Beoordelingen van Hertog Jan. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Hertog Jan
Lange Gasthuisstraat 41, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Hertog Jan, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Hertog Jan
Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00–13:30, 19:00–20:30
Woensdag
12:00–13:30, 19:00–20:30
Donderdag
12:00–13:30, 19:00–20:30
Vrijdag
12:00–13:30, 19:00–20:30
Zaterdag
12:00–13:30, 19:00–20:30
Zondag
Gesloten
Beoordelingen van Hertog Jan
H. V. S.
Afgelopen zaterdag met mijn partner gaan dineren. Superlatieven komen te kort, we zijn nog aan het nagenieten. Over de details ga ik hier niet te veel vertellen, want dan is het geen verrassing meer. Beter om zelf op ontdekkingstocht te gaan :-). Wat ons in ieder geval ook erg aangesproken heeft is de AV drank-paring. Wordt vaak wat stiefmoederlijk behandeld in de horeca, maar hier was het net zo zeer een beleving als het eten zelf.
A.
Eerlijk, dit was het beste wat ik ooit heb gegeten. De opbouw van de gerechten, de manier waarop er aan tafel werd gekomen, de fantastische wine pairing. We hebben er echt van genoten!!
K. S.
Jammer geen mogelijkheid om 10 sterren te geven. Op en top vriendelijkheid van elk personeelslid, kwaliteitsvol eten en bereidingen. We kregen een leuke rondleiding zowel in de keuken als de eigen tuin. Top Top Top magie in de keuken !
k. g.
Prachtig om te zien hoe Hertog Jan herboren is in Antwerpen, fantastische beleving met heerlijk eten en top wijnen!
T. P.
De beste culinaire totaalbeleving die ik al heb mogen meemaken. Onwaarschijnlijk goed.
J. K.
Fantastische ervaring. Jammer dat ze binnenkort de deur definitief dichttrekken.
Ik denk dat dit geen verdere uitleg moet. De drie sterren spreken voor zich.
T. D.
Once in a lifetime. Een unieke tocht in de culinaire geest van Gert De Mangeleer en zijn team. Geen eet-bezoek, maar een totaalervaring.
S. V. E.
Fantastisch gegeten! Alles piekfijn in orde. De gerechten waren heerlijk.
s.
Subliem! Heerlijk gegeten, zeer professionele bediening. Klasse!
W. V. C.
We zijn er met ons 2-tjes gaan lunchen met een Bongobon "Sterrenrestaurants" . Wat een ervaring! 3 hapjes, 2 voorgerechtjes, 1 hoofdschotel, 2 desserts en bij de koffie een karretje met versnaperingen. Alles uit de kaart. Smaak, presentatie, kader, bediening: *** Michelin meer dan waard. Bij de presentatie van sommige gerechten zelfs tranen in de ogen gekregen van emotie...
Bij het tussentijds bezoek aan de keuken: degustatie van een voor onze neus gemaakte praline met ganzenlever en bij onze wandeling door de groentetuin na het eten nog een vruchtendrankje van het huis in zelfbediening. Evenveel personeel aan het werk als er die dag klanten waren voor de lunch. Meer dan de centjes waard, ook zonder Bongo denk ik!
R. v. d. W.
Het eten was natuurlijk goed, maar niet mijn smaken-pallet. Geen wauw ervaring (integendeel), voor 400+ € incl. groupon voor 2 personen. Not so happy about the whole experience. Geen info over prijzen van bijkomende gerechten en dranken.
E. C.
Wat een geweldige ervaring!
Al heel wat (sterren)restaurants gedaan. Al heel wat uiteenlopende meningen mogen aanhoren over Hertog Jan. Maar gisteren overtrof alle verwachtingen.
We kwamen onaangekondigd binnen met een gezelschap van 6 i.p.v. 5 omdat mijn jongste onverwacht ziek is geworden. Een extra stoel bijgeschoven en een even hartelijk ontvangst.
