du Cirque gaan eten met de actie Jong Keukengeweld. Het menu konden we niet kiezen maar dat hoefde ook niet, elk gerecht en amuse was heerlijk en de aangepaste wijnen/bieren waren perfect. De service was ook vriendelijk, informatief en aanwezig. We hebben nooit lang moeten wachten. Al bij al een super ervaring en voor herhaling vastbaar.
B. V.
Zowel de bar als het restaurant zijn door drongen van klasse & smaak! De ontvangst was heel relaxed & vriendelijk en de sfeer bleef de hele avond erg gemoedelijk & onthaastend. Het eten is gewoonweg fantastisch. De gerechten zijn origineel, ongelooflijk lekker en prikkelen alle zintuigen. Absolute aanrader voor een onvergetelijke avond!
C.
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, enige commentaar: kleine porties… zijn met honger van tafel gegaan zelfs met toevoeging van extra tussengerecht.
K. L.
Geen parking dus zoek maar een plekje op de weg of nog beter de ondergrondse parking Grote Markt op 10min wandelen van 't restaurant. Lekker eten maar over het algemeen iets te zout naar mijn smaak.
Vriendelijke bediening.
Interieur is net en heel sober. Muur decoratie is van karton... oeps. Tafels staan te dicht naast elkaar waardoor je bijna niet anders kan dan met je buren meepraten. In ons geval was dat wel gezellig en uiteindelijk de tafels bij elkaar geschoven voor het dessert.
I. B.
Geweldige avond gehad. Genoten van de heerlijke gerechten en de enorme gastvrijheid. Zeker een aanrader in Antwerpen!
B. M. C.
Ik heb in m'n leven nog nooit zo lekker gegeten als hier. Het eten was fantastisch!
Wij betaalden voor een hoofdgerecht 30euro, boven het budget van een gemiddeld etentje, maar dat was zeker de moeite.
Met de voorafgaande amuse-hapjes zal je zeker genoeg gegeten hebben.
Het was jammer dat wij als studenten-duo heel onvriendelijk, kort en bot bediend zijn.
De kok was vriendelijk dan de uitbaatster en de bediener.
Het is een klein zaakje, dat heel stijlvol, modern en gezellig is ingericht. Helemaal niet statisch of bombastisch chique, neen, heel erg ongedwongen waardoor ik me echt op m'n gemak voelde. Ik hou immers niet zo van te opgetutte zaken met 3 wijnglazen, vorken in het meervoud en origami-servetten.
K. P.
Je kan hier zeer lekker eten in een ongedwongen en nonchalante sfeer. De bediening is jong, vlot en heel professioneel. Veel wijnen op de kaart zijn biologisch. Het is niet goedkoop, maar het is zijn geld meer dan waard. Culinair hoogstandje in hartje Antwerpen! Daarnaast hebben de eigenaars ook een bar, perfect om een avondje Antwerpen af te sluiten!
M. R.
Under The Palmtrees blijft me steeds boeien in hun smaakcombinaties, kom hier nu al meerdere malen en kan jullie zeggen voor voor het geld.
We starten met een heerlijke Blanc De BLanc van het Hoenshof en er werden leuke hapjes bij geserveerd, soepje van grijze garnaal was een toppertje.
Voorgerecht ben ik gegaan voor cannelloni van kalf, spitskool en wasabi crumble echt lekker.
Tussengerecht natuurlijk de befaamde bieten met dashi boter zn yoghurt.
Hoofdgerecht ben ik gegaan voor de suggestie een klassiek gebrachte Rubia entrecote dry aged, pepersaus, frisse groene salade en handgesneden frieten echt top stuk vlees ( je betaald er wel een supplement van 15 euro maar zeker waard
Dessert ben ik gegaan voor klassieke dame blanche omdat ik meestal in elk restaurant deze optie kies.
Wild seizoen gaat van start en dan kom ik zeker nog eens terug tot snel en complimenten aan heel het team.
B. S.
We hebben zeer lekker gegeten, wat het belangrijkst is bij een restaurantbezoek. Maar dat niet alleen: we werden ook behandeld als top of the bill-gasten; onze jas werd aangenomen en na ons bezoek ook terug aangedaan, we werden aan tafel op onze wenken bediend (werkelijk niets ontsnapt aan het oog van het zaalpersoneel!). Het was een topavond.
D. K.
Hier gegeten in het kader van Jong Keukengeweld. Het ging van ongelofelijk lekker naar middelmatig (hoofdgerecht en nagerecht waren zeker OK maar niks speciaal, alles ervoor was om vingers bij af te likken). De wijn was zeer lekker, het bier wat flauw. Al bij al een topmenu voor de prijs.
G. S.
Fijne amuses . Gerechten zijn vernieuwend maar niet vergezocht . Kwaliteit van ingrediënten is hoog . Bereiding zeer verzorgd . Bediening is hartelijk , loopt soms wat achter ; enthousiasme maakt het goed .
