Beoordelingen van Bakkerij Öznur. (Bakkerij) in Gent (Oost-Vlaanderen).
Beschrijving
Informatie over Bakkerij Öznur, een Bakkerij in Gent (Oost-Vlaanderen)
Hier kunt u de locatie, de drukste periodes, de openingstijden, foto's, contactgegevens en echte recensies en opmerkingen geleverd door gebruikers van het Internet.
Deze plek heeft zeer goede recensies ontvangen, we raden aan om ze te bezoeken. Ze zullen je zeker een geweldige service geven.
Kaart
Openingstijden van Bakkerij Öznur
Maandag
05:00–18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
05:00–18:00
Donderdag
05:00–18:00
Vrijdag
05:00–18:00
Zaterdag
05:00–18:00
Zondag
06:00–15:30
Populaire tijden
Maandag
6 | |
---|---|
7 | |
8 | |
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
5 |
Woensdag
6 | |
---|---|
7 | |
8 | |
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
5 |
Donderdag
6 | |
---|---|
7 | |
8 | |
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
5 |
Vrijdag
6 | |
---|---|
7 | |
8 | |
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
5 |
Zaterdag
6 | |
---|---|
7 | |
8 | |
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
5 |
Zondag
6 | |
---|---|
7 | |
8 | |
9 | |
10 | |
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 |
Beoordelingen van Bakkerij Öznur
T. H.
Naar mijn mening hebben ze alhier de beste belegde broodjes met kaas van Gent (geen vlees aldaar, bakkerij is Moslim) ma geen probleem dat moet ik toch niet hebben. Kaas is voldoende en voor die 3eu kan je niet sukkelen toch???🍞 …
T. H.
Een of tweemaal per week trakteer ik mezelf op een belegd broodje ( 2stuks ). En hier bij deze bakker vind ik persoonlijk dat ze de beste hebben. Ik heb namelijk een vals gebit en tis moeilijk om krokante baguette te knabbelen. Daar zijn ze mals en worden enkel gemaakt als je bestelt. Niet zoals sommigen die op voorhand al broodjes klaar hebben liggen. 9/10
L. D.
Lekkere koeken en snacks.
Y.
Very good quality lavash bread.
(Vertaald)
Lavashbrood van zeer goede kwaliteit.
a. a.
(Vertaald) Een geweldige plek
s. s.
S. O.
Y. A.
k. d. b.
D. S.