Even genieten van het minimalistische maar adembenemende interieur en tuin. Het avontuur begon, er kwam een bediende aan ons tafel om ons de champagnes uit de champagne-car voor te stellen.
Wat er dan volgende kan ik moeilijk omschrijven, je dient er gewoon zelf geweest te zijn om het te kunnen ervaren, dus ik schiet even gewoon losse woorden af.
Subliem eten, hartelijke ontvangst, enorm oog voor detail, kwalitatieve streekproducten, gastvrij, uitermate attent, gigantische en strakke keuken, héérlijk, stipt en on point, geweldig knap van Joachim en Gert en hun team.
Bedankt aan alle medewerkers van Hertog Jan om ons deze geweldige ervaring te bezorgen. Zo spijtig om te weten dat ik hoogst waarschijnlijk niet nogmaals kan langskomen. Maar anderzijds maakt het deze ervaring des te unieker. En vooral, knap dat jullie willen stoppen op jullie hoogtepunt en dat ook menen. Want jullie konden er ook voor kiezen om rustig “uit te bollen” en dan was deze ervaring heel anders geweest. Dit was meer dan driesterren waardig, knap, echt knap en nogmaals bedankt! Nog heel veel succes en plezier toegewenst aan jullie allemaal!
B. V.
Lekker maar veel te duur.
Eten:
- Hoofdzakelijk vegetarisch menu. Veel verse kruiden. Smaken in balans.
- Geen consistentie in kwaliteit: sommige gerechten zijn uitstekend en verrassend (collectie tomaat zomer 2014), andere matig (avocado/tomaat/grof zout) of zelfs "supermarktkwaliteit" (kaasplank, snoepkar).
- Telkens zeer mooie composities op het bord. Sommige borden waren echter minder praktisch (weinig stabiel).
- Porties zijn voldoende. Na de volledige menu ga je niet met honger van tafel.
- Kaasplank (25€ pp extra): zeer kleine porties (slechts 4 stuks, samen nauwelijks 50g) en zeer middelmatige van smaak (bij de gemiddelde kaasboer vind je veel betere kazen).
Drank:
- geen aangepast wijnen bij de menu
- nauwelijks flessen beschikbaar onder de 100€
- fles wordt niet opengedaan voor de ogen van de klant, ook niet om te proeven
- 30€ voor 1 glas wijn (geen volwaardig glas)
- 36€ voor 1 glas madeira
- de wijn was lekker, maar de prijs niet waard
Bediening:
- correct maar onpersoonlijk
- je krijgt niet de indruk dat het iemand kan schelen of je het lekker vindt of niet
Ik had een betere ervaring verwacht: bij restaurants met 1 ster of zelfs zonder ster voel je je een koning, bij Hertog Jan voel je je toch een beetje de bedrogene.
Ik kan dit restaurant jammer genoeg niet aanbevelen aan iemand, tenzij je er naartoe wilt voor de prestige.
P. V. D.
Ongelooflijk lekker eten. De smaken die ze in hun eten toveren proef je nergens anders. Is duur maar moet je zeker Avans gedaan hebben. Hadden menu van 180€, dit is met aangepaste wijn inbegrepen, en dit volstaat ruimschoots. Doen
P. H.
Zeer mooie en verzorgde zaak.vriendelijke bediening en mooi concept. Na aperitief krijg je uitleg over de werking van de keuken en mag je de kruidentuin gaan verkennen. Elk gerecht is een juweeltje op je bord en vooral ook smaakbommen.