Wijnkaart bevat tot zover we konden proeven enkele originele items .
Indien mogelijk zouden we teruggaan .
J. D. C.
Top bediening, wij kozen voor de 4 gangen menu van de chef met aangepaste wijnen en dit waren uitmuntend lekkere gerechten/wijnen. Zeker een aanrader
k. d. b.
Gisteren enorm genoten van een avondje met collega's. De EK actie #voetbalvrouwen was super leuk. Met zes vrouwen beleefden we een culinaire verwennerij!!! Heerlijk eten, lekkere wijnen en TOP bediening! Een groot applaus voor de mensen in de zaal!! Geweldige uitleg over de wijnen, geen enkele vraag was te veel en met de glimlach kregen we antwoorden. De kar met kaas was indrukwekkend en de uitleg was zeer duidelijk. Super om op deze manier te kunnen genieten van een sterrenzaak. BEDANKT allemaal!!!!
M. D. B.
Alweer een topavond beleefd in een gezellig kader. Chef Broeckx en zijn team hebben hun keuken en zaal volledig onder controle. De rust die de open keuken uitstraalt is indrukwekkend. Chef Broeckx die mee de gerechten opdient is leuk. Enkele gerechten staken er bovenuit, zoals "burrata met kaviaar" en "rode biet". Wij komen graag terug.
G. G.
Heb een zeer fijne avond doorgebracht in deze topzaak. Een echte aanrader om met vrienden, familie of zakenrelaties te vertoeven. Super eten, supere ontvangst niks aan te merken.
Mensen die dit niet goed vinden kunnen beter thuis eten.
A. V.
Wij hebben genoten van een heerlijke avond. Het eten was voortreffelijk en het wijnarrangement sloot perfect aan. Hele vriendelijke bediening. Wij hadden een topavond!
J. V. M.
Wauw een plaats waar smaaksensaties sprankelen van het bord en de echte belevingsbom ontspruit in de mond.
De vegetarische afstemming was niets te veel gevraagd voor de chef. Fijne creaties passeerden de revue en allen met een eigenwijze toets.
Een smaakcircus voor ieder, spektakel verzekerd bij elke hap!
K. V. G.
Wij hebben overheerlijk gegeten bij L'épicerie du Cirque! Ook toen ik vroeg naar een aangepaste glutenvrije, vegetarische menu was dit geen enkel probleem. Top zaak!
K. V. D. B.
Heel lekker gegeten met Jong Keukengeweld. Fijne bediening, super lekkere bijpassende drankjes en uiteraard heel lekker eten. Wij hebben een fijne namiddag gehad. Aanrader!
O. V.
Een geweldig restaurant op een geweldige plek in een geweldige stad. De enige punten van kritiek zijn dat er bij de visgerechten onaangekondigd een supplement bij kwam (dit was in ieder geval het geval bij het hoofdgerecht) en er eigenlijk geen vegetarische gerechten waren. Voor de alleseter een toprestaurant.
t. d. l.
Via jongkeukengeweld dit leuk restaurant ontdekt. Heel vriendelijk personeel en zeer flexibel. Menu was heerlijk en aangenaam verrast van de verschillende combinaties!
C. V.
Wat een topavond. Van start tot einde genoten van elk gerecht. Overheerlijke wijnen gedronken. De locatie is top, achteraf drink je gewoon een glaasje op het terras boven.
C. L.
Een hemelse ervaring, dit is één van de beste restaurants in Antwerpen. Het gebruik van ingrediënten op een nieuwe manier geeft een heel andere kijk op de traditionele keuken. Prachtig.
W. V.
Zeer gezellig en knus interieur. Tafels staan wel zeer dicht bij elkaar. iets minder aan te raden voor een romantische diner. Het eten is zeer goed en zeker de finger food die je bij de aperitief kan kan bestellen! Zeer lekker!
T. T.
Al 3 jaar onze vaste stek.
Geweldige bediening met goed opgeleide mensen. Verfijnde smaken op kunstig versierde bordjes. Meer dan de moeite waard!
N. M.
Zeer gezellige avond en lekker eten, het eten was top en zou het zo weer willen. Een gezellig en trendy kader, en goed personeel (zeer oprecht en vriendelijk). We zouden en zullen zeker nog eens terug gaan.
B. N.
Een top restaurant in de leukste wijk van Antwerpen. Top gerechten met heerlijke bio wijnen. Bediening is jong, vriendelijk en bekwaam. Een ster waard.
M.
Verrassende en originele gerechten in een fijne sfeer. Heerlijke sappen, vriendelijk personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding!
G. S.
Prachtige klaargemaakte gerechten met de juiste cobinaties.Aanrader voor de gastronomie
P. H.
Heel lekker restaurant, met trendy interieur en vlotte en correcte bediening. Aanrader!
