Beoordelingen van Levures Sauvages - MLT - boulangerie. (Bakkerij) in Walcourt (Namen).
Levures Sauvages - MLT - boulangerie
Rue de Landelies 23, 6110 Montigny-le-Tilleul, België
Beschrijving
Informatie over Levures Sauvages - MLT - boulangerie, een Bakkerij in Walcourt (Namen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Levures Sauvages - MLT - boulangerie
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30–17:30
Woensdag
08:30–17:30
Donderdag
08:30–17:30
Vrijdag
08:30–17:30
Zaterdag
08:00–13:00
Zondag
08:00–13:00
Populaire tijden
Dinsdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Woensdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Donderdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Vrijdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Zaterdag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 |
Zondag
8 | |
---|---|
9 | |
10 | |
11 | |
12 |
Beoordelingen van Levures Sauvages - MLT - boulangerie
D. M. (.
(Vertaald) Een niet geheel gewone zondagochtend in Montigny le Tilleul waar de zon een prachtige kleur geeft aan de broden (mensen 😉). Ik hou van deze plek waar diepe overtuigingen en waarden gestalte krijgen in verrukkingen voor neus en smaakpapillen 😋 met gevonden voedingswaarden... logisch! 👍🏼 🙌🏼 🙏🏼
H. D. M.
(Vertaald) Levures Sauvages combineert knowhow, innovatie en toewijding aan landbouw, klanten en gezonde voeding.
Het brood is uitstekend en de service is onberispelijk.
favoriet voor oliebrood, brioche.
S. A.
(Vertaald) Wilde gisten bevinden zich in de opstartfase. De keuze is er al, maar toekomstige ontwikkelingen zullen de productie verhogen en uitbreiden.
De producten zijn heerlijk en er is voor ieder wat wils.
De kwaliteit is duidelijk superieur aan de producten van klassieke bakkerijen en dan heb ik het nog niet eens over pseudobakkers...
Er blijft één parameter om rekening mee te houden: de prijs.
De prijzen zijn hoger dan in traditionele bakkerijen, maar gezien de voedingswaarde van de producten zijn we veel sneller verzadigd. Bovendien is het qua smaak superieur. Dus het prijsverschil is gemakkelijk te accepteren.
Een genot voor onze smaakpapillen.
P. E.
(Vertaald) Eindelijk, eindelijk een bakkerij die naam waardig brood aanbiedt in de streek van Charleroi!
Hoe steun je dit initiatief dat richting goede smaak en welzijn gaat niet in een periode waarin de economische situatie veel moed vereist om dit soort uitdagingen aan te durven gaan?
Lang leve het echte goede brood, geduwd door de wilde en natuurlijke gisten van een goede zuurdesem! Weg met het vierkant gesneden witbrood vol additieven dat eruitziet als een spons. Herontdek brood met een echte korst, een mals kruim met kauwgom en smaak.
S. B.
(Vertaald) Wat een geweldige ontdekking! En wat een genot om op traditionele wijze boven een houtvuur gebakken brood te proeven. Blijft meerdere dagen goed. De koekjes en taarten zijn ook heerlijk... Absoluut te testen!!
J. D. P.
(Vertaald) Als je een fan bent van goed zuurdesembrood, zul je niet teleurgesteld zijn 😀 Zo blij om kwaliteitsbrood te vinden, met smaak en een echte knapperige korst!
Voor zoete smaakpapillen vind je je geluk met de verschillende broodjes en koekjes
De hele familie vond het geweldig!
C. M.
(Vertaald) Eerst een geur,
Dan een hitte...
En dan de terugkeer naar een authentieke en verzorgende ervaring.
Een brood dat wordt gebroken, een toast die wordt gedeeld.
Het is ongeveer tien jaar geleden dat ik wegliep van het "brood" dat we worden verkocht. Industrieel, vol leegte en teveel gluten, ik weet niet wat.
Het is tien dagen geleden dat ik het plezier van de boterham 's ochtends vond, degene die energie geeft.
J. D.
(Vertaald) Zojuist werd een stap gezet in de streek van Charleroi, een reuzenstap naar de smaak van brood die eindelijk herontdekt werd. Brood wordt hier een echte filosofie, die van een terugkeer naar de basis van ons dieet, die van smaakgenot, dat wat de zielen verwarmt. Ik word boos? Misschien ! Geef toch toe dat het soms goed is om positief, zelfs euforisch te zijn...
T. S.
(Vertaald) Een bakkerij die op Allerheiligen om 10.00 uur open gaat, op openingsdag, jammer. We hadden graag kleine bordjes gehad met uitleg over de verschillende gebruikte meelsoorten, hopelijk gebeurt dat later ;)
Het enige negatieve punt is de prijs van het brood, die een beetje overdreven is, ik ben me ervan bewust dat de plaats een prijs heeft (die ik bereid ben te stellen), maar dit is een beetje overdreven, meer dan 21 € voor twee broodjes.
N. R.
(Vertaald) De broden zijn gewoon fantastisch: oude tarwe gecombineerd met een subtiel zuurdesem om een perfecte kruim en echte knapperigheid te creëren. Geluk in een hap! Bedankt Wilde Gisten.
C. L.
(Vertaald) Brood, echt brood, uitzonderlijk zuurdesembrood, eindelijk!
Spelt- of eenkorenbrood,
Bevolkingstarwe, oude tarwe, perfect voor fijne fijnproevers.
Warm welkom, niets dan geluk…
Het proeven is het adopteren!
Ik adviseer zonder aarzeling.
L. d. M.
(Vertaald) Een goddelijk welkom voor brood om voor te sterven!