B. G.
Het is moeilijk om niet naar superlatieven te grijpen als je het over Hertog Jan hebt. De ligging met de imposante schuur die nu als keuken dienst doet, en de smaakvolle inrichting, de immense moes- en kruidentuin, de attente en vlekkeloze bediening. Het kader staat als een huis. Maar ook het culinair verhaal klopte als een bus. Eerst het aperitief - een verrukkelijk lekkere huis champagne - met een resem hapjes waaronder een zalige bereiding met zalmeitjes, hun eigen versie van West-Vlaams potjesvlees en hun signatuur gerecht met crème van polderaardappel, vanille, koffie en mimolette kaas. Vervolgens een bezoek aan de keuken waar we onder de indruk waren de ruimte, de grootte van de ploeg en de efficiënte maar stille organisatie. Tijdens het bezoek werden we nog getrakteerd met een hapje van eendenlever en passievrucht. Daarna het bezoek aan de grote moestuin waarbij we een drankje rozen limonade werden aangeboden. Terug binnen kwam het “serieuze” werk aan de beurt. Belgische kaviaar met aardappelkoekjes, zeebaars met gepekelde groenten, de asperges in combinatie met rundermerg, parelhoen met morieljes om te eindigen met een paar heerlijke stukjes eend. Een portie kazen en een selectie van de desserten kar maakten het verhaal compleet.
Wat een zalige ervaring. Zonde dat Hertog Jan einde van het jaar in de huidige vorm sluit. Kan alleen maar heel blij zijn dat we er alsnog geraakt zijn.
M. Q.
vandaag met een Bongo bon 'sterrenrestaurant' gaan lunchen bij Hertog Jan.
Dit was van bij het binnenkomen al dik in orde, heel vriendelijk onthaal, vriendelijk zaalpersoneel.
Ze kwamen zeggen het is een verrassingsmenu, maar hou je niet zo van verrassingen zal ik u het menu zeggen, bij het eerste gerecht ( oesters) dacht ik al direct lap ik heb prijs dat lust ik dus absoluut niet, het tweede voorgerecht ai niks voor mij, het hoofdgerecht dat zou ik nog opeten maar was niet echt mijn ding. Geen enkel probleem dus hé, we kregen direct andere voorstellen tot we gewoon kregen wat we wel echt lekker vonden, en allemaal even vriendelijk!!! De inrichting is mooi en heel sober, het personeel vriendelijk maar er niet over, ik had een beetje schrik dat ik mij niet op mijn gemak zou voelen een restaurant van dit niveau is niet iets waar wij normaal komen, maar nee absoluut geen 'koude kak' . Ik vroeg aan een maitre of het mogelijk was dat hij een foto van Gert kon maken, hij zei ik kom u straks halen en ga je toch gewoon met hem op de foto. Ik ben niet iemand die er op uit is om op de foto te staan met een BV of zoiets, maar ik vond het toch super dat hij dat wou, Gert De Mangeleer is echt zo een sympathieke man, geen omhoog gevallen 'chef' zoals er heel wat zijn. Het keuken personeel dat groene overalls draagt als 'verlenging' van de tuin, een schitterend idee. Ik vond dit een super belevenis die ik niet snel zal vergeten, het zal spijtig genoeg bij 1 keer moeten blijven omdat dit ver boven ons budget gaat maar ik zal dit koesteren. Proficiat aan het hele toffe team. Een zeeeeeeeeeeeeeer tevreden klant.
k. e.
Cera-arrangement was heel lekker! En betaalbaar. We hebben genoten van het begin tot het einde. Culinaire verwennerij. En vlotte niet te stijve service. Wij gaan zeker eens terug.
E. M.
Top keuken waarbij elk gerecht ook visueel een echt kunstwerk is. Hele mooie locatie. Ook de shuttledienst naar het vlakbij gelegen hotel was een leuke extra.
J. D. P.
Gewoon super. Buitenaards lekker. Dit is geen kok maar een kunstenaar met voedsel. Zou op ieders bucketlist moeten staan. Wij komen zeker terug.
N. L.
Een unieke belevenis. Het is genieten van begin tot einde. Alles perfect: de keuken, het kader, de gerechten, het personeel, de tuin, ... en dit alles in een ongedwongen en aangename sfeer. Eenvoud siert. Proficiat Gert en team!