A. V. O.
Heerlijke plek voor een gezellig etentje, hoogstaande service en gerechten in een ongedwongen sfeer!
R. K.
Lekker en verfijnd eten maar te duur. We werden wel gepusht om a la carte te eten en over lunch menu werd niet gerept.
A. A.
Heerlijk glutenvrij gegeten!
P. V.
Bangelijk eten lekker fijn afgewerkt attente bediening ongedwongen toffe sfeer lekkere wijnen Niet voor candle light dinner
K. V. D.
Het personeel is top! De starters waren subliem en origineel. De starter "Broeckx deluxe" is een aanrader. De borden zijn goed gevuld. Je gaat niet met honger van tafel. We'll be back!
V. D.
Pluspunten;
Zeer lekkere wijnen,
Lekker eten,
Vriendelijke bediening,
Goede akoestiek,
Mooi interieur.
Minpunten;
Soms wat lang moeten wachten.
Kortom; fijn restaurant.
B. M.
Vriendelijke bediening, leuke atmosfeer en vernieuwende smaakcombinaties!
E. B.
Gezellige locatie, lekker eten maar vooral fantastische bediening (mijn echtgenote heeft een aantal voedselallergieën, en de medewerkers deden echt alle moeite van de wereld om daar rekening mee te houden, echt top!)
C. D. C.
Heerlijk eten, top bediening. Mooie porties, geen minieme gerechtjes. Leuk interieur. Top!
J. G.
Super lekker eten, fijne bediening en voor herhaling vatbaar!
M. L.
Zelfs voor vegetariërs kan je hier eindelijk eens fine dinen met boeiende smaken. Dit is echt een traktatie voor jezelf!
E. J.
Zeer lekker eten prima bediening wel vrij donker interieur kon moeilijk de kaart lezen
B. V.
Zeer vriendelijk en sociaal zaalpersoneel, mooi gepresenteerde gerechten met gewaagde ( en geslaagde ) smaken combinaties.
Zeer mooi interieur en servies.
A. T.
Geweldige ervaring met JKG. Top bediening, top kwaliteit eten/ drinken en vooral topchef!
P. L.
Zeer lekker, zeer goed en enorm vriendelijke bediening ! Er is ook een winkel 2 huizen verder waar ze producten die ze serveren ook verkopen.
C. S.
Top eten en bediening, wij komen zeker terug.
T. S.
Topbediening, zeer lekker en mooi interieur. Ook de bar 10 meter verder gelegen is de ideale afsluiter!
B. B.
Fantastisch van begin tot einde, vriendelijk en gepassioneerd personeel. Losse sfeer, prachtig kader en gastronomie van top niveau!
P. N.
Fantastisch gerechten.
Duidelijke eerlijke smaken.
Voor een meer dan redelijke prijs.
Proficiat !
E. G.
Met Jong Keukengeweld: zeer vriendelijke en professionele bediening, heel lekker en bijzonder gegeten! Verwennerij!
D. d. K.
Het is lekker, maar niet op het niveau van andere restaurant met gelijkaardig waarderingen.
d. s. t.
Super lekker eten, biologische wijnen zijn lekker maar niet helemaal mijn ding.
K. A.
Vriendelijke bediening heerlijke menu en aangenaam vertoeven. Zeker een aanrader!
S. V. H.
Zeer vriendelijk personeel en zeer lekker gegeten. De aangepaste sapjes of wijnen zijn aan te raden
N. V.
Uitgelezen combinaties van smaken en texturen met superverse producten. Timing en bediening waren top!
h. v.
Veel te duur voor wat je kwalitatief krijgt
Veel te lawaaierig in het restaurant in de kelder
Mooie presentaties van de schotels en vriendelijke bediening
A. B.
Zeer fijne setting en bediening. De smaakcombinaties zijn verfrissend en vernieuwend. Zeer tevreden over de hele lijn! Dank!
A. F.
Super lekker eten, heel vriendelijke bediening maar een beetje veel lawaai
C. H.
Super lekker gegeten hier en genoten van een top bediening! Wij komen zeker terug 🙌 …
M. D. C.
Zeer lekker gegeten hier, hier leer je nieuwe smaken ontdekken!
a. v. a.
Heerlijk!
L. M.
Super lekker, verfijnd maar ook een zeer gevarieerd menu gegeten.
H. D. B.
Lekkere, gevarieerde keuken. Ruim aanbod van wijntjes. Vriendelijke bediening. Een aanrader.
m. j.
Lekker, afwisselende menu en vriendelijke bediening in een mooi kader
S. C.
Heerlijk gegeten in een ongedwongen maar toch zeer professionele sfeer. Voor herhaling vatbaar.
M. S.
Zeer lekker eten, vriendelijk en verzorgd personeel.Aanrader!
N. P.
Fantastische culinaire ervaringen volgen elkaar in sneltempo op! Wat een topadres in Antwerpen.