Alle producten worden met vriendelijkheid en professionaliteit bereid en geserveerd. De hele familie vond het geweldig. We zullen terug komen!
Bedankt voor deze mooie producten
F. R.
(Vertaald) Veel soorten brood allemaal heerlijk! Bovendien zijn hun broden gemaakt van traditionele meelsoorten super verteerbaar! Blij dat deze bakkerij in de buurt is!
C. D.
(Vertaald) Levures Sauvages binnengaan betekent alle 5 zintuigen hebben:
Ten eerste is er het uitzicht, dat van een gastvrije plek die hout, steen en linnen vermengt. Dan horen, en het opvallende geluid van het mes dat je brood of je cake zal snijden.
Wilde gisten is vooral smaak en geur, een delicaat huwelijk, authentieke en verrassende kwaliteitssmaken.
Hoi ! Heb ik je niet verteld over het handvat? Die van de voordeur! Degene die de toon zet voor de beeltenis van de bewakers van deze tempel.
Dus ga je gang... Aanraken en openen!
T.
(Vertaald) Ik ging er vanmorgen heen en nam een 1/2 spelt dit brood is prachtig: knapperige korst en de smaak is perfect?
Gefeliciteerd en ga zo door met het goede werk
A. E.
(Vertaald) Ik kocht een volkorenbrood dat heerlijk is, ik raad het aan! Ik kijk er naar uit om de andere broden en cakes te ontdekken die er erg verleidelijk uitzien!
J. F.
(Vertaald) De producten zijn goddelijk! Goed, echt! En de plek is prachtig, absoluut te ontdekken! Je koopt je brood nergens anders meer
F. B.
(Vertaald) Wat een geweldige ontdekking vanmiddag, toen ik de deur van deze warme en gastvrije plek duwde :)
Ik had erg honger en de manager was zo vriendelijk om een kaaskanon voor me te maken, ik vond het geweldig!
Bedankt ☺️
A. S.
(Vertaald) Wat een genot om mensen te zien die het aandurven. Een stomp voor het tijdperk van het industriële, het smakeloze. Smaak, welkom en vakmanschap zijn de sleutelwoorden. Ik kom zeker terug
C. L.
(Vertaald) We zullen eindelijk kwaliteitsbrood kunnen vinden op 2 stappen van huis !! Het is heerlijk ! Bedankt!!!
M. V.
(Vertaald) Aan het eind van de dag onverwacht voorbijgegaan en niet teleurgesteld! Olijfbrood om voor te sterven. . zeer aan te bevelen! Daarnaast is de verkoper (of baas?) Super aardig.
V. C.
(Vertaald) Eindelijk echt brood! Bravo voor deze uitstekende producten van uitzonderlijke kwaliteit. We hebben elke dag plezier.
A. D.
(Vertaald) Wat een geluk en plezier om door de deur van dit prachtige etablissement te lopen. Of het nu voor een kopje thee is of om een van hun specialiteiten mee naar huis te nemen (brood, brownies, cake, focaccia, fougasse...)
C. P. Z.
(Vertaald) Over brood is al veel gezegd. We praten niet genoeg over koekjes, brownies en focaccia die ook uitstekend zijn!
N. b.
(Vertaald) Levures Sauvages heeft deze drievoudige kwaliteit: we genieten, we doen goed voor onze gezondheid en we delen de liefde voor goed brood. Dat is de vraag van het volk? Lekker brood!!!!
P. R.
(Vertaald) Ma che bonta! Geurig en authentiek, met een knapperige korst, zacht, niet-kleverig interieur, en het duurde een week.
A. C.
(Vertaald) Zeer mooie smaakervaring! Ook al is het wat ver van Ransart, wij gaan zeker nog een keer terug!
N. N.
(Vertaald) Een unieke plek om producten te verslinden die net zo uniek zijn, met zorg en liefde gemaakt. Wacht niet langer, ren er snel heen!
B. R.
(Vertaald) Het beste van wat er in de regio in brood wordt gemaakt! De terugkeer naar echte broden die bravo voeden!
L. D.
(Vertaald) Een nieuwe manier van eten, mijn smaakpapillen zijn gecharmeerd en veroverd!
BEDANKT Wilde Gisten
E. B.
(Vertaald) Uitzonderlijk. Niets te zeggen, ik zou kilometers kunnen reizen om wat te kopen. Kinderen zijn er ook dol op.
J. D.
(Vertaald) Voor de liefhebbers van zuurdesembrood. Uitstekend!
C. V.
(Vertaald) Heel erg goede bakkerij, warm welkom
R. B.
(Vertaald) Eindelijk lekker brood! Ga je gang zonder aarzeling!
P. W.
(Vertaald) Goddelijke broden van kruim tot korst door koken
A. H.
(Vertaald) Een genot! En gebak aan de top!
P. c.
(Vertaald) Een heerlijk brood en de brioches een traktatie
T. P.
(Vertaald) Een product van hoge kwaliteit en een service die hun producten waarmaakt!
C. Z.
(Vertaald) De ontvangst maar vooral de kwaliteit...
L. A.
(Vertaald) Een wonder ! even mooi als goed ️
C. S.
(Vertaald) Gefeliciteerd met de producten en het welkom.
L. B.
(Vertaald) Heerlijke en originele broodjes!
J. W.
(Vertaald) Te booooo!
m. d.
(Vertaald) Uitstekend brood goede informatie
M. C. V.
Excellent pain
(Vertaald)
Uitstekende pijn
D. D.
G. S.
H. D. M.
S. v. S.