V. D.
Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer. Omdat mijn man geen wijnliefhebber is, kreeg hij een aangepast bierarrangement. Het was TOP!
R. V. H.
Absolute topervaring. Ik heb in het buitenland al wat 3 sterren restos gedaan (Frankrijk Duitsland Italie Nederland). Voor mij is dit 4 sterren
L. M.
Drie Michelinsterren zijn dik verdiend. Ieder detail werd uitgewerkt op een bijzonder hoog niveau. Dit is genieten.
A. K.
Van een totaalbeleving gesproken!
N. B.
Food Walhalla
Y. H.
Super belevenis gehad .het eten was onbeschrijfelijk top !! Ook super dat je is een kijkje in de keuken mag nemen !
F. G.
Enorm lekker, super fijn dat je een rondleiding krijgt in de keuken en de tuin. Zeker een aanrader
M. D.
Fantastische ervaring!
R. D.
Ik ben hier nog nooit uitgenodigd geweest maar naar het schijnt is het er lekker . Het is nochtans een achter-gebuur
f. v.
in een woord top!
d. h.
Een unieke ervaring en dit zowel op smaak als visueel. Een aanrader
K. V.
Voor een allround imposante ervaring moet je hier zijn. Zet dit op uw bucketlist. Doen!
j. M.
Veruit de beste culinaire TOTAALervaring die ik ooit heb genoten!
r. w.
Super lekker eten en zeer joviale bediening
P. V. A.
Omdat je geen 6 sterren kan geven... wat een ervaring!
H. B.
Fantastisch. Heerlijk gedineerd, schitterende bediening.
p. t.
Zeer lekker.Vriendelijk en correcte bediening
H. H.
Het beste wat me op culinair gebied ooit overkomen is.
D. V.
Geweldig eten in een prachtig kader!
J. V. L.
Zeer lekker. Prachtig decor
H. v. d. H.
geweldig lekker. heel speciaal.
K. S.
Dit is een culinaire belevenis van het hoogste niveau
D. P.
Absoluut top. Echt waar
P. V. d. b.
Perfectie bestaat niet, maar toch
A. G.
Heerlijk maar duur!
G. V.
Korte ontmoeting, heerlijke belevenis!
D. D. B.
Supper lekker , echt van heno5
G. H.
Subliem! Lekker!
c. g.
Super lekker gegeten
W. V.
Super lekker gegeten
j. g.
Top...Top fantastische ervaring
P. V. H.
Eén woord: heerlijk!
n. s.
Heel goed
J. G.
Sluit eind 2018
J. L.
Lekker en je voelt je VIP
G. W.
Fantastisch, een symfonie van smaken
P. A.
Topervaring in een toprestaurant !
J. V. T.
Sereen, super, sensationeel...
B. D. N.
Uitstekend, hemels verwend
B. M.
Heel lekker
D. V.
superlekker en super chique
a. p.
Gewoon subliem
J. V. L.
Gewoonweg super!
g. d.
verrassend lekker.
C. D.
Subliem
E. M.
Klasse
K. T.
Top-ervaring!
J. M.
Subliem!!!
D. V. H.
Uitmuntend!
G. C.
Culinair paradijs
D. J. D.
Het beste restaurant van de Benelux. Elk gerecht is een kunstwerk. Uitmuntende service in prachtige omgeving. Wat een belevenis.
I. K.
Pretentious and not very inventive. Form dominates over content. In the middle of the meal, I had a mild allergic reaction (skin turning red and fingertips turning red, numb and itchy). I have never had allergic reactions before in my life. Maybe due to the food ingredients or the cutlery (they use tin implements for some of the courses). The restaurant could not provide any anti-histaminic. When I asked for a glass of water, the waitress first engaged in a long conversation with another table and finally brought a glass of water with a long face. My mood and evening were ruined.
Michelin stars lately say more about the "have you seen me" mentality than about real craftsmanship.