J. H.
Voltreffer. Heel lekker gegeten. Orginele gerechten. Absoluut aanrader.
s. m.
Mooie plek, heel fijn eten (ook voor kinderen!) en super bediening.
R. R.
Heel lekker, maar wat aan de dure kant. Zeker voor jongvolwassenen.
L. D. C.
Zeer verzorgde schotels en een goede bediening. Wel wat aan de duurdere kant
J. T.
Lekker, gezellig, kwalitatief, tot in de kleine details... no nonsense, voor mij perfect.
T. D. V.
Superlekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Kom hier zeker terug.
p.
Je mag geen last hebben van ongefilterd dranken
T. A.
Heerlijk gegeten met de menu van Jong Keukengeweld.
E. v. d. P.
Mooie zaak. Goede drank keuzes. Wel wat duur
J. P.
Lekkere ervaring. Vriendelijke bediening!
D. G.
Prima zaak, jeugdige entusiaste service. Een aanrader
D. S.
Uitstekende gerechten, originele en trendy locatie
G. V.
Toffe bediening, en lekkere moderne keuken.
D. H.
Lekkere wijn en hapjes
M. T.
Het eten was er geweldig!
D. v. l.
Geweldig lekker en super bediening
T. C.
Echt heel goed voor die prijs
V. G.
TOPchef, TOPbedieng, heerlijk genoten!
T. S.
Lekker eten, goede service
J. S.
Één van de beste restaurants van Antwerpen
M. S.
Heerlijk eten en drinken
T. Q.
Lekker en speciaal
P. J.
Lekkere gerechtjes
S. S.
Leuk
J. S.
Super lekker
S. E.
Uitgebreide wijnkaart
K. R.
Overheerlijk!
D. S.
Origineel!
H. C.
Erg mooi kader voor diner en zeer vriendelijk personeel. De presentatie was zeer verzorgd, maar de gecombineerde smaken waren speciaal. Het dessert was zeer lekker. Het restaurant valt in een hogere prijscategorie.
C. H.
Had their 4 course choice menu for lunch. It was very quiet, but we had a good view of the open kitchen prepping for the evening. Our server was very good, suggesting some wines by the glass at fair prices. Stylish interior touches as well, excellent handsoap in the bathroom and an enjoyable playlist.
(Vertaald)
Had hun 4-gangen keuzemenu voor de lunch. Het was erg rustig, maar we hadden een goed zicht op de open keuken die zich klaarmaakte voor de avond. Onze ober was erg goed en suggereerde enkele wijnen per glas tegen eerlijke prijzen. Stijlvolle interieuraccenten ook, uitstekende handzeep in de badkamer en een plezierige afspeellijst.
J. P.
I've been here several times already and the food never disappoints. Beautiful plating, innovative combinations, both in terms of ingredients and flavours but also the wine and beer pairings. The restaurant decor is a great combination of industrial and cosy at the same time. Service is very good as well, the servers know their menus and clearing of the tables etc is on point. Young team, but very professional.
(Vertaald)
Ik ben hier al meerdere malen geweest en het eten stelt nooit teleur. Mooie plating, innovatieve combinaties, zowel qua ingrediënten en smaken, maar ook qua wijn- en biercombinaties. Het restaurantdecor is een geweldige combinatie van industrieel en gezellig tegelijk. Service is ook erg goed, de servers kennen hun menu's en het opruimen van de tafels enz. Is op punt. Jong team, maar zeer professioneel.
A. R. M.
The menu was nice but I wasn’t extremely impressed. Good food, very good beer and wine pairing, and amazingly delicious dessert. For me the winners of the night were by far the wine & the dessert.
(Vertaald)
Het menu was leuk, maar ik was niet erg onder de indruk. Goed eten, zeer goede combinatie van bier en wijn en een ongelooflijk heerlijk dessert. Voor mij waren de winnaars van de avond veruit de wijn en het dessert.
M. W.
Excellent restaurant, really good menu for €55 with drinks. Would defiantly recommend a night here whilst in Antwerp. Food is and menu couldn't be better - service less so. But really no problems at all. Booked our table very last minute and they we're very good to get us in. Would defiantly go back.
(Vertaald)
Uitstekend restaurant, echt goed menu voor € 55 met drankjes. Zou hier zeker een nacht aanbevelen terwijl je in Antwerpen bent. Eten is en het menu kan niet beter - service minder. Maar eigenlijk helemaal geen problemen. Onze tafel op het allerlaatste moment geboekt en ze zijn erg goed om ons binnen te krijgen. Zou zeker teruggaan.
T. E.
Everything was really tasty and all the stuff very friendly, totally recommended :)
(Vertaald)
Alles was erg lekker en al het spul erg vriendelijk, absoluut een aanrader :)
A. H.
excellent food, make sure you try their special lunch menu
(Vertaald)
uitstekend eten, zorg ervoor dat je hun speciale lunchmenu probeert
J.
