Beoordelingen van Dôme sur Mer. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Dôme sur Mer
Arendstraat 1, 2018 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Dôme sur Mer, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Dôme sur Mer
Populaire tijden
Maandag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zaterdag
18 | |
---|---|
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Zondag
12 | |
---|---|
13 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Beoordelingen van Dôme sur Mer
F. T.
Onze zondagse lunch was top! En dat geldt zowel voor de gerechten als voor de bediening (één van de belangrijkste elementen in een klassezaak).
M. B.
We waren spijtig genoeg niet helemaal tevreden. We bestelden de plateau sur mer supérieur. De oesters waren oké maar heb al verser gegeten. De kreukels waren overkookt. De kreeft en de krab waren best lekker. 1 persoon van de groep had spijtig genoeg een krab die nogal droog was. De grijze garnalen waren lekker maar heel weinig. De langoustines waren niet te eten. We kregen ook niet echt het gevoel dat we waar voor ons geld kregen aangezien de schotel volgepropt was met goedkope roze garnalen. De bediening was heel vriendelijk. Waar ik me wel aan stoorde is dat de akoestiek niet goed zat waardoor we elkaar niet goed konden verstaan. Ik denk niet dat ik hier nog terugkom.
M. D. M.
Vandaag een lunch voor moederdag met mijn echtegenote en haar moeder. Het eten was lekker en vers maar bediening was zwaar ondermaats voor deze prijsklasse. We werden bediend door een zeer jonge (beleefde) onervaren ober. Hij deed zijn best maar was duidelijk niet opgeleid om
in deze (klasse) zaak te functioneren.
We bestelden tot slot als nagerecht een dame blanche die meer dan vijf minuten op toog klaar stond met gevolg dat onze ijs bijna volledig
gesmolten was….
Hier was duidelijk geen patron aanwezig die de controle had !
A. V.
Eten was goed, niets op aan te merken, maar bij een zaak als deze verwacht je wel dat je naar je tafel wordt begeleid en je niet zelf je jassen moet gaan ophangen aan een kapstok. Ook vele stoelen waarbij de stoffering gescheurd is en schade aan de muur waar we zaten vonden we spijtig om te zien in een zaak van de Dôme. Zou fijn zijn als daar aandacht wordt aan besteed.
P. S.
4 voor eten omdat er in bierland Vlaanderen heel weinig op de kaart staat. Ik was wel blij verrast met de Ename. Wat er op ons bord lag was TOP. Met de vissoep als uitschieter naar nog hoger.
4 voor service. Het flesje vh bier kwam niet mee op tafel.
4 voor sfeer omdat de acvoustiek wel wat dempende elementen kan gebruiken.
Maatr we komen zeker terug.
W. V. P.
Eten is okay de Sole Meunière dreef in de Olie voor de rest okay maar het komt over gelijk een restaurant met Robot bediening totaal geen sfeer en geen service geen tijd voor de klant
Zo van kom binnen en hop buiten
Hoef er niet meer naar toe
De rekening was over Euro 200
Kan daar een heerlijke gezellige avond voor hebben en door echte mensen met een beetje vriendelijkheid worden geserveerd
Je bent niet relaxed als je buitengaat eerder hype van de robotachtige nerveuze sfeer
Heb zelf twee restaurants gehad en je gaat eten om te relaxen en je goed te voelen
Niets van dit alles gisteravond
Winifred van Paridon
C. S.
Heel lekkere gerechten. Gezellig zitten in bijzondere omgeving. vriendelijke bediening.
M. p.
Gisteren mijn 52ste verjaardag gevierd en ik moet echt bekennen dat alles tiptop in orde was. Zelf ben ik zeer kritisch en opmerkzaam wat horeca in het algemeen betreft maar in dit restaurant alleen maar klasse!!!
Het begon al met het ontvangst met een lekkere negroni op het terras, even nog genieten van de laatste zonnestralen voor we ons storten op het echte werk, de zeevruchtenschotel met kreeft en krab. Een echte aanrader voor elke liefhebber van zee-en schaaldieren. Supervers dat proef ik onmiddellijk en heerlijk van smaak begeleid met een heerlijke witte wijn. Fruitig maar niet zoet.
En na al dat heerlijks kon de pret niet op met een citroentaartje en een Irish coffee.
Een dikke pluim voor de meisjes die verantwoordelijk waren voor de bediening en natuurlijk ook voor de ganse keukenbrigade!!!!
Wij kijken al uit naar ons volgende bezoek!!!!
Dank aan het ganse team om deze speciale avond voor mij nog mooier te maken.
Tot de volgende keer!!
Groetjes
Mario Pevek
M. H.
Heel lekker eten in een strakke en moderne setting.