(Vertaald)
Pretentieus en niet erg inventief. Vorm domineert over inhoud. In het midden van de maaltijd kreeg ik een milde allergische reactie (de huid werd rood en vingertoppen werden rood, gevoelloos en jeukend). Ik heb nog nooit in mijn leven allergische reacties gehad. Misschien vanwege de voedselingrediënten of het bestek (ze gebruiken tinnen werktuigen voor sommige gangen). Het restaurant kon geen antihistaminicum verstrekken. Toen ik om een glas water vroeg, begon de serveerster eerst een lang gesprek met een andere tafel en bracht uiteindelijk een glas water met een lang gezicht. Mijn humeur en avond waren verpest.
Michelinsterren zeggen de laatste tijd meer over de "heb je me gezien" mentaliteit dan over echt vakmanschap.
E. M.
Fantastic evening with incredible dishes! All details were thought of. Once in a lifetime experience!
(Vertaald)
Fantastische avond met ongelooflijke gerechten! Aan alle details is gedacht. Iets dat je maar een keer in je leven mee maakt!
T. D.
We had a wonderful experience during our lunch at Hertog Jan. This was our first visit to a 3 star restaurant after we ate at several 1 and 2 star restaurants and it totally lived up to our expectations. The plates look amazing and taste even better. The service is spot on and the attention to detail is incredible.
(Vertaald)
We hadden een geweldige ervaring tijdens onze lunch bij Hertog Jan. Dit was ons eerste bezoek aan een 3-sterrenrestaurant nadat we in verschillende 1- en 2-sterrenrestaurants hadden gegeten en het voldeed volledig aan onze verwachtingen. De borden zien er geweldig uit en smaken nog beter. De service is perfect en de aandacht voor detail is ongelooflijk.
M. P.
(Vertaald) Klein momentje uit de tijd waar niets te veel of te weinig is. De bediening is zorgvuldig, discreet en op zijn plaats.
De ruimte is sober en licht en leidt naar een enorme moestuin. Elk bord is een verrassing door zijn vorm en een ontdekking door zijn creativiteit en samenstelling.
Gedurende de hele maaltijd volgen de gerechten elkaar elegant op en doen ze je de tijd uit het oog verliezen door je mee te nemen op een reis naar het land van kleuren, texturen, smaken.
Bravo😊!
E. K.
Amazing building, splendid herbs garden, very nice service with a little tour to the kitchen and to the garden. We took surprise menu n2, and the food was delicious in general, though, to my taste, some dishes were a bit too salty than they should have been. But all in all the experience is very good. The prices are what you expect from a 3 star restaurant. Unfortunatelly they gonna permanently close the place by the end of the year. Hurry up if you want to enjoy this legendary restaurant.
(Vertaald)
Geweldig gebouw, prachtige kruidentuin, zeer aardige bediening met een kleine rondleiding naar de keuken en naar de tuin. We namen verrassingsmenu n2, en het eten was over het algemeen heerlijk, hoewel sommige gerechten naar mijn smaak een beetje te zout waren dan ze hadden moeten zijn. Maar al met al is de ervaring erg goed. De prijzen zijn wat je verwacht van een 3 sterren restaurant. Helaas gaan ze de plek tegen het einde van het jaar definitief sluiten. Haast je als je wilt genieten van dit legendarische restaurant.
R. M.
Fits the bill for a Michelin 3* restaurant. Nearly flawless service, classic cuisine with inventive twists, a garden that provides many of the accents. Almost everyone speaks at least 3 languages. It's in a restored historic farmhouse that's a 20-30 min drive out of Bruges. This cuisine is actually art and worth the expense account price tag every so often.
(Vertaald)
Past precies bij een Michelin 3* restaurant. Vrijwel vlekkeloze bediening, klassieke keuken met inventieve twists, een tuin die voor veel van de accenten zorgt. Bijna iedereen spreekt minstens 3 talen. Het is in een gerestaureerde historische boerderij op 20-30 minuten rijden van Brugge. Deze keuken is eigenlijk kunst en is af en toe het prijskaartje waard.