Words are insufficient to describe the experience of eating here. Instead, you should ask yourself, why haven't I eaten here yet?
(Vertaald)
Woorden zijn onvoldoende om de ervaring van eten hier te beschrijven. In plaats daarvan, zou je jezelf moeten afvragen, waarom heb ik hier nog niet gegeten?
J. D.
This is truly an amazing restaurant. Whatever you pick from the menu, it's bound to surprise you. Ungodly what that cook can do with ingredients! But I wouldn't have expected otherwise from a restaurant that chose to give up its star to cook for the masses. Flemish cuisine inspired by long trips abroad.
(Vertaald)
Dit is echt een geweldig restaurant. Wat je ook kiest van het menu, het zal je zeker verrassen. Wat kan die kok goddeloos met ingrediënten! Maar ik had niet anders verwacht van een restaurant dat ervoor koos zijn ster op te geven om voor de massa te koken. Vlaamse keuken geïnspireerd door verre reizen naar het buitenland.
s. w.
When you go for culinary evening, you set your expectation high, somehow they still succeeded to exceed my expectations.
The interior was very cosy, trendy and still very inviting. We had a lovely time in a great setting. The view in the open kitchen really lifts this experience.
The food and drinks were nicely balanced. To be honest at the end of every course, there was a small mourning process for the realization the plate was empty :)
(Vertaald)
Als je voor een culinaire avond gaat, stel je hoge verwachtingen, op de een of andere manier zijn ze er toch in geslaagd om mijn verwachtingen te overtreffen.
Het interieur was erg gezellig, trendy en toch heel uitnodigend. We hadden een heerlijke tijd in een geweldige omgeving. Het uitzicht in de open keuken tilt deze beleving echt naar een hoger niveau.
Het eten en drinken waren mooi in balans. Om eerlijk te zijn was er aan het einde van elke cursus een klein rouwproces voor het besef dat het bord leeg was :)
A. H.
Went there as part of "Jong Keukengeweld". Yes, some of the dishes are quite spectacular, and yes, the accompanying wines are exquisite. But, the dishes were following each other that fast that we were done within an hour of being seated. Great for some, but we found it to be a shame, when all you want to do is to take your time and enjoy these delicious dishes. So, slow down there, cowboy. Otherwise, we really enjoyed our experience.
(Vertaald)
Ging er als onderdeel van "Jong Keukengeweld". Ja, sommige gerechten zijn behoorlijk spectaculair, en ja, de bijbehorende wijnen zijn voortreffelijk. Maar de gerechten volgden elkaar zo snel op dat we binnen een uur na het zitten klaar waren. Voor sommigen heerlijk, maar wij vonden het jammer, als je alleen maar de tijd wilt nemen om te genieten van deze heerlijke gerechten. Dus, langzamer daar, cowboy. Anders hebben we echt genoten van onze ervaring.
A. T.
Great cousine, environment and a talented chef. Only kind suggestion: Since you have a table next to the open kitchen, make sure that the cooking process is 100% clean. Small improvement can be achieved in this :)
(Vertaald)
Geweldige keuken, omgeving en een getalenteerde chef-kok. Enige vriendelijke suggestie: aangezien u een tafel naast de open keuken heeft, moet u ervoor zorgen dat het kookproces 100% schoon is. Hierin is een kleine verbetering te behalen :)
S. S.
A started restaurant with a chill and relaxed atmosphere. The 5 courses menu with pairing wine is excellent! The staff is lovely and always here to satisfy every of your needs.
(Vertaald)
Een begonnen restaurant met een chille en relaxte sfeer. Het 5 gangen menu met bijpassende wijn is voortreffelijk! Het personeel is aardig en altijd hier om aan al uw wensen te voldoen.
B. D. S.
One of the best places I've been. Apart from exceptional food, they also had a fast service, which is quite rare in these corona-ish times.
(Vertaald)
Een van de beste plaatsen waar ik ben geweest. Behalve uitzonderlijk eten hadden ze ook een snelle bediening, wat vrij zeldzaam is in deze corona-achtige tijden.
C. C.
Probably one of the best restaurants in Belgium! The four course menu was wonderful experience, fantastic pairing of flavours & textures, and a lovely setting. Couldn’t ask for more.
(Vertaald)
Waarschijnlijk een van de beste restaurants van België! Het viergangenmenu was een geweldige ervaring, fantastische combinatie van smaken en texturen en een mooie omgeving. Kon niet om meer vragen.
G. C.
Let me first start by saying I came to the restaurant at noon, not planning on it at all. I just passed by and since I have always wanted to try the place (it's in my "check it out" list), I walked in on a whim.
When I entered, I asked for the lunch menu and told them I would eat by myself. It was the first time I went to a restaurant by myself, perhaps that will explain some of the awkwardness.
