Beoordelingen van Bistro Meat & Eat. (Restaurant) in Antwerpen (Antwerpen).
Bistro Meat & Eat
Marnixplaats 2, 2000 Antwerpen, België
Beschrijving
Informatie over Bistro Meat & Eat, een Restaurant in Antwerpen (Antwerpen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Bistro Meat & Eat
Maandag
12:30–14:30, 18:00–21:00
Dinsdag
12:30–14:30, 18:00–21:00
Woensdag
12:30–14:30, 18:00–21:00
Donderdag
12:30–14:30, 18:00–21:00
Vrijdag
12:30–14:30, 18:00–22:00
Zaterdag
12:30–14:30, 18:00–22:00
Zondag
12:30–14:30, 18:00–21:00
Populaire tijden
Maandag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 |
Dinsdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 |
Woensdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 |
Donderdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 |
Vrijdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Zaterdag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Zondag
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
18 | |
19 | |
20 |
Beoordelingen van Bistro Meat & Eat
E. H.
Heerlijk! Perfect voor wie graag vlees eet. Er is voor iedereen wel iets! De prijzen vallen goed mee voor de kwaliteit die je krijgt. Wij hadden de zesrib en de cheeseburger. Als voorgerecht had mijn vriend kippenlever. Ook de crême brulée was heerlijk. We vonden het super lekker! Een aanrader!
De zaak zelf is heel gezellig ingericht. Wel een beetje klein en heel rumoerig. Als je daar niet goed tegen kan is dit misschien lastig. Voor ons was het een leuke avond! :)
B. B.
Enkele weken geleden heb ik dit restaurant leren kennen tijdens een uitstap met met de collega's.
Zelden heb ik zo een kwalitatieve menukaart gezien, voor een schappelijke prijs bij een hoofdzakelijk vlees restaurant.
Voor mensen die houden van gerijpt vlees is dit restaurant een 'must try'.
Zelf heb ik toen de Tomahawk geprobeerd, samen met een collega, dit is zeer smaakvol en zacht vlees, best saignant besteld. Een week later ben ik met mijn vriendin nog eens terug geweest om de côte a l'os te proberen. Gisteren was ik toch in Antwerpen en ben ik daar nog eens gestopt om de onglet te proberen.
Dit restaurant is er blijkbaar al een hele tijd, jammer dat ik dit niet eerder wist.
Ook een pluim voor de bediening, deze is vriendelijk en vlot.
Wat je niet moet verwachten is een super chique aankleding van het interieur, dit is gewoon gezellig ingericht zonder veel franje, maar wat mij betreft geeft dit het restaurant juist zijn charme.
w. v.
Ik wou absoluut eens wagyu beef proeven ik dacht aan een vleeske waar geen scherp mes voor nodig is deze wagyu kwam uit Australië
Mijn eerste was gewoon niet door te komen er werd mij promt een nieuw stuk aangeboden voor mij hoeft dit vlees die lange reis niet te maken in België is beter de bediening was wel een aanrader
T. L.
Sunday roast gedaan. Cote a Los echt van genoten. Vol smaak en mals van textuur. Frietjes niet echt super, maar wel fijn vd zelfgemaakte mayo. Vriendelijke en behulpzame bediening (i.v.m. kinderwagen). Prijs kwaliteit zeer tevreden. Wij komen zeker terug!
C. ‘.
Super vriendelijk personeel, heel erg lekker eten!
Namen de cote a los voor 2, vlees was perfect gebakken!
De desserts waren mega lekker! De millefeuille was enorm lekker, zeker een aanrader
L. D. M.
Restaurant zat helemaal vol waardoor er sfeer was, maar de tafeltjes staan wel dicht op elkaar. De bediening verliep niet altijd even vlot, eten werd geserveerd zonder frieten en sausjes, er werd reeds afgeruimd terwijl er nog iemand bezig was... Verder vond ik het stoofvlees wat aan de taaie kant, maar mijn tafelgenoten waren wel tevreden van hun steak en kipfilet.