S. F.
An absolute top restaurant. The patato/coffee/vanilla/grated cheese dish is a wonder to the taste buds.
(Vertaald)
Een absoluut toprestaurant. Het gerecht aardappel/koffie/vanille/geraspte kaas is een wonder voor de smaakpapillen.
R. A.
One of the best meals I have had. The experience the friendly service. And the view was all worth it. Yes it's pricey, but you can't put a dólar sign on such an incredible experience. Worth every penny.
(Vertaald)
Een van de beste maaltijden die ik heb gehad. Ervaar de vriendelijke service. En het uitzicht was het allemaal waard. Ja, het is prijzig, maar je kunt zo'n ongelooflijk teken niet op een dólar-bord zetten. Elke cent waard.
C. B.
(Vertaald) Het restaurant sluit aan het einde van het jaar. Schitterende smaakavond in perfecte harmonie met de wijnen.
E. A.
A true master chef gastronomic experience!
(Vertaald)
Een echte meesterkok gastronomische ervaring!
M. M.
This beautiful restaurant, which at first glance looks like a modern farm, is hidden away in the Belgian countryside, about 20 minutes away from Bruges city centre.
We arrived just before sunset, and walked around their garden whilst sipping on delicious floral iced tea. Seeing where they grow their produce definitely does something for your appetite.
The staff are so friendly and clearly really enjoy working there. They show so much pride in their ethos, as they showed us around their kitchen, and explained their menu and wine list to us.
We had the full on extensive experience tasting menu. And what a menu. They have such respect for their ingredients, and I haven't eaten so many edible flowers in my life. And if you asked me that potato, cheese and coffee eaten together tastes divine, I would call you crazy. But it really does work.
Their 3 Michelin stars are truly deserved. Pure. Magic.
(Vertaald)
Dit prachtige restaurant, dat op het eerste gezicht lijkt op een moderne boerderij, ligt verscholen op het Belgische platteland, op zo'n 20 minuten van het centrum van Brugge.
We kwamen net voor zonsondergang aan en liepen door hun tuin onder het genot van heerlijke bloemenijsthee. Zien waar ze hun producten verbouwen, doet zeker iets voor je eetlust.
Het personeel is zo vriendelijk en geniet er duidelijk van om daar te werken. Ze tonen zoveel trots op hun ethos, terwijl ze ons hun keuken lieten zien en ons hun menu- en wijnkaart uitlegden.
We hadden het volledige ervaringsproeverijmenu. En wat een menukaart. Ze hebben zoveel respect voor hun ingrediënten en ik heb in mijn leven nog niet zoveel eetbare bloemen gegeten. En als je mij zou vragen dat samen gegeten aardappel, kaas en koffie goddelijk smaakt, zou ik je voor gek verklaren. Maar het werkt echt.
Hun 3 Michelin-sterren zijn echt verdiend. Zuiver. Magie.
P. R.
We had great expectations and they were more than met.
Great staff that sees to you needs. Suburb food in a beautiful setting.
It was a wonderful experiance. One that we like to do again.
(Vertaald)
We hadden hoge verwachtingen en die werden meer dan ingelost.
Geweldig personeel dat voor je zorgt. Buitenwijk eten in een prachtige omgeving.
Het was een geweldige ervaring. Eentje die we graag nog een keer doen.
J. C.
Loved our experience at hertog Jan today. Although I have visited many top restaurants over the years this is my first visit to a 3 star venue. I am going to start off by saying that hertog Jan is not cheap, however if you know what this place is about you wouldn't expect it to be. From the start the experience was faultless, the food very, very good and every dish was Spot on. We had the starting package at lunch with wine. More than enough for us and although not full to the brim when we left were more than happy with enough food and wine for the day. Overall a lovely experience which I feel is worth the money for a special occasion.