I chose a main course and while waiting, I got the house amuse and ordered some finger foods on the side. On each table, there were little leaflets with small bites you could enjoy for about 3 to 9 EUR a piece. That was a very nice and creative addition, since you get to taste more food without having to order a single course. It might come out a bit expensive if you order a few of the appetizers, as they really are small.
What did I eat?
I ordered the fried veal's brain which came along with a yellow sauce that tasted a bit like "joppies sauce" (my apologies). It was all very tasty and I will certainly recommend everyone to try it (it's a bit like a chicken nugget). I also ordered the bacon / crab taco, which was not easy to eat as the sauce and ingredients kept falling out, but it was very tasty nonetheless. The best thing I ate that day must without any question be the amuse. I cannot remember the ingredients (shame on me), but the color composition and decorating was amazing, as well as the taste. Weird as it may be, I chose a glass of red house wine to accompany the food. I would perhaps ordered something else if I was not told that they did not have a menu card for drinks. The wine was not special, but nice. I switched to a glass of champagne for the main course (don't judge me!;)).
Needless to say that I got really excited about the main course I ordered: the king crab (my favorite protein) and bass. Before I ordered, I asked about a word on the menu which I did not understand, which came with the sole (the fish) dish.
While I was eating my main course, I noticed I did not get the bass / crab, but instead got the sole (probably because the words for sole and bass look alike in dutch). I was already eating it when I noticed there was still no crab to be found. I immediately told the waiter (who I must say, was very friendly) but I did not get the food I ordered after we looked at each other awkwardly, in silence. This was very unfortunate. I begged the waiter to at least give me some crab since that was really the reason why I was eating there after seeing the menu. He obliged and I was served a crab leg in a cup of butter after I finished my dish. I cannot say anything besides that about the crab, as it was just crab and butter (free of charge). It's a matter of just liking crab or not.
The "Sole dish" itself tasted nice, but halfway through I kind of got tired of the taste. Something like a baconish aftertaste kept intruding my mouth with each bite, so I was not upset that I did not get more. I would not have minded if I got less of it and more of something else, to be honest.
Conclusion
The amuse was spectacular, all of the other dishes were fine enough. The cuisson was spot on, the colors were right, but I expected to be blown away a bit more by the taste of the food itself. I would come here again if it was convenient, but would not choose this place just for the food.
Perhaps I should have demanded the dish I ordered, but I do not like to waste a good fish or start an argument. I'm not a fussy eater anyway, so the confrontation was not worth the trouble. I would have liked the waiter to stand up to the plate and offer the dish I ordered though, as that would have been the proper thing to do if you value / appreciate your customer.
I left the place with a full tummy, 70 EUR poorer and feeling like a terrible customer after having to complain and felt like I missed out on some potentially amazing food. I think most people will leave here with a happy feeling though, if they get the food they order and do not expect to be WOW!!!'ed.
(Vertaald)
Laat ik eerst beginnen met te zeggen dat ik 's middags naar het restaurant kwam, helemaal niet van plan. Ik kwam net langs en omdat ik de plek altijd al wilde proberen (het staat in mijn "check it out" -lijst), liep ik in een opwelling naar binnen.
Toen ik binnenkwam, vroeg ik om het lunchmenu en vertelde hen dat ik alleen zou eten. Het was de eerste keer dat ik alleen naar een restaurant ging, misschien verklaart dat een deel van de onhandigheid.
Ik koos een hoofdgerecht en terwijl ik wachtte, kreeg ik de huisamuse en bestelde ik wat hapjes ernaast. Op elke tafel lagen kleine folders met kleine hapjes waar je van kon genieten voor ongeveer 3 tot 9 EUR per stuk. Dat was een hele leuke en creatieve toevoeging, want je proeft meer eten zonder ook maar één gang te hoeven bestellen. Het kan een beetje duur zijn als je een paar van de voorgerechten bestelt, omdat ze echt klein zijn.
Wat heb ik gegeten?
Ik bestelde de gefrituurde kalfshersenen die samenkwamen met een gele saus die een beetje naar "joppiessaus" smaakte (mijn excuses). Het was allemaal erg lekker en ik zal het zeker iedereen aanraden om het eens te proberen (het lijkt een beetje op een kipnugget). Ik bestelde ook de bacon / crab taco, die niet gemakkelijk te eten was omdat de saus en ingrediënten eruit bleven vallen, maar het was toch erg lekker. Het beste dat ik die dag heb gegeten, moet ongetwijfeld de amuse zijn. Ik kan me de ingrediënten niet herinneren (shame on me), maar de kleursamenstelling en decoratie was geweldig, evenals de smaak. Hoe raar het ook was, ik koos een glas rode huiswijn bij het eten. Ik zou misschien iets anders bestellen als mij niet werd verteld dat ze geen menukaart voor drankjes hadden. De wijn was niet bijzonder, maar wel lekker. Ik stapte over op een glas champagne voor het hoofdgerecht (veroordeel me niet! ;)).