(Vertaald)
Hield van onze ervaring bij hertog Jan vandaag. Hoewel ik in de loop der jaren veel toprestaurants heb bezocht, is dit mijn eerste bezoek aan een driesterrenhotel. Ik begin met te zeggen dat hertog Jan niet goedkoop is, maar als je weet waar deze plek over gaat, zou je het niet verwachten. Vanaf het begin was de ervaring foutloos, het eten heel erg goed en elk gerecht was perfect. We hadden het startpakket bij de lunch met wijn. Meer dan genoeg voor ons en hoewel niet tot de rand gevuld toen we vertrokken, waren we meer dan tevreden met genoeg eten en wijn voor de dag. Al met al een heerlijke ervaring die volgens mij het geld waard is voor een speciale gelegenheid.
F. C.
(Vertaald) Perfectie heeft een naam
Maaltijd genomen met vrienden. Uitgebreid ontdekkingsmenu met wijnen. Rond de wereld van smaken zonder een valse noot. Overvloedig maar zorgzaam personeel
Bezoek aan de keuken, een kathedraal ten dienste van de smaak. Helaas sluiten aan het einde van het jaar
Perfectie heeft ook een prijs. Maar je kunt niet sterven zonder iets geks te hebben gedaan...
P. V.
Absolutely worth it's 3 Michelin stars but very sad that it will be closing end of this year so hurry up and see if you can still get a reservation! Am very curious to see what there new concept will be...
(Vertaald)
Absoluut de 3 Michelin-sterren waard, maar erg jammer dat het eind dit jaar sluit, dus schiet op en kijk of je nog een reservering kunt krijgen! Ben erg benieuwd wat hun nieuwe concept gaat worden...
P. L.
A amazing experience. The place is great, between an old farm and a new bulidng in front of the land. It deserves the 3 michelin stars. A bit expensive on the wines, have a look before ordering.
(Vertaald)
Een geweldige ervaring. De plek is geweldig, tussen een oude boerderij en een nieuw gebouw voor het land. Het verdient de 3 Michelin-sterren. Een beetje duur voor de wijnen, kijk eens voordat je bestelt.
R. N.
(Vertaald) Top en met een jong team dat ervoor zorgt dat je comfortabel blijft voor deze mooie culinaire reis
P. G.
Great place in a wonderful setting but I was expecting just a tad more from a 3* place. The staff was a bit green and inexperienced and not every course quite blew my mind as it should have. Wine selection was awesome though and not at all too expensive.
(Vertaald)
Geweldige plek in een prachtige omgeving, maar ik verwachtte net iets meer van een 3 * -plaats. Het personeel was een beetje groen en onervaren en niet elke cursus blies me helemaal uit mijn hoofd zoals het zou moeten. Wijnkaart was echter geweldig en helemaal niet te duur.
T.
(Vertaald) “Whaouuuuuuuuu, wat een ontdekking, BEDANKT ;)”
5 van de 5 bollenBeoordeeld: 3 dagen geleden NIEUW
Wat een geluk om dit etablissement op 15 minuten van Brugge te kunnen ontdekken.
Zeer mooie ontdekkingen en echt onderzoek naar smaak en natuurlijkheid zoals tartaar van makreel of dim sum van langoustine. Hoe zit het met het Wagyu-rundvlees dat een kookstijl biedt die ik van mijn kant nog nooit heb gezien met een dunne en knapperige schil erop. Eindelijk is alles uitstekend en zeer goede service perfect ondanks de jeugd van deze en het is leuk! Bezoek aan de keuken en de moestuin mogelijk. Eindelijk ontdekte ik dankzij Groupon deze zeer grote tafel voor slechts €99, exclusief drankjes, wat echt meer dan terecht is. We komen zeker terug ;) Bedankt!