Onnodig te zeggen dat ik erg enthousiast werd over het hoofdgerecht dat ik bestelde: de koningskrab (mijn favoriete eiwit) en bas. Voordat ik bestelde, vroeg ik naar een woord op het menu dat ik niet begreep, dat bij het tong (de vis) gerecht kwam.
Terwijl ik mijn hoofdgerecht aan het eten was, merkte ik dat ik niet de zeebaars / krab kreeg, maar de tong (waarschijnlijk omdat de woorden voor tong en zeebaars in het Nederlands op elkaar lijken). Ik was het al aan het eten toen ik merkte dat er nog steeds geen krab te vinden was. Ik vertelde het meteen aan de ober (die ik moet zeggen, was erg vriendelijk) maar ik kreeg het eten niet dat ik bestelde nadat we elkaar ongemakkelijk, in stilte, aankeken. Dit was erg jammer. Ik smeekte de ober om me tenminste wat krab te geven, want dat was echt de reden waarom ik daar at na het zien van het menu. Hij verplichtte me en ik kreeg een krabpoot in een kopje boter nadat ik mijn gerecht had opgemaakt. Ik kan niets anders zeggen dan over de krab, want het was gewoon krab en boter (gratis). Het is een kwestie van gewoon van krab houden of niet.
Het "Tongschotel" zelf smaakte goed, maar halverwege werd ik de smaak een beetje beu. Iets als een nasmaak van bacon bleef bij elke hap mijn mond binnendringen, dus ik was niet boos dat ik niet meer kreeg. Ik zou het niet erg hebben gevonden als ik er minder van had gekregen en meer van iets anders, om eerlijk te zijn.
Conclusie
De amuse was spectaculair, alle andere gerechten waren goed genoeg. De cuisson was perfect, de kleuren waren goed, maar ik verwachtte wat meer weggeblazen te worden door de smaak van het eten zelf. Ik zou hier weer komen als het handig was, maar zou deze plek niet alleen voor het eten kiezen.
Misschien had ik het gerecht moeten eisen dat ik bestelde, maar ik hou er niet van om een goede vis te verspillen of ruzie te maken. Ik ben sowieso geen moeilijke eter, dus de confrontatie was de moeite niet waard. Ik had graag gezien dat de ober op het bord stond en het gerecht dat ik bestelde aanbood, want dat zou het juiste zijn geweest als je je klant waardeert / waardeert.
Ik verliet de zaak met een volle buik, 70 EUR armer en voelde me een vreselijke klant nadat ik moest klagen en had het gevoel dat ik potentieel geweldig eten had gemist. Ik denk echter dat de meeste mensen hier met een gelukkig gevoel zullen vertrekken, als ze het eten krijgen dat ze bestellen en niet verwachten dat ze WOW worden!!!
S. S.
Ein tolles Team ! Aufmerksamer, entspannter, supernetter, professioneller Service. Die Speisen ein Hoch-Genuss und die Weinempfehlungen ebenso; Stylisch, aber keinesfalls überdrehte Location - wir kommen wieder! Sehr gerne!!! Die Bar Palmier dazu ebenfalls ein Traum!!
(Vertaald)
Een geweldig team! Attente, ontspannen, super leuke, professionele service. De gerechten zijn een ware traktatie en dat geldt ook voor de wijnaanbevelingen; Stijlvol, maar zeker niet overdreven locatie - we komen terug! Graag gedaan!!! De Bar Palmier is ook een droom!
A. C.
Simple but great food in a nice setting.
We came here with the "Jong Keukengeweld"-offer for diner. It was calm in the restaurant when we arrived and were warmly welcomed.
On the table was an overview of the food we were about to get and a menu to order some extra amuse-bouches.
The drinks arrived on time and the wine was perfectly explained.
After having some oysters and a few delicious amuses we got our entree; Ocean trout tartare and confit ocean trout with avocado, apple and sesame. Simple but delicious. Although I must say the tartare could use an extra touch to make it more interesting.
The main meal was beautiful. Duck cooked in the Green Egg with different pumpkin preparation.
Again the wine pairing was perfect and explained nicely.
The dessert consisting of whiskey caramel with beer parfait and hemp ice cream was delicious and interesting.
The staff was very friendly and casual yet professional.
Timings in between courses were good and table was always kept clean.
Would come again and I do recommend.
(Vertaald)
Eenvoudig maar heerlijk eten in een mooie omgeving.
We kwamen hier met het "Jong Keukengeweld"-aanbod voor een diner. Het was rustig in het restaurant toen we aankwamen en werden hartelijk ontvangen.
Op tafel lag een overzicht van het eten dat we gingen halen en een menu om extra amuse te bestellen.
De drankjes kwamen op tijd aan en de wijn werd perfect uitgelegd.
Na wat oesters en een paar heerlijke amuses kregen we ons voorgerecht; Tartaar van zeeforel en gekonfijte zeeforel met avocado, appel en sesam. Eenvoudig maar heerlijk. Al moet ik zeggen dat de tartaar een extra toets kan gebruiken om het interessanter te maken.
De hoofdmaaltijd was prachtig. Eend gekookt in de Green Egg met verschillende pompoenbereidingen.
Wederom was het wijnarrangement perfect en mooi uitgelegd.
Het dessert bestaande uit whiskykaramel met bierparfait en hennepijs was heerlijk en interessant.
Het personeel was erg vriendelijk en ongedwongen en toch professioneel.
De tijden tussen de gangen waren goed en de tafel was altijd schoon gehouden.
Zou weer komen en ik raad het aan.
t. v.
(Vertaald) Schitterende culinaire ervaring, zeer verfijnde en gewilde keuken. waar voor je geld: lunchmenu aan 29 euro laat je verrassen door deze.
C. P.
Fantastic wine list... With lots of hidden treasures too. The food is creative ; somewhat at the crossing between nordic and french. May be a little cold in the service but fantastic experience nonetheless.
(Vertaald)
Fantastische wijnkaart... Met ook veel verborgen schatten. Het eten is creatief; enigszins op de kruising tussen noords en frans. Misschien een beetje koud in de service, maar toch een fantastische ervaring.
S. B.
Back after three years; first time in new location. Careful, thoughtful cooking with clear flavours. Lobster broth outstanding . Wonderful herbal gin and tonic.
(Vertaald)
Terug na drie jaar; eerste keer op nieuwe locatie. Zorgvuldig, doordacht koken met heldere smaken. Kreeftenbouillon uitstekend. Heerlijke kruiden gin-tonic.
S. B.
Too expensive for the food they serve. Employees not well trained. They didn't serve women first or brought more water or any of those attitudes that you expect in a place like this.
(Vertaald)
Te duur voor het eten dat ze serveren. Medewerkers niet goed opgeleid. Ze dienden niet eerst vrouwen of brachten meer water of een van die houdingen die je op een plek als deze verwacht.
M. C.
(Vertaald) Verrukkelijk. Knus. Gewoon een ietwat onaangename tocht. Anders was het super leuk en super goed.
A. D.
Great concept and food. Unique location that allows for a conversation without background noise. Talk, laugh, taste.. enjoy the experience.
(Vertaald)
Geweldig concept en eten. Unieke locatie die een gesprek mogelijk maakt zonder achtergrondgeluiden. Praten, lachen, proeven.. geniet van de ervaring.
J. E.
Amazing experience! Delicious food, nice setting and I loved the non-alcoholic drink. (Jong keukengeweld)
(Vertaald)
Geweldige ervaring! Heerlijk eten, mooie omgeving en ik hield van de non-alcoholische drank. (Jong keukengeweld)
S. K.
Place that celebrates food & wines! Very good 4 course menu and wines!
(Vertaald)
Plaats die eten en wijnen viert! Zeer goed 4-gangenmenu en wijnen!
A. C.
super friendly staff, warm welcome, beautiful plates, superb wines, chocolate dessert was heaven on a plate!
(Vertaald)
supervriendelijk personeel, warm welkom, mooie borden, uitstekende wijnen, chocoladedessert was de hemel op een bord!
A. Z.
Very nice evening, superb food, great drinks, and awesome service
(Vertaald)
Zeer leuke avond, heerlijk eten, geweldige drankjes en geweldige service?
T. D. C.
Great Wines and Food! Had a lovely evening
Tx
(Vertaald)
Geweldige wijnen en eten! Heerlijke avond gehad
Tx
V. H.
Very nice little place, intimate fine dining!
(Vertaald)
Zeer leuke kleine plaats, intiem lekker eten!
A. D.
W. O.
Great food and ambiance.
(Vertaald)
Heerlijk eten en ambiance.
R. A.
We had a lovely lunch!
(Vertaald)
We hebben heerlijk geluncht!
D. M. K.
I m waiting 4 the reopening after end-May :)
(Vertaald)
Ik wacht 4 de heropening na eind mei :)
F. J.
(Vertaald) Heel mooi, heel goed
J. B.
(Vertaald) Heel origineel en warm
C. B.
Very nice and distinguished.
(Vertaald)
Heel mooi en onderscheidend.
P. B.
(Vertaald) Voor
C. R.
Top!
(Vertaald)
Bovenkant!
J. N.
Super!
G. A.
Top
(Vertaald)
Bovenkant
P. B.
TOP
(Vertaald)
BOVENKANT
f. b.
H. M.
K. J.
m. V. C.
A. V.
S. V. d. K.
T. G.
S. Š.
R. F.
A. D.
M. T.