B. R.
Very pricy and could have been better on the food side. Also they should make better arrangements to get better cab service for departing customers in the late evening.
(Vertaald)
Zeer prijzig en had beter gekund aan de kant van het eten. Ze moeten ook betere afspraken maken om een betere taxiservice te krijgen voor vertrekkende klanten in de late avond.
V. L. C.
Exceptional meal, drinks are extremely expensive
(Vertaald)
Uitzonderlijke maaltijd, drankjes zijn extreem duur?
D. S. (.
Fantastic experience. The food was so creative, beautiful and delicious. The garden is a must see.
(Vertaald)
Fantastische ervaring. Het eten was zo creatief, mooi en heerlijk. De tuin is een must see.
F. G.
(Vertaald) Moest het proberen.
Een bijzondere keuken die we in Extremis mochten ontdekken voordat het Jan HERTOG-team de chef liet passeren..
I. M.
Great food if you are willing to pay the price (three Michelin stars after all).
(Vertaald)
Heerlijk eten als je bereid bent de prijs te betalen (toch drie Michelin-sterren).
S. A.
The best gastronomy you can experience. Pricey but worth it
(Vertaald)
De beste gastronomie die u kunt ervaren. Prijzig maar de moeite waard
V. L. M.
(Vertaald) Een van de twee 3-sterrenrestaurants van het land. Het doet zijn 3 sterren zeker eer aan.
P. V. R.
The duck was the most tasty main dish I've ever had
(Vertaald)
De eend was het lekkerste hoofdgerecht dat ik ooit heb gehad
B. L.
(Vertaald) Kazen en zoetigheden helemaal niet consistent met de rest van de maaltijd ...... jammer
N. D.
(Vertaald) Uitstekende keuken jammer prijs van wijn bijgerechten (prijs per glas)
P. M.
Amazing place and food. No surprise that it's a 3-star Michelen.
(Vertaald)
Geweldige plek en eten. Geen wonder dat het een 3-sterren Michelen is.
J. H.
Some extremely original and refined creations, with emphasis on veg.
(Vertaald)
Enkele uiterst originele en verfijnde creaties, met de nadruk op groenten.
C. V.
Amazing. The whole evening. Food is not of this world.
(Vertaald)
Verbazingwekkend. De hele avond. Eten is niet van deze wereld.
G. A.
What an experience!
(Vertaald)
Wat een ervaring!
M. M.
Super!
F. M.
(Vertaald) Uitstekend! Verdient zeker zijn 3 sterren!
M. D.
(Vertaald) perfectie
M. H.
(Vertaald) Geweldige service
s. e.
A. E.
J. v. L.
K. G.
S. D.
Superb! Just one word to discribe it...
(Vertaald)
Schitterend! Slechts één woord om het te omschrijven ...
D. V.
O. L.
Best gastronomy experience in Belgium
(Vertaald)
Beste gastronomische ervaring in België
P. d.
Taking fine clients for a mouth orgasm
(Vertaald)
Fijne klanten nemen voor een mondorgasme
g. m.
Amazing. Foodporn
(Vertaald)
Geweldig. Foodporn
G.
Top Resto
(Vertaald)
Toprestauratie
B. B.
c. b.
(Vertaald) gaat helaas sluiten
B. V.
Great!
(Vertaald)
Super goed!
F. G.
Amazing!
(Vertaald)
Verbazingwekkend!
L. D. M.
B. A.
Awesome.
(Vertaald)
Geweldig.
Y. M.
Top!
(Vertaald)
Bovenkant!
A. S.
(Vertaald) één woord: uitzonderlijk.
D. K.
(Vertaald) De top
M. C.
Top
(Vertaald)
Bovenkant
K. D. w.
Toptoptop
W. K.
Top
(Vertaald)
Bovenkant
b. f. e.
Ola
M. H.
Top !!!!
(Vertaald)
Bovenkant !!!!
M. V.
Super
F. G.
(Vertaald) excellent